3718
  • 0Fritz0
    Tessék:

• riviera
    mogorva törp baltával a hóban
  • Crokin
    humán
  • Chris
    Alfa... akarommondani az ember oldal a tuti. :D
  • Mr_no_NaMe
    mind1 csak a a *gonoszokhoz* tartozzon xD
  • Torzonborz
    jaja úgy néz ki a human/dwarf/elf szövetség oldalon lesz a helyünk. haladunk :)
  • AtomSplitter
    Nah ez már valami, akkor "alliance" lesz a többség itt :)
  • Jockey
    ok, nalam is torp van elso helyen amugy:)
  • Hober Mallow
    Lehet én is ránézek majd a játékra:)Az eddigiek alapján bejövős:) csak sajna a warhammerrel már kicsit felsültem:D Reméllem ez inkább L2 feelinges lesz.
  • Szaruman
    Törp ofc.
  • BEAST #627
    :DDDD
  • warbar
    tetszik hogy van lába a törpének nemugy mint más játékokban ahol a cipő a seggébből nő ki és ugy megy
  • warbar
    törp
  • WhiteRiC
    human
  • Torzonborz
    human így elsőre.
  • BEAST #622
    Valoban, akkor marad az Ember oldal. :)
  • stevyxix
    Amúgy így kellene kategorizálni:
    -Ember, elf, törpe
    -Ork, Mahirim
    -Alfar
    Mivel ezek így szövetséges népek így lenen a legokosabb szerintem.
  • stevyxix
    Nekem mindegy, amúgy humanba még elfek is benne vannak (törpökkel együtt).
  • BEAST #619
    Leginkabb Human, de ha nagyon muszaj elmegy meg a Mahirim es az Alfar is.
  • AtomSplitter
    Akkor sokadjára vessük már fel ki melyik fajt favorizálja. Kezdem én:
    -Alfar
    -Dwarf/Ork
    -Human (ha a törpék nagyon gázul néznek ki)

