3718
-
Ahogy mondani szokták, megeszem a kalapom ha a Mortal Online kijön nyáron. Szvsz karácsony előtt semmiképp, de lehet csúszik jövőre is. -
warbar #996 na torz a mortal online is hasonló lesz mint ez elvleg juniusra mondják az indulást és egy szem videó van fent hát nekem gyanus -
RaSzTaH #995 omg:) hát nem ismerem, mint ahogy egyik embert se akinek a kommentjét olvastam a játékról, mondani szokták messziről jött ember azt mond amit akar, de eddig a pozitív dolgokat nem látom annyira benne, de ez vszleg az én hibám, ízlések és pofonok... -
Hunnen velemenye sokat nem er szamomra ebben a temaban onnantol kezdve hogy olyasmit irt "jaj pvp jatek, deszar" :D Ha ki is probalom sem veszitek sokat, nem kerul tobbe mintha warban vagy wowban unatkoznek. -
RaSzTaH #993 Hunnan hozzászólásait is elolvastam mmo.hu-n sajnos onnan is merítettem negatív dolgokat..:( -
RaSzTaH #992 *kimarad-kimerül -
a többség itt már szintén végig járt nem kevés mmo-t.
a visszafejlődés meg szubjektív. a mostani tucat fosokhoz képest ez előrelépés lehetne . <- figyelem itt feltételes mód olvasható.
-
RaSzTaH #990 azt még hozzáteszem az íjjászkodás tényleg funnak néz ki, de hogy egy kardal rohangáljak az emberek után mint a hülyegyerek miközbe látom, hogy törzsből mozognak az emberek, utána sírtömböket lássak, mint "kilootolható hulla" hát elég elszomorító, sajnos az én meglátásom az, hogy a játékból árad a tömény igénytelenség, állítólag a kraftrendszer is kimarad az "ok" gomb nyomogatásával :) nah de tényleg elég volt az oFF-ból:o -
RaSzTaH #989 az egész mögött 0 pénz van, csoda, ha egy szervert bírnak majd üzemeltetni, pff 10000fő/szerver :D vicckategória :), ahogy a kommenteket olvastam máshol a játékról, mindegyik reálisabbnak tűnt, mint amiket leakfall meg ehhez hasonló oldalakon olvastam, hogy ilyen szép olyan szép... maga a játék bár valószínűleg ki se fogom próbálni nem elégíti ki az igényeimet, lehet ha valami olyan cég fejlesztette volna aki több pénzt ölt volna bele a készítésbe már rég a topmmok közé lehetne sorolni, de így?! örüljünk, hogy talán elindul 25.én és befér pár ember?! nah ne vicceljünk már:) az én meglátásom szubjektív, lehet fikázni, végigjártam egy jópár mmot, nem szeretnék visszafejlődni egy ilyennel, 2009-et írunk vagy mifene.. azért is mondtam, hogy -1 ember:O -
A videó teccik, de asszem nyár elejéig adok nekik időt még, hogy faragjanak egy-két dolgon :) -
Jah neztem tegnap, nem rossz :) -
amúgy valóban nem rossz a táj.... -
WOW-ban is atomfaszság ez a futva íjjászkodás,de itt se kutya:D Lőjjön már valaki nekem futva egy íjjal és mesélje el mire ment:D -
na ez egy nagyon jó minőségű videó , tényleg érdemes megnézni. szerencsétlen ork csókát elég sokáig kergették :D -
Link a videos topichoz
Na, most linknek raktam be. Tessék megnézni, nem sok (sőt semmi) kivetnivalót nem látok benne. Ijazás hangulatos, a Mirdainok (vagy ezek Alfarok?) szökdécselve futnak, az Orkok meg battyognak. Meg ezen látszik olyan részletesen kidolgozott páncél is, ami csak a screenshotokon látszott eddig. Akinek nem elég az amit a játék most nyújt, az nyugodtan jöjjön vissza fél év múlva.
-
Burca #982 Az orok optimista aztan meg csak sirsz :) -
más mmokkal nem nagyon érdemes összehasonlítani , pontosabban UO és EVE amivel igen a többivel nem .
az biztos hogy kell még rajta dolgozniuk és nem minden tökéletes benne. ha másra nem arra talán jó lesz , hogy Mortal online-ig kihúzzam vele :D -
én még vacillálok a megvételén. De infok, videok alapján az derül ki, hogy még minimum fél év mire olyan fázisba kerül a játék, amilyet a játékosok alapból "elvártak" volna induláskor. Persze az is kérdés vajon meg állja e a helyét a mostani mmorpg piacon, mert az is elképzelhető, hogy idő előtt bezárja kapuit. De legyünk optimisták, már amennyire a Darkfall esetében lehetünk ;) -
Meselj, mi mas problemad van meg az animaciokon kivul? -
En megvarom hogy te mit mondasz start utan :D -
akkor rajtam kívül lesz még valaki aki ott akar lenni kezdésnél ? -
RaSzTaH #976 soroljam még, hogy min?:) optimistán álltam hozzá, de ez folyamatosan zuhant, jelenleg már a béka segge alatt van a lelkesedésem a játékkal kapcsolatban, -1 ember nem nagy dolog, nektek sok sikert hozzá:) -
hogy mindenki ezen van kiakadva :D -
Bandras DaSilva #974 Ez nagyon gáz...iszonyat gagyi a mozgás meg a karakterek... -
RaSzTaH #973 nah elolvastam amiket Hunnen írt mmo-n, legalább nem dobok ki pénzt fölöslegesen, ami várható is volt;D -
RaSzTaH #972 mulatságos... -
Visszavonom az állítást, nem fejlődnek. 
Itt egy letölthető hi-res AVI, amin jobban látszik a grafika minősége, mint a youtube-on:
http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=132338 -
Valamelyik veletlenul a sajat tarsara nyomta a knockbacket es lelokte a vizbe, paran utanaugrottak mert miert ne, ezert szoltak a tobbieknek hogy akkor mindenki ugorjon :d -
Látszik hogy fejlődnek a betások is, már pedzegetik a taktikázást. Nem nagyon értettem a dumát, miért is kellett a vízbe ugrálniuk? -
erdekes :d
-
Mai Tasos írás. Úgy néz ki a 25-e már végleges és napokon belül jön a preorder , 42 € lesz. Hmm pont most amikor ennyire baxaikxik a forint :/
stbstb -
ajaj:S:( -
warbar #965 alpha tesztnek even :) -
warbar #964 hát a leirások alapján ennek idén se szabadna kijönnie nemhogy talán áprilisban ez még alpha bétának is keskeny -
röviden : ha 25.-én megjelenik akkor bukta. :/
bővebben meg itt olvashatod.
nem túl kecsegtető . :( -
Lyan Kyj #962 MMOGAMES-en azt írta, hogy Torzi rakhatja ki az új bannert:( -
Bandras DaSilva #961 és mit mondott milyen? -
jahogy :D
bírom a srácot , jó arc. -
Filder #959
Hunnen a legenda.
-
Nem , ez nem legenda.