Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna nem tudom, mert csak 2 amu esett eddig, arcane es lighning. Amugy azt irtak teszteles celjabol erositettek az elitek sebzeset, szoval lehet hogy visszakapcsoltak az immunitas cuccokat, igaz ezt igy leirva nem lattam.
Visszakapcsolták az összes ilyen affixet vagy csak annyira balfaszok hogy amikor a gyûrûket kikapcsolták ezt kifelejtették mert amulet?

Nem csak azert lol mert immunitast ad, hanem mert a benyelt sebzes 25%t healel rajtam, ezert 3 ele afixes shieldinges dagadek 5 tagu elit pakkot is kihealelte, csak ra kellett alljak 2-3 arcane sentryre. Ezt tuti nem igy gondoltak a biztoskezu tevedhetetlen fejlesztok.
lol amu tényleg! 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Az elég jó kis hobbi akkor. 😉 Én is tegnap kezdtem 1 monkot ami self found lesz,semmi AH,és haveri segítség. Csak craft,és ami potyog. 😉

OP immunity amulet, amugy ezlenne az. Viccesek ezek a fogalmatlan blizzard dev-ek, komolyan.
TBTPumpa
Igen. Annak örültem volna én is. Mert az alapjátékhoz kapott Diablo koponya és Soulstone USB kulcs baromira jól néznek ki.
Itt jó lett volna egy Malthael fejszobor.

Az egérpad nem néz ki rosszul, csak kérdéses a minõsége (WoW CE-k és Heart of the Swarm CD-nél nem volt valami jó minõségû).
És az Artbook is baromi jól néz ki - bár már az alapjáték Artbookja is nagyon fasza volt.
A vicc csak az, hogy az alapjáték CE volt 19-20 000 Ft, ez pedig 17-18 000 Ft, pedig csak egy kiegészítõ. Nem annyira tartalmas, mint az alapjáték és maga a CE tartalma sem ér annyit, de sajnos ez van.
Sima verziót nem akarok venni, akkor már CD kulccsal is beérném, de egyik-másik oldalon maga a CD kulcs többe kerül, mint a dobozos alapjáték idehaza. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én sem AH-zok, mivel nincs mit elköltenem AH-ban. Amik rajtam vannak semmit nem érnek, mindenemet lootoltam, illetve pár cuccot haveroktól kaptam. Ha bármilyen segítség kell, csak szólj, és próbálok segíteni.

Carlos
Sajna egyetértek. A koponya után egy egéralátét nagyon gagyi. Mindenesetre megveszem persze, hogy jól nézzen ki a másik mellett, de picit énis csalódtam.

Þór vígi þessi rúnar

Mutans Zombi
unusual és Noodlee!

Igen-igen, magam is olyan hülye vagyok :-), hogy élek ennek a hobbinak, s nem az a gond, hogy nem tudnám hol vannak ezen lények, hanem az, hogy hiába irtom õket - direkt próbáltam single player-ben, hogy biztos nekem számolja fel -, de akkor sem fogadja el, és nem világos, hogy miért.
Megnézve a karaktereitek... izé... én csak egy útszéli hajléktalan vagyok, aki azt használja, amit talál.
A magatalálós rendszerem annyival rosszabb(?), mint a Lammer féle HC (részemrõl SC és HC egyaránt), hogy alapanyagokat sem vásárolok és igazából másoktól sem fogadok el cuccokat.
Ennek következtében pl. a 60/53-s barbárom sebzése mindössze 53.9K.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

TurboX
dizájnerek részérõl egy malthael fejszobrot még besúvasztottam volna a csomagba, ezzel "rákényszerítve" az alap ce vásárlókat az ismételt vételre de ez így karcsú
Hát így elsôre HC kari lvl20-ig bírta^^
ACT2 elején vigyázni kell persze ismerem mit-merre csak túl bátor voltam.
Most inkább vissza SC aztán majd egyszer megint neki állok:p
nemtom mi a here van ezzel a blizzel. 2 hete nem tudtam belepni jatekba, ma vegre beengedett 10 percre, majd kozolte velem hogy a licenszemmel valami gebasz van es kivagott a gecibe.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

TBTPumpa
FAP time:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Live-on biztonságos.PC online részét nem tudom milyen de live tuti.
Server down se volt mióta játszok se lag.
Úgyhogy ez noproblemo😊
coolpet
A HC az idegorlo... Olyan szerver disconnectek es lagok mellett amik vannak, csak offlineban lenne ertelme... Igy csak fejloves egy esetleges onhiban kivuli halal eseten 😊

Battletag: coolpet#2467

gerey
Amúgy nem sok értelme lenne a HC módnak, ha SC-bõl felöltözteted. Ill. ezt most is meglehet tenni csak kicsit körülményesebb.

Ok,köszi az infokat!
tugyiti
igen a hc cuccok csak hc karakterek között lesznek sharedek
Tényleg nem lehet.Nincs is közös láda😊
Na így érdekes lesz.
Most HC karakternek soha nem is lesz közös semmi?Marad ilyen különc kis karakter?
Lehet én értelek félre, de ha most kezdesz bele a HC-ba, akkor nincs másik HC karaktered, tehát biztos nem fogsz tudni neki craftolni, mivel a HC egy külön dolog. Ott mindent a nulláról kezdesz. Nem lesz semmid, ami a SC-ben már megvan.

