3567
digi
  • RedDevilsza
    Ígyvan
  • BaliBoy
    A kép helyén ez lenne: #525 :))
  • BaliBoy
    :)

[#525] és ez csak fokozódni fog.
  • poppe
    sóhaj, ja... se bekötési díj, se hűség :)
  • bertino
    sohaj...
  • wrx sti
    Szia RedDevil!Mennyibe került a bekötés összesen?Hűséget kellett aláírni?Köszi a választ.
  • poppe
    üdv a klubban :)
    lehet lekapni a 200 gigás pakkokat :D
  • RedDevilsza
    Sziasztok! Most kötötték:
  • gz8
    jó valószínűséggel egy általános netes help topicban több segítéget kapsz :)
  • nameless1229
    Ja, elég költőire sikeredett ez a kérdés... :D
    Valami 5let?
  • bertino
    akkor miért kéne beszólni ?
  • nameless1229
    Tegnap feltettem a win7 bétát, de nem volt net valamiért. Most be kell szólnom a szolgáltatóhoz, vagy a géppel van valami gebasz??? XP alatt működik...
  • Aramir
    Lehet. A nő kérdezte, hogy én vagyok-e a tulaj, mondom nem, a tulaj fia vagyok és oda vagyok bejelentve (azt hittem ez elég lesz :D), csak utánna mondta, hogy ez így nem ok. Hülyén jött volna ki, ha ezután azt mondom, hogy hopp, jaj kiment a fejemből, mégis én vagyok a tulaj :D

Amúgy mindegy, másnap kb öt perc volt az egész megrendelési művelet.
  • Stefling
    Te is megköthetted volna, persze ha tudnak róla a szüleid, akkor te is megkötheted, cska nem kell mondani, hogy nem a tulaj vagy. A személyit se meg a lakcímkártyát se fénymásolják le, csak beírják a gépbe, mivel az előfizető adataira szükségük van nyílván. :)
  • Aramir
    Csak a lakás tulaja köthetett szerződés. Nálunk pl csak a szülők, hiába vagyok ide bejelentve. Igaz, papírt nem kértek, csak kérdezték, mondtam hogy nem a tulaj, hanem csak családtag vagyok, de ez nem volt elég nekik. Másnap faterommal megkötöttük a szerződést, de semmi papírt nem kértek, csak a személyit és a lakcímkártyát. Lehet lefénymásolták, nem emlékszem :D
    Albérletnél meg a főbérlővel kellett kitöltetnem egy papírt, ő besem ment az irodába, én rohangáltam a papírral.
  • qtab986
    Beleolvastam ebbe a fórumba. Mit gondolnak róla az itteni Digi előfizetők?
    Kíváncsi vagyok milyen papírokra van szükség ha szerződést kötök a Digi-vel. A Drávanettel úgy kötöttem szerződést, hogy nem is találkoztam velük. Nem kellett Ingatlan adás-vételi szerződés meg személyi igazolvány fénymásolás.
  • ChaosTeam
    Vagy a T-online leállás utáni elinduláskor még nem lettek aktiválva a korlátozó cuccok :D

Nekem is volt olyan anno az UPC-nél, hogy az akkor 1 megás netem 30-40 megás sebességgel ment, töltöttem mindent mint atom, másnapra helyreállt minden :S Akkor is hálózati hibát javíottak és utána nem aktiválták a korlátozó cuccot :D
  • Dj Faustus #583
    "Viszont ha bírja ezt a sebességet, nemértem miért nem csinálnak ilyen csomagot?! ._. "
    Azért, mert a hálózatot rajtad kívül még sokan használják, és a szolgáltatónak érdekében áll még több felhasználót bekötni, mivel ebből lesz neki pénze (ebből tudnak további fejlesztéseket eszközölni).
    Másrészt ezt az extra sebességet valószínűleg nem a szolgáltató hálózata adta, hanem az általad használt szoftver számolta (ami beleszámolhatott tömörített adatátvitelt, stb...).
  • nameless1229
    Nekem idehaza (Kiskunhalas) egy 4/1-es csomagom van, de tegnapelőtt este megvadult és több mint 30 megásra felugrott...
    Viszont ha bírja ezt a sebességet, nemértem miért nem csinálnak ilyen csomagot?! ._.
  • bertino
    hogyne lehetne.

