3567
digi
-
-
Ahogy Aramir írta a #396-ban, "De elötte telefonon kell kérned diginetes emailcímeket, és azzal a névvel/jelszóval használhatod csak az smtp-t."
Hátha :) -
Balintka84 #398 Köszi de nem jutottan nagyon előbbre. Stmp hitelesítésnél nem tudom milyen jelszót kell megadni. Próbáltam azt amit a netre kaptam de nem veszi be. A levelek lejönnek de ki nem tudok küldeni :( Valami ötletetek van? -
Egy kis kutatás a diginet honlapján, és kész! :)
Levelezés beállítása -
Hogyne lenne smtp szervere, annyira van, hogy csak azt használhatod, a többit nem :D
Itt megnézheted a beállításokat:
http://www.digikabel.hu/beallitas.html
De elötte telefonon kell kérned diginetes emailcímeket, és azzal a névvel/jelszóval használhatod csak az smtp-t. -
Balintka84 #395 HAli! Valaki tudna segíteni abban hogy: Mivel digi netnek nincs smtp servere hogy tudnám azt megoldani hogy a leveleimet letöltsem a levelező programommal.
Amúgy a sávszélesség nagyon király! -
nem, 3500ft marha sok a 30/20-as netért -
Hát valaminek pedig lennie kell!
-
netet mindenképp, a tévé már gázosabb kicsit... -
szerinted... ? -
érdemes bekötetni a digi internetet? -
biztos nem annyi, a sebességteszten nekem is többet mutat, mégsem annyi.
valójában csak 30/20-as -
tegye össze a 2 kezét. -
Neoncsoves #387 ez mi a fa*? haveromnak ma kötötték be digit, 30/40es neki... Gyöngyösön lakik... WTF?????????? -
Már a kezdetektől fogva ilyen lassan megy, gyanús is volt.Leszedtem a tűzfalat, virusírtót átnéztem a beállításokat de ez sem hozott semmi javulást. Mostmár ötletem sincs. -
nekem egyből... nálad lehet vmi gubanc... -
Neoncsoves #384 hogyne emelnének. nekem is basenetem van és 30/20al megy -
Nektek mennyi idő után dobja fel a jelszókérő ablakot miután ráklikkeltek a digi-s hálozati ikonra? Nekem 1-2perc is eltelik. Én egy kicsit soknak tartom. -
tompka #382 Érdeklődni szeretnék, hogy Kazincbarcikán is lesz optikai net? azaz 20/20-as?(LAN) Az ismerősömnek bedobták a digi lapját, hogy tv+net+0Ft-os tel. Telefonban azt mondták hogy még csak Miskolcon van. -
janes75 #381 http://www.digikabel.hu/Internet.html
BaseNet -
Két csomag van mostmár csak.
http://digizrt.hu/ azon belül internet. Hogy te melyikbe tartozol azt nem tudom. -
Szerintem annál a csomagnál nem fognak emelni, vagy legalábbis nem hallottam róla. -
janes75 #378 Mikor volt sávszél emelés BaliBoy?
Bp-en még nemvolt emelés maradt a 15/15Mbit . -
Sima modemes 1M/512kbs -es helyett :-) -
hát ja, T :D -
a faxom kivan már a T-kábellel :S
Felhívtam ma h csomagot szeretnék váltani 4Mb-es prémiumra erre közlik h egy éve augusztusban van egy 16 000Ft-os tartozásom amit sztem akkor egyből ki is fizettem és így most nem válthatok csomagot és ezért a fos 4Mb-ért is van pofájuk elkérni 6900Ft-ot havonta hűségnyilatkozattal együtt... Rohadt multi ott basz ki az emberrel ahol tud.. -
Azért rendesen meglátszik a sávszél emelés:
-
Kössz mindenkinek a segítséget! -
junior1972 #372 ezt nem tudom,de én nagyon megvagyok vele elégedve.Remélem beválik nálad is
-
naja, ilyen bénák akadnak.
netszolgáltato és fel se fogja az ilyen kérdést. -
Felteszem majd hidd el azt se fogja tudni miről beszélek...
Mostani netet amikor kötötték be megkérdeztem milyen gyors lesz azt se tudta fiú e vagy lány nem tudott válaszolni XD
Kössz a segítséget akkor zsír király lessz ez a net! -
8 bit = 1byte, 1024byte = 1kbyte, 1024 kbyte = 1 Mbyte
1000 bit = 1 kbit, 1000 kbit = 1 Mbit
Szamold ki! -
Az 1800kb/s ami azt jelenti hogy egy 1gigás filmet le lehet húzni 5-6 perc alatt. Le fog esni az állad a mostani 128kb/s-es letöltési sebeség után. -
tedd fel a kérdést majd a szerelőnek. -
Akk 1,8MB/s-el tok majd letölteni?
Miért ilyen gyors ez a net és hogyhogy ilyen olcsó?Chellonál meg upc-nél ilyen net megfizethetetlen... -
junior1972 #365 1800 kb/s. Elég gyors
-
Megabájt. -
Jó de valami értelmes választ kérnék hogy hány kb/s?
1,8 micsoda?
Nem nagyon vágom ezt a bit,bájt kilobájt témát! -
junior1972 #362 1,8 ha van seeder
-
Miért ingadozó?
De úgy kb mennyivel jönne egy cucc torrentről ha van elég seeder?