3718
  • Kalinka
    hogy vmi konkrétum is legyen ne csak üres lesz nem lesz beszélgetés :)

http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=120290

"Snares are in. They're just too stupid to use them."

"Theres currently a slow and a force pull/push"

a fontosabb commentek
  • Kalinka
    én azt olvastam, hogy lesz
  • warbar
    nem lesz snare meg minden ami kell
  • Kalinka
    ezek többnyire kezdő bétás karakterek, lesz amjd snare meg minden ami kell...bár abban biztos leszek, hgoy lesznek ugyan olyan strafelős ugra-bugra mozgó emberek mint aoc-ba vagy akárhol máshol

Bát itt ugye fps nézet miatt nehezebb lesz a dolguk autotarget hiányában
  • vear
    Hát igen, nehéz megtalálni valakit, nehéz elkapni és megölni valakit, de ha sikerül, akkor phat loot.
  • RaSzTaH
    valószínű valami ilyesmi lesz, de még mindig csak találgatás:) mint azt korábban valaki említette, szép táj meg minden, de itt se garantált az akadásmentes játék, sőt kitudja...
  • Torzonborz
    mit vársz ha elfut az ellen ? :D
  • [HUN]Crassus
    hátőőőő izé......hogyan lehet majd egyáltalán kinyírni valakit?össze-vissza fog rohangálni mindenki és hadonászni fog a vakvilágba:S
    nekem a videó alapján elég gyenge próbálkozás ez a harcrendszer....
  • Torzonborz
    Fishind és cooking video. Kicsit villog az UI a felvétel miatt de azért látható. Ahogy nézem elég egyszerű mindkettő de legalább benne van és működik.
  • RaSzTaH
    nem értek EVE-hez, bárki mesélt róla, mindig nagy volt a lelkesedés, engem valahogy mégse mozgat az "űr"-mmo... kinek mi ugye:)
  • Torzonborz
    annak örüljünk ha csak az béna animációk/hangok miatt kell majd sírni.

egyébként meg nagyon jó kis videók.
  • BEAST #826
    Minnel tobb ilyen videot latok annal inkabb felek attol hogy itt is akadozos mass pvpk lesznek :)
  • AtomSplitter
    Na ezekből is látszik h a környezet grafikája rendben van. Csak cserélnék le az animációkat már. Reménykedem benne h mire kijön előrukkolnak velük, mert ha nem, rengetegen fogják leszólni a játékot szvsz.
  • Torzonborz
    off téma alatt értem pl WHO társalgást. ami DF-el kapcsolatos az nem off.
  • RaSzTaH
    a gépem megjött ma, remélem netem is lesz a mai napon, mert már le vagyok maradva :s
  • BEAST #822
    van ket ujabb videjo, meg nem lattam oket :o
  • Szaruman
    Próbáltam vmi mókás smileyt találni, de mind szar :)

Amúgy lol, 'off' téma. Kb 0 infónk van a játékról, szóval nem nagyon lehet miről beszélni.

Max h bukni fog-e :D
  • 0Fritz0
    A nyalizást is bünteti!
  • Szaruman
  • Torzonborz

