3718
-
RaSzTaH #557 az ui a legkevesebb már egy játékban, amíg nem 5-15 fps között mozog a pvp addig nem gáz, pl war.... -
warbar #556 ja daoc ui is ilyen azaz nagyon hasonló és az is atom -
Azon kivul hogy az l2 uija nem volt bugyuta, es hogy legalabb annyira hasonlit arra mint barmelyik masik mmo uijara, nem tudom mi problemad :D -
Chris #554 Ez számomra egy az egyben a kezdeti bugyuta L2 UI-ra hajaz. Az meg azért elrettentő.
-
Beleolvastam par oldalt a topikba, leirva megint minden gyonyoru es erdekes, a'la AoC meg WHO...
Erdekes dolog ez a mai mmo allapot. Mar 1-2 eve uvolt a vilagba egy orbitalis piaci res: ujdonsult (1-2 eves) mmo rajongok, akik mar lilat hanynak a wow-tol, de a mufajt megszerettek es varnak valami messiasra. Ez a reteg szerintem mara tobb millios eu+usa szinten.
Tudom, hogy nem egyszeru feladat egy tomegeket mozgosito mmo-t fejleszteni, de szamomra felfoghatatlan hogy erre nem lepnek a nagyobb kiadok. A PC jatekoknal az mmo az, amit (egyelore) nem uberelnek a konzolok. Mar egy olyan jatekban vagyunk kepesek remenykedni amirol semmit se tudunk az innen-onnan hallott dolgokon kivul.
De hogy a pozitiv oldalat is nezzem, a sok EVE offolas elerte a celjat, szerintem megnezem vegre azt a jatekot:DD -
stevyxix #552 Player stats is érdekes, én eddig nem láttam legalább is azt se.
Persze mindegy igazából, mert erősen kétséges ez az egész játék már. -
stevyxix #551 Jah frissítés kell neki ...
Nem rossz az UI, réginél biztos jobb ... -
stevyxix #550 Hát pedig azt hittem :) -
warbar #549 na én tuti nem villogtam angollal ebben biztos lehetsz -
linket copy paste új ablakba aztán f5 és látni fogod -
stevyxix #547 Szerintem törölhették, de te tudsz angolul (legalább is lejjebb még villogtál vele :)). -
warbar #546 nekem nem jelennek meg a betett képek csak valami hüly figyelmeztető szöveg
-
Azert ez baratsagosabb mint a regi :d meg a vegen kiderul hogy tenyleg letezik a jatek :DD -
Kép az új UI-ról. -
stevyxix #543 Én voltam annó GW open bétán és igen csak lenyűgözött akkor, a játék meg igen csak kezdetleges volt, csak ők ügye bevállalták és nem véletlen, mert elég sikeres lett a GW és már akkor is látszott milyen jó játék. Bug is volt benne bőven (beestem a lépcsőbe küldetés közbe, ki se tudtam jönni :)), de ez nem erről szól, tudták az emberek, hogy ez nem végleges játék, mondjuk ott sok idő volt a megjelenésig itt meg egy hónap.
Ennek olyan HG:L szaga van, ott is iszonyat bugos volt a játék, mindenki írogatta aki bétázott, készítők mondták van egy patch akit csak belsősök tesztelnek az sok mindent megold, hát majdnem be is jött, csak egy fél tucat hiba maradt még benne.
Darkfall is ilyennek tűnik nekem, csak ők jobban titkolják a dolgokat, vagy valami még nagyobb gáz van azért nem engedik az embereket, hogy kipróbálják. Talán eladások növelése a cél, korlátozott béta, az emberek nem kapnak képet a játékról és megveszik, hogy kipróbálhassák, vagy esetleg nincs több zsé a fejlesztőknek, megy egy szerver amit még bírnak pénzelni és kész. Kis cég lévén aminek tudtommal semmilyen üzleti partnere nincs a nagyok közt (EA stb) nem is lenne meglepő. Ha jól csinálnak meg egy open bétát avval lendíthetnek a szekéren, e helyett még a fórumuk se megy 3 napja talán, ami kicsit tényleg szánalmas.
Én úgy gondolom valami nagy gáz van ott, mert dögszagot érzek, de ne legyen igazam, legyenek profik sok pénzzel, de ezek után nem tudom ki lesz az aki előrendeli a játékot a kipróbálás végett (én biztos nem) és akkor szót se ejtettünk róla, hogy egy hónappal a kiadása előtt sehol semmi, pedig ilyenkor már szoktak dobozképekkel meg hasonlókkal jelentkezni (mivel elvileg lesz dobozos kiadás is), meg aranylemezre se került még ami szintén lassan időszerű lenne (bár ez utóbbi talán ráér 1-2 hetet még). -
Chris #542 :DD
-
Chris #541 Na, végre kioszthatok egy szövegértés ötöst is. Hozd az ellenőrződet. :D
-
Rushmachine #540 Ja megedződtem
-
Ezek csak baráti taslik, bírják az ilyet. :) -
Rushmachine #538 Én teljesen finom vagyok kolléga,csak nem szeretem ha más a saját elfogultsága miatt kiforgatja a szavaimat...
