3718
  • ANDAXINx
    apropó, dual wield lesz? erről viszont semmit nem tudok (a sok infó mellett ami eddig napvilágot látott), pedig a karakterötlet kezd körvonalazódni
  • Chris
    Hmm... Arról találtam csak infot, hogy kb. olyan 3-400 skill lesz a játékban, ami most elősször eszetlen magas számnak tűnik, bár a 41 maxolható ahhoz kb. jól arányul. A 10 spell ág mellé január elejei infok szerint beraknak összesen 20 db gathering/tradeskillt és akkor a többi mind fegyver és ruházati skill lesz szépen differenciáltan? Magyarán nem a klasszikus tőr/kard/kétkezes-szerű megosztás várható, hanem vajazókés/kis tőr/nagy tőr/gyémántberakásos tőr/stb. megbontás lesz? Mi várható még?
  • WhiteRiC
    Mintha azt olvastam volna, hogy 41 skillt lehet teljesen kimaxolni, a többit asszem csak félig lehet felnyomni.
  • Chris
    Mondtam, hogy más? Nem a lényeget szűrted le, a mondanivalója az volt, hogy támadási sebességre hat minden esetben és nem mozgási sebességre...
  • Chris
    Apropó, arról mit tudunk, hogy milyen hatásfokkal lehet fejleszteni több ágat párhuzamosan. Mert amit eddig olvastam az csak annyiban merült ki, hogy mindenben maxolt karaktert nem lehet csinálni. Tehát kb. mire kell számítani, meddig, milyen magasra lehet eljutni egyszerre több ágban?
  • BEAST #752
    Szerinted a caster quickness buff miben mas mint a melee/ranged haste? :D ... amugy casternek van kulon olyan buff is ha jobban megnezed ami a cdt csokkenti :p
  • Torzonborz
    gondoltam hogy nem fog tetszeni :P
  • RaSzTaH
    healerekre ne is számítsunk itt:) legalább "valósághű" lesz... maradnak a potik...
  • Chris
    Na persze, meg csak úgy lehessen kasztolni, hogy meg kelljen jegyezni az adott spell varázsigéjét és be kelljen gépelni amikor el akarod sütni... :D
  • Torzonborz
    azt írták hogy itt nem nagyon van CC . különösebben nem is baj ( szvsz :P ). ja kicsit DnD-s de az lenne a legjobb ha spellekhez összetevők is kellenének. na akkor lenne totálüber ( szvsz :P )
  • Chris
    Hát ha tényleg ennyi minden lesz, akkor az óriási. Amolyan D&D-s érzésem van látva a választékot. Nem tudom megfigyeltétek-e, de vhogy nem nagyon vannak root és snare spellek, ami a lassan "közlekedő" spellek esetében nem tudom mennyire lehet szerencsés. Az összes gyorsító spell is csak quicknessre meg melee/archery speedre hat, ami nagyjából egy és ugyanaz a hatás. Ennek fényében csak az a kérdés, hogy a shield meg az egyéb védekező spellek milyen hatásfokúak lesznek ezek mellett a könnyen kikerülhető, lassú spellek mellett.
  • Torzonborz
    complete spell list
  • Torzonborz
    mi , hogy éééén !? Fritz vót az ! :D
  • vear
    Látom már mi fog menni: felajánlod valakinek a segítséget, behívod partyba, aztán bünti nélkül megölöd. Klasszikus.
  • vear
    Az írták, hogy a cluster 60k játékosig bővíthető, de 10k egyszerre online játékost céloznak meg. Mivel az US játékosok máskor játszanak, meg általában a játékosok csak egy része online, ezért jóval több játékos fér el a szerveren, mint amennyi online. EVE-ben ez az arány kb 300k előfizető/40k online max.
  • Torzonborz
    ennél azért jobb a DF grafikája :D

server cap eleinte 10k user de mintha azt írták volna hogy később 50k környékén akarják maximalizálni.
  • BEAST #741
  • BEAST #740
    Nem hiszem, utoljara meg azt olvastam hogy kb 10 ezer fore capelnek a servereket, de majd kiderul xd
  • Lazarus
    ez egy link csak nem látszik -_-'

Nekem grafika másodlagos, felőlem runescape grafikája is lehet csak legyen szórakoztató.

