12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#5327 Arról nem is beszélve hogy ez a PCgurus cikk lett, itt a gamestar-os.
Ma valahogy nem vagyok képben, bocs. -
#5326 Hoppá, rossz link! Katt ide! -
#5325 Nocsak a gamestar gyorsan reagált a dologra. -
Gunslinger #5324 Nem. Talán ha elolvasnád a script leírását. Nem muszáj Trading Stationt lerakni egyáltalán, EQ dock, HQ is megteszi. -
crossy104 #5323 Köszi! De ugyanúgy kell középre tennem Trading Station-t? -
SaGa #5322 LazCorp's Claim Unknown Sector. Nevével ellentétben bármely szektor elfoglalható, nem csak az ismeretlenek... -
crossy104 #5321 Kerestem, de nem találtam.Segitenél? -
crossy104 #5320 Nincs.Leszedem, kipróbálom.Köszönöm!! -
SaGa #5319 Fent van a sector take over script? Anélkül nem megy... -
crossy104 #5318 Sziasztok! Kérnék egy kis segitséget! Betettem a Trading Station-t az egyik unknow sector közepébe, de nem irja, hogy az enyém.Átnevezni sem tudom. Mi a gond? Előre is köszönöm! -
Spazz Maticus #5317 Vegyél Chimera-t, vagy szerezz Tenjint. Szerintem messze jobbak mint a Terran M3.-ok. -
bgabor #5316 Valamit nem értek:
Papíron a terran EMPC még a HEPT-nél is jobb értékekkel rendelkezik(ami nagy szó), mind hull, mind pajzsrombolás terén. De amikor ilyennel felszerelt terran vadászokkal harcolok, olyan érzésem van mintha monjuk Impulse Ry Emittert használnék. Csak lövök-lövök és alig van hatás. Miközben néhány HEPT-el az ember még M6-osokat is lazán kipurcant. -
tomonor #5315 ez jó hír =D -
Ace McCloud #5314 Abból a hajódból rakod ki a satokat, amiben ülsz??
Amennyiben nem, akkor nem fogadja el. Magam is jártam már eképpen. -
#5313 Aha. Na ezt nem tudtam Mellesleg akit érdekel: legújabb CDGalaxis katalógusban a TChez március van kiírva. -
Gunslinger #5312 Teladi Kestrel. Amolyan M5+, a leggyorsabb megvásárolható hajó és elég komoly pajzs és fegyver rakható rá ahhoz képest. -
Henky13 #5311 Sziasztok!
Na hát megpróbáltam mindent. Kipakoltam vagy 10-10 adwenced és navigation satelitet Family Zyrath-ba de még mindíg azt jelzi h repüljek a megadott szektorba. (Lepakoltam a környezökbe is párat de halott az ügy), szval nem tudom lehet hibás valami.
Mert a megadott Terran sectorokban meg nem találtam gyárat -egyikben sem- pedig a terran gyárak nem a kisebbek közül valók és nincs látást akadályozó köd sem szval nem értem.
De nem örülnék ha újra kéne kezdenem, mer most ugyan argon vonalon nyomom, de elvileg a terran indítás sem sokban különbözik.
Ha van valakinek öttlete kérem írjon.
Köszi -
#5310 Hmmm...vmi új hajó? Nem nagyon értek a Teladikhoz -
r4pt0r #5309 Én tudom, csak gondoltam szólok. :D Egyébként mi akar lenni a 2. kép? :D -
bgabor #5308 Na, ma próbaképpen elmentem a Thresherrel a Yakikhoz. Két yaki TL hajót is leszedtem a border sectorban, aztán találkoztam egy Akumával(Yaki M2), szép kis harc volt lezúzni, bár meglepve tapasztaltam, hogy a PPC sorozatokat oldalfúvókákkal remekül ki lehet kerülgetni.
Végül eljutottam a Yaki Core sectorba, ahol két IBL gyárat és két Space Fuel pincészetet találtam, egy Yaki Shuri(M1) társaságában, amit egyébként meglepően könnyű volt lecsapni. (volt persze közben legalább 30 vadász ami rámtámadt, de mióta hat FAA van a hajón, nem számítanak) Ez a Thresher az M2-esek kivételével tényleg könnyedén szétlapít bármit a PPC-kel és Ion Cannonokkal.
Amúgy ennél jóval többet vártam a Yakiktól. Az említett egy darab M1 és M2 kivételével semmi érdemleges nem volt a szektorokban. M6-nak, M7-nek nyoma se volt. -
#5307 Csak az egyik :P A,úgy megjavul, ha kitörlöd a .jpg utáni részt -
mindero #5306 Hát gratulálok a kitartásodhoz . -
tomonor #5305 Hmm, még mindig nem adták ki a 2.0-át. Én meg még mindig nem szereztem meg a játékot. A gépemen meg még mindig Vista fut és nincs photoshop.
*ásít* Fíj, de jót aludtam :P -
Henky13 #5304 Köszi a segítséget!
Megpróbálkozom vele. -
r4pt0r #5303 2. link rossz :P -
#5302 Köhömm [url=http://www.egosoft.com/games/x3tc/screenshots/x3tc_screen_032.jpg[köhömm[/url].