-
Rushmachine #537 Te krumpli azé ne legyünk a végletek embere.Kicsit kuncogtató
-
"par ezer" ... "elso ezer ember" ilyenek :p -
na srácok azért csak finoman egymással , ok ! -
Rushmachine #534 Mindenki olvasta a fórumot csak 1-2 dolog zavar "...client allowing thousands of players to sample the game for free,..." ez a mondat nálam azt sejteti,hogy nem csak 1000 emberről van szó hanem ezrekről,ami lehet akár 10k is ,a másik + 200k limit-ről írtak ,hogy most jelen pillanatban
annyi lenne a kapacitás,akkor miért nem engednek be normál mennyiségű playert a mormális stressz tesztre.
-
-
Szvsz nem a készítők oldalán áll, hanem egyszerűen nem is hitegette magát azzal, hogy képesek lennének jól összehozni a dolgot.
(nyertem valamit?
)
-
atomkrumpli #531 én kivettem egy hónap szabit a hétvégi lottó sorsolás miatt, tuti én nyerek alapon felvettem házra kocsira májamra jelzálog hitelt, azóta is spammolom a fórumokat hogy mekkora szemetek, de hát nem kibaszás... micsoda világ :-) -
Rushmachine #530 Tökéletesen értem miről beszélsz ,csak nincs értelme bonyolíteni meg elemzegtni feleslegesen,hogy mi lenne ha...,meg azért nem indul mert csak...
Te a készítők oldalán állsz és reménykedsz,hogy egy jó játék lesz...
Én nekem meg tele lett a tököm az igérgetésekből és lázadok ilyen egyszerű...
-
Chris #529 Jéézus... és nekem írod a mondatelemzős marhaságot... Tökéletesen elbeszélsz minden mellett. :D
-
Rushmachine #528 Örök lázadó vagyok kapitány 
Conan-ba ne esett le?
R -
Nem volt semmilyen OB kiirva, ez a closed beta stress testje amire meg behivnak par ezer embert, sosem volt tobbrol szo. Amugy nem is ertem mifele csodat varsz egy ilyen kis amator csapattol, aki nem vak az lathatta hogy mennyire nincs info az egesz jatekrol, vagy ami van az is evekkel ezelotti... eleg lett volna csak a topicot olvasni, itt rohogtunk az ilyeneken.
Amugy vicces hogy hoborogsz amiert tobb szazezer emberbol nem kerultel be az elso 1000 ember koze :DD En nem is jelentkeztem, annyira nem erdekel... meg amugy is start utan aki megveszi ugyis fizetos betateszteli majd :D -
Rushmachine #526 Látom neked is sikerült mondat elemzésből megbuknod 

Nem azzal van a baj,hogy tele van bugokkal,az se érdekel ,hogy nincs február,mivel a készítők Jan 22-ről beszéltek és az utolsó pill.megváltoztatták az egészet.Nincs korrekt hírfolyam,nagy k*ss van.Szóval lehet itt elemzgetni és védeni a készítőket ,hogy de jól csinálják,de baromira nem,ez minden csak nem indulás,a másik meg arról felesleges vitatkozni mi az az open beta ,mert a nevébe is benne van.Lehet csak én vagyok maradi,de általában amit én megigérek ahoz tartom magam és ezt igyekszem elvárni másoktól is.Egy szaros játékon persze nem múlik az élet/tem,de könyörgöm ha kiirják OB-ra 22.akkor nekem ne szarozzanak ,mert azt nem szeretem.
Egyébként a szabival kapcsolatban,mivel 12 órás műszakokban dolgozom össze -vissza nekem ehez az 1 héthez 2 napot kellett kivennem.Nem gondoltátok ,hogy egy szaros játék miatt elbaszok 1 hét szabit ugye?
Prioritásban nálam a gém csak a 3. helyen van....
R -
Chris #525 Miről is beszélünk? Nem február vége van.
-
Chris #524 Itt a gond inkább az, hogy egy olyan dologra tetted fel az egész heted, ami egyrészt teljesen kétséges volt, másrészt józan ésszel felfoghatatlan. :D Több játéknál láttam már, hogy sokan úgy élik meg ezt az open bétát, mint egy kötelező dolgot a készítőktől, de ez közel sincs így, ez egy teszt, amit maguk miatt vagy kiírnak vagy nem. Nem a játékosok két szép szeméért van.
