Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kell csinálni egy közös újat és olyanokra bízni a szervezést, akik sokat aktívkodnak.

Akkor ezek szerint te jól tudsz angolul, látod én már nem annyira, így nincs túl sok lehetõségem ...

Ami viszont eszembe jutott:
"People who are active in the Darkfall community, members of the press, and people operating and staffing Darkfall fan sites will have priority in our beta tester selection process. "
vagyis ha csinálunk egy magyar fansite-ot akkor bekerülhetünk,
csak mi van ha nem tetszik meg a játék?
Vagy csak megírni nekik, had próbáljuk ki, ha tetszik a játék csinálunk fansite-ot 😊.
Ötletek?

Szerintem azért mert valami magyar még nem biztos, hogy jobb, mint a többi. Csináljatok klánt, és hirdessétek, és ha tetszeni fog másoknak, akkor csatlakoznak. Én is hajlandó lennék átigazolni, ha valóban látom, hogy érdemes.
Nekem az, hogy magyar lesz a hivatalos nyelv már régen kevés.

Csak van, vannak mozgó képek is belõle, nem hiszem, hogy ennyire kamuznának ezek a görögök, Február 25 meg hivatalos európai megjelenés, Január 22 meg szerver stresszteszt.
Az mondjuk érdekes, hogy azt állítják dobozos verzió is lesz a játékból, de ennek ellenére egyik nagy hazai játék üzletláncba sincs elõrendelésbe se, még címben sem szerepel sehol.

Amugy igazabol tokmind1 mert sztem nincs is jatek ! 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Az ugyis bejott eddig minden mmoba ;-)

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
jó és akkor most jön a fogós és ravasz kérdés ( ami úúúgyis problémát fog okozni ) :
egy már meglévõ klán zászlaja alatt szálljunk harcba vagy csináljunk újat?
pl ott van a miénk amiben már évek óta benne vagyok : Prophecy. vaaagy... ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
hát ha lesz indulás szvsz legyen mindeki egy klánba, remélem mindeki így gondolja..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
+még a nagy távolságok miatt sem igen valószínû. inkább elõre tervezett támadásokra lehet majd számítani. szerintem.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

vear
Azt írták, hogy a bind-stone (respawn pont) nagyon ritka, tehát mindenképpen területhez (város, klán-város) vagy kötve. Zergek lesznek, de túl gyorsan az elõbbi miatt nem tudnak haladni. A Goonok õrültek, kitelik tõlük hogy órák hosszat gyalogoljanak valahova 300-an, de kétlem, hogy rendszeresen kedvük lesz majd hozzá.

Ezt tudod, hogy mindig máson múlik. ;D

Torzonborz
még egy kérdés : hajlandóak leszünk - legalább az elején - egy klánba tömörülni vagy szokás szerint szétszóródunk ?

Jockey
remélem nem valami zerg vs zerg játék lesz..

vear
Kezdetnek egy oldalt kellene választani (pl: human, dwarf, mirdain), mert így egy város közelében lehet lebzselni, meg tuti, hogy ez lesz a kedveltebb oldal. De lehet, hogy jobb az Ork, mert nagyobb a választék ellenfélbõl. Erõsebb klán már lehet all-race, és a belsõ területeken (a senkiföldjén). A DF fórum tele van vele, hogy a Goonok is jönnek. Nagyon elképzelhetõ, hogy itt is hatalmas szövetségek meg zerg támadások lesznek mint EVE-ben.

Torzonborz
elég hosszú én se rágtam át rajta magam. :/

A játék gondolom saját kitalált világon alapul vagy van már vmiféle elõélete? Láttam, hogy van lore fent a hivatalos oldalon, de még nem tudtam végigolvasgatni. Ha vki érez indíttatást, akkor összefoglalhatná itt. 😄

szvsz egy OB-t megér😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Jockey
nyomik vagytok..
:p

BEAST
De. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Azonkívül hogy esténként a vérében fürdesz? Igazán semmi. 😊
Remélem azért nem lesz durci örihari. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
Mi kozom nekem Fidelhez? -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
"Amugy jonak tunik amiket irnak rola, de ketlem hogy ilyen hamar jatekot valtanek."

