3718
  • Chris
    Jahogy lehet majd a csapattársakat is sebezni? Érdekesek lehetnek akkor az aoe spellek.
  • Jockey
    mmo függő vagyok, ez tény, ez szimplán ki lehet következtetni abból, hogy semmilyen single program nem tud lekötni 20 percnél tovább..
    ez van 2002óta és hajlamos vagyok pénzt nem sajnálni rá, mondjuk sztem nem is egy ökör ára egy mmo megvétele. Még régebben volt olyan, hogy egyszerre 3 mmo ment egyszerre, mikor mivel volt kedvem belépni, most már azért szűkült a dolog, mivel a hetem elég sűrű és barátnő vinnyogás miatt is kevesebbet tudok online lenni...Ezért tettem le WHO instázásról is, mivel az ottan 2órás runok és ugyebár ott nincs felállás visszataszított 1 évvel korábbra a barátnő vs. MMO epic fight-ba:P
  • RaSzTaH
    hmm érdekes lesz íjászkodni/castolgatni már ilyen 200-as pinggel is, tekintve h fps :S vagy majd kiszámítsam, hogy merre lőjjek, mintha fújna a szél?:D
  • vear
    A The Noob összefoglaló 8-as rész.

Azt írja, hogy jelenleg 1500-an vannak a játékban. A csapatban harcolásról ír. Fontos a helyezkedés, a stamina, meg a potik. Egy kis halászattal egy heti poti mennyiséghez össze lehet anyagot gyüjteni. A fej feletti támadással (overhead attack) nehezebb eltalálni az ellent, de kisebb a veszély hogy saját csapattársát is megüti.
  • [HUN]Crassus
    eléggé OFF,de annyira mégsem:)

srácok csalódtam bennetek!:P a "world of Darkness" topikban ezt nem is láttátok:"
    After the release of Eve Online’s expansion in March, the company will focus on creating another multi-player game based on the popular World of Darkness fictional universes created by White Wolf"
  • BEAST #712
    En eloturtam a Morrowindet es az Obliviont csak hogy szokjam a dolgokat :DD ... bar fogalmam sincs ok mit terveznek, de anno aocnal es warnal is placeholder hang effectek es animaciok voltak a betaban amit kesobb csereltek ki szinte az utolso pillanatban... bar ott az alapok sem voltak ennyire benak :) Majd kiderul, de en ugy vagyok vele ha 10 ezer penz korul lesz az alap ara, akkor arra a talan egy honapra egy uj jatekot jatszok es nem fizetek meg egy honap wart csak hogy a warcampben porogjek :D
  • RaSzTaH
    igen láttalak némelyik topicban mostanság feltűnni:D nem lennél te causal ha egy játékkal tolnád szvsz:) ízlések és mmok...
  • Jockey
    én ezen már rég túl vagyok..
    gyakorlatilag nincs olyan fizets mmo amihez ne lenne accom..:-)
    úgyis megveszem/letöltöm és megnézem, ha lesz béta ha nem, ha szar ha nem..:p
    erős a gyanum a megjelenés eltolásával kapcsolatosan is, nem lesz ebből februárra szvsz semmi:P
  • Jockey
    lehet régóta heggesztik ezt a jatit, de ha valmit nem csinálnak ezzel agrafikával és effektekkel akkor kénytelen leszek mentális képességeimet erősíteni megjelenésig és elmélyülni a hangvezérelt Vista kommunikációban, mert hogy a monitort nem fogom nézni, az biztos, ha csak nem leszek addig bolémiás, mert akkor kifejezetten jól jöhet futás közbeni játék figyelése..
  • BEAST #708
    Nem is mondtam hogy vedd meg :D
  • RaSzTaH
    bíszt egy a baj a játékkal, nem lehet kipróbálni, akármikor megvettem egy játékot (mmo) előtte mindig kipróbáltam, hogy megéri-e megvenni, nem szeretnék megvenni egy játékot azért, hogy utána dobhassam is ki mert egy kalap fos...
  • RaSzTaH
    legowar!
  • Chris
    Jééézus, ezek az animációk... felmerül a kérdés, hogy a készítők láttak már valaha futó embert?
  • BEAST #704
    koh
  • 0Fritz0
    Huhh, ezt jó tudni.
    Köszi és bocsi a rövid postért. :D
  • Chris
    Ha mégegyszer vki bocsánatot kér a hosszú postokért, megkeresem és tarkón vágom egy kislexikonnal. Najó, komolyan, ez egy fórum, azok az analfabéták akik nem tudnak vagy nem akarnak olvasni, majd találnak vmi kifestőoldalt a neten.
  • RaSzTaH
    sajnos nem utolsó, grafikailag tényleg valahol nagyon elveszett a játék, ha ez így marad akkor alapból felejtő :(
  • ANDAXINx
    ezt azért bevágom ide, hátha valaki nem találta eddig. a DEX pontos jelentését valaki lefordíthatná, mert nem tudom értelmezni

