3718
-
Chris #597 Mondjuk inkább úgy, hogy az élet minden területén jelen lévő széthúzás a játékokban is kiütközik. :D
-
stevyxix #596 Igen sajnos nálunk nincs összetartás, emberek nem képesek más pl klán érdekeit a saját érdekeik elé helyezni. -
RaSzTaH #595 annyira teljesen mindegy milyen guild név van a fejem felett:) -
Ezt tudom :) Es hiaba nyilvanvalo, sokaknak nem az, mindig is a 100 kicsi guild orszaga maradunk :p -
stevyxix #593 Hát igen ez nyilvánvaló, szerintem senki sincs olyan aki biztosan megmondja, hogy egyáltalán fog-e játszani a játékkal. -
Valami olyasmi, viszont az mar szinte biztos hogy egy ujabb "magyar guildnek" csak akkor lesz ertelme ebben a jatekban is ha mar elore lehet tudni hogy kb kik es hanyan lennenek benne, kulonben kar belekezdeni. -
stevyxix #591 Honnan van a nicked? :) -
RaSzTaH #590 ha kész lesz jössz te is ;) -
stevyxix #589 Szerintem azok is jók, attól hogy neked nem jönnek grafikailag nem rondábbak a többinél. -
Murmur #588 Nos, UI es karaktervalaszto kepernyo van mar ezek szerint.
-
Chris #587 Nyersanyagfarmolás + guildadó = guild szkizma :D
-
Ez az epitkezos dolog is eleg ismeros, egy az egyben ilyen AoCban is -
Chris #585 A farkasemberek meg az orkok nem tűnnek túl tetszetősnek. :D
-
ez nagyon faszásnak tűnik ;) -
hali :9
a video bejovos eddig:) -
Fajválasztó képernyő HD-ben itt! Remélem nem szedik le és meg is tudjátok még nézni. -
Chris #581 Persze, nem a kinézet a lényeg, csak míg a daocban informatív volt (főleg a tooltipekre gondolva), addig emlékeim szerint az l2 kezdeti időszakában túl sok információt nem szolgáltatott, mondjuk túl bonyolult sem volt a mechanikája a játéknak.
-
Hah, egy Gorii :) -
+ne :) -
remek, csak "darkfail" legyen a vege.. -
Köszi! -
stevyxix #576 Az még jobb, köszi :) -
atomkrumpli #575 köszönjük a fordítást :-)
A világon végig sétálásról már annyi mindent írtak a fórumon, ment is a találgatás hogy ha lettek volna mobok vagy játékosok sokkal tovább tartott volna az út és stb. -
madwe #574 Nemnem, hacsak nem volt a napokban is egy, ugyanis a cikk tegnapi, ergo nemrég jártak náluk... Most veszem észre ezt lehagytam:P tehát az Aventurine központban voltak, ahol látták a dolgokat élesben... -
stevyxix #573 Nem baj, nem kell ide perfekt fordítás, elég ha érthető marad, ami így is lett, köszi, hogy kiszemezgetted és lefordítottad ide.
Az 50k ember/szerver érdekes azért, ha meg betelik majd mindenki vár a sorára, HG:L-on ez megy már állítólag csak ott más okból :).
Amúgy volt Görögországban valami rendezvény lehet akkor látták futni? Az fenn van youtube-on is. -
madwe #572 bocsánat az elirásokért, meg a néhol furcsa szerkezetért, néhol nem nagyon lett magyaros a forditásom, de késö van, és a lényeg azt hiszem lejött belöle, egyedül talán a szerveres rész lett félreérthetö, ugy kell érteni ott természetesen, hogy egy szerverre a maximális terhelés 5xösét engedik fel, hogy annyian kreálhatnak oda karakter, miután eddigi mmo felmérések alapján ezen emberek 5öde lesz csak online egyszerre... jóéjt! -
madwe #571 Na ez is érdekes:Cikk egy görög újságban
Azoknak akik nem nagyon beszélnek angolul:
-Az újságírók láthatták a játékot élesben futni.
