3718
  • Larvin
    A fórumon csoportjogot kapott klánokon túl a megjelenésig nem foglalkoznak más klánokkal.
    Valószínűleg a klánbeta is amolyan baráti körben zajlott le.
  • Jockey
    no para, legkorabban februarba fogjatok latni szvsz gammat, kar raporogni feleslegesen, attol nem lesz hamarabb account..:-)
  • Torzonborz
    voltak/vannak tagok bőven mindkettőben , több mint 20-30 :D
  • stevyxix
    Mert gondolom nem voltak tagok se nagyon, legalább 20-30 fős klán kellett volna talán.
  • Torzonborz
    annó adtam fel klánom nevében applyt meg egy ismerős srác is a sajátja nevében. egyikre sem volt reakció.
  • atomkrumpli
    nem ártott volna egy rajongó klánt összehozni, hátha úgy... talán :-)
  • Torzonborz
    hja abból látszik hogy azért nem kamu maga a játék csak ez a hercehurca titkolózás meg egyebek körülötte...
  • vear
    Ott rontottuk el, hogy nem ugyanazon klán nevében jelentkeztünk betára.

Különben vannak fent leakek a neten. Youtubeon is, csak túl gyorsan törlik őket. Azt érdemes megnézni amin bemutatót tart a Tasos, az rendes ingame video. Mondjuk a GUI tényleg csiszolásra szorul(t), az hogy minden party-tag belépése után rendezgetni kell az ablakokat, hát kicsit macerás.

• stevyxix
    Hát megint bekrepált a fórum, szerintem ennyi mára, kár foglalkozni vele.
  • stevyxix
    Jah, nem tudtam ok.
  • Torzonborz
    volt clan beta apply is még régebben.
  • stevyxix
    Milyen klán béta?
  • stevyxix
    Fél fórum evvel az állítólagos támadással van tele. Nem tudom kinek lenne érdeke ilyet tenni, szerintem csak a fejlesztőknek, elejét veszik a flamenek.
  • stevyxix
    Nah felgyorsult a fórum, vagy megcsinálták, vagy megunták az emberek ...
  • Larvin
    elméletileg klánbeta is volt
  • stevyxix
    Hát addig én sem akartam megvenni, túl ismeretlen és túl labilis ez az egész mese a Darkfall körül. Eddig semmit nem mutattak és nincs semmilyen hátterük sőt még nagyobb kiadó sem áll mögöttük.
  • Burca
    Ez megint olyan hogy azt mondjak azert nem tudunk rola hogy valaki is betazna mert ugye NDA van de lehet hogy kb senkinek se kuldtek meghivot :P
    Vicc az egesz. Hogy ennyire ne szivarogjon ki info plane most hogy mar "csak" egy honap van a megjelenesig es kb ugyis mind1 ilyen nincs sztem.
  • madwe
    hát én biztos vagyok benne hogy az elörendelést megoldják, csak lehet DnL féle módon, bár csak nem hiszik h olyan hülyék az emberek h megint beveszik... ugye nem? csaknem veszi be megint párezer balek ha ugyanaz a trükk??? Egy biztos, amig van NDA, amig nincs egy független értékelés sem, addig nem rendelek elö. Másoknak sem javaslom...
  • stevyxix
    Nekem per pillanat bekött a fórum (fél óra után) első téma amit meglátok: No beta invite? Hát azt hiszem most fognak kapni a fejlesztők, moderátorok meg non-stop moderálhatnak (ügye USA más időzónába van, ők mi időnk szerint este fognak írogatni :D).
    Hát ha más nem sok flame az biztos lesz.
  • stevyxix
    Azt hiszem az elvárt választ kaptuk, senki nem fog bétázni.
    És még ha (követve hitler példáját :D) elő akarunk rendelni, hát erről sincs semmi infó, mi hogyan lesz, mondtak dobozos verziót, ami nem valami biztos, ha egy hónappal megjelenés előtt bétázgatunk (nem mi hanem aki bekerült). Semmilyen webshopba nem láttam még, itthon mondjuk lehet kár keresgélni, majd megnézem a külföldi oldalakat, de sejtem mennyire esélyes.
    Letöltős verzió még lehetséges, mivel nem tudjuk milyen a hátterük, rendelkeznek-e az ehhez szükséges hátérrel.
  • Torzonborz
    hmm ja jó akkor nem frissített böngésző mert ott csak 15.-i volt :D