• Cnensus
    nemlehet azt megtudni valahonnan hogy hol folynak most munkállatok vagy vlami??????
    esetleg hol lesz nemsokára elérhető??? énmég mindig nemkaptam választa a xviii. keruletes kérdésemre:P de gndolom azért mert fingotok sincs :)
    esetleg feltom ajánlani azt az 5letet h. egy bp, ill egy mo térképet kiválasztunk s elkezdjuk bejelölgetni rajta hol van eddig ill. hol lesz informácioink szerint nemsoká s közeljövőben.
  • EasyLife
    Nem tudjátok nem akarnak véletlen szigethalomra is kiköltözni? :)
    jó lenne megszabadulni végre az inviteltől.
  • Bence113Z
    És sp3-at nem érdemes feltenni?
  • bertino
    akkor format c: :)
  • Bence113Z
    Szia! Megtörtént az új kapcsolat létrehozása de a hiba még mindig fent áll. Becsörögtem és arra hivatkoztak hogy biztos az én gépem a rossz, mondjuk tegnap este kipróbáltam a lap topomon, azon vista van és ment rendesen.
  • BaliBoy
    Az nem játék.
    Video On Demand. Vagyis a neten keresztül nézhető filmeket hívják így.
  • qtab986
    VoD az melyik játék?
  • zdlr
    a 691 elvileg hibás felhasználónév v. jelszó hiba.. próbálj létrehozni egy új kapcsolatot, de előtte töröld a jelenlegit. ha utánna is fenn áll a hiba szerintem csörögj be az ügyfélszolgálatra.
  • dante3
    Nekem székesfehérváron november elejét mondták, azota még csak nem is ástak! :)
  • Bugz
    Itt Csepelen a Béke téren nekünk november elején kezdték el a túrást és még karácsony előtt kész lett Látszik h többet támasztották a lapátot..:D
    Jah meg felhívtam ügyfélszolgálatot még tavaly amikor itt fúrtak..azt mondták január elején simán lesz net. Aztán felhívtam január elején h na mégis mikortól lesz? Aztán azt mondták 1-1,5 hónap:( Nem baj február elején megint felhívom őket hogy mi a helyzet
  • Bence113Z
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Nos, pécsi vagyok és a Digi-t kb 8 napja kötötték be hozzánk. Azonban egy csomót szarakszik, netezés közben (szabálytalan időnközönként) ledob. 691-es hibára hivatkozik, azonban egy perc múlva ismét jó. Nincs routerem sem, és win xp sp2-őm van. Mi lehet a rossz? Semmi vírus sincs már a gépen, mert a szolgáltató azt is mondta h lehet ez a baj. HELP!
  • Gabe18
    Hát,ha ki tudja a ftp szolgálni ezt a sebességet.Vagy a torrentnél is ha csak pár ember gyenge nettel tölti fel amit akarsz akkor lehet neked 100 megás neted,akkor se fog jönni.Szóval a másik oldaltól is függ.Nyilván ha az rendben van akkor király.
  • IcE TeE
    Igen, Budaörsre nekem is kéne :)
  • BaliBoy
    Igen, de amikor majd szeretnél ftp-ről tölteni, közben menjen a torrent is és mellette még VoD-ozol is, pikk-pakk el fogy bármilyen sávszélesség. :))

Egyébként Bugatti. :D
  • qtab986
    Nekem ez olyan, mintha azt kérdeznék Porsche 911 GT2 vagy Bugatti Veyron? 2.5MB/s meg 3.75MB/s, felfoghatatlan dimenziók. Letöltöttem FTP-ről egy 6.53GB-os filmet. Sokáig tartott. Le se tudom játszani mert 1080p vagy 1080i de ez most mellékes. Attól függ melyik csomag ez 45 vagy 30 perc alatt jönne le.
  • Gabe18
    Én úgy voltam vele eddig volt ADSl-em (kb 5 megás) 9800/hó+a tv külön.Most a 30/20-as csomag + a digitől a tv együtt kerül 5700-ba asszem (tv-n van Eurosport 2,meg TV6 ami nekem a foci miatt amúgyis már megint kedvező).Akkor már mért ne a nagyobbat válasszam?
    Ennyit a hülyének is megér az eddigihez képest,plusz igy hogy nincs hűségnyilatkozat,gyakorlatilag kockázat sincs.Ha bármi katasztrófa beüt náluk,bármikor visszaválthatok egy ADSL-re,vagy bármire.
  • qtab986
    Na úgy értem, ha 4-en használjátok egyszerre.
  • BaliBoy
    Ráadásul vagyunk négyen a netre. Így mindenkinek van sebessége.
  • BaliBoy
    Azért az lett mert még így is fele annyiba sem került mint a t-s net. Ennyi.
  • qtab986
    Van 20/10 és 30/20. A 20/10 miért nem volt elég? Mihez kell 30/20?