Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blizz accodon / én ott vettem /,és cd-galaxis.....A többi szerintem drágább.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

steam topikjában vannak ilyen oldalak a fejlécben linkelve, nézz szét ott
Sziasztok!

Tudnátok mondani egy olcsó, de megbízható honlapot, ahol tudnék venni elektronikus RoS kulcsot? (Nem béta)

Köszi
Kicsit játszana az ember,és nem tud,mert nem lehet fellépni.....És ez már így megy pár napja.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

SLICK
Amit magam craftoltam, mindegyik egész jól sikerült és viszonylag hamar. Minden karakteremnek 10 crafton belül sikerült jót dobnia. Egyedül kesztyûvel vagyok hadilábon, meg amuletekkel. Ezekbõl nagyon nehezen dob elfogadhatót.

Lammer
biztos? sikerul lenyomni* mondjuk 500 kraftbol? tuti? foleg hcn, ahol nem porog ugy a mati meg DE mint Sc-n? 😊

*pont radob akkora vitet bonuszba, annyi allrest, meg armort, meg olyan jo regent? ezt sokan nem nezik 😊

en az europai (edit: world szinten is) hc es sc vallasokat neztem progressen es jelenleg mindketton vile vezet itemscoreban... sot, a topXben iszonyat tobbsegben van Vile, kraft elleneben 😊

behold europai HC lejobb vallasa diabloprogress szerint:
orosz barb
(zarojel: kozel 5,5M EHP, elalldogalhat egy darabig a szarban xD)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SLICK
a poén az hogy jobbat craftolok Archonba... :|
