3718
  • Torzonborz
    na megnéztem mind a 4 videót. nagyon bejövős...
  • BEAST #876
    Jah remlik valami :D
  • Chris
    Az az volt, amikor az ellenfél csapatának egy tagja a saját 6-os mögött állt és kereszttűzben lövöldöztek a saját csapatra? :D
  • [HUN]Crassus
    jaj d:)
  • RaSzTaH
    *korodbeliek
  • RaSzTaH
    korod beliek?:) ált iskolában anno emléxem mi is "partizánzotunk" :D de azért itt nem szeretnék visszasüllyedni odáig:)
  • [HUN]Crassus
    azt a korombeliek pedig "partizánosnak" hívták:P:) egyel bonyolított,de sokkal élvezetesebb verziója a "sima" kidobósnak:)
  • Hober Mallow
    nekem erről a játékról a kidobós nevű játék jut eszembe amit még annó suliban néha játszottunk:D Ebben a játékban codosok és cs sek előnyben:D
  • Torzonborz
    ez van. van akinek tetszik van akinek nem. én azért remélem hogy ezen nem változtatnak :P
  • [HUN]Crassus
    amúgy tetszik a koncepció meg szinte minden ötlet ami a játékkal kapcsolatos,de hogy egy legelésző tehenet nemlehet eltalálni mert épp arrébb mozdul egy dúsabb fűcsomóra mikor épp rálősz....ez gáz:P
  • Torzonborz
    betaleak blogon kint van 4 részes DF walkthrough , érdemes megnézni már csak a jó minőség miatt is.
  • [HUN]Crassus
    egy nyomi goblin NPC-t 1 percig lő mire megdöglik.....,mert az mindíg elmozog:S meg mire kitargeteli.....pffff
  • [HUN]Crassus
    kell is neki mivel ha rámlősz egy spellt mondjuk 20 méterről ha az nem 300-al jön felém csak fél métert eloldalazok és baszhatod:P:)
  • AtomSplitter
    Duplázok!
    Két csudijó sárkányos videó a szokott oldalon.
  • AtomSplitter
    NA, ezt szeressük, épp ma olvastam h sokan uncsinak tartják a közelharcot, meg h minden fegyver ugyanolyan erre tessék. Pár varázslat is gyorsabban fog célba érni. Csak lesz itt valami :)
  • BEAST #862
    Uj beta patch notes, tobbek kozt bekerult par ujabb skill (spellek es bow skillek) es vegre a weapon speed is mukodik :)
  • RaSzTaH
    a karakterekkel nem vagyok kibékülve:( videóban "szép" tájak voltak a képeken meg ellenkezője, hmm...
  • Torzonborz
    Akkor a hiba az Ön készülékében van. Nálam bejönnek a képek.
  • Larvin
    annyi, de az sem látszik :)
  • Torzonborz
    skill listában mégis minek kéne látszódnia ? ezek csak a skill nevek kategóriánként és az áruk. ennyi. :P
  • RaSzTaH
    szvsz el fogják tolni, ha nem szivárognának ki infok a játékból gyakorlatilag semmit sem tudnánk ami azért fura... 3 hét a megjelenésig? kétséges az egész, de bízzunk, mint mindig:)
  • Larvin
    hát ezen kb semmi sem látszik :P
  • [HUN]Crassus
    19 nap és élesben megy?
  • BEAST #854
    Erdekes, kosz a linket. :)
  • Torzonborz
    Melee skillek listája
  • Torzonborz
    meglássuk. 1vs1 / kevéspc vs kevéspc esetén lehet hogy kellenének ezek a nyavaják de amikor sokan esnek egymásnak akkor már hent megy ezerrel és nem biztos hogy futkorászás/kergetőzés lesz.
    ha meg igen na bumm kellenek íjászok / lovasok akik ezeket elkapják.
    szabad kezet ad a játék és lehetőségeket .
    szóval lehet hogy jó fajta lesz ez a combat már ha nem darkfail lesz :D

én speciel már bazira unom a targetelős csilliómillió gomb nyomogatós harcot.
  • [HUN]Crassus
    nemhiszem,hogy az esztelen futkorászóshadonászást és lövedék/spell elől simán elugrást sokáig bírna egy magunkfajta játékos....,de legyen igazad!
  • Torzonborz
    pudling próbája az evés....nem biztos hogy halott lesz az.
  • vear
    Ha megnézed a videokat, akkor láthatod hogy a levágott player kari vagy fél percen keresztül haldoklik, az elég idő, hogy mindenki odaérjen, mire a lootolható sírköve megjelenik. A lootolás időbe telik, mivel egyenként kell a cuccokat átrakosgatni. Ameddig haldoklik a kari, addig fel is lehet éleszteni. Ha nem élesztik fel, akkor annál a kőnél éled, ahova kötötte magát.

