3718
-
RaSzTaH #797 szerinted kijön február 25.-én vagy vegyem meg az xboxot inkább?:) -
Ja és itt látszik , hogy mouselook-al van targetelés és akkor látszik player név/hp/alligment is. -
13 perces videó ( 270 mb ) -
The Noob Preview 9
Városok építéséről:
Előre meghatározott helyeken lehet kisebb/nagyobb várost építeni.
Egy shard-ot kell venni vendornál, amivel a city clanstone vagy hamlet clanstone-t lehet a klán számára elfoglalni. Egy ilyen foglalásról mindenki értesítést kap. Gondolom, itt jönnek majd az ellenfelek, hogy megakadályozzák a falak felhúzását.
Korlátozott számú ember bindelheti magát a claim-elt clanstone-hoz.
Bizonyos épületek (például bank) megépítése után újabb épületeket lehet építeni.
Házak építésével lehet növelni azok számát akik a clanstone-hoz köthetik magukat. Ezek a házak nem játékos házak (nem insták), ezekbe bárki bemehet.
A városban három féle épület kizárja egymást: farm, bánya, kikötő. Ezek közül csak egy lehet, de előre nem tudni, melyiket lehet majd megépíteni. Itt a józan ész diktál, és kikötőt pl a víz melletti, bányát meg a hegyi városok adnak.
A bányák és farmok több nyersanyagot biztosítanak, mint a vadonban található farmhelyek.
A siege-workshop-ban lehet ostromgépeket építeni, a kikötőben meg hajókat.
A városban lévő bankot, és workshopokat nem csak a klán használhatja, de minden online klántag értesítést kap, ha valaki klánon kívüli használja azokat. Saját megjegyzésem: na ezt becsülöm bennük, tartják magukat az elvekhez. A játék nem kontrollál, csak értesít, aztán aki az erősebb az lépjen. Ha nem tetszik, hogy más a workshopodban gyárt, akkor zavard el ha tudod. Ha nem tudod elzavarni, akkor meg nem is a tied a város.
Építkezés közben a térképet felülnézetből látni, és ott lehet kiválasztani, hogy mely épületet melyik lehetséges helyen húzod fel.
Hasonlít AoC-hoz az építkezési mód, csak itt az épületeknek működő funkciója van, meg el is lehet foglalni a várost, nem úgy mint AoC-ban. Azt jónak tartom, hogy vannak városonként nem építhető épületek, mert arra kényszeríti a klánokat hogy több várost foglaljanak, vagy kereskedjenek másokkal. -
ANDAXINx #793 anno és is mennyit nyomattam, bár morrowind két kiegészítőjével együtt tovább tartott, mint az oblivion. akkor átfutott az agyamon, hogy ez miért nincs online változatban, és tessék 
majd csinálok jól egy fullnehézvértbe öltözött aoe mágust
-
uj kepek a betaban megengedett maximum beallitasokkal, a vilag szep... de azert kicsit tartok attol a 60-80 fpstol, igy hogy egy arva jatekos/mob sem volt korulotte, es meg ez sem max felbontas/beallitasok :o -
akkor megy a tréningezés rendesen :D -
en meg morrowindezek/oblivionozok
-
UO Kingdom Reborn trial-al épp most játszogatok.
Néha tényleg fel kell kapni a nyúlcipőt. :D De eddig tetszik , szép is , skill alapú is csak még pár dolog nem tiszta . -
Filder #788 Van ennek a játéknak egy kis Ultima Online beütése.
Az alapján nem utánuk, hanem előlük kell majd maratoni távokat futni.