na személyeskedést , off témát befejezni vagy tisztogatás lesz
  • BEAST #817
    Nem tudom milyen tiltasrol beszelsz, de valami nem stimmel nalad az biztos, igen en is hasznaltam a szot, csak ha kepes lennel az elvasas mellett a szovegertesre is akkor nem irtal volna ilyen hulyeseget. Arrol meg vegkepp fogalmam sincs miylen felhorol beszelsz mar megint. Tenyleg jo lenne ha ertened is amit olvasol, ha mar ilyen lelkesen keresed ki a regebbi postokat :(
  • WiLDoR
    fáj az igazság, mi?
    cumi, I.J. tipikus esete...
  • WiLDoR
    - ad.1.: ki vagy te, hogy megtiltsd nekem, hogy melyik topicba mászhatok be, s melyikbe nem? illetve melyikhez szólhatok hozzá, s melyikhez nem?
    - ad.2.: a darkfail-ezést már bocs, de nem én kezdtem, épp hogy itt olvastam. ki is kerestem az ide vágó postokat: #328, #578, #601, s nimá, itt vagy te is #617 (beast). na most akkor ki is beszél arról, hogy fail lesz a game???
    - ad.3.: nem, épp, hogy nem szeretném, ha bebukna, sőt, kifejezetten örülnék neki, ha kapnánk egy all-in-one, minden téren frankó mmo-t.
    - ad.4.: ne, ne hagyd, hogy a hype felhő elborítsa az agyad, tudom, képes vagy ellenállni, én még hiszek benned!!!
  • vear
    Gondolom annak az ingyen hónapja is valaki accountján landol.
  • BEAST #813
    Steamen keresztul is 21 napos a trial :)
  • vear
    Ha meglévő előfizető küld neked budy-keyt, akkor 21 nap a trial, és ha előfizetsz, akkor aki küldte, az kap egy hónapot ingyen. Később a játékban lévő credittel (ISK) is fizetheted a havi előfizetést. Az EVE tényleg zseniális, az egyedüli MMO amit ismerek, amelyik nem próbál minden játékost egyenlővé tenni. Mint ahogy mondja: "Power is not given to you, power is what you take."
  • BEAST #811
    Ez legyen a legnagyobb orome az eletben.
  • s0n1c
    Te komolyan ekkora gyökér vagy, hogy minden topicban vered a nyálad, hogy te megmondtad a who bukni fog?
  • Torzonborz
    ok csak kérdeztem. a képek alapján nem rossz meg ez a 13 perces videó is elég meggyőző. jójó tudom szar az animáció meg a hang ... :D
  • vear
    Azt írja, hogy fix helyük van mint AoC-ban, vagy meghatározott helyek közül lehet választani. Ha szabadon lennének helyezhetőek, akkor egyrészt tele lenne exploittal, mert ki tudja milyen város-monstrumokat gyártanának a játékosok, másrészt nem is hasonlítanának fantasy városokra. Nekem ezzel nincs bajom, a város a politika meg az ostrom PvP miatt van a játékban, nem pedig a SimCity-s vágyak kiélésére.
  • BEAST #807
    Hihetetlen vagy... bemaszol egy halom jatek topicjaba, beirod hogy juj ez bukas lesz, es ha par honapra ra eltunne a jatekosok egy resze akkor megjelensz hogy juj te megmondtad.
  • Torzonborz
    arra azért kíváncsi vagyok hogy a falak/épületek szabadon helyezhetőek e el ( DnL ) vagy fix helyük van ( AoC ) ?
  • WiLDoR
    sokáig húztad, én már valahol lvl13-16 között beuntam, nem birt odaszegezni a gép elé...pedig hatalmas lelkesedéssel vágtam neki a dolognak -.-
  • Lazarus

Nálam csak rank32-ig húzta who, ezen nincs mit szépíteni tényleg epic fail. Pedig jól indult :)
  • RaSzTaH
    mondtam, ámen...
  • WiLDoR
    búúúú...
    namivan, ennyi volt a who?
    nem húzta sokáig :D
    (úgy utálom, hogy már megint igazam lett)

tényleg ebből mi lesz most? darkfall vagy darkfail?
    ahogy hallom, inkább az utóbbi :))
  • RaSzTaH
    1,5 év után meguntam, csoda, hogy addig bírtam:) wildor..;) ne fesd ide, mert itt is megjelenik
  • Lazarus
    Inkább solozz te is BC bossokat heroicon mint Wildor
  • Chris
    Részemről Eve. Vear kollega annyit beszélt róla, hogy feltettem egy 14 napos trialt. Zseniális a játék.
  • Torzonborz
    jó kérdés. ha végre megjönne béta apply akkor talán tudnám erre a választ...de így.