Az "érvek kifejtése" többféle lehet. Ha netán összeállsz ismeretlenekkel, akkor eleve kockázatos dologba fogtál. Ha meg tudtok egyezni, akkor ok, ha nem, és erősebbnek érzed magad akkor megpróbálhatod megszerezni a teljes lootot. Vagy már előre ilyen megfontolásból csatlakozol.

Az ignore-t itt felejtsd el. Van jobb. Itt megadatott hogy legankelj valakit aki nem szimpatikus, és még durcáskodni se kell mellé.

Ha klán szinten van a party, akkor meg lehet egyezni. Ha valaki nem tiszteli a többieket, akkor azt a városkapu előtt le lehet ölni és kirugni. Az FFA PvP olyan nevelő erő, ami vagy helyrerakja a vérpistiket, vagy hamarjában elmegy a játéktól a kedvük.

A harc utáni gyűjtögetés egy lehetséges foglalkozás. Persze nem kockázatmentes.
  • [HUN]Crassus
    snare,root,knockback és lassítás nélkül a harc halott lesz......
    még a lőfegyverek/spellek elől is egyszerűen elszaladsz azt hali....
  • BEAST #847
    A tobbirol fogalmam sincs :d de mielott meghalnal meg vergodsz egy kicsit a foldon, hogy kilootolhassanak le kell gankelniuk egy skillel, de van egy masik skill a revive amivel osszekaparhatnak a halalod elott. Gondolom ha mar meghaltal es kilootoltak akkor annyi :)
  • Kalinka
    groupban is?

harcoltok 2vs1 megölitek a szerencsétlent, de mindig minden loot a közelharcosé lesz (amíg nem lesz helye/túlsúlyos) a távolsági karikkal szemben?
    Mert azért gondolom nem csak haverokkal fogsz partyzni akikkel meg lehet beszélni az ilyeneket. Ez azt fogja eredményezni hogy harc közben akire nem másztak rá az oda megy lootol, majd elfut a rákba hátra hagyva a másikat...persze lehet mondani hgoy ignore a gyerek azonnal de talán nem ez a megoldás :)

Vagy nagy mass pvp 20000 halott, majd az uccsó kettő milliomos lesz, mert ha a tárgyakat nem is bírja el a pénzt azért csak össze tudja szedni ha nem rakták be a bankba? :D

van egyáltalán resurrect/feltámasztás vari? vagy aki halott az cammoghat vissza mindenképpen
  • vear
    A loot az kizárólag free-loot, aki nem elégedett az elosztással, az fejtse ki az érveit.
  • Kalinka
    pl a loot rendszerről semmit nem tudok még...aki kapja maraja alapon megy? vagy aki az elsőt bele uötte...groupnál hgoy megy...lesznek-e warbandek vagy mik, hányan lehetnek egy groupban

városokat hogyan lehet elfogalalni, npc-t kell megölni vagy van egy zászló ami átfordul másikba ha sokan ott vannak? :D ctf vagy valami :)

ez az első játék szerintem ahol a megjelenés elött ilyen és hasonló alap kérdésekre sem tudjuk a választ :)
    (vagy csak én :D )
  • vear
    Jah, mert onnan vesszük az infók többségét. De egyre több konkrétat tudunk (láttunk) a játékról.
  • warbar
    :)
  • BEAST #841
    Igen lesznek/vannak ilyen kepessegek :)
  • Kalinka
    ez is tény :)

de pl a force pull/push-t már én is láttam a spell ikonoknál, így el tudom képzelni hgyo simán lesz snare a fegyver képességeknél
  • warbar
    ez erre qa forumra is igaz ugyebár :)
  • vear
    Valami olyan snare amit folyamatosan fenn kell tartani, és közben staminát használ az működhetne. Az hogy a fórumon valaki mond valamit az nem mérvadó, sőt a sok troll sokszor direkt ír félrevezető dolgot.