Alapból Alfart szeretnék, de ha lesz magyar kezdeményezés nyomom a "B" vagy "C" verziót.
  • BEAST #617
    Szvsz az a harminc is eros pozitiv becsles ha azt nezzuk hogy szabadon gankelhetik az embereket, es solozni nem valoszinu hogy megeri majd. Jo ha lesz 10 ember a vegen, es akkor meg nem ebszeltunk arrol hogy ki melyik fajt favorizalna. Termeszetesen ha letezik a jatek es nem Darkfail lesz a neve :D
  • vear
    Nézd pozitívan a dolgot: a karaktert mindig hátulról látod, így az ork görbe hátát, meg bicegős járását látod majd, az arcát nem kell nézned. Ha orkot választasz, akkor gyönyörködhetsz az elfekben miközben ölöd őket.
  • Burca
    Itt legalabb olyan dolgok nem lesznek hogy pve vagy pvp serverre menjen a nep szoval remelhetoleg egy helyre mennek a magyarok. Kerdes mennyi mivel ha abbol indulok ki mennyien irunk ide es mennyi magyar rajongoi oldal van, leszunk kb 30an :) Mar ha erdemes egyaltalan megvenni ugye
  • Murmur
    Valahogy benan neznek ki szerintem, de lehet csak az en izlesemet bantjak. :)
  • Torzonborz
    "az orkok ugy neznek ki, mintha majmokat festettek volna zoldre" nem értem ezzel mi a baj....az orkok a majmok egyenes égi leszármazottai csak félúton megálltak a fejlődésben , ezt mindenki tudja .
  • Murmur
    Majd meglatjuk. :) Nagyon szkeptikus vagyok a DF-fel, ha az OB reportok nem zengenek majd odakat, tuti nem veszem meg.
    Amit en egyelore lattam belole (screenshotok, ki-tudja-mikori videok), az nem tetszett: pl. a karakterek mozgasa valami hihetetlenul gany; az orkok ugy neznek ki, mintha majmokat festettek volna zoldre... :)
    De bizakodo vagyok.
  • Chris
    Miért, mi azzal a baj? Te viszed a követ, Bíszt a fát, Botond meg a pénzt. :D
  • RaSzTaH
    érdekes aki l2-zött anno, a többésgnek maradandó élményt nyújtott a mai játékokkal ellentétben - ott mindig volt mit csinálni, nekem mondjuk egyedül az irányítás nem tetszett, de azt leszámítva több évet húztam le ott, nem úgy mint akármelyik másik mmo-ban amit kipróbáltam, hiába volt egy-kettő kiemelkedő valamiban PvE vagy PvP....:(
  • warbar
    ez a magyarok egy guildbe szépen hangzik kérdés lesz e kb 150 vagy több aktiv magyar mert kurva sok ember kell hogyx megvédd amit épitesz és nem csak harcosokra de crafterkre is szükség lesz szépszámmal.az meg hogy beastel ketten épitsünk guildházat meg guild várost én mégegyszer nem játszom el :).legyen meg a magyar mag de nyissunk utat a többi nemzetnek is.ez a csak magyarok mentalitás ebben a gameban nagyon kevés lesz
  • RaSzTaH
    helyes látom kezded érteni, hogy velünk akarsz jönni DF-ezni ha "jó" lesz:) [én meg Viki is örömmel vennénk;)]
  • BEAST #607
    Teljesen igazad van, sajnos szerintem is ez a jatek legnagyobb hibaja, nem az hogy kb csak zerg vs zerg harcok mennek, meg az 5-15 fps harcokat is tulelnem (l2ben anno ugyan ez ment siegek alatt, megis maradando elmeny volt :D) ... de az hogy a jatek pvp resze mellett ilyen gyenge a craftrendszer es kb minden mas amit pvpn kivul csinalhatnal elegge elegge beszukiti a lehetosegeket :(
  • Murmur
    Jah, a Darkfallban lehet majd farmolni. :) Ami egyebkent nem baj, mert a WAR-ban ha nincs kedvem orvrezni, akkor kb. ki is lephetek a jatekbol, hiaba tudnek meg raszanni par orat. Nincs igazan mas alternativa. Soloban meg kb. semmit sem lehet csinalni. :(
  • Murmur
    Marmint a murmur, ha erre gondoltal. ;)
  • Murmur
    Egy dalszovegbol, egyszeruen csak megtetszett ez a szo. :)
  • RaSzTaH
    igazából visszaolvasva tényleg nem volt egyértelmű, de pár nappal ezelőtt war topicban volt egy kis összezörrenés valami hasonló miatt és már kicsit harapok, ha valaki ilyen témára akarja kiforgatni a szavaimat ismételten:) ám warozni vszleg már nem fogok, várok a nagy DARKFALL csodára, meg hogy beteljesüljön az is, hogy egy guildben gyülekezzen a sok magyar, szvsz ha van egy vezető (akit persze nem kell elfogadni, csak betartani amit mond) aki összefogja a népet talán még lehet is belőle valami, itt van közös cél: birodalom kiépítése, közös vár felépítése, stb... persze ha tényleg benne lesznek:) Ámen:)
  • stevyxix
    Azok csak idézetek példaként, hogy miképp szoktak hozzáállni az emberek.
    Bocs akkor tényleg félreértettem, te meg nem fogalmaztál egyértelműen :)
    Csak abba kötök bele amibe lehet :)
    Guild névről meg szó se volt, de értem amit mondasz.
  • Torzonborz
    jól van akkor itt a nagy alkalom hogy felülemelkedjünk magunkon és bebizonyítsuk hogy ez csak közhely.

már ha nem Darkfail lesz a vége
  • Chris
    Ne kiabáld le a fejét, úgy írtad, te vagy a fax. :D Szerencsétlen nem volt ott a war topicban, ahol meg lett beszélve ennek az előzménye. :D
  • RaSzTaH
    omg te miről beszélsz? ne forgasd már ki a szavaimat pls:))
    nem azt mondtam, hogy nem érdekel a klán, hanem pont azt akartam ezzel mondani, hogy teljesen mindegy milyen név alatt fut a klán, lényeg, hogy egy helyen legyünk, nem is lennél magyar ha nem kötnél bele rögtön abba amit írok, igazad van;) ám fölösleges hozzákölteni még dolgokat "majd keresek másikat" stb.. amíg nem ismersz:) azthiszem ezt a részt itt le is zárhatjuk, tudnék egy pár példával szolgálni a széthúzásra és az összetartásra (pl. lineage2 anno nagyon régen, ott tényleg ment a magyarság együtt, érdekes azóta nem sikerült egyik játékban se...)
  • stevyxix
    Erről van szó, nem is érdekel akkor miről beszélünk?
    Itt kezdődik: "tök mindegy" "elvagyok így is" "majd keresek másikat".
    Semmi nincs ami megfogna téged és ott tartana, akkor tényleg hiába való.