Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet én értelek félre, de ha most kezdesz bele a HC-ba, akkor nincs másik HC karaktered, tehát biztos nem fogsz tudni neki craftolni, mivel a HC egy külön dolog. Ott mindent a nulláról kezdesz. Nem lesz semmid, ami a SC-ben már megvan.

Barbi,bármilyen felállásban,vagy Monk,szintén. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Az nem lehet rossz.Pajzsot is tud fogni és Barbáromnak sok van amit átadhatok neki.Female Monk még tetszik is.Igazad lehet,hogy Monk-al kell megpróbálni,köszi!
Jojobaba
szerintem a monk a legjobb, a sok élet visszatöltõ, örökélet pár másodpercig képességével

Hardcor-ra melyik Class-t ajánlanátok?
Gondoltam belekezdek egy ilyen kalandba is😊
Craftolni bármelyiknek tudok lvl35-ig akár zöld szettet is.Exp.boost cuccok is vannak 10 szintenként de mégis nem tudok dönteni melyik class legyen
Hecker007
A madaras áruházban legutóbb 6k volt az alap is meg a kieg is. Az szerintem elég baráti. PlayIt kiállításon is elég olcsón meg lehetett kapni asszem 16k volt a kettõ együtt.

"hülye" elég sok van ilyen szempontból. 😉 / én is /

ha te is olyan "hülye" vagy, mint én, hogy szereted az archievmenteket csinálni, akkor vegyél fel, és segíthetünk egymásnak. 😊

Szerintem még mindig vannak bugok az archeivmentekben. Tegnap vertem le Fecklar's Ghostot, az egyik archievmentben megadta, de egy másikban, amihez szintén kellene nem.

Szia. 1legó fajtából 1et tudsz használni,elég kemény lenne ha ugyanabból 2öt lehetne pl EF. 😉 Fallen Cur Act2-ben van. Ha gondolod vegyél fel és elviszlek oda / is / akár. 😉

Kari elõtt volt leárazva az SC2+kieg,meg is vettem akkor. 😉

Mutans Zombi
Helló mindenki!

Nekem csak* annyi kérdésem lenne az alapjátékkal kapcsolatban, hogy az Achievement-k között szerepel az lemészárolt champion és rare szörnyek listáján a "Fallen Cur".
Bolyongásaim folyamán találkoztam mindkét kivitellel (már többször is), még sincs kipipálva a listán (csak azok hiányoznak az adott listákról).
Szóval mit kell tenni, hogy elfogadja? Magamévá kell tenni elõtte, közben vagy utána, vagy 301230213123x kell megölni mind, mert nem elég 5x - 5x, vagy puszta kézzel kell, vagy az evezõvel, vagy ..., mi?
Ja még annyi érdekelne, ha lehet találni olyan Legendary-t, ami nálam van, akkor miért nem használhatom egyszerre?

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Fehercsoki
Igen de SC2 kiegje önállóan is használható.

Igen csak értékelném ,ha a sc2 kiegje nem tartaná az árát! 8)
Daell Drow
Szerintem nem fog bezuhanni az ara (wow mas kategoria), ott a SC2 az is tartja az arat, es amikor jott a hots kiegeszito akkor is csak ugy volt ra 2-3 ezer forint akcio rovid ideig hogy kiegeszitovel egy csomagban.

Diablonal is 2 az egyben akcio lesz, asztan szepen vissza al a jelenlegi 9-10k huf arra.
sima diablo ara tuti be fog zuhanni, kerdes hogy milyen gyorsan.

off

livekodok-on most 8500 az alap D3, ennél szerintem olcsóbb aligha lesz.A ros pedig 8700, ez is barátibb.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nem hinném, ha a magyar lehetõségeket vesszük figyelembe. Starcraft2 esetét megnézve itthon marad az ára. De digitális verziót tuti fogsz olcsón kapni.
Fehercsoki
Várható hogy csökken a Diablo 3 ára a kieg megjelenése körül? Szeretnék Diablozni viszont gondolom kieg nélkül nem sok értelme lenne, viszont a kettõ együtt már viszonylag drága.

Carlos
Elorendelve. :-)

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
teljes rendszervizsgálattal avast karanténozta
És mivel kaptad el? Eset nem talált semmit.

TurboX
nálam anno ezt a jelenséget egy trójai okozta, érdekes mód más galibát nem csinált
Sziasztok!
Kb 7 hónap kihagyás után tegnap újra elkezdtem játszani. A problémám, hogy random megszakad a kapcsolat a battle-net szerverrel, a netem viszont megy. Van olyan, amikor 5 perc alatt 10x, de van, hogy órákig semmi. Ez valami ismert probléma?

Hát, részvétem. 😊
Na, ez is majdnem osszejott 😊

"We’ll be back soon!