Mirdain Str 17/Vit 15/Dex 25/Quick 20/Int 20/Wis 20
    Ork Str 25/Vit 20/Dex 20/Quick 15/Int 15/Wis 15
    Human Str 20/Vit 20/Dex 20/Quick 20/Int 20/Wis 20
    Alfar Str 15/Vit 15/Dex 20/Quick 20/Int 25/Wis 20
    Dwarf Str 20/Vit 25/Dex 15/Quick 17/Int 15/Wis 25
    Mahirim Str 20/Vit 20/Dex 20/Quick 25/Int 20/Wis 15

Str: Increases damage dealt with melee weapons and moderately affects max health.
    Vit: Grants a bonus to max health and moderate bonus to stamina. A high vitality may slightly reduce the effects of poison and bleeding.
    Dex: Increases archery damage taken from area effects.
    Quick: Slightly increases melee and archer speed and may reduce damage taken from such attacks. Also grants a moderate bonus to max stamina.
    Int: Increases the power of spells and greatly affects max mana. Also improves resistance against mental attacks.
    Wis: Grants a bonus to all crafting and harvesting skills, also it moderately affects max mana and grants a slight resist bonus against curses.
  • madwe
    jah bocs a triplázásért, de ezt még be akartam linkelni kedvcsinálónak:kiképzés Már ugyanis megkeztek kiképzö filmeket csinálni a katonáknak. Szóval itt is látszik mennyire komolyan veszik. Ez is tök élethü, hatásos, de mégis, rpzhetö! Nekem nagyon tetszik az elképzelésük erröl az egészröl
    jah és a link angolul, h mikor terveznek meg hogy rpzni:rp
    Bocsi ezért a soksok irományért még1x
  • madwe
    jesszusom, most nézem mennyit irtam, bocsi
  • madwe
    Na én átnyáláztam a klán/királyság fórumát és nekem nagyon bejövös! Támadt is egy ötletem (max nem tetszik itt senkinek és hagyom a fenébe:P) A klánról elöljáróban annyit hogy ök úgy tervezik az rpzést, hogy az egyrészt beleilljen a játék mechanikájába (tehát pl ne legyen olyan mint wowban volt néha, amikor rpzett egy lvl 5 egy lvl 60assal, és kihivták egymást és eljáttszotta a 60as h a lvl 6ost kihivás neki legyöznie, mert játékmechanikailag nem lenne az... ök ugy tervezik (és ez a szép a játékban hogy meg lehet tenni, mert egy kezdönek van némi esélye legyözni egy régóta játszó emberkét, ha hihetünk a pletykáknak...) hogy ha könnyen lealázzná az embert a másik akkor meg is teszi. ez által soha nem törik meg a karakter játszása, hiszen mondjuk egy pvp csatában lesz ami lesz, ahoz lehet igazodni rpügyileg is...Na most én arra gondolta, hogy ha esetleg van sok magyar, aki belemegy (nem kell feltétlen rpsnek lenni, majd mindjárt leirom miért is nem szerintem) akkor jelentkezhetnén hozzájuk... hogy ehhez sztem mit kéne tenni indulás elött: megalakitani a vezetöséget, akik lehetöleg csak ideiglenesek, aztán majd választunk, és lehávltjuk öket ha ugy alakul... És valaki aki a hivatalos tolmácsunk lesz az elején küld nekik egy jelentkezési kérelmet. A lényege az lenne, hogy ha már full rpznek, hogy mi a játék világában is egy külön népcsoport vagyunk, akik beszélik a saját nyelvüket, de szeretnénk csatlakozni hozzájuk a királyságba, ha befogadnak minket külföldieket. Kéne ehhez ugye egy tölmács aki jól beszél angolul aki ezt ledumálja velük. Ebben az esetben ugy kerülhetne be fozzájuk egy magyar klán, hogy a tagok beszélhetnének a csak magyar játékosokkal, hiszen gyak. csak velük érintkeznek ha akarnak, mivel hiába rpznek máshol, elfogadott h van aki keveset, van aki sokat ért meg belöle... Viszont a vezetöség és a tolmácsok révén részese lennénk egy nagy, eröteljes klánnak, legalábbis egy csak magyar klánhoz képest sokkal eröteljesebbnek, mégis csak magyarok lennének napi szinten benne... Igy kb. az se lenne baj ha mondjuk olyan 10-20 magyar lenne benne, mert ugy is lehetne elöttük sok lehetöség. Persze jobb lenne ha 40 vagy akár mégtöbb lenne, bár azt sajnos kétlem, bizonyos sziten még a 10et is:D A kiképzötábor se rossz, csak nem lenne eröteljes, persze mind irta vear is, ugyis változnak még a dolgok a játék indulása elején. Talán pont ezért lenne célszerü már az elején egy erösebb szövetsége belépni, mert akkor valószinübb h a mi kezdeti elképzeléseink szerint alakul a dolog... És akár csak mint kiképzötábor is müködhetnénk a szövetségben, ha az ugy jobb a többségnek. Nem tudom bárki is elolvasta ezt a terjengösre fogott értekezést:P és van e valaki egyáltalán akit érdekelne, de gondoltam megpróbálom, hátha:)
