Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Itt jó lett volna egy Malthael fejszobor.
Az egérpad nem néz ki rosszul, csak kérdéses a minõsége (WoW CE-k és Heart of the Swarm CD-nél nem volt valami jó minõségû).
És az Artbook is baromi jól néz ki - bár már az alapjáték Artbookja is nagyon fasza volt.
A vicc csak az, hogy az alapjáték CE volt 19-20 000 Ft, ez pedig 17-18 000 Ft, pedig csak egy kiegészítõ. Nem annyira tartalmas, mint az alapjáték és maga a CE tartalma sem ér annyit, de sajnos ez van.
Sima verziót nem akarok venni, akkor már CD kulccsal is beérném, de egyik-másik oldalon maga a CD kulcs többe kerül, mint a dobozos alapjáték idehaza. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Þór vígi þessi rúnar
Igen-igen, magam is olyan hülye vagyok :-), hogy élek ennek a hobbinak, s nem az a gond, hogy nem tudnám hol vannak ezen lények, hanem az, hogy hiába irtom õket - direkt próbáltam single player-ben, hogy biztos nekem számolja fel -, de akkor sem fogadja el, és nem világos, hogy miért.
Megnézve a karaktereitek... izé... én csak egy útszéli hajléktalan vagyok, aki azt használja, amit talál.
A magatalálós rendszerem annyival rosszabb(?), mint a Lammer féle HC (részemrõl SC és HC egyaránt), hogy alapanyagokat sem vásárolok és igazából másoktól sem fogadok el cuccokat.
Ennek következtében pl. a 60/53-s barbárom sebzése mindössze 53.9K.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
ACT2 elején vigyázni kell persze ismerem mit-merre csak túl bátor voltam.
Most inkább vissza SC aztán majd egyszer megint neki állok:p
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Server down se volt mióta játszok se lag.
Úgyhogy ez noproblemo😊
Battletag: coolpet#2467
Na így érdekes lesz.
Most HC karakternek soha nem is lesz közös semmi?Marad ilyen különc kis karakter?
Gondoltam belekezdek egy ilyen kalandba is😊
Craftolni bármelyiknek tudok lvl35-ig akár zöld szettet is.Exp.boost cuccok is vannak 10 szintenként de mégis nem tudok dönteni melyik class legyen
Nekem csak* annyi kérdésem lenne az alapjátékkal kapcsolatban, hogy az Achievement-k között szerepel az lemészárolt champion és rare szörnyek listáján a "Fallen Cur".
Bolyongásaim folyamán találkoztam mindkét kivitellel (már többször is), még sincs kipipálva a listán (csak azok hiányoznak az adott listákról).
Szóval mit kell tenni, hogy elfogadja? Magamévá kell tenni elõtte, közben vagy utána, vagy 301230213123x kell megölni mind, mert nem elég 5x - 5x, vagy puszta kézzel kell, vagy az evezõvel, vagy ..., mi?
Ja még annyi érdekelne, ha lehet találni olyan Legendary-t, ami nálam van, akkor miért nem használhatom egyszerre?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Diablonal is 2 az egyben akcio lesz, asztan szepen vissza al a jelenlegi 9-10k huf arra.
off
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Kb 7 hónap kihagyás után tegnap újra elkezdtem játszani. A problémám, hogy random megszakad a kapcsolat a battle-net szerverrel, a netem viszont megy. Van olyan, amikor 5 perc alatt 10x, de van, hogy órákig semmi. Ez valami ismert probléma?
"We’ll be back soon!
The Blizzard family of websites is temporarily unavailable. Thank you for your patience!"
off
mindegy a leggyorsabb ha írsz nekik.
reptile: probaltam keresgelni, senkit nem talaltam ezzel a problemaval, csak a mobilos autentikator adta meg magat mindenkinel, vagy "lejart" a digipass, de akkor kiirna hogy disable..szoval nem ez a gond.
off
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P