3567
digi
-
eiduR #39 azt nemtudom hogy csinálod mert én másfeles csellóval, tvvel, telefonnal fizettem ennyit... -
#38 ez igaz -
#37 naja, csak ott nincs 10mbites feltöltés :) -
#36 10 megabites csellóért upc tv-ért és upc telefonért összesen fizetek 8000-et...szal -
#35 dehogynem, felteszik a parabolát és kész -
eiduR #34 Nekem holnap kötik be a 10-es Digit, kíváncsian várom. a Telefon már két hete kb át lett kötve, az is olcsóbb mint bármi más telefonszolgáltatás. 2500 Ftért mindeképpen megéri a 10 Mbites csomag, ha megnézed hogy a 1.5 Mbites Chello 6000 Ft... -
#33 Kertes házakban sose nem lesz ilyen? -
#32 Kicsivel több mint egy utcában, de már van. :)
És már van egy jó pár előfizető.
Palotaváros legnagyobb részén már elérhető a szolgáltatás. -
Dodo55 #31 Én csak annyit tudok, hogy itt lesz Fehérváron, illetve 1 utcában már van is.
Amúgy hány százalékosra(családi, vagy pár lakásos házakat nem beleszámítva) tervezitek az elérhetőséget a városban? -
#30 Remélem jövőre már tényleg elérhetőek lesznek itt a IV. kerületben. -
#29 fav
Ha lesz Ujpesten, teszek egy probat. Nem kulonosebben izgat a nagy savszel. Igaz, az sem semmi, de az olcsosaga miatt jobb alternativa, mint a chello. -
tompka #28 Több városban is lesz ilyen? Valakitől azt halottam hogy elsősorban ott lesz ahol Szőke kapitány is jelen van. Ez igaz? -
#27 jovanakkor, örüjjéneki -
#26 Már Miskolcon is elérhető január elején kötik be hozzám. -
#25 és melyik részén ? :) -
#24 most nézem, hogy ez a digi a régi hdsnet :D régen azom volt csak elköltöztünk :S :D -
#23 X.ker -
#22 Az ciki. Hol laksz? -
#21 ááh énis akarok iet xD basszus az összes környező utcába lehet csak pont az enyimbe nem :S :D -
#20 Nincs a környékeden valaki aki akar netet? Annak átadhatnád a chello-t. -
#19 Én eddig az ADSL-el sz*ptam. Eddig... -
#18 Egyébként debrecenieknek a TvNetwork ICE net-jét is érdemes figyelemmel követni. Bár sztem. ők meg a Digitől bérlik az infrastruktúrát + sávszélt. De ki tudja... Utánna kell járni. -
#17 nyald meg... :D
nálunk márciusban lesz bekötve, addigra lesz kiépítve a kapcsolat a környékünkön. -
#16 4500 ft, mert egyelőre csak a netet vittük át hozzájuk. -
#15 Csak a Te kedvedért.
-
#14 Ha megcsinálják errefelé gondolkodás nélkül váltok el én is chellorol. -
#13 és mennyié? -
#12 Kutyát nem érdekli hogy megy. Jelenlegi 10-es netem nullát megy upc-nél kb. -
#11 és amugy megy is annyival? xD -
#10 Szombaton kötötték be hozzánk a 20/20-ast. Csak ennyit 'mondok': -
#9 Valami honlap vagy hasonló engem is érdekelne
Bár úgy tudom,még csak Debrecenben meg Pesten van. -
#8 Az. De még mindíg nem tudom merjek-e váltani. Kifizessem-e upc-nek a felbontáshoz szükséges összeget. Megkerülni lenne a legjobb.
Működik digi mindenkinek jól? Azt néztem, hogy nemrég még 1 gigabites kapcsolatuk volt bixen, most meg már tíz. Nem hiszem hogy akadály lesz nekik a bővítés túltelítettség esetén. Upc mértnem lép már? -
#7 én is kiváncsi lennék a tapasztalatokra. -
#6 Addig nem, a házba/lakásba UTP megy be legjobb tudomásom szerint. -
#5 he? -
#4 Az optikai kábel már nem megfizethetetlen. Amúgy valóban a házig bemegy az optika. -
#3 Jó ötlet. -
Dodo55 #2 Jó ötlet, ideje volt már egy külön topicnak neki. -
#1 Akinek már van digi net a lakásában vagy csak kérdése lenne, vagy véleményt szeretne megosztani. Az ide írhat.