Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
Ezt nem teljesen értem. Magyarul akkor, aki a megjelenés utáni 6 napon belül aktiválja, az megkapja a szárnyat.
De akkor mi van, ha nem rendelem elõ, hanem elmegyek megjelenés után 2 nappal, megveszem, és aktiválom? Akkor is megkapom.
Jojobaba
lesz pecs?

If you pre-order Reaper of Souls at a retail store—either a physical standard edition or physical Collector's Edition—be sure to redeem your Reaper of Souls game key via your Battle.net account on or before 11:59 PM PST on March 31, 2014. If you redeem your game key after that date, your pre-order loot will be consumed by the fires of the Burning Hells and lost forever. While you have six days from the time the expansion launches on March 25 to the time you must enter your code, to be safe, you should secure your preorder today and be ready to input your game key on launch day.
REAPER OF SOULS™—PRE-ORDER LOOT REVEALED

Lehet, de szerintem nem er sokat, ha mar ugy fejezik be a PTR-t, hogy a 2h fegyok sebzeset ki se javitottak, nem is beszelve a legutobbi patch ota megszaporodott lag/spike/rubberbadningrol...
SLICK
akkor lehet drukkolni hogy jól összerakják március végére...

Carlos
Perszehogy!!! :-)

Þór vígi þessi rúnar

MrStokes
De ha egyszer jol esett! <#eplus2>
Jah igen es ment neki a /ignore is termeszetesen.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Persze, aztan, majd ha kerdezik toluk, hogy mi az az error 42, akkor eleg lesz nekik csak annyit valaszolni ra, hogy az elet, a vilagmindenseg, meg minden ?! 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Vadnokedli
Ezen a válaszon egy jót röhögött és ivott rá egy kakaót. Hülyeség az ilyennek írni. <#alien> Csak a report.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

MrStokes
Tegnap engem is megtalalt egy ilyen csoka, szepen reportoltam harassment-kent, majd megirtam neki a kovetkezot valaszkent: "Nice try, you have been reported, enjoy!"

Nemis. áttérnek a hatszámjegyû error kódokra. 😊
Carlos
Enis ezt akartam mondani! Lesz error 42.

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
helyette lesz majd sok másik 😊

Friss Mosqueira interjú egy kis része :
D3′s launch was terrible. Will you do better with Reaper of Souls?
Mosqueira: Yes! Error 37 has been deleted. With RoS we’ll be ready for launch

😄 😄 Hát remélem ,hogy igaza lesz 😄

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Beta/PTR az US serveren fut.
Paragon 2.0 + loot2.0 2 het mulva live
A szep az egeszben, hogy a ptr-en a 2h sebzese meg mindig el van bacva bar ugyanez a legtobb 1h eseteben is igaz .
De a lenyeg, hogy 2 hettel a kieg elott live lesz a drop 2.0 es kapunk fasza xp boostot is, eljen....
ezzel a pragon 2.0-val még nem jön a lúút 2.0 igaz?

Jaja egy 2.0 patch livera már nagyon jól jönne. Elég volt már a PTR tesztelésbõl 😄 Így is mióta kijött elég sok idõt raktam bele 😄

Daell Drow
No meg ugye a szerverek egy resze, betara meg ptr-re van allitva. Nyomjak ki oket es johetne mar elsbe a 2.0.1. Jovo hetvegeig legkesobb, mar az eles patchel akarom tolni.
Jaj, te kis naív. 😄
Azt hogy blizzard állítson be új gépeket a kezdésre hogy bírják a strapát, nem értek a programozáshoz semmit de gondolom amin az ah-k mennek azokat is át lehet csoportosítani vagy akármi.

Ha most, mikor pangás van és mégis gondok vannak a szerverekkel, akkor mit vársz RoS megjelenés napján?
Lehet igazad van.😊 De ha tippelnem kéne azt mondanám ,hogy nem lesz semmi gond a login serverekkel, nem veszi meg szerintem annyi ember a RoS-t mint a Diablo 3-at. Vagy legalábbis merem remélni ,hogy már március 24.én éjfél után tudom kezdeni act V-öt a monkommal 😄

