3567
digi
-
#440 Hali!
Engem az érdekelne, h van-e a digisnetnek egy olyan oldala ahol meg tudom nézni az adatforgalmamat??? :) -
#439 Köszike szépen! :) egész jó, még több is a feltöltés mint 10mb :O :D csütin első dolgom lesz speedtestet csinálni : ) -
nemtom fog-e látszódni, ha nem: 20215 le, 14932 fel
stabilan 20/10 mindig megvan -
#437 Valaki, akinek pl basenete van, csináljon már nekem pls egy speedtestet, mert kivi volnék, nekem msot jönnek csütin bekötni. -
#436 Jó bocsi! :D -
#435 Nehogy visszaolvass négy hozzászólást :D -
#434 Mennyi most a bekötési díj, a diginél? (BaseNet) Vagy ilyen nincs is? -
#433 Egyszerűbb lenne, ha felhívnád a Digi ügyfélszolgálatát, ti. ők tudják neked megmondani, hátha a telepített routerrel van-e gond stb. -
somalaszlo #432 Kösz a segitséget, sokat segitettél!!!!!!!!!!!!!!! -
#431 nincs -
#430 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy van-e vmi bekötési díj vagy egyéb díj a havonta fizetendő mellett? Hamarosan itt is lesz LAN, már fektetek a kábeleket:D Aztán bye bye T-genyó -
#429 ez felháborító. -
somalaszlo #428 Help!!!!!!!!!!!!!!
Másnál is lecsökkent a feltöltési sebesség a Digis netezöknél vagy csak nálam.Eddig volt 20/10 Mb/s. Most pedig 20/5 Mb/s.Tudja valaki hogy miért van ez? -
#427 nálink szar a digis tv, néha abszolút nézhetetlen, az összes csatorna becsíkozódik kb 5-10 percre, és ez minden nap van -
#426 én nem látok változást -
#425 Eleinte sokkal rosszabb volt de mostmár közel ugyanolyan mint az upc volt. -
#424 Érdeklődnék azon emberektől, akiknek digi internet és kábel TV előtt UPC-s net ill. TV volt.
A TV adás milyen minőségű a UPC-hez képest? -
Apocalipto #423 Nálunk Digi-s autók hada a jellemző -
#422 Na itt is megkérdezem... :D
A digisek kivel szoktak kábeleztetni? Vmi külsős céggel, vagy ahol kábeleznek ott digi-s autók hada jelenik meg?
Mert nálunk SAG-os kocsik állnak és kábeleznek vmit mint állat. -
#421 D-Link DI-604 probléma nélkül megy.
-
#420 Ti milyen routert használtok digivel? Ma vettem egy linksys wrt54g de eddig még nem nagyon sikerült összehozni hogy a routeren keresztül legyen net. -
#419 Dehogy, utp kábel jön a lakásba, olyan hosszúra csinálják, ahogy kéred. -
junior1972 #418 Nálunk a Digi UTP kábelt húzott be a lakásba. -
#417 nálunk a chellonak egy méter kábele nincs a lakásban, ők a kinti eloszto szekrénybe települtek... :) -
#416 pedig a kábel ugyanaz nem? koax... persze az előszobáig nyilván be fog valamit huzni, de onnan gondolom már jo neki ami be van épitve.... -
#415 Nálunk próbálták bedugni a UPC-s kábel mellett az ővéket, de mivel nem fért be (pont méretre fúrták ugyanis), némi UPC anyázás mellett fúrtak egy másik lukat mellé :D Ja, és nem a Chelloét használják nyilván. -
#414 be, jofajta 2 megás kapcsolatot. -
#413 kertesházakba belehet köttetni?? -
#412 Nálam kérdezés nélkül úgy szétvágta a szerelő a upc-s kábelt mint az állat. Kihúzta az összes upc-s kábelt és teljesen újat húzott be a gépig. De a szerelővel szerintem meg lehet beszélni mindent. -
#411 hogy érted hogy mást nem, és miért nem? :) gmail szerverét sem használhatom, semmit? :) -
#410 Azt szeretném tudni hogyha jönnek bekötni, fognak e uj kábeleket behuzni vagy ha már van kiépitett chello-s kábel a lakásban azt fogjak használni? Nem szeretném ha furnának faragnának mert most minden a falban van, és a lakás több pontján is van net, tv... szoval ha csak az elosztoig jönnének az lenne a legjobb, igy fognak tenni? :D -
#409 Vírus, trójai, háttérben futó program ami a nethez csatlakozik... stb. -
heyho21 #408 üdv!
Ma kötötték be a netet(20/10).
Amikor csatlakozok egyből elkezd szinte folyamatosan tölteni a vinyó és iszonyat belassul a gép.Ha lecsatlakozom akkor problémamentes.
Szoval valamiért nagyon elkezd tölteni de miért?Valakinek ötlete?
köszi -
#407 Egy néhány évig még nem valószínű, hogy elvinnék családi házakig. -
#406 És sztetek várható, hogy a közeljövőben kertes házakba is eljut?
Nincs itt vmi bennfentes? :D -
#405 Én úgy tudom hogy egyenlőre csak bérházakba viszik be ott több az előfizető egy helyen. -
#404 Sziasztok!
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy a Digi Net csak bérházakba kötik be vagy bekötik kertes házba.
-
#403 http://www.digikabel.hu/Internet.html
Csak az említett városokban, és ott is csak a felsorolt utcákban, bár ez utóbbit folyamatossan bővítik. -
zltn2 #402 A LAN Internet-szolgáltatási csomag (20/10 Mbit 30/20 Mbit) csak Budapesten elérhetö vagy vidéken is? -
#401 Az nem lesz jó, igényelj emailcímeket. Telefonba bekell diktálnod a kivánt felhasználónevet, a jelszó 12345 lesz, ezt a jelszót meg bármikor átírhatod a digi honlapján.