na remek.
  • madwe
    na visszavonom csak a netem vacakodott, meg már meg is válaszoltad
  • stevyxix
    Ez durva! :D
  • madwe
    tényleg honnan az info? merthogy forum még mindig offos nekem... honlap meg érintetlen már vagy ezer éve... bahh
  • stevyxix
    Uccsóhír.
  • madwe
    Elég kamu szagú sajnos ig NDAval... Még mindig reménykedem, de egyre kevésbé bizom bennük... Félek hogy nincs játszható állapotban a darkfall... Habár az is lehet egy pr taktika, hogy semmilyen infot nem csepegtetsz, néha egy egy pozitiv és egy egy negativ értékeléssel, botrányokkal (mint most a forumon meg honlapon) aztán megjelenés napján kiderül h isteni a játékod... Ez azért igy eléggé valószinütlenül hangzik bármennyire is el akarom hinni...Az is baj hogy ha még ki is adják a játékot, és még esetleg jó is, játszható is (egyre kevésbé valószinű sztem...) akkor hogy a viharba bizzon meg bennük az egyszeri elöfizetö? Ilyen teljes diktatúra szagú pr politikával nem nagyon nyugtatnak meg engem... söt
  • s0n1c
    Akkor megint titkolózás ezerrel, juuujjj de izgi!!!4 :F
  • Torzonborz
    ezt hun találtad ?
  • Szaruman
    Posted by Darkfall News on January 22, 2009 20:36

This is an update about what is happening today:

We have sent out the first wave of invites to clans and individual testers. We will send more waves of invites within a few hours. Invited players will be able to download the Darkfall installer.

We are applying the latest patch, and players will be able to start patching soon, and entering the game.

We are spacing out the invites in order to facilitate the download of the client and patching. We will continue sending out more invites every day until we reach our capacity.

Since this first phase has to do with stress testing the servers, and doing final testing on features, we are not lifting the NDA until this testing is concluded.

We apologize for the problems with the forums and the website today, we have been experiencing denial of service attacks, and we are working to resolve them.
  • Torzonborz
    ezzkééész :D
  • Lyan Kyj
    Ajjajaj
  • warbar
    lehet hogy egy szekta tagjai készitették a játékot és pont most szólt a guru legyenek öngyilkosak mert nagyon ugy néz ki ez a game mint egy ház amit turisták találnak egy erdő közepén asztal megteritve ég a kandaló csak ugye sehol senki aki kinyitná a kurva ajtót
  • stevyxix
    Hát most tényleg nincs, 12 óra meló után nem mindig van ...
  • Larvin
    Gusztustalan?
    Semmi humorzéked. Próbálj meg lazítani!
  • Torzonborz
    pont ez az hogy a hivatalos oldal megy csak a fórum nem.
    oda szépen ki lehetne biggyeszteni hogy mi a helyzet.

stevyxix legalább megpróbálta , nem jött össze. ennyi.
    nem kell ezen rágódni meg egyebek.

web kit meg nem tudom mennyire van , volt már erről topik hiv. fórumon és nem tudott róla senki semmit.
  • stevyxix
    Jah és utolsó nem csak a levegőbe beszéltem, meg lehet nézni a HG:L.hu-t nem azért, hogy adjam magam (minek is már, hisz bekrepált a HG:L), de tényleg admin vagyok ott, azonos nick ...
  • stevyxix
    Ill csak a fórum krepált be.
  • stevyxix
    Hivatalos oldal meg halott, biztos bekrepáltak a roham miatt, tessék nem is kell játszani így is kiderült, hogy nem bírják a stresszt.
  • stevyxix
    Gyurcsány meg hagyd ki légyszíves, ne ilyen gusztustalan módon offold a fórumot, van más fórum ahol ilyenekről lehet írogatni.
  • stevyxix
    Ott van akkor a másik, ha ilyen egy kommunikációs menedzser akkor nem is tudom mit várjak ez után, kezd tényleg hullaszag érződni.