-A 09.02.25-ös megjelenést megersítették.
-10.7 millió eurót költöttek a termékre (eddig, gondolom...:P).
-Az elöfizetési díjat 12 euróra becsülték (kb. 3600HUF).
-A világ akkora kb. mint Luxemburg, és kb. 6 óra lesz rajta végigsétálni (az ember aki postolta és leforditotta angolra görögröl, mondta h nem egyértelmü hogy ezt hogy értik, mmint hogy gyalogolva, tehát a ctrl-t nyomva, vagy "gyalogolva", tehát simán, mount nélkül...gondolom a 2. lesz a helyes. a fórumozók szerint azért vannak eltérö adatok a terület végigjárásáról, mert mig pár betateszter 4 órát irt (legalábbis a legtöbb) addig Aventurinéknál azt számolták bele a 6 órába amig a legtetejétöl elérsz a legaljáig a bejárható területeknek, vagyis mig a betateszterek a fö szárazföld bejárásáról beszéltek, addig ök a szigeteket is belevették...Mindenesetre mind2 szám lenyügözöen hangzik, remélem igy is lesz!).
-A szörnyek ujraképzödési helye változni ha gyakran támadják meg öket.(habár itt nem emlitik, más fórumokon igen, hogy lesznek még vándorló mobok is, akik szépen vonulnak majd ide oda, ez is mekkora ötlet)
-Arról is szó van, hogy ha a szörnyek (mobok inkább a köztudatban) elé erösnek és felkészültnek érzik magukat, akkor megtámadhatják a városokat! Ez is mekkora ötlet már! És miután nem emelték ki ezért gondolom npc és játékos városokat is megtámadhatnak... OMFG
-Tasos állitása szerint 50ezer fö/szerver a cél amire hajtanak(itt arról lehet szó a fórumozók szerint, hogy ha egyszerre 10ezer fövel számolnak szerverenként, akkor összesen az 5xösét engedik fel rá, MMOs tapasztalatok szerint a játékosok 1/5e van egyszerre csak online...)
-Tasos kijelentette:"Jobban aggódunk amiatt, hogy hogyan kezeljük a sokkal több játékost, mint amiatt, hogy hogyan töltsük meg az elsö szerverünk". (ez mind szép és jó, csak tartsátok is meg öket/minket drága Tasos
-Emlitést tesznek arról is hogy a csapatban felütötte a fejét egy aggodalom, miszerint át kell helyezniük a székhelyüket egy másik országba hogy növeljék a lehetöségeik számát.(ezt egy görög fórumozó szerint csak azért irták, hogy ezzel a kijelentéssel kényszeritsék az államot az adójuk csökkentésére, lévén ez bevett görög szokás...
Végre pár új info is volt ezek között ezért gondoltam megosztom magyarul is veletek... -
stevyxix #570 Persze azt csak így szokták.
Mindegy, már működik és kész.
Inkább valaki kerüljön be és próbálja ki, mert jó lenne közvetlen tapasztalat és ez által független vélemény, eddig csak szépet meg jót mondtak róla, túl szép szinte, hogy igaz legyen. -
A DDOS nem azt jelenti, hogy feltörték a fórumot, hanem azt hogy több-tíz/száz ezer virussal fertőzött gépről folyamatosan kérik le az oldalt (ehhez jövünk még mi, akik tényleg az oldalt szeretnénk látni). Akadt egy rosszakarójuk, akinek hozzáférése van egy botnethez, ennyi. -
Már megy a fórum. Itt a január 25.-i helyzetjelentés.
Egyébként meg a web servert nem ők ( Aventurine ) üzemeltetik hanem egy angol cég ( RapidSwitch Ltd ) szóval az elérhetetlenség nekik köszönhető.