És ha jönne Fidel is? 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
Az a vicc hogy ugyan ezt elmondtuk mar egyszer AoCnal is, Warnal is... es ki tudja hany helyen :p es ha nem is mindnel a jatek bukott meg, akkor a jatekosok hozzaallasaval van problema. Amugy jonak tunik amiket irnak rola, de ketlem hogy ilyen hamar jatekot valtanek.

Torzonborz
ááá tudom hogy úgyis pofára esés lesz 😄 de azért tudat alatt vhol reménykedek hogy talán mégse.

s0n1c
Valszeg nem is nagyon lesz olyan guild, vagy csak nagyon kevés, gondolj bele, hogy azért ez egy hc mmorpg, más stílusban játszanak az emberek, mint mondjuk egy warhammerben. Az más kérdés, hogy én még mindig szkeptikus vagyok izomból, de már csak csütörtökig 😄
Jah igen, de van egy clanbase, azon õk is szerpelnek és szövetségesnek választhatóak. Amúgy tudom én is olvastam azt.

Torzonborz
öö az Alfarok nincsenek szövetségeben senkivel ha jól tudom. közutálatnak örvendenek 😄

Itt egy elég nagy és részletes térkép
lehet gyönyörködni 😄

Hát evvel én is így vagyok, az én felfogásom szerint min két csoportra lehetne osztani a fajokat, két nagy szövetséget tudnék elképzelni:
Egyik ami a jó értelemben vett "jó" fajonak lehet mondani:
-ember
-törpe
-mirdain (ha jól vettem észre ezek felelnek meg az elfeknek, kinézetük alapján)

A másik a rossz vagyis a káosz és pusztulás fajai, ha lehet így fogalmazni:
-alfar (ezek ilyen sötételfeknek mondható lények)
-orkok
-mahirim

de az is lehet, hogy én vagyok beköpcösödve, vagy képtelen vagyok a változást befogadni 😊.

Dehogynem, én emlékszem igaz volt meg szép is volt egy ideig, bár mire én aktív lettem WSS átesett az elsõ "krízisén" és soha nem érte el újra azt, amit addig.

Torzonborz
mondjuk így nem tudom mi értelme van a fajok közötti ellentétnek/háborúnak.
lehet én vagyok begyöpösödött de pl embereket és orkokat én sehol nem látom szívesen egy oldalon 😄

Aha a klán dönti el, milyen fajokat fogad be 😊, de a kérdés akkor is áll ki milyen fajjal indul ha egyszer bekerül a játékba 😊.

elõbb szerintem megnézzük az OB-t 😊 persze ha jut hely még, reggeltem rá de ki tudja mennyi szerver lesz, mennyi ember fér majd fel, mennyire lesz életképes..

ja rég volt tán igaz se volt 😞
Azon ki gondolkodott már, milyen fajta fog indítani?
Ha klánt alapítunk akkor fajtánk is nagyjából meg kell hogy egyezzen (ha nem tévedek), mivel a népek háborúzhatnak egymással, vagy csak én vagyok elõítéletes? 😄

Akkor a haverod által fordított szövegben 😊

Torzonborz
"mint az általad fordított szövegben" ööö nem én fordítottam hanem Vaer. csak a pontosság kedvéért 😉
már csak 4 nap és megtudjuk milyen ( remélem ) 😄

Nem tudom mi maradhatott, szerintem nagyon lényeges momentum már nem!
Itt egyetlen kérdés van, mégpedig a megvalósítás, mennyire érdekfeszítõ és lebilincselõ az egész rendszer, mennyire fogja meg az embert a lehetõségek mennyire aknázhatóak ki. Errõl oblivion jut eszembe, sokan dicsérik meg szép is jó is, de én még a várbörtönbõl se mentem ki jóformán, mert már itt se fogott meg benne semmi. 2worlds-el tovább jutottam, de rájöttem nem valók ezek nekem, fõleg, hogy kicsit eltévedtem és banditák lenyilaztak 😄, nade mindegy is, ez azért teljesen más már.