  • vear
    Továbbra is a kiképző klánt javasolnám kezdésnek. Ne a klán nagysága döntsön, hanem mindenkinek legyen ideje véleményt alkotni és az alapján dönteni, hogy milyen játékmenetet kínáló klánba akar továbblépni. Az EVE történelme az mutatja, hogy a szövetségek idővel mindig átalakulnak. Ami biztos pont, az a társaság akit ismersz és akire számíthatsz. Klán esetén meg az a terület a biztos pont amit a klán elfoglalt, és tűzzel vassal, diplomáciával, de próbál megtartani. EVE-ben egy corp harcra foghatósága fontosabb a létszámnál. Régen történt, hogy ellenfél szétverte a szövetséget amiben a HUN Corp volt, mindenki más kilépett, elmenekült. Csak egy bejárata volt a területnek ahol laktak, és sikeresen állították meg az ellenfelet, kb 15-en. Addig ment az állóháború, míg a támadók kiegyeztek velük, és szabad elvonulást kaptak. Később a területet visszaadták nekik, mint új szövetségesnek. A játékban indulásnál nem eldöntöttek az erőviszonyok. A harcias, terjeszkedni akaró klánok át fogják alakítani térképet.
  • stevyxix
    Én két lehetőséget látok.
    Vagy ténylegesen kialakul ez a nagy szövetség típus és pár ilyen nagy szövetség fog egymással hadakozni, vagy ami szerintem biztosabb addig terjeszkednek/építkeznek még kártyavárként fog széthullani az egész.
    Nagy jelentősége lesz annak, hogy human/elf/törp egy oldalon van ezért várhatóan itt lesz a legtöbb játékos, viszont ha így lesz, móka se lesz olyan jó "nah mennyünk henteljünk le pár szerencsétlen orkot".
    Szóval nem tudom érdekes lesz, akkor mondjuk mi van ha két human klán warozik? mert elvileg lehet és elvileg egymás ölhetik majd, milyen jó lesz piactéren gyilkolászni egymást más játékosok szeme láttára, csak nem szabad mellé lőni a távolsági kariknak :D, vagy ez így ilyen formában nem valósulhat meg?
  • warbar
    hát ez nekem ngyon tetszik. torzon a kis magyar betyárok guildet itt el kell felejteni alap gildek itt 300 főnél fognak kezdődni(nem 2000 ember lesz össz a szerveren).de kezdhetünk ugy guildet hogy alap magyarok vezetőség stb bevenni nemzetközi tagokat majd join in the kingdom :)
  • mzprox
    Egyedül/kis klánban valószínűleg nehéz lesz boldogulni darkfall világában, kicsit tartok is tőle hogy a nagy szövetségek vagy beolvasztják vagy egyszerűen eltiporják a kisebb guildeket. Persze amolyan nomád/rabló bandát össze lehet hozni, de ha várost is szeretnétek huzamosabb ideig birtokolni ahhoz mindenkép nagy létszám kell és erős szövetségesek.
    Egyébként az az említett vazallusi rendszer abszolút működik, így épül fel a guild és így tagja a nagy királyságnak. Wessex csak egyik tartománya a Hyperion kingdomnak (wessex ura egyben a király is). A királyságot hat nagy guild alkotja és sok guildnek vannak subguildjei-tulajdonkép vazallusai. Szóval jó sok guildről van szó és ezek nagyjából összeegyeztették a rendszerüket, rangokat, hivatalokat stb. Minden guild sokat megőriz a függetlenségéből, de vannak közös intézmények a királyi udvar és a kabinet. Tehát egész klánok is csatlakozhatnak de ahhoz előbb nem árt különállóan megszervezni a guildet és utána jelezni a csatlakozási sszándékot.
  • Larvin
    köcsög trollnak az volna szép válsz, ha minden magyar postolna egyet azzal, hogy nézz a profilomra, hogy location: Hungary!
  • Larvin
    pláne akkor, ha nem lesz flotta :)
  • Torzonborz
    nem , már mondtam hogy Te a flotta parancsnoka leszel :P
  • Szaruman
    Nem.
  • Burca
    Lehetek en a kiraly?:P
  • Torzonborz
    pöpec :)