-
warbar #787 hátha a sok futással is fejlődik valami skill -
Ehh, remélem nem minden monsztához kell majd maratoni távokat futni. :) -
-
Édesek ezek a goblinok ahogy skeráznak az ember ööö mahirim elől :D -
Larvin #783 gondolom csak kezdetben gyenge a heal később erősödik, ha sokat gyakorlod -
Kalinka #782 alig van pár darab heal spell:
gyenge self heal
heal other
aoe heal magad körül (chant)
van buff meg talán vmi vampiric képesség ennyi....kifejezett healerek nem fognak rohangálni ebben a játékban úgy hiszem, magadra meg nem is tudsz normális healt tenni -
Larvin #781 én lehet, hogy healer leszek -
Nalam is, bar ezzel egyutt jar hogy nem valoszinu hogy sok healer/buffer karakter lenne majd a jatekban. Valoszinubb hogy mindenki osszeszedi maganak ami kell es kesz, max majd a tarsait is buffolja :) -
Larvin #779 nálam ez pozitívum -
Amennyire nekem lejott eddig, ez a jatek nem lesz tul casterbarat :o -
Kalinka #777 nem tudom, de én nem estem hanyatt a spellektől....van 10 ág de mindegyikben ugyan az kb. abszolút nem változatosak így első olvasatra -
Tudom/remelem, enis irtam ezt lejjebb :) amugy a kutyak hangjat nem neztem meg :p -
Chris #775 War bétában is sokáig így volt. Beleraktak mindenféle hangot, hogy egyáltalán legyen benne. Állítom, hogy pl. a talabeclandon lévő kutyák hangjai még mindig emberi szájjal megalkotottak. :D
-
lehet hogy ps-t használtak shot tupirozásra :D
de elvielg bétában még nem tudják graf. beállításokat maxra állítani. -
Egyrészt a videorögzítő szoftverre gyanakodtam, hogy az rontja el a hangot. Másrészt hogy a betába alacsony samplerate hangokat, meg lecsökkentett poligon-számú modelleket tettek, hogy kisebb legyen a letöltés, meg ne lopják ki őket még megjelenés előtt. Nagy az eltérés a videók meg a hivatalos screenshotok között, mint például ez. Csak figyeld meg a részleteket azokon a karaktereken, meg az environment mappinget. A képeken észrevehető egy enyhe outline shader is, a videóban nem. Mintha másik játékból lenne a screenshot meg a video. -
RaSzTaH #772 heti van jányok?:) -
Nem kotekedtem, es felolem irhattad volna azt is... ettol nem mentem volna falnak :) Viszont nagy kulonbseg hogy a hangokrol nem irtak ilyet a devek :p -
Chris #770 Nem tudom miért próbálsz kötözködni, az "Ezek a hang effectek az oruletbe kergetnek :DDd"-re is bárki tudott volna írni a tiedhez hasonló gagyit, mint pl:
"Mivel még nagyrészt nincsenek bent a hangok, csak placeholderek, vagy csak egy két helyen tesztként, ezért szarok, igen... :D"
-
Morrowind 1.5 :p -
Mivel meg nagyreszt nincsenek bent az npck, vagy csak egy ket helyen tesztkent, ezert ures, igen :p -
de a város nem rossz meg a lávás terep se. -
Chris #766 Nem csak azok, a kihalt terep is durva.
-
mouselook sincs :) -
Ezek a hang effectek az oruletbe kergetnek :DDd -
Nem, még csak most kezdtem el olvasgatni róla elég ígéretesnek tűnik. Fejfölé név kíírás sem lesz? Mert akkor még akár el is lehet bújni a tereptárgyak mögött. GUI sincs? -
nincs hát , nem is tudtad ? :) -
Nincs is targetolás... ez így érdekes lesz :) -
itt egy elég hosszú ( 7 perces ) videó -
láttam egy screenshotot ahol 2 tör volt az assasin féleség kezébe. De lehet, hogy az mob volt :D -
Crafting milyen lesz? Mint SWG-ben? (Az alapanyagoknak 10 féle statja van egytől-ezerig csúszkán amik befolyásolják az elkészített tárgy különféle statjait?) vagy előre definiált ötlettelen szar ala WoW? :/