• stevyxix
    Én voltam annó GW open bétán és igen csak lenyűgözött akkor, a játék meg igen csak kezdetleges volt, csak ők ügye bevállalták és nem véletlen, mert elég sikeres lett a GW és már akkor is látszott milyen jó játék. Bug is volt benne bőven (beestem a lépcsőbe küldetés közbe, ki se tudtam jönni :)), de ez nem erről szól, tudták az emberek, hogy ez nem végleges játék, mondjuk ott sok idő volt a megjelenésig itt meg egy hónap.
    Ennek olyan HG:L szaga van, ott is iszonyat bugos volt a játék, mindenki írogatta aki bétázott, készítők mondták van egy patch akit csak belsősök tesztelnek az sok mindent megold, hát majdnem be is jött, csak egy fél tucat hiba maradt még benne.
    Darkfall is ilyennek tűnik nekem, csak ők jobban titkolják a dolgokat, vagy valami még nagyobb gáz van azért nem engedik az embereket, hogy kipróbálják. Talán eladások növelése a cél, korlátozott béta, az emberek nem kapnak képet a játékról és megveszik, hogy kipróbálhassák, vagy esetleg nincs több zsé a fejlesztőknek, megy egy szerver amit még bírnak pénzelni és kész. Kis cég lévén aminek tudtommal semmilyen üzleti partnere nincs a nagyok közt (EA stb) nem is lenne meglepő. Ha jól csinálnak meg egy open bétát avval lendíthetnek a szekéren, e helyett még a fórumuk se megy 3 napja talán, ami kicsit tényleg szánalmas.
    Én úgy gondolom valami nagy gáz van ott, mert dögszagot érzek, de ne legyen igazam, legyenek profik sok pénzzel, de ezek után nem tudom ki lesz az aki előrendeli a játékot a kipróbálás végett (én biztos nem) és akkor szót se ejtettünk róla, hogy egy hónappal a kiadása előtt sehol semmi, pedig ilyenkor már szoktak dobozképekkel meg hasonlókkal jelentkezni (mivel elvileg lesz dobozos kiadás is), meg aranylemezre se került még ami szintén lassan időszerű lenne (bár ez utóbbi talán ráér 1-2 hetet még).