3567
digi
  • BaliBoy
    Hogy, hogy minek az a nagy sebesség? Nem is értem. Sebességből soha nem elég. :)) Egyébként kezdetben 20/20-as volt, de megemelték. Lehet maradni a T-nél, ott garantálják neked a lassű netet. :D
  • qtab986
    Minek az a nagy sebesség?
  • qtab986
    Most az asztalt harapdálom.
  • Gabe18
    Ezzel az irdatlan sebességgel igazából vigyázni kell torrenten.Mert rendbe ha leszedek valami 1-2 cd-s anyagot,annyit nyomjunk is vissza ha már lehet.Na de hát itt kicsit nem figyel az ember máris feltölt 10-20 gigát...
  • Aramir
    Nálunk ugyanez volt, amikor bevezették a panelba a digit, az elsők között rendeltem meg. kb 1 hónapig rendszeressen szakadt a net, de főleg inkább késő este felé meg délelöttönként. Aztán ez megszünt. Gondolom a hálozat kiépítése miatt volt, dolgoztak még a környéken, vagy nemtudom.
  • BaliBoy
    Hát csak akkor ha olyan seedere van akitől vagy akiktől tudom annyival tölteni. (egyébként nekem 30/20-as van így a max le kb. 3,4 MB/s) De a 1,5 kB/s amúgy is annyira kicsi, hogy az egész biztos azért annyi mert nincs seedere.
  • chadi
    Sziasztok.

No megvan végre a lannetem :)
    többször megszakadt a kapcsolat és újra csatlakozásra kellett várnom.
    egyenlőre csak annyit csináltam hogy az újracsati várakozási idejét 1mp-re állítottam.
    lehet ezzel valamit kezdeni? miért lehet ez?
  • qtab986
    Most 1.5 kB/s-al töltöm a Stargate SG-1-et torrenten. Nálad ez jönne 20Mbit/s-al? Az ugye 2.5MB/s.
  • BaliBoy
    Meghirdetett sebességgel. :D Mást nem nagyon tudok mesélni. :))
  • qtab986
    Mesélj valamit? Milyen sebességgel jönnek le torrenten és emule-n a cuccok? A környéken mindent feltúrtak a digisek de jó ideje semmit se csinálnak. A piros kábelek vagy a védőborulataik a gödrök mellett hevernek. Most nem tudom a hideg miatt vagy a vidanet tette keresztbe. Utóbbi pletyka. De már annyira várom lerágom a körmöm mikor indítják a szolgáltatást.
  • bertino
    06 1 707 0 707
  • 5c0rp330n
    illetve bármilyen nagysebességű net jó lenne, t-home nem tud 25-öset ide kötni, ha van valami más szolgáltató, ahol van hasonló csomag, és van esély, hogy ide be tudják kötni, az érdekelne..
  • 5c0rp330n
    Budaörs-ön, a Bp.XI. kerhez ~100 méterre be lehet kötni ilyesmit?
  • gps4everyone
    Tuzfal kilove, az nem problema.
  • StephenKing
    Tűzfal esetleg nem blokkolja az utorrentet??
  • gps4everyone
    Udv!

Valaki tudna nekem segiteni abban hogy utorrentnel piros felkialtojel van es valami port gondja. Nincs routerem, ilyenkor mit kell tenni hogy zold pipa legyen ott? Probaltam portokat valtoztatni de semmi valtozas. Uj vagyok a diginetnel, van valami trukk erre? Koszonom!
  • Daza500
    Végre válaszolt az Újpalotai iroda.
    Aszongyák ebben az évben valamikor Rákospalotán is lesz, folyamatban van.
    Akkor majd végre agyő T-Kábel, T-Com, T-Online !
  • Stefling
    lol
  • poppe
    szerintem ez botrányos... igényelni fogok tőlük egy nagyobb vinyót, ha nem veszik vissza a sebességet :D
  • epicfail
    Amúgy ezek 3-4 hónapja nem árat emeltek hanem árat csökkentettek és sávszélt emeltek :D Ilyet mikor látsz te a upctől vagy t-onlinetól XD
  • epicfail
    Nekem 30/20ból 30/30 van meg folyamat. Torrent kliens megy folyamat, nem panaszkodok.
  • geri777
    Nem panel ilyen társasház szerű

de velünk szemben van a rendőrség azért gondolom hátha van :)?
  • WTH
    Voltál a Fehérvári úti irodában is, ott mondták, hogy nincs? A neten lévő címlista állítólag már nem up-to-date, sokkal több helyen elérhető a dolog.
  • BaliBoy
    Panel?
  • geri777
    Szerintetek valamikor a XI ker. Bocskai út ra bekötik valamikor ??

