3567
digi
-
#360 lehetetlen fixen megmondani. -
#359 Hali!
Mi most köttetnénk be a 15Mbit/s-es netet és azt szeretném megkérdezni hogy akkor ezzel hány kb/s-el tok majd majd letölteni?
A mostani net az átlagban 128kb/s-el szedi a cuccokat szal ez a max letöltési sebessége.(a kb/s-et lehet nemjól írtam Kb/s vagy nemtom hogy kell kis-nagy betű...) -
#358 Én is újpalotai vagyok :D
Nekem sem volt gondom vele, kb 3X szakadt meg a kapcsolat, de csak 1 órára max... -
junior1972 #357 Én három hónapja használom itt Újpalotán,eddig semmi proplémám nem volt vele.Csak ajánlani tudom
-
#356 "Az egész Digi az kalap szar..."
azért ennyire nem általánosítanék, mert sehol sincs Magyarországon ennyire gyors, és olcsó, és hűségnyilatkozat nélküli net... (3500ft 30/20 mbit..)
Én pl UPC goldért 9500 at fizetek 20/3mbit, és kb 2 hete akkora fos, trágya, megszakadós okádék, hogy amint lehet térek át DIGI.net LAN-internetre.. -
Grifidos #355 IJB+ -
#354 Akkor könnyen lehet, hogy a modemmel van a gond. LAN-os területen nagyon ritkán van kimaradás. Ahol nincs LAN, ott meg azért mert biztos most építik ki. ;) -
#353 Az egész Digi az kalap szar...
Modemes netük van csak itt, de az egy hulladék...
Köbö 2 hete van meg, de már vagy 10x volt kimaradás és nem 5 percekre ám...Szombaton pölö este 6-tól olyan 9-ig nem volt net.
Jahh és sokszor csak úgy áll vissza, ha resetelem a modemet... -
#352 szóljál nekik h félreszámláztak!!!
nekem nem számláztak félre...
a tévé adás nektek is sokat csíkozódik? elég tré... -
#351 xd
olcsóbb lett egy rugóval, most jött ki a számla, és már csak 3500-at kell fizetni -
#350 ügyfélszolgálat. -
vass17 #349 Sziasztok! Nem tudjátok megmondani, hol kell érdeklődjek arról, hogy be lehet-e kötni a Diginet-et?? A Digi honlapján láttam, hogy a IX. kerületben elméletileg csak két utcában van kiépítve, de már elég régóta nézem, és nem hiszem el, hogy azóta semmi sem változott. Engem elsősorban a Lónyai\Ráday utca térsége érdekel, mondjuk nem fűzök hozzá túl sok reményt:S
Ha van bármi ötletetek, hogy hol lehet utánanézni, sokat segítene:)
előre is köszi -
#348 szerinted ezt felháborodva kérdezte? :D
zsír, én is csak lestem a sebességem... -
#347 hova akarsz optikai netért ennél is olcsóbbat ?! -
#346 Akkor azért gyorsabb a netünk... nekem is 3.5Mbit a letöltési sebességem pár napja...
És akkor 1000ft-al kevesebbet kell majd a netért fizetni, akinek topnete van? -
Apocalipto #345 Magyarul azért nagyobb a neted sebessége -
Apocalipto #344 A tesztüzem megkezdődött, Hivatalosan Szeptember 6.-ától csak két internet csomag lesz elérhető. Egy Startnet 20/10 Mbit 2500 Ftért, és egy BaseNet 30/20 Mbit 3500 Ftért, a Topnet csomag 4500 ftért megszűnik. -
#343 [URL=http://digizrt.hu/mini/index.html]A DIGI "saját" sebesség mérője.[/URL] -
#342 Igen, a webtárhely meg a postafiók mérete 30 MB. :D -
Neoncsoves #341 haveroméknak msot fognak DigiNETet bekötni. ő olyat látott a papiron h 30le, 20 fel :O -
#340 Nekem ugyaez... Tegnap 3 mb/s-el töltöttem le vmit.... De sz@r nekünk :P -
#339 Ez legyen a legnagyobb gondunk a digivel. Egyébként teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatással eddig minden rendben van. A torrentezésnek ilyen nettel van értelme az adsl meg a chello csak kinlódás ilyen szempontból. -
#338 most 3,5 mb/s-el töltök és csak 20 mb-ás a netem...mi a rák?:D
érdekes...
-
#337 Gondolom ennek köszönhető:
Information:
Node: ISZT BIX Node
Switch: C6509-2
Switch-port: Port-channel5
Bandwidth: 20Gbit/sec
bix.hu -
#336 Az én 10megás netemmel is ilyen letöltési sebesség volt tegnap egész este. -
Neoncsoves #335 15 megás net, most éjjel:
-
#334 azta... nem keveset kellett rá várni :| -
#333 Végre bekötötték a diginetet, áprilisban igényeltem már-már lemondtam róla de végre itt van.Eddig penge minden! -
Scrym #332 Szerintem ebben az esetben, ha tényleg azóta gáz mióta a szomszédban voltak, biztos náluk van a bibi! Én azt mondom hívd ki őket, mert ezt a problémát szerintem csak ők tudják megoldani! -
bR3Zo #331 Hy all. Lenne 1 nagy próblémám. nekem is Digi-s netem van (10 mbit) mióta Fehérváron lakom ( 1 hónapja) azóta eddig nem volt vele gond. míg 2 héttel ezelött voltak a szomszédnak is kötni és azóta szarakodik...időközönként szétkapcsol:S. Próbáltam windows re install de az sem segített. Gondoltam a hálókártyára, de az sem. én arra tippelek h a szomszédban vagy ahol késöbb kötötték mint itt ott rosszul köthették be, és mikor a tag felcsatlakozik akkor mehet el nállam. Mert ismerösömnél Inviteles van és külön helyen van a telefon meg a net. és a telót kötötték utoljára és ha megcsörrent a teló, elment a net. mert fordítva volt bekötve. Nem lehet az is itt? Mert kihivni nem akarom a digiseket mert az 5000 forint ha nállam van a baj:S. elöre is kösz. -
#330 hozzám holnap jönnek bekötni, hnapután járna le a 30 munkanapos bekötési idő... (9.ker) utóbbi időben 2 naponta hívogattam őket, de semmi... -
Apocalipto #329 Valakik valamit kábeleznek már a szembe lévő társasház tetején.. -
#328 8. kerületbe is jöhetnének már -
#327 Arra még jó sokat kell várni! Jó pár évig nem lesz még FTTH. -
#326 Aham, csak már reménykedtem, hogy talán el kezdenek terjeszkedni kertes házaknál is. -
Apocalipto #325 Nógrád megye > Bátonyterenye -
Apocalipto #324 Társasházban -
#323 Bérház, társasház vagy miben/hol laksz? -
Apocalipto #322 Ma dobták be a szórólapot, hamarosan ide is jön a digis internet. Türelmetlenül várom. Aki használja, mesélhet róla pár dolgot ha akar -
#321 Én kb. 2 hónapja használom, alapvetően meg vagyok vele elégedve, bár három alkalommal előfordult már, hogy nem tudtam csatlakozni, ezek viszont szerencsére nem tartottak tovább kb. 40 percnél (egyszer éjjel történt, akkor inkább elmentem aludni). A csomagban ígért maximális sebességet hozza egyelőre. A support viszont elég gáz. Az utcák kapcsán nem tudom, mi a helyzet, de az biztos, hogy senki nem tud semmit mondani, csak a helyi főmérnök, őt néha el lehet kapni az ügyfélszolgálaton.