X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huh azért ez kemény kezdés, az még semmi hogy hub plot kell hozzá, de hol kezd és mivel. XD
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Mert az 1 dolog hogy ha simán játszol akkor semmi gond, de ahogy bejön a képbe a 10x SETA kb mindennek az IQ-ját oszthatom 10-el is kb.
1800 satot nem sajnálom, de azt az idõt már sajnálnám amikor kézzel kéne kipakolni. Mert azért az sok idõ.
Nézd, engem tényleg nem zavar, ha ki akarsz pakolni durván 1800 adv.sat.-ot, csak valami indokot vártam. Ez, hogy "néha rá akarok nézni a hajóforgalomra" elég izzadtságszagú indok. De én tõlem mindenki úgy játszik, olyan scriptekkel ahogy akar. Szal bocsi, ha tolakodónak tûntem. :-)
- meglátom az olyan stationt/asteroidat amit esetleg eddig nem
- ez már lényegesebb, látni akarom a forgalmat az árak mellet, nah most ha 1et teszek ki az ki fog purcanni, tudom Reunionban is mindig ez volt. Egyszerûbb egybõl 8at tenni mint késõbb 200 szektorban kijavítani a hibákat szvsz.
Megpróbálkoztam tegnap este az egyik Tyr elfoglalásával. Most nem nagyon van idõm részletesen kifejteni a harc menetét, de voltak érdekes húzások, a lényeg, hogy elsõre a 20 marine-bõl csak 5 jutott be, a másik 15 visszapattant, mondtam is magamban, hogy ennek a foglalásnak annyi, aztán megcsörrent a mobilom és miután letettem és ránéztem a játékra látom, hogy a marineok a Deck 4-en vannak már 😄 Hoppá. Persze a hajót nem sikerült elfoglalni, de a leges legvégén fordultak vissza, mikor már hackeltek, a computer átállítása nem sikerült. Másodszori próbálkozásra mind a 20 faszi bejutott és megint a hackelésen vérzett el a dolog, több próbálkozásra nem volt idõm, talán majd ma. De biztató a szitu.
Érdekes...
Explorer Command Extension v1.2.1 (+ fixes) <2008-11-28>2008-11-28>
Deploy satellites in target sector. (costs cr) V.4 12/01/08
Ez utóbbi külön script a másik csak az explorer command software javítása.
Without Community Plugin Configuration Script: Open up script editor, find and run add.satellites.to.sector. It is most likely at the top of the list. Select null for the first window. Then select target sector and option.
Options are:
1. Deploys 4 satellites in a 2x1x2 square at 10km Y.
2. Deploys 8 satellites in a 2x2x2 cube.
3. Deploys 9 satellites in a 3x1x3 square at 10km Y.
4. Deploys 18 satellites in a 3x2x3 cuboid.
5. Sells specified number of satellites in sector.
6. Custom setting. Allows you to select number of satellites on each axis (x, then z, then y), plus selection for position if only 1 is on that axis. Also asks for distance between satellites, unless only 1 satellite is used.
Szerintem ehhez tedd föl a Community Plugin Configuration scriptet, nagyon jól lehet belõle configolni azokat a scripteket ami támogatja.
Kérdés: nem lehet valahogyan kikapcsolni, hogy a sector/universe mapon ne látszódjon a satellit ?
Kérdés: melyik ez a szektor?
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ebben a táblázatban is szerepel, bár ez szerintem nem helyes mivel ez a játék elején volt még a Mars access elõtt.
nem tudnátok megmondani h azok a gyárak amejek néhány kosza töltény miat elenemfordultak azokat hogy lehet kibékiteni mer eben már nem megy (a reunion-ban még sikerült) meg itt a bocsánatkérést csak a kiseb halyok fogadják el
Amúgy a játékot (úgy látom) nálunk a SevenM adja ki. A honlapjukon még csak az "elõkészületben" menüpont alatt található meg a TC, várható megjelenése 2008 december. Szóval, IMHO várhatunk még egy kicsit... :-(