Gondolom rugdosták a céget rendesen hogy csináljanak valamit .
Legyünk türelemmel szerintem most már egyre több info fog kiszivárogni és remélhetőleg valamelyikünk szerencsés lesz és bekerül a bétába. -
stevyxix #567 De legalább menne, itt nem arról van szó, mennyire hiányzik, hanem arról, hogy mennyire alapvető és ez sincs (hivatalos oldal legalább megy még). -
stevyxix #566 Fórumon írták bétába van már, most januárba léptek alfából bétába.
Hát nem kell annyira feltolni a grafikát :)
UT3-ba is vagy 30-an (ha nem többen) lehetnek egy pályán, bár igaz az kevés ha komolyabb csatározás folyna.
Fórumon irkálnak róla, pl harcrendszer, de tényleg nem viszik túlzásba. -
A forum azert nem megy mert ISP-t cserelnek, amugy meg nem tudom mit varnal a forumtol, kismillio verpisti spammelne tele hogy "nincsmegbetakeyemomgomgjajaj"... erre vagy kivancsi? Mert mas eddig sem volt kb. -
warbar #564 ugylátszik ez lesz a divat -
madwe #563 Hát a Mortal online is igéretesnek tünik de 1: ha real time combat rendszere van, és unreal 3 motorja, kiváncsi leszek az ostromonál, nagy csatáknál levö lagfesztre:P
Mellesleg azt is 2009 nyarára igérték, és a promo videon kivül nem sokat találni róla, szóval valszeg azt is csúsztatgatni fogják... 3. meg szinte semmit nem tudni még róla... De persze én is nyomon követem majd... -
stevyxix #562 Nem tudom miről beszélünk még ...
Teljesen elvesztette a hitelét a játék.
Ilyen, hogy 4 napja nem elérhető a hivatalos fórum, ez már nem is nevetséges hanem siralmas, nyilván ha kicsit is foglalkoznak vele, akármilyen támadás volt, van korábbi mentett állás, törlik a meglévőt úgy ahogy van és visszaállítják a régebbit, szóval ezen nincs mit magyarázni, szerintem nem is volt semmilyen "támadás".
A másik valaki említette, a Mortal online-t, megnéztem, az is ugyan ilyen csak jobb, ahogy eddig néztem minden a Darkfallba reklámozott dolog benne lesz, csak éppen UT3-as motoron egy (trailerbe látható) nem éppen kicsi világban. Szóval Darkfall se egyedülálló, csak Mortal online talán most került csak alfából bétába és nyáron jelenik meg elvileg.
Szóval üdvözletem mindenkinek aki reménykedik, én is fogom figyelni a játék további sorsát, de erős fenntartásokkal. -
madwe #561 Nos tényleg kiküldtek bár új beta kulcsot gondolom, mivel egyre többen szegik meg az NDA,gondolom ez arra utal,ehhehhe
Youtubeon pl fent van 1 video ahol megmutatja a linket ahonnan le lehet szedni a clienst:Darfall.exe jó ezt most néztem megint és már nem müködik,pedig én már leszedtem, habárr acc nélkül nem sokra jó... itt egy youtube-os link, én is eljutotam addig amig az acc.infókat kellett megadni: video
valamint itt egy új beta tester topicja, aki csak ma kezdte el feltölteni az oldalt tartalommal,de igéretesnek hangzik:link
Meg érdemes olvasgatni a Darfallforum oldalt, van pár érdekes post már azért ha keres az ember... Na hali -
Rushmachine #560 Szerintem is ,aki itt van az játszott már pár MMO-val és láttunk már pár UI-t,ez a 128. dolog ami az embert érdekli a játékból szvsz.De azért gáz,hogy ezzel most foglalkoznak. -
RaSzTaH #559 már jópár napja nem működik szvsz lelőtték:) -
Csak nekem nem jön be Join Beta oldal, és az egész komplett fórum úgy ahogy van?