Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Tudnátok mondani egy olcsó, de megbízható honlapot, ahol tudnék venni elektronikus RoS kulcsot? (Nem béta)
Köszi
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
*pont radob akkora vitet bonuszba, annyi allrest, meg armort, meg olyan jo regent? ezt sokan nem nezik 😊
en az europai (edit: world szinten is) hc es sc vallasokat neztem progressen es jelenleg mindketton vile vezet itemscoreban... sot, a topXben iszonyat tobbsegben van Vile, kraft elleneben 😊
behold europai HC lejobb vallasa diabloprogress szerint:
orosz barb
(zarojel: kozel 5,5M EHP, elalldogalhat egy darabig a szarban xD)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem is értem miért olyan nagy durranás az a vállas, túlárazott átlag cucc...
a régi kulcsok mennek a levesbe? vagyis nem érdemes tartogatni?
mivel az új gyûrû kicsit táposabb video
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Ez nagyon jó hír, így legalább el lehet dönteni majd a kiegben, melyik karakterrel aakarja folytatni az ember. Akkor csinálok is minden kasztból karit. Ezer hálám mégegyszer!<#worship>#worship>
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Olyan kérdésem lenne, hogy olvastam, hogy az accon levõ karakterek mind egyforma szintûek lesznek a kiegben, a paragon lvl-ek alapján.
Most ha nekem az accomon van egy 100-as kari, egy 30-as, meg kettõ lvl1-es karakter, akkor a két lvl 1-es is 100+paragonos lesz? vagy azok maradnak lvl-1esek?
Azért kérdem, mert a kiegben már lehet nem WD leszek, hanem vari. És ha csinálok egyet, de hagyom, akkor az is kapja a paragon lvl-eket?
gyári program, eddig(tavaly nyár óta...)semmi para nem volt vele,nem tudom, a tegnap esti gmail-szarakodás bejátszhat-e?
bnet-en aktívnak írja a DioIII-at, de a karaktereim sehol,csak a website-on vannak meg...köszönöm.
No one can stop Death!
en kertem elnezest, amugy... 😊
ha ez nem botozik(ott) akkor nem is tudom, tul clean az acc meg "kezdo", hogy ilyen gearben rohangaljon default, osztan lehet creditcard, azt uccuneki 😮
csak a mempo HCn ott kezdodik, hogy 900M 😮
Noxious
nalam barb meg a wizard meg fog halni a permayeti (hotazok, nem wwzek ugye) meg a permaarchon miatt, gondoltam majd WD-vel elleszek kiegben, mint szamomra ertelmes alternativa, meg az uj skilek es valtozasok is talan tetszenek... hatpersze 😄
akkor marad crusader meg a gimpelt WD, DH nem tudom mennyire lesz eletkepes HC-n 😊
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hogy ezt pontosan mikent oldotta meg az egyelore rejtely, de ami nyilvanvalo, hogy nem csak a szornyekbol jovo drop lett elbaszva a PTR-en!( ertelmes ember maris rajon, hogy mivel nincs kulonvalasztva a ket kliens, ezert akarmit allitanak a betaban, az a PTR-en is megtortenik- kackac)de a craft is mellement, teljesen mindegy mit akar craftolni a tesztelni vagyo jatekos, ugyanazt a 3as statkombot fogja kapni smart modon mainstat+lvl req+dmg against elites.
Az egesznek a megkoronazasa, hogy perpill a Blizzard 2 fele legendas-t
akar, az egyiken nincs speci procc( tudnam akkor mitol legendas?) ez marad(na) a comon es lesz(vagyis van) a masik, a higher legendary, amihez kotelezo a torment es ott is minnel magasabb fokozat a nagyobb eselyert, mert amugy a higher legendary drop chance az nagyon alacsony kell legyen.
Lassan mar tele a tokom a Blizzard inkompetens fejlesztocsapataval, akik osszefossak magukat a paniktol, ha egy jatekosnak valami hasznalhato esik a Diabloban....
menj be a settingsbe, game install/update es ott lesz a network bandwith nevu opcio!
ott tuti le van korlatozva alapbol eleg gyenge savszelre 😊 nullazd ki, azt hadd szoljon 😊
Az SSD-men van egy kis 40 gigás partíció külön a rendszerpartíció mellett, azon van a live meg a PTR is, van még rajta 5GB szabad hely, de így már érthetõ, hogy a 6GB-hoz az kevés.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?