Két dolog lehetséges az open béták frontján. Egyik, hogy a játék annyira jóra sikeredett, olyan bugmentes, fantasztikus, többéves mmo-kat megszégyenítően "kész" az open béta fázisában, hogy azt érdemes ilyen stresszteszt keretében a nyilvánosság elé tárni. A másik, hogy a játékon még annyit kell dolgozni, olyan bugos, tartalmatlan, hogy jóérzésű ember pár óra után messzemenő következtetéseket von le róla, terjeszti a negatív tapasztalatait a fórumokon, más esetleges jövőbeli játékosok kedvét is elvéve és soha többé felé sem néz, dolgozzanak azon bármennyit a következő hónapokban. Kérdés, hogy melyik az életszerűbb és melyikre mennyi példát tudsz hozni?
-
Rushmachine #523 Látom sikerült kiemelned a lényeget a mondataim közül. :D

R -
Rushmachine #522 Kicsit gáz?Tiszta LOL ez az egész DF.Komolyan mondom aki ezek után is hisz a mesékben az megérdemli.Az meg ennyi sz**ás után én már le**arom a gémet ,és gondolom sokan így lesznek vele,de ha nem , hát jó játékot kivánok a gémhez ,valószínűleg ilyen start mellett,szuper lehet a játék ,bugok se lesznek benne és a jövőben játékélménynek és korrekt patch-elésnek is sok jövöje van ilyen pozítív indulás után.
R -
Thanatos #521 emiatt vettél ki 1 hét szabit? :) asszem neked is tul sok szabadságod van... :P -
stevyxix #520 Azért kicsit gáz, hogy az fórumuk most is rossz. Igaz így nem kell annyit moderálni, de akkor is. -
Rushmachine #519 Hát azért igen is volt hype,mivel 2008 legjobban várt MMO jává szavazták a DF-t.És ezt gondolom nem azért ,mert a kutyát se érdekelte.Az MMO s társadalom nagyrészének igénye van a sok sz*r limonádé ,béna koreai farmolós primítív gémek és barátaik utána valami komolyra dologra.
Persze ez a játék nem a tömegeknek készül ,de könyörgöm az OPEN BETA az open beta ,nem beengedek X embert aztán majd meglátjuk,akkor ne írják,hogy OB és azt se ,hogy mindenki kipróbálhatja ingyé a játékot,hogy eldöntse megveszi vagy sem.(nem zsákbamacska)Hameg nincsen pénzük ,oldják meg,má ne is haragudjanak ,de az nem az én problémám.Az a baj ,hogy azt nem látjátok,8 évig csinálnak valami ötletes dolgot ,utána a semmiből jön egy kis hírverés majd jól elbasszák az indulást ezzel még annyi ember se fog játszani ,mint a conannal ha így folytatják.Mert csak hitegetik a népet,írták volna inkább ki azt egyből ,hogy feb.25 azt kész és nem hitegették volna az embereket ilyen betörtek az oldalra dumával.......Ha lehetne szavazni játékindulásokra erre még pontot se adnék.(direkt kivettem 1 hét szabit ez a szar miatt ,sok értelme volt)
R
-
Attól még hogy mi hype-olunk, nekik ugyanakkora marad a szerverkapacitásuk. Ez a játék nem való mindenkinek, és ezt ők is tudják. Beengedhetnének 200k embert, hogy mindenki döntse el magának, hogy neki való-e, de erre nincs kapacitásuk. Tehát beengedik azokat, akik tuti játszani is fogják. A többiek meg vagy indulásnál rászánják a pénzt az előfizetésre, és kipróbálják, vagy később kipróbálják egy budy-key/trial keretében. Szerintem most is azon tökölnek, hogy csak egyetlen szerver legyen, vagy több.
Szeretem az EVE-t, de az már határeset hogy egy időre bekerültem egy PvP corp-ba és azt a játékmenetet is ki tudtam próbálni hála a corp tapasztalt tagjainak, különben elképzelhető, hogy a biztonságos területről ki se mozdultam volna, továbbra is PvE küldetéseket csinálnék. Nagyon sokan, nem tudom a pontos számot, de a játékosok kb 80%-a a biztonságos területeken játszik, ez a szám nem csak EVE-re igaz, hanem aki például UO-t játszott az megmondhatná, hogy ott mi volt ez az arány, de kb ott is annyi lehetett, ha nem több. A biztonságos területen a játékosok ugyanazt csinálják, mint bármelyik PvE MMO-ban, PvE-znek, meg kereskednek. Jó azt gondolni, hogy nem pont te leszel benne abban a 80%-ban, meg reménykedek is hogy a magyarok többsége nem lesz benne, de az össz játékos 80%-a benne lesz. Ha lesz relatív biztonságos terület, akkor ott fognak játszani, ha nem lesz relatív biztonságos terület, akkor meg egyáltalán nem fogják játszani a játékot. Csinálni egy open betát, azért hogy aztán 80% lelépjen, az katasztrófa. A kilépők tömege (lásd AoC) elviheti a maradékot is a játékból.