Amúgy hello evribádi, rég voltam itt :) -
Ace McCloud #5301 Sziasztok!
Valakinek sikerült bescriptelnie a pár kommentel ezelőtt belinkelt adv jumpdriveket??
Nekem kifagy tőle, még új játék kezdésénél is a tc. Ha valakinek sikerült, kérem árulja már el, hogy hogy kell.
Az általatok javasolt mod, ami új háttereket, és pár új szektort ad a tc-hez, a letölthető térképén jelez 2 db player szektort. Nálam unknown sector-ként jelentkezik a legalsó jobb oldali. Hogyan lehet ezt player sectorrá tenni??
Vettem a springre bizonyos prototípus anyag-antianyag kilővőt, és hozzá anyag-antianyag robbanófejeket. Hogy ez mekkora egy xar fegyver... semmit sem ér az egész... Vagy valamit én csináltam rosszul?? Egy xenon L et sem tud a pajzsától megszabadítani még 24 becsapódás sem...
-
mindero #5300 Próbálta valaki ezt a kompex építő skriptet?
Már lerakott komplexeket is át tud szabni? Nem lesz utána gond a patchekkel? Nem akarnám újrakezdeni :)
A másik meg jó lenne ha az új patchbe tényleg beletennék azokat a manualba leírt kísérleti fegyvereket mondjuk egy küldetéssorozat keretében. Lehetne őket tesztelni, nyersanyagot vinni hozzá, aztán meg kizárólagos jogot kapnánk a gyártásukhoz. Lenne egy csomó ötletem
Mondjuk lehetne olyan h beküldenek egy xenon szektorba h lőjj le 4 K-t, vagy kalózoktól visszaszerezni az ellopott fegyvert, lehetne ipari kémkedés, a szokásos nyersanyag beszerzős cuccról nem is beszélve, kaphatnánk egy kutatóközpontot, és magunknak kéne technológiákat fejleszteni stb.... -
r4pt0r #5299 Vagyis írom úgy hogy te is megértsd: időigényes ergo nehéz. :D -
r4pt0r #5298 Hmm nekem nem kell mondani hol lehet beszerezni van 1-2 full terran hajóm, de attól még nehéz. -
bgabor #5297 Miért nehéz beszerezni? Leírtam mit hol gyártanak. Leírjam még egyszer?
EMPC gyár van: Saturn, Saturn 3, Pluto
PSP gyár van: Mercury, Saturn 3, Moon, Earth
SSC gyár van: Jupiter
M/A-M Launcher gyár van: Titan, Pluto, Neptune
Magyarán bármiféle ATF Moon/Earth access nélkül is beszerezhető mind a négy földi fegyver. -
r4pt0r #5296 Nem nevezném szaroknak, csak nehéz beszerezni. :D -
bgabor #5295 Tegyél ki több műholdat, nekem is a másodikra vette csak be a dolgot.
A Moon és az Earth rendszerbe akkor fognak beengedni, ha magasabb lesz a besorolásod az ATF-hez. Ezt úgy éred el, hogy tovább viszed a főküldetésszálat.
EZ alapján a kiválló oldal alapján Point Singularity Projectort vehetsz a Moon és az Earth rendszeren kívül a Mercury és a Saturn 3 rendszerben is. Utóbbiban még gyár is van.
Startburst shockwave cannon gyár a Jupiteren van.
Mellesleg azzal nem fogsz tudni mit kezdeni, hogy szarok a földi hajók fegyverei. Egyszerűen az a holyzet, hogy négyféle földi gyármanyú fegyver van a játékban, és a Terran és ATF hajók kizárólag ezeket tudják használni. -
Henky13 #5294 Konkrétan a Family Zyrath-ba
-
Henky13 #5293 Hali!
Két gondom lenne (alap játékkal nyomom tehát semmi felturbózott dolog)
Az egyik hogy a Terran Conflict-os küldetési szálon elakadtam, amikor az egyik split rendszerbe kéne ugranom és ott satelitet elhelyeznem (a terraformálók észlelésére). Na beufrok a rendszerbe, kipakolom a satelitet, de a küldetés jelző még mindíg azt mutatja, hogy repüljek a megadott rendszerbe, amikor ott vagyok.......
A másik gondom h végre összehoztam egy Terran Osaka-t de nem kapok rá fegyvert. A Terran központokba csak az alap EMPC-t kapom de abból se sokat, a többi sosincs raktáron, gyárat meg nem találok. Pedig Egy csatahajót azért nem vadászelhárításra vesz az ember. A Hold és a Föld szektorokba meg nem tudok bejutni mer azonnal szitává lőnek.
Kérlek segítsetek ebben a két dologban, Köszi. -
mindero #5292 Az x2-es hajók sokkal szebbek. Van formájuk valahogy. -
tomonor #5291 Egy ígéretes mod lesz... -
tomonor #5290 Silent Invasion -
tomonor #5289 jaja, ismerem mindet :p habár a Torus el lett picit méretezve... >.< -
#5288 :)