Darkfall-MMO

← ElőzőOldal 75 / 75

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Én is pont ezt akartam kérdezni... nem értem mi olyan jó benne😛

Hopp! 😊))

na, akkor nálam kiesett. Én nem költök játékra :p
"Will Darkfall be Free?

No, Darkfall will be "Pay to Play" - that is there will be a monthly fee comparable to other MMORPG's on the market."

szoval havidijjas
amugy screenshotjai igen jol neznek ki, es jokat is irnak a jatekrol
Ez milyen mmo lesz ingyenes ? és mikorra várható?

Carmang
Jónak tûnik a harcrendszer, nem az adok-kapok rendszerû, mint más MMO-ban. Meg azt írják, hogy nem lesz szint rendszer. Ez is elég jól hangzik, mert az eddigi MMO-k egy idõ után (a távolkeletiek pedig idõ elõtt) grindelésbe fulladtak.
Kíváncsian várom.

Laky
SRO, mint igazán jó MMO? 😄D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

sweech
ne legyél már hülye, htx

Super Saiyan
én is jobbat akarok... 😞 a sro-nál nincs jobb <#hehe> (ingyenes mmo)

>:C

TQ cheater
Mi az a Shadowbane?

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Állítólag megy a fejlesztés,lesz béta.Én bizakodó vagyok!

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Csakhogy én valami teljesen jobbra vágyom ezeknél,nézd már meg a rendszerét,és majd ha kijön,nézd meg a különbséget e között és a sro között.....<#wow3>

Be Positive! MMO GAMER

ScarY MAN
ASD:ASD:ASD... etc
amugy vicces hogy hogy nezett ki még "annó" 😄

...

BlackArt
Shadowbane után a Darkfallra vártunk, aztán úgy tûnt hogy nem lesz belõle semmi. Most akkor mégis? (Addig meg marad SB, mert jobb még mindig nincs)

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Super Saiyan
na látod ezt nem értem... ha igaznám jó mmo-val akarsz játszani ott a sro... ha megunod hogy nem enged be ott a cabal, ha véreset akarsz ott a 2moons, és kész :\

>:C

TQ cheater
HIV.OLDAL=www.darkfallonline.com

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater

A Darkfall címû MMORPG egy forradalmi MMO,skill-based rendszerrel,ami azt jelenti,a játékos nem csak gombokat nyomogat,hanem a saját ügyességén múlik minden.Ezt egy FPS-szerû nézettel és irányítással oldották meg.
/NÉZZETEK VIDEOKAT A YOUTUBE-ON/

mára ennyi,fáradt vagyok,de ha érdeklõdik valaki,és beindul a topik,szívesen mondok még feature-okat.
HIV OLDAL

Minden jót!
TQ

Be Positive! MMO GAMER

← ElőzőOldal 75 / 75