• BaliBoy
    A tóci oldalában biztos. A bérházakban. A másik oldalon biztos, hogy nem.
  • devilk
    Hali!

Debrecen, István út- Elérhető a 30/20-as net?
  • somdav95
    Sziasztok, valaki nem tudja hogy nyíregyházán hogy áll a diginet bekötése?? Mert ez a chello-s net itt elég gyér...
  • BaliBoy
    Hát a mostani cél (amikor majd megtörténik a digitális átállás) az, hogy 1 kábelen jöjjön minden, tv, internet, telefon. A kiszolgálásra ez a sávszélesség még egy kicsit szűkös a HD adások miatt, de mire oda érünk a DVB-C előtt nem lesznek akadályok. Ugyan IP tv már most is létezik nem olyan jó minőségű. Az igazi majd a PON hálózatok lesznek.
  • qtab986
    Ezzel az irdatlan sebességgel lehet mást is kezdeni, mint a böngészés meg fájlcserélés? Nem értek hozzá ezért csak tippelek, mondjuk ezen jönne a tv műsor amit valami kügyüvel olyan jellé lehet alakítani, hogy a tv-n lehessen nézni mintha az antennáról jönne a jel, vagy a telefont lehet rákötni?
  • Stefling
    29/49-el jól jártál :D de majd beállítgatják, nekm is 30/29 volt az elején, és aztán beállították gondolom a központban, a normálra, bár még így is 30/24-25
    :D szal cool :)
  • bertino
    ügyfélszolgálat kevés helyen van rendjén, meg kell hagyni...
  • Gabe18
    Igen,ott van egy kisebb káosz.Előfizettünk a nagyobb,30/20-as csomagra,erre sikerült bekötni a kisebbet (az is volt rajta a szerelő papirján,de már csak akkor néztem mikor elment).Persze a szerződésben a nagyobb volt beikszelve.Másnap hivtuk őket hogy bár ez se rossz,de azért mi a nagyobbra fizettünk majd állitsák már át valamikor ha lehet.Na akkor az egyik ügyfél szolgálattól hívjuk a másikat,onnan az embert aki a szerződés kötésért jött,mert valami papir csak annál van.Az közölte hogy mégis mást kell hivni... Na akkor azért már csak rábeszéltük hogy intézzen már ő valamit mert 2 órája csak telefonálgatunk...
    De aztán 2 nap múlva már át is állították,kicsit túl jól is mert per pillanat olyan 29/49 a speedtest szerint a sebesség.Egyelőre a torrentől kezdve minden megy rajta mint a villám,úghogy én már csak a szinvonal tartásában bizok,akkor nagyon rendben van ez a Digi.
  • BaliBoy
    Az egész Diginek talán az ügyfélszolgálatuk a sarkalatos pont. Magyarul elég sz@r. Ráadásul sztem. nincs is most ügyfélfogadás, ügyintézés januárig.
  • qtab986
    Írtam nekik emailt a [email protected] címre december 17.-én de még nem kaptam választ. Hószünet van? A diginetesek hogyan tartják velük a kapcsolatot?
  • BaliBoy
    Nincs korlátozás.

Megkérnék egy modit, vagy nevezzünk ki egy házigazdát, hogy a bannerba kerüljön már be néhány dolog mert egyre több kérdés fog egyre többször ismétlődni.
  • RedDevilsza
    Sziasztok! Most tervezem hogy UPCről DIGInetre váltok, de meg szeretném kérdezni hogy van-e p2p korlátozás, vagy jönnek a torrentek rendesen? Igazából ez lenne a váltás legnagyobb és egyetlen oka szal fontos :D
  • stef6
    Üdv

Ismer valaki Dunaújvárosi technikust aki ha szépen kérem megnézné nálunk netet mivel tegnap este óta nincs és az ügyfélszolgálat 29.-e elött nem fog küldeni senkit.
  • precision
    Mo.Organ: szoktál még erre járni? :) van esetleg vmi infód arról hogy a 8. kerületbe egyáltalán szándékozik e terjeszkedni a digi és ha igen kb melyik évszázadban? :)
  • BaliBoy
    Elég ha csak ezt az oldalt végig olvasod és mindenre választ kapsz.