Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akarom vissza a DH régi hangját is! :/
70-es szinten torment1 nem ment 600k+ demidzses vizárddal. Csóri ptr-es karim erõsebb volt 60-as torment1-en harmadannyi demidzsel, sõt torment2 is döcögött neki. Rift, adventure, cursed shrine/chest nem rossz próbálkozás de összességében kevés ahhoz, hogy én ezért pénzt adjak.
Lút maradt szar, aki meg nem veszi meg a RoS-t szopja a fasztot.
A PTR loot sem gyõzött meg. Lehet, hogy 70 után jobb lesz a drop, de aki nem veszi meg a ROS-t, az szopóágon marad.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
10 perc játék eredménye:
1 db connection error
1 db halott lvl44 HC character
Hát mit mondjak nem hozták meg újra a kedvem a játékhoz. (a kieget ennek ellenére meg fogom venni, de azért na)
PTR-re atmentem kicsit bohockodni, ugyanugy HC, ugyanugy dobta xDDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
T3 az kb MP10 szintû erõsség. Ott meg minden XP cucc nélkül is 1 milla/perc felett jön az XP 1.0.8-ban. Akik keményebben rágyúrnak a mostani az XP runokra azok 100-200 millió XP/órát hoznak össze. A rekord barbival 33-40 óra közti idõ alatti para 100. Mondjuk az elég elszállt és csapat is kell hozzá, de 100-150 milla XP simán összejön. A PTR-en meg alig csurran-cseppen valami. Most mintha már jobb lenne, de 10-20 milla xp most se negyed óra.
A hibákat jó esélylel javítják a megjelenésig és a loot 2.0 bevezetésig, de eléggé látszik, hogy a "vanília" verzió elég alacsony prioritás náluk. Simán lehet hogy annyira elbagatelizálják a hiba összetettségét (már számukra milyen összetett lesz), hogy vagy valami katasztrófa lesz az alapjáték, vagy megcsúsznak a patch-csel. Sok lehetõségük az utóbbira nincs, mert egy régió lesz a kieggel a vanília tömeg, így külön patch nem lehet a kettõnek. Marad a fércmunka. No, azért remélem nem! Megveszem a kieget így nem érint, de az elég amatõrség lenne.
A drop ott van elbaszva, hogy az idiota Blizzard devek sokadszor is bebizonyitjak mekkora amatorok, mivel 59ig nincs elbaszva sem a craft sem a drop, az csak 60as szinten lep ervenybe, ebbol akarki rogton rajon hogy a betas loot kapott egy 60 exkluziv megkoto algoritmust. Elmeletben a lvl 70 exkluziv cuccokon kivul barmi eshet es esik is, csak a stat/dmg rollnal kap egy enyhe felulbiralast, de az nagyon felresikerult. Ennyire profik. Azon mar meg mosolyogni sem tudok, hogy naponta hanyan panaszkodnak hogy elorendeltek a kieget de nem tudnak crusadert jatszani. Eladasok mindenek felett, a blizzard south marketinget tud semmi mast...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
itt a kép a nat gyûrûrõl, amit a barbáromhoz vágtak, épphogy átért infernora. :-)

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
A teljes gearem mar 2.0as drop, ezzel igy nem tudtam 200k dps fole menni, akarhogy facsarom a skilleket/runakat.Gear slotbol mar nem johet tobb upgrade, fegyok meg le vannak limitlava max 1300dps egykezesek jonnek. Probaltam kerni betas playertol lvl reqes 70es fegyot de addig terjed a megertesuk hogy korberohognek. Egyebkent meg ugyis csak 70es droppok, de legalabb lattam volna hogy ugy meddig tudok ertelmesen menni, 60as drop PTRen max T4ig eleg, es nem a toughness a gond hanem a dps, siman kibirom T4es elemi sebozket is 2milla toughnessel, de a dps az nagyon sovany.
Kivancsi vagyok hogy ez igy megy livera, mert akkor egy nagy faszsag az egesz, gemmek alig esnek, a 2 orankent garantalt legendary az edeskeves, T1tol felfele a cursed chestek eselytelenek, hat ennyire futotta a blizzardtol, hogy a vanilasoknak is dobjon valami koncot.
Ehez csak gratulalni tudok nekik.
3as elite pakk elso tagja dobta, fura ez az extra drop, maskor is elofrdult mar.
(diszklemer: napok ota szenvedek a gloves krafttal... mindig negyes-otos pakkban krealtam, most osszegyult 25-re valo, bammm)
Itt jó lett volna egy Malthael fejszobor.
Az egérpad nem néz ki rosszul, csak kérdéses a minõsége (WoW CE-k és Heart of the Swarm CD-nél nem volt valami jó minõségû).
És az Artbook is baromi jól néz ki - bár már az alapjáték Artbookja is nagyon fasza volt.
A vicc csak az, hogy az alapjáték CE volt 19-20 000 Ft, ez pedig 17-18 000 Ft, pedig csak egy kiegészítõ. Nem annyira tartalmas, mint az alapjáték és maga a CE tartalma sem ér annyit, de sajnos ez van.
Sima verziót nem akarok venni, akkor már CD kulccsal is beérném, de egyik-másik oldalon maga a CD kulcs többe kerül, mint a dobozos alapjáték idehaza. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Þór vígi þessi rúnar
Igen-igen, magam is olyan hülye vagyok :-), hogy élek ennek a hobbinak, s nem az a gond, hogy nem tudnám hol vannak ezen lények, hanem az, hogy hiába irtom õket - direkt próbáltam single player-ben, hogy biztos nekem számolja fel -, de akkor sem fogadja el, és nem világos, hogy miért.
Megnézve a karaktereitek... izé... én csak egy útszéli hajléktalan vagyok, aki azt használja, amit talál.
A magatalálós rendszerem annyival rosszabb(?), mint a Lammer féle HC (részemrõl SC és HC egyaránt), hogy alapanyagokat sem vásárolok és igazából másoktól sem fogadok el cuccokat.
Ennek következtében pl. a 60/53-s barbárom sebzése mindössze 53.9K.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
ACT2 elején vigyázni kell persze ismerem mit-merre csak túl bátor voltam.
Most inkább vissza SC aztán majd egyszer megint neki állok:p
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Server down se volt mióta játszok se lag.
Úgyhogy ez noproblemo😊
Battletag: coolpet#2467
Na így érdekes lesz.
Most HC karakternek soha nem is lesz közös semmi?Marad ilyen különc kis karakter?