Barbi,bármilyen felállásban,vagy Monk,szintén. 😉

Az nem lehet rossz.Pajzsot is tud fogni és Barbáromnak sok van amit átadhatok neki.Female Monk még tetszik is.Igazad lehet,hogy Monk-al kell megpróbálni,köszi!
Jojobaba
szerintem a monk a legjobb, a sok élet visszatöltõ, örökélet pár másodpercig képességével

Hardcor-ra melyik Class-t ajánlanátok?
Gondoltam belekezdek egy ilyen kalandba is😊
Craftolni bármelyiknek tudok lvl35-ig akár zöld szettet is.Exp.boost cuccok is vannak 10 szintenként de mégis nem tudok dönteni melyik class legyen
Hecker007
A madaras áruházban legutóbb 6k volt az alap is meg a kieg is. Az szerintem elég baráti. PlayIt kiállításon is elég olcsón meg lehetett kapni asszem 16k volt a kettõ együtt.

"hülye" elég sok van ilyen szempontból. 😉 / én is /

ha te is olyan "hülye" vagy, mint én, hogy szereted az archievmenteket csinálni, akkor vegyél fel, és segíthetünk egymásnak. 😊

Szerintem még mindig vannak bugok az archeivmentekben. Tegnap vertem le Fecklar's Ghostot, az egyik archievmentben megadta, de egy másikban, amihez szintén kellene nem.

Szia. 1legó fajtából 1et tudsz használni,elég kemény lenne ha ugyanabból 2öt lehetne pl EF. 😉 Fallen Cur Act2-ben van. Ha gondolod vegyél fel és elviszlek oda / is / akár. 😉

Kari elõtt volt leárazva az SC2+kieg,meg is vettem akkor. 😉

Mutans Zombi
Helló mindenki!

Nekem csak* annyi kérdésem lenne az alapjátékkal kapcsolatban, hogy az Achievement-k között szerepel az lemészárolt champion és rare szörnyek listáján a "Fallen Cur".
Bolyongásaim folyamán találkoztam mindkét kivitellel (már többször is), még sincs kipipálva a listán (csak azok hiányoznak az adott listákról).
Szóval mit kell tenni, hogy elfogadja? Magamévá kell tenni elõtte, közben vagy utána, vagy 301230213123x kell megölni mind, mert nem elég 5x - 5x, vagy puszta kézzel kell, vagy az evezõvel, vagy ..., mi?
Ja még annyi érdekelne, ha lehet találni olyan Legendary-t, ami nálam van, akkor miért nem használhatom egyszerre?

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Fehercsoki
Igen de SC2 kiegje önállóan is használható.

Igen csak értékelném ,ha a sc2 kiegje nem tartaná az árát! 8)
Daell Drow
Szerintem nem fog bezuhanni az ara (wow mas kategoria), ott a SC2 az is tartja az arat, es amikor jott a hots kiegeszito akkor is csak ugy volt ra 2-3 ezer forint akcio rovid ideig hogy kiegeszitovel egy csomagban.

Diablonal is 2 az egyben akcio lesz, asztan szepen vissza al a jelenlegi 9-10k huf arra.
sima diablo ara tuti be fog zuhanni, kerdes hogy milyen gyorsan.

off

livekodok-on most 8500 az alap D3, ennél szerintem olcsóbb aligha lesz.A ros pedig 8700, ez is barátibb.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nem hinném, ha a magyar lehetõségeket vesszük figyelembe. Starcraft2 esetét megnézve itthon marad az ára. De digitális verziót tuti fogsz olcsón kapni.
Fehercsoki
Várható hogy csökken a Diablo 3 ára a kieg megjelenése körül? Szeretnék Diablozni viszont gondolom kieg nélkül nem sok értelme lenne, viszont a kettõ együtt már viszonylag drága.

Carlos
Elorendelve. :-)

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
teljes rendszervizsgálattal avast karanténozta
És mivel kaptad el? Eset nem talált semmit.

TurboX
nálam anno ezt a jelenséget egy trójai okozta, érdekes mód más galibát nem csinált
Sziasztok!
Kb 7 hónap kihagyás után tegnap újra elkezdtem játszani. A problémám, hogy random megszakad a kapcsolat a battle-net szerverrel, a netem viszont megy. Van olyan, amikor 5 perc alatt 10x, de van, hogy órákig semmi. Ez valami ismert probléma?

Hát, részvétem. 😊
Na, ez is majdnem osszejott 😊

"We’ll be back soon!

The Blizzard family of websites is temporarily unavailable. Thank you for your patience!"

off

szerintem dobj egy ticketet nekik a hibával vagy vetesd le velük az autentikátort (lehet deszinkronizálódott), a mobilos verziónál egy szinkronizálás ezt meg szokta oldani, de aztán lehet teljesen más a hiba.

mindegy a leggyorsabb ha írsz nekik.
"meg nem tetszik, h a legek account boundok lesznek" <- na vegre, ez az elso jo otletuk eddig. Teljesen jo a wowos boe/bop rendszer.

reptile: probaltam keresgelni, senkit nem talaltam ezzel a problemaval, csak a mobilos autentikator adta meg magat mindenkinel, vagy "lejart" a digipass, de akkor kiirna hogy disable..szoval nem ez a gond.

off

Daell Drow
Vissza fog jonni az AH e felol semmi ketseg. Csak egy kicsit at alakitva, magyaran a blizz fog mindent arulni benne. (mikrotranzakcio)
annyiért már elgondolkodtató.De megvárom az elsõ reakciókat..meg nem tetszik, h a legek account boundok lesznek.A loot 2.0 eddig a ptr-on, amit tapasztlatam, azért nem fogok pénzt adni, ez biztos.Ha olyan lesz finalba, akkor még vissza fogják sírni az AH-t.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P