The Blizzard family of websites is temporarily unavailable. Thank you for your patience!"

off

szerintem dobj egy ticketet nekik a hibával vagy vetesd le velük az autentikátort (lehet deszinkronizálódott), a mobilos verziónál egy szinkronizálás ezt meg szokta oldani, de aztán lehet teljesen más a hiba.

mindegy a leggyorsabb ha írsz nekik.
"meg nem tetszik, h a legek account boundok lesznek" <- na vegre, ez az elso jo otletuk eddig. Teljesen jo a wowos boe/bop rendszer.

reptile: probaltam keresgelni, senkit nem talaltam ezzel a problemaval, csak a mobilos autentikator adta meg magat mindenkinel, vagy "lejart" a digipass, de akkor kiirna hogy disable..szoval nem ez a gond.

off

Daell Drow
Vissza fog jonni az AH e felol semmi ketseg. Csak egy kicsit at alakitva, magyaran a blizz fog mindent arulni benne. (mikrotranzakcio)
annyiért már elgondolkodtató.De megvárom az elsõ reakciókat..meg nem tetszik, h a legek account boundok lesznek.A loot 2.0 eddig a ptr-on, amit tapasztlatam, azért nem fogok pénzt adni, ez biztos.Ha olyan lesz finalba, akkor még vissza fogják sírni az AH-t.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

SLICK
hát akkor passzolom, esetleg várj, hátha valaki tud még itt segíteni neked, vagy esetleg olvasgass a hivatalos d3 fórumon hátha találsz megoldást vagy ha nem, akkor írj egy ticketet a Blizznek hátha segítenek.

Ha nem ugyanez lett volna a hiba masfel hete is, akkor megnyugodnek, de igy nem megy 😊.

off

Nálam a live és ptr is jól mûködik kivételesen. Gyorsan belép hiba nélkül elsõre.
én 2 napja nem tudok belépni
nemtom mi a lofasz van
ezt kapom a blizztol szeretettel

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

SLICK
nálam ha eddig nem lépett be azt mindig más hibával jelezte a játék... Valamit megint a Blizz töketlenkedik, mert ha be is tudok logolni akkor csak nagyon lassan. Bár hozzáteszem nekem a netem is egy libafinghoz hasonló. De mások is jelezték, hogy loginolásnál baj van, ezért lehet, hogy nem pont nálad van a hiba.

elfelejtettem irni, nem mobilos autentikator-progi hanem rendes fizikai autentikator (digipass go 6), szoval nincs resync meg ujratelepites, es hasonlo.

off

Szevasztok. Lenne egy olyan gondom, hogy nem enged be a diablo 3. A dolog ugy nez ki, hogy a bnet kliensben tarolva van a jelszavam, nem kerdez semmit, es tudok diablozni.

A browserben ker nevet jelszot, megadom, ELFOGADJA (ha rossz jelszot adok meg, hibat dob, szoval tuti jo a jelszo), utana kovetkezo oldalon keri az autentikator kodot, beirom, es kiirja hogy "We couldnt log you in with what you just entered. Please try again.". Otlet? Mert ez igy eleg kellemetlen. Tobbszor probaltam, tobb geprol, tobb bongeszovel (egy hete is, most is). Az autentikatorom nem volt eszetlen sokat hasznalva, biztos vagyok benne hogy van aki mar 10x ennyit hasznalta. Utobbi 3 honapban kb otszor ha diabloztam.

off

passzolom, én még nem vásároltam onnan
SLICK
rengeteg mindent rendeltem már tõlük, eddig még nem volt semmi problémám velük, szerencsére! 😊

TBTPumpa
Türelmetleneknek nem ajánlott. Ugyanis számukra nem a megjelenés napján, hanem a megjelenés után 1-2 nappal fog megérkezni a csomag. <#idiota>

Anno rendeltem már tõlük Blizzard CE-t, és azt is a megjelenés után 1-2 nappal küldték ki. Érdekesmód a doboz is fel volt bontva (nem volt fóliázva) és a a Guestpass kártyák is hiányoztak belõle.
Ezzel nem a boltot akarom bántani, csak, nem mindig a legolcsóbb a legjobb.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Dobozkép:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SLICK
ja és ingyenes a házhozszállítás

SLICK
A RoS CE iPon!-on olcsóbban elõrendelhetõ. Majdnem 2000 Ft-al olcsóbb mint a CD Galaxisnál.

TurboX
köfi

am megbízható?
arra gondoltam, hogy dollár vagy euró, lehet félreérthetõ volt amit írtam bocs
paypal,bankkártya,hitelkártya.....

TurboX
link pls
28euro a legolcsóbb
Attól függ mivel kell fizetni.