olvastam valahol hogy csak egy szerver lesz mint eve-ben, ez igaz?
  • Lazarus
    :)
  • RaSzTaH
    szégyelném magam ha ilyen grafikával kéne pvp videót csinálnom:D:D
  • Torzonborz
    így legalább lehet egymáson gyakorolni :D ja meg majd csinálhatsz itt is jó kis videókat ;)
  • 0Fritz0
    Muhaha, akkor végetek! :)
  • Torzonborz
    Ha jól értelmezem akkor nem kapsz büntetés ha party/clan tagot sebzel .
  • Torzonborz
    remélhetőleg a helyezkedésnek nagyon szerep jut mint AoCban.
  • Chris
    Na ezt nem tudtam, ez már tényleg izgalmasan hangzik.
  • RaSzTaH
    érdekes lesz mindenesetre az egész, kíváncsi vagyok.
  • vear
    Sőt az AoE heal az ellent is healeli. A helyezkedésben lesz minden.
  • Jockey
    hát ilyen nem lesz mostanság..:-)
    profit/bevétel és a jövőbeni játékosok ízlésváltozékonysága miatt jobb ha hozzá szoksz, hogy tökéletesen nem fog kijönni semmi. Azt hiszem tényként mondhatjuk (egy két kivételtől eltekintve), hogy egy friss mmok 3 hónap kell (néha kevesebb), hogy a nem fullos gamma+fejlesztők ténylegesen bemutatkozzzanak. Ennyi idő alatt vonható le, tényleg javítani fognak vagy mismásolni vagy valami teljesen más javítgatnak.. :-p
  • Torzonborz
    egyébként meg inkább a grafika/hang legyen gány mint hogy az alapvető játék mechanikával legyen probléma. szerintem.
    szó se róla aki régről ismer az tudja hogy mennyire háklis vagyok a grafikára de az utóbbi jó pár mmo negatív tapasztalata alapján már ott tartok hogy felőlem pálcika emberek is rohangálhatnak a képernyőn ( na jó ez kis költői túlzás :D ) de műűűköggyön minden.
  • Torzonborz
    offoffoffoffoff

uff :P
  • BEAST #726
    "I generally have about a 120-130 ping and I definitely hit in this battle with both magic and melee without too much of a problem. I saw one guy skip around a bit as we were chasing him. . . but for playing across the ocean I have no complaints."
  • Jockey
    sosem jártam kocsmázni, valszeg azért, mert nagyon ritkán iszom, gyakorlatilag szülinap/névnapok alkalmával család/haverok esetében.
    Szal így marad az mmo oldal+sport.
    Persze az, hogy nem iszok, csak ritkán, az nem azt jelenti, hogy néha nem módosítom a tudatom..:-)
  • [HUN]Crassus
    inkább a bnő+mmo mint a bnő+kocsma epik fight nemigaz?
  • RaSzTaH
    nem veszem én komolyan:D szerinted?:) vagyok annyira egoista, hogy ilyentől ne tartsak:) csak az nem tetszik, hogy hívogatja telón, és fűzi, hogy maradjon játszani, felhív engem is vmi kamu indokkal és mondok neki x dolgot, aztán Vikitől már y-t hallok vissza hmm.. ez nem tetszik igazán. túú mááccsss:)
  • Chris
    Szerintem nem kell ezt olyan túl komolyan venni. Én is ajándékoztam már el accountot meg fizettem be más helyett előfizetést, amit kp-ban ugyan hónapokkal később odaadott. És még lány sem volt az illető. :D
  • RaSzTaH
    de most ez nem szánalmas?:))))
  • Chris
    LOL, én azt hiszem lenne egy tippem a dologra. :D
  • RaSzTaH
    aoe spellek?:D az még hagyjál, de egy rossz íj, vagy egy rosszul irányzott suhintás a pallóssal végzetes lehet felebarátunkra amiből még kapsz büntetőpontot is:) vagy rosszul tudom?
  • RaSzTaH
    hát ezt nekem is csak azzal sikerült legyűrnöm h -buy computer+WHO ;D most meg ott tartunk, hogy én nem akarok játszani vele(bár ha lesz valami szép a mai "ígéretekbe" akkor lehet előfizetek), ő meg játszani akar vele, bár a hozzájárulásom nélkül necces, a vicc az egészben, hogy akadt olyan is aki felajánlotta neki, hogy kifizeti a war előfizuját , személyt nem említek mert ez egy kicsit szánalmas:)... szal már nem értem:)