3718
  • BEAST #677
    Most neztem meg a spellcasting meg favagosdi videot. Hat ez valami borzalom, ezek a hangok meg azok a vergagyi pew pew effectek :DD remelem hogy ezek nem veglegesek xd
  • BEAST #676
    Mindenhol vannak ilyenek, nem kell ehhez kulfoldinek lenni.
  • Torzonborz
    jah az utóbbi időben eléggé jellemző lett a trollkodás a hiv. fórumon :(
  • stevyxix
    Minden külföldi ilyen idióta köcsög ... stb.
    Nem hiszem el, hogy nincs annyi IQ-ja, hogy nem neki szól a topik és nem tud elsiklani felette, annyira gyökök hogy az már fáj, de tényleg.
  • vear
    Az új thread. Köze a világnak nincs, de ha valaki odatéved, és nem ismeri az SG-t, akkor legalább idetaláljon. Legalábbis remélem.
  • vear
    Jah, az valamiért mellément. A trollokkal nem kell foglalkozni, úgyse birod tempóval a sz*ságaikat. Ez a módszerük, hogy bezárassák a threadet.
  • Torzonborz
    mégis mi köze ? mi vagyunk a világ közepe , nem tudtad !?

mondjuk tényleg mehetett volna off-ba . majd egy mod átteszi oda.
  • BEAST #670
    Nem csodalom, offtopic temanak semmi helye ott (annak megvan a maga helye), mellesleg a vilag tobbi reszenek pontosan mi koze van a magyar jatekosokhoz? o.o
  • Torzonborz
    már be is szóltak... erghhh
  • Chris
    Na egy biztos, hogy ha a spellek ilyen lassúak maradnak, senki nem lesz caster. :D
    Nem szoktak ilyen dolgok érdekelni, de tényleg jó gagyi a mozgásanimáció.
  • vear
    Egy kis forgalmat generáltam ide, hátha van olyan aki még nem ismeri a topicot.
  • Murmur
    Pont a C64 jutott nekem iszembe, csak nem akartam beirni. :D
  • [HUN]Crassus
    ezek a hangokat komolyan gondolták??? c64 szint....
  • Torzonborz
    valóban ott a pont

megnéztem a videókat. érdekes lesz a harc az már biztos. :) a favágás meg kifejezetten tetszik bár a VG-t ezen a téren nem tudta semmi sem überelni.
  • AtomSplitter
    A varázslásnak de állát hangja van :) Az a hümmögő mély hang. 4 új videóhoz juttattál, köszi Burca.
  • stevyxix
    Tudom nincs semmi jelentősége, de olyan idiótán futnak a karakterek :D
    Mintha távolugrásnak készülne fel :D
  • BEAST #661
    Szerintem is :d
  • Burca
    Sztem egyszeruen ezt erdemes csekkolni idorol idore :P
  • stevyxix
    Nyugi az alsón már csak 348-as :)
  • Torzonborz
    mobilnetről nyomja talán ? vagy ennyire gány lenne ?

na de nézzétek mit találtam még :)
  • RaSzTaH
    792 ping? :O
  • Torzonborz
    Itt van 3 új kép. Érdekes az a trezor :D
  • Chris
    Tetszik ez a fejtegetés, ha tényleg ilyen lesz a végső is, akkor ez adja majd meg a sava-borsát a dolognak. :D
  • [HUN]Crassus
    TASOS válaszolj:D
  • Torzonborz
    Darkfall character creation video egész jó....
  • AtomSplitter
    Igen ezt én is akartam említeni. Ezek az un. ARAC guildek (All-Race... és a többi részét nemtom mi lehet a rövidítésnek). Azaz tényleg lehet olyan guildet csinálni amiben mindegyik faj képviselteti magát.

Ahogy írtad az egyik hátulütője, hogy nem érdemes semelyik főváros közelébe települni, hiszen akkor a guild egyik felét folyamatosan vadásznák.
    A másik meg az, hogy a tudomány mai állása szerint, ha pl. egy törp és egy alfar van egyazon partyban és teszem azt azt alfar nekimegy egy guilden kívüli human karinak, akkor a törp alignment-je csökken, az alfaré meg nő.
    (A negatív alignmentet le lehet dolgozni azzal, hogy a másik oldal karaktereit henteled, de hát ugye akkor a party másik fele kap negatív reput)

Vagyis alapvetően gonosz, "mindenkit lehentelünk" guildet érdemes csinálni, ha ARAC guildet csinálunk, akkor nem kell senkinek túlóráznia a repu miatt. Viszont kis guilddel nem érdemes sok ellenséget szerezni magunknak. Amondó vagyok, hogy érdemes lenne egy oldalon kezdeni és ha összejön egy tisztességes létszám, van megfelelő hely a guild city-nek és vannak crafterek, akkor el lehet gondolkozni az ARAC guilden és a rerollokon.
  • BEAST #651
    NOTE: he has the setting set at 800x600 resolution when recording

Ezek utan tenyleg kivancsi lennek a konfigra :p ... ez a default beta beallitas, senki sem tudja masra allitani, tehat minden video ilyen.
  • Gorii
    ez volt mar?:P
  • Gorii
    fraps is levesz fpst sok gepen, a fejlesztok szerint eleg jol optimalizalt lesz , persze majd kiderul
  • ANDAXINx
    ha saját guildet hoz létre valaki, akkor meghatározhatja, hogy milyen fajok léphetnek be a klánba, nem? pl. lehet egy klánban törpe meg alfar is, ha úgy határoznak az alapítok. más kérdés, hogy akkor kell egy elszigetelt hely, ahol a bázis lenne.

nézegettem a fajok kezdőértékeit. mivel itt nincs szintezés, ezek gondolom nem nőnek idővel, max valami spell vagy tárgy segítségével. amúgy minden faj érdekesnek tűnik, bár egyik másik kifejezetten ronda

majd az élménybeszámolók alapján lehet én is teszek egy próbát
  • Murmur
    Female mahirim lennek, ha lennek. :)
  • Torzonborz
    na ja csak kérdés milyen konfiggal tolja ? mert ugye nagyon nem mindegy :D
  • [HUN]Crassus
    szaggat rendesen.....
  • BEAST #644
    Sanguine, human capital

Szepek a felhok meg minden, de eleg nehez volt nem eszrevenni hogy mennyire belassult neha a jatek a sracnal :D
  • BEAST #643
    Az egyik ember kezdohely, es az egyik torpe kezdohely. \o/
  • stevyxix
    De én "human" oldalról Mirdain vagyis elfet választanék (jót írtam? :D), szóval lenne elf is :), egyébként lehet több karaktered is egy szerveren, ha jól olvastam, csak azonos oldalon szerepelhet, persze felvetődik a klán kérdés, de gondolom a klán meg account alapon fog működni talán)
  • [HUN]Crassus
    ember
  • madwe
    Én egy törpöt tervezek indítani, aki által készült páncélzatot és fegyverezetet Agon minden zugában ismerik, oly híresek:P noha arról van szó persze fogja a kalapácsát/baltáját/fejszéjét és szétzúzza a másik fejét!
  • Burca
    En meg lehet az leszek! Es guildet is csinalnek csak nem sokan kerulnenek be oda !:)
  • Torzonborz
    ahogy látom a kis nyikhaj elfek nem túl népszerűek