Pontosan, szép és jó, de a puding próbája az evés 😊

Akkor üdv Warbar!
Rég beszéltünk 😊
Régen voltunk egy klánba (WSS persze) ha emlékszel 😊

Ha a fele megvalósul, akkor már jó. Fura azért, amit mások is említettek, hogy nincs hírverés, hypekeltés a játék körül. Kicsit engem a pár éve gyorsan kipukkadt Horizonsra emlékeztet, ott is korszakalkotó dolgokat ígértek, de csak korszakalkotóan gyors végelgyengülés lett a vége. Ilyenkor mindig remélem, hogy van pár okosan eltitkolt ütõkártyájuk a fejlesztõknek, amivel a megfelelõ idõben jönnek csak ki.

kérdés mi valósul meg ebbõl...

ez a warbar az a warbar 😊
Jah és van TPS nézet is ahogy néztem a videókat, csak varázslónak és távolsági (ilyásznak) tûnik úgy hogy kötelezõ az FPS nézet, jól látom?

Hát valahogy úgy.
Volt 2 év GW (errõl jut eszembe, Warbar az a Warbar aki GW-ben is volt, ezt nyilván elsõsorban tõle kérdezném), majd kis HG:L ami hát szomorú sorsra jutott. Eddig azt hittem dio3-ra várok, de Darkfall iszonyat megfogott, nagyon kíváncsi vagyok a világára, az egész megvalósításra, mert ha ilyen lehetõségek lesznek a játékban mint az általad fordított szövegben, hát akkor nem túloznak az MMO megreformálása szöveggel. Már nagyon kialakult bennem az a bizsergetõ érzés amit utoljára a GW-nél éreztem talán, kíváncsi vagyok már a játékra. 😊

Torzonborz
nna csak nem egy újabb fan ? 😄 szépen gyûlünk.

Tényleg 10k, legalább is videóban azt írták, nem mintha nem lenne elég 😊.

Hello!
Én nemrég figyeltem fel a játékra és elég érdekes, fõleg a 79-es post után (ennyi mindent nem olvastam még a játékról).
Ha ez a játék ilyen szinten megvalósul akkor eszméletlen lesz.
Nem kötekedni akarok, de nekem 20k ember/szerver rémlik (abba a topikban olvastam ahol a havi díjról lehet "szavazni" vagyis ki mennyit fizetne a játékért havonta, itt valahol számolgatták kiadás bevétel dolgokat persze wow is belecsöppen és egyik fórumozó Darkfallal való összehasonlításnál 20k/szerverrel számolt, de könnyen lehet, hogy rosszat írt persze).
Jelentkeztem bétára is, gondolom mennyi esélyel kerülök be (200k jelentkezõ van bétára: "It’s important to understand that there are well over 200 thousand applications by players wanting to get into Darkfall." (vagy a játékra? ez szerintem csak részletkérdés, ha csak fele jelentkezett ...).
Remélem lesz mindeki számára elérhetõ open béta (rémlik: "Starting on January 22nd there will be a Darkfall trial with the distribution of the release candidate client allowing thousands of players to sample the game for free, help us stress test our servers and test the final features of the game." persze lehet még korlátozott béta, tényleg nem tudom, majd valaki talán felvilágosít) és kipróbálás után azt hiszem mindenki eldöntheti, hogy a játék tényleg olyan durva, mint amennyire beharangozzák.

Sziasztok!
Régóta nem követem hogy mi van a játékkal, de jó látni a hírt h lesz ob!😊 Mindenképp ott leszek, remélem ti is!😊

Torzonborz
jah most akartam linkelni 😄 szóval mégis csak lesz ob az lényeg. és lesz pre order is . nna arra kíváncsi leszek hogy milyen pluszt adnak vele már ha adnak.