3718
  • AtomSplitter
    Ahogy mondani szokták, megeszem a kalapom ha a Mortal Online kijön nyáron. Szvsz karácsony előtt semmiképp, de lehet csúszik jövőre is.
  • warbar
    na torz a mortal online is hasonló lesz mint ez elvleg juniusra mondják az indulást és egy szem videó van fent hát nekem gyanus
  • RaSzTaH
    omg:) hát nem ismerem, mint ahogy egyik embert se akinek a kommentjét olvastam a játékról, mondani szokták messziről jött ember azt mond amit akar, de eddig a pozitív dolgokat nem látom annyira benne, de ez vszleg az én hibám, ízlések és pofonok...
  • BEAST #994
    Hunnen velemenye sokat nem er szamomra ebben a temaban onnantol kezdve hogy olyasmit irt "jaj pvp jatek, deszar" :D Ha ki is probalom sem veszitek sokat, nem kerul tobbe mintha warban vagy wowban unatkoznek.
  • RaSzTaH
    Hunnan hozzászólásait is elolvastam mmo.hu-n sajnos onnan is merítettem negatív dolgokat..:(
  • RaSzTaH
    *kimarad-kimerül
  • Torzonborz
    a többség itt már szintén végig járt nem kevés mmo-t.
    a visszafejlődés meg szubjektív. a mostani tucat fosokhoz képest ez előrelépés lehetne . <- figyelem itt feltételes mód olvasható.
  • RaSzTaH
    azt még hozzáteszem az íjjászkodás tényleg funnak néz ki, de hogy egy kardal rohangáljak az emberek után mint a hülyegyerek miközbe látom, hogy törzsből mozognak az emberek, utána sírtömböket lássak, mint "kilootolható hulla" hát elég elszomorító, sajnos az én meglátásom az, hogy a játékból árad a tömény igénytelenség, állítólag a kraftrendszer is kimarad az "ok" gomb nyomogatásával :) nah de tényleg elég volt az oFF-ból:o
  • RaSzTaH
    az egész mögött 0 pénz van, csoda, ha egy szervert bírnak majd üzemeltetni, pff 10000fő/szerver :D vicckategória :), ahogy a kommenteket olvastam máshol a játékról, mindegyik reálisabbnak tűnt, mint amiket leakfall meg ehhez hasonló oldalakon olvastam, hogy ilyen szép olyan szép... maga a játék bár valószínűleg ki se fogom próbálni nem elégíti ki az igényeimet, lehet ha valami olyan cég fejlesztette volna aki több pénzt ölt volna bele a készítésbe már rég a topmmok közé lehetne sorolni, de így?! örüljünk, hogy talán elindul 25.én és befér pár ember?! nah ne vicceljünk már:) az én meglátásom szubjektív, lehet fikázni, végigjártam egy jópár mmot, nem szeretnék visszafejlődni egy ilyennel, 2009-et írunk vagy mifene.. azért is mondtam, hogy -1 ember:O
  • AtomSplitter
    A videó teccik, de asszem nyár elejéig adok nekik időt még, hogy faragjanak egy-két dolgon :)
  • BEAST #987
    Jah neztem tegnap, nem rossz :)
  • [HUN]Crassus
    amúgy valóban nem rossz a táj....
  • [HUN]Crassus
    WOW-ban is atomfaszság ez a futva íjjászkodás,de itt se kutya:D Lőjjön már valaki nekem futva egy íjjal és mesélje el mire ment:D
  • Torzonborz
    na ez egy nagyon jó minőségű videó , tényleg érdemes megnézni. szerencsétlen ork csókát elég sokáig kergették :D
  • vear
    Link a videos topichoz

Na, most linknek raktam be. Tessék megnézni, nem sok (sőt semmi) kivetnivalót nem látok benne. Ijazás hangulatos, a Mirdainok (vagy ezek Alfarok?) szökdécselve futnak, az Orkok meg battyognak. Meg ezen látszik olyan részletesen kidolgozott páncél is, ami csak a screenshotokon látszott eddig. Akinek nem elég az amit a játék most nyújt, az nyugodtan jöjjön vissza fél év múlva.

• Burca
    Az orok optimista aztan meg csak sirsz :)
  • Torzonborz
    más mmokkal nem nagyon érdemes összehasonlítani , pontosabban UO és EVE amivel igen a többivel nem .
    az biztos hogy kell még rajta dolgozniuk és nem minden tökéletes benne. ha másra nem arra talán jó lesz , hogy Mortal online-ig kihúzzam vele :D
  • WhiteRiC
    én még vacillálok a megvételén. De infok, videok alapján az derül ki, hogy még minimum fél év mire olyan fázisba kerül a játék, amilyet a játékosok alapból "elvártak" volna induláskor. Persze az is kérdés vajon meg állja e a helyét a mostani mmorpg piacon, mert az is elképzelhető, hogy idő előtt bezárja kapuit. De legyünk optimisták, már amennyire a Darkfall esetében lehetünk ;)
  • BEAST #979
    Meselj, mi mas problemad van meg az animaciokon kivul?
  • BEAST #978
    En megvarom hogy te mit mondasz start utan :D
  • Torzonborz
    akkor rajtam kívül lesz még valaki aki ott akar lenni kezdésnél ?
  • RaSzTaH
    soroljam még, hogy min?:) optimistán álltam hozzá, de ez folyamatosan zuhant, jelenleg már a béka segge alatt van a lelkesedésem a játékkal kapcsolatban, -1 ember nem nagy dolog, nektek sok sikert hozzá:)
  • Torzonborz
    hogy mindenki ezen van kiakadva :D
  • Bandras DaSilva #974
    Ez nagyon gáz...iszonyat gagyi a mozgás meg a karakterek...
  • RaSzTaH
    nah elolvastam amiket Hunnen írt mmo-n, legalább nem dobok ki pénzt fölöslegesen, ami várható is volt;D
  • RaSzTaH
    mulatságos...
  • vear
    Visszavonom az állítást, nem fejlődnek.

Itt egy letölthető hi-res AVI, amin jobban látszik a grafika minősége, mint a youtube-on:

http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=132338
  • BEAST #970
    Valamelyik veletlenul a sajat tarsara nyomta a knockbacket es lelokte a vizbe, paran utanaugrottak mert miert ne, ezert szoltak a tobbieknek hogy akkor mindenki ugorjon :d
  • vear
    Látszik hogy fejlődnek a betások is, már pedzegetik a taktikázást. Nem nagyon értettem a dumát, miért is kellett a vízbe ugrálniuk?
  • BEAST #968
    erdekes :d
  • Torzonborz
    Mai Tasos írás. Úgy néz ki a 25-e már végleges és napokon belül jön a preorder , 42 € lesz. Hmm pont most amikor ennyire baxaikxik a forint :/
    stbstb
  • [HUN]Crassus
    ajaj:S:(
  • warbar
    alpha tesztnek even :)
  • warbar
    hát a leirások alapján ennek idén se szabadna kijönnie nemhogy talán áprilisban ez még alpha bétának is keskeny
  • Torzonborz
    röviden : ha 25.-én megjelenik akkor bukta. :/
    bővebben meg itt olvashatod.
    nem túl kecsegtető . :(
  • Lyan Kyj
    MMOGAMES-en azt írta, hogy Torzi rakhatja ki az új bannert:(
  • Bandras DaSilva #961
    és mit mondott milyen?
  • Torzonborz
    jahogy :D
    bírom a srácot , jó arc.
  • Filder