nem tudom a többiek mennyire csatlakoznának ehhez vagy más guildhez.

részemről megpróbálnám az eredeti elképzelést miszerint kis magyar csoportunk együtt vág neki Agon felfedezésének ( és meghódításának :D ).
    de egy lehetséges szövetség szerintem elképzelhető vagy max a vazallusotok leszünk :D
  • stevyxix
    Jah tényleg jó lehet, csak nem vagyok fullos angolból, de persze köszi, max süket néma komornyik lehetnék :D
  • stevyxix
    Jah retro feeling, de képes lennél órákig ilyeneket hallgatni? (tegyük fel hogy aktívan játszol akkor nem fél órát ülsz előtte egy huzamba, mondjuk eleve minden MMO időigényes)
  • stevyxix
    Én fogtam és kikapcsoltam a közöst egy idő után, sok szánalmas spammerrel volt a baj nem azzal, ha különböző nyelveken írogatnak, legalább is szerintem.
  • BEAST #683
    Tetszik
  • mzprox
    Üdv! én is egy leendő Darkfall játékos vagyok, láttam a topicot a DF fórumon és gondoltam beajánlom a guildet, amiben vagyok:
    A neve Duchy of Wessex, itt a toborzó topicja: WSX

Ez egy jó nagy klán (~2-300 fő) a tagjai kb 50-50%-ban vannk az USA-ból ill. Európából. Ami egyedivé teszi hogy a lehető legpontosabban akar modellezni egy középkori királyságot különös hangsúllyal annak feudális rendszerére. Akit érdekel az ilyesmi annak javaslom olvasson utána. A guild rendszerre nagyon komolyan ki van dolgozva, a megalkotói rengeteg munkát és ötletet tettek bele.
  • warbar
    gw-be én sok embernek levertem volna a fejét annyi parasztal együtt összes játékban amivel toltam nem találkoztam
  • Torzonborz
    szerintem jó...tiszta c64/ős pc retro feeling :D

na de komolyan még ez a legkevesebb inkább működjön minden ahogy kell aztán ráérnek majd ezt is finomítani ha kell.
  • BEAST #679
    Engem eddig minden jatekban zavart hogy kozos chatekbe random orosz/sved/magyar/akarmilyen nyelven irogattak az emberek... az ilyesmire ott van az egy nyelvu guild/party/tell/whisper/privat akarmi.
  • stevyxix
    Naja igaz, akkor eleve mindenhol.
    Nekem nincs bajom vitával, hisz mások vagyunk, mindenkinek van véleménye jó is ha van és ehhez tartja magát (még akkor se baj ha rosszat gondol még azt képes emberi módon kinyilvánítani), de mikor már csak azért is belekötök a a köcsögbe, ez már azért elég alacsony színvonalat képvisel.
    Legköcsögebb akivel találkoztam GW-be volt, annyi volt a baja, hogy angol distriktbe magyarul beszéltem, most komolyan kit érdekel ez??? (jó igen egy ilyen idiótát igen, de hol érdekel engem, milyen nyelven karatyolnak közösbe, azt még megértettem mikor vegyes magyar-külföldicsapatba mentünk és szóltak szeretnék érteni mit dumálunk, teljesen igazuk van, de közösbe??? komolyan megtapostam volna a fejét...)