Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Gondoltam belekezdek egy ilyen kalandba is😊
Craftolni bármelyiknek tudok lvl35-ig akár zöld szettet is.Exp.boost cuccok is vannak 10 szintenként de mégis nem tudok dönteni melyik class legyen
Nekem csak* annyi kérdésem lenne az alapjátékkal kapcsolatban, hogy az Achievement-k között szerepel az lemészárolt champion és rare szörnyek listáján a "Fallen Cur".
Bolyongásaim folyamán találkoztam mindkét kivitellel (már többször is), még sincs kipipálva a listán (csak azok hiányoznak az adott listákról).
Szóval mit kell tenni, hogy elfogadja? Magamévá kell tenni elõtte, közben vagy utána, vagy 301230213123x kell megölni mind, mert nem elég 5x - 5x, vagy puszta kézzel kell, vagy az evezõvel, vagy ..., mi?
Ja még annyi érdekelne, ha lehet találni olyan Legendary-t, ami nálam van, akkor miért nem használhatom egyszerre?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Diablonal is 2 az egyben akcio lesz, asztan szepen vissza al a jelenlegi 9-10k huf arra.
off
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Kb 7 hónap kihagyás után tegnap újra elkezdtem játszani. A problémám, hogy random megszakad a kapcsolat a battle-net szerverrel, a netem viszont megy. Van olyan, amikor 5 perc alatt 10x, de van, hogy órákig semmi. Ez valami ismert probléma?
"We’ll be back soon!
The Blizzard family of websites is temporarily unavailable. Thank you for your patience!"
off
mindegy a leggyorsabb ha írsz nekik.
reptile: probaltam keresgelni, senkit nem talaltam ezzel a problemaval, csak a mobilos autentikator adta meg magat mindenkinel, vagy "lejart" a digipass, de akkor kiirna hogy disable..szoval nem ez a gond.
off
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
off
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
off
A browserben ker nevet jelszot, megadom, ELFOGADJA (ha rossz jelszot adok meg, hibat dob, szoval tuti jo a jelszo), utana kovetkezo oldalon keri az autentikator kodot, beirom, es kiirja hogy "We couldnt log you in with what you just entered. Please try again.". Otlet? Mert ez igy eleg kellemetlen. Tobbszor probaltam, tobb geprol, tobb bongeszovel (egy hete is, most is). Az autentikatorom nem volt eszetlen sokat hasznalva, biztos vagyok benne hogy van aki mar 10x ennyit hasznalta. Utobbi 3 honapban kb otszor ha diabloztam.
off
Anno rendeltem már tõlük Blizzard CE-t, és azt is a megjelenés után 1-2 nappal küldték ki. Érdekesmód a doboz is fel volt bontva (nem volt fóliázva) és a a Guestpass kártyák is hiányoztak belõle.
Ezzel nem a boltot akarom bántani, csak, nem mindig a legolcsóbb a legjobb.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."