Daell Drow
a-a nincs az a dolog amiert becserlnem egyedi cuccaim, de azert vernem naluk az asztalt, hogy ilyet csinaltak mint most szombat este csucs idoben. Ma este biztos ki fekudt par szaz hc kari. twitchen is eloben a monk es tarsai para 93as, mp9 szinten, 4bol 3 ott marad. <#whatever>
Egy kicsit meg nezte bamban aztan offline. <#vigyor3>
Acidlich
Ezt a sok szart meg legszivesebben becserelned majd egy mukodo login serverre indulas utani napokban😄

kigyi
Nekem megint sikerült nulláznom a HC karim... Már kezdem azt hinni, hogy szivat a Blizzard. Hetekig rágódik aztán nekiállok felhúzom és õk egy DC gyalulják 😄 Most kezdhetem megint majd elölrõl....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Lammer
Most beengedett 😊

(Cleric, akkor privat sztorno!)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
aham, mar azt hittem, hogy nalam lesz a hiba 😊

szerintem nem lesz gond, mert semleges teruleten voltam 😊 (bnet http feluleten meg a regebbi allapotot mutatja hszem irasakor)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

tugyiti
Sztem Lammer épp a billentyû darabjait rakja össze 😄
Szombat este van, engem sem enged belépni, megrendeltem én is a kiegészítõt, de le fogom mondani.(!)
Blizz technikailag a béka segge alatt, nem tudnak megoldani problémákat hónapok óta.

Egyébként én is HC karikkal játszottam volna, szerencse, hogy nem voltam egyik játékban sem, de ezek után nem is megyek...
SLICK
nekem is dc, pedig kb 2-3 perc lett volna hátra a körömbõl... -.-

Viszont jó termés volt, mert fél óra alatt 3 leg esett. Egy IK öv, egy Fire Walkers, meg egy Vile Ward, csak hát kaka volt mind :|

Csodálkoztam volna ha hétvégére nem b_szódik el. HC-val már egy ideje el se merek indulni, kész öngyilkosság.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Daell Drow
lattam toltok, marm ajdnem be akartam nezi mikor engem is kibaszott. <#rolleyes>
Mindenki repult, es twitchen is biztos sok a halott hc. 😄
Szerintem pont a végén voltunk és nem volt már mob, remélem Lammer is jól van. Fél perccel elõbb rázós lett volna.
A reaper of souls-t hol tudom a legolcsóbban elõrendelni ? Talán a legjobban pc guru negyedéves elõfizetéssel éri meg nem ?
tugyiti
Nekem is most ,írják fórumon is ,hogy elszállt csomó hc kari is 😄
Mi ez már megint, tegnap ugyanezt csinálta, kidob, hogy connection lost, login again. De nem enged vissza, most meg már a launcher sem indul, nem loginol be. Net, diablo3.com megy.
1. A Blizzard mindig azon a neveden szolit, amit az account letrehozasakor megadtal nekik. Ha nem azzal kezdodik az uzenet, ami toluk jon, akkor az fake.
2. A Blizzard cime mindig battle.net se tobb, se kevesebb, semmi plusz vagy minusz.
3. SOHA nem ad semmilyen linket, hogy arra klikkeljel es ugy azonositsd magad. Ha akar toled barmit, azt az accountodon keresztul fogja megoldani+ lasd az 1.es pontot.
Sejtettem, kösz a választ!
jaja ez szivatás ne dõlj be

Csá all!
Kaptam a játékon belül egy ilyen üzenetet:

whispers: GM: Hi Blizzard Entertainment notifies you.
Abnormal account please visit www.blizzardoua.tk, sure that you are the original owner of the account. Or the system will suspend your account.

Gondolom ez valami account lopásos cucc lenne?!
tugyiti
Bakker és tényleg megy még az RMAH XD ma egész jól adtam el.
Daell Drow
A kerdes csak az, hogy hogy zajlik az igazolos ilyen estben. pl hogy itthon egy magyar boltban elorendelem, attol az meg csak a bolt rendszereben van es semmi koze a blizznak, illetve hogy az elorendeltet nem marcius 25n regisztralom be hanem mondjuk aprilis elejen?
Systore
úgy legyen
TBTPumpa
Igen, az alapverzióhoz is jár a Szárny elméletileg, nemcsak a CE/Deluxe kiadásokhoz.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SLICK
de hát tök mindegy, hogy dobozos alap vagy CE vagy digitális alap vagy CE attól ha elõrendelted megkapod...

Ferde egy értékrended van hogy nem ez a legfontosabb dolog a világon a számodra 😄

Systore
elõrendelés, de dobozos verzióból kapok kódot

mindegy igazából, csak jöjjön már
tugyiti
Megy jaja
Kidobott quest indításkor a játék, azóta nem enged vissza. Ott áll, hogy connection to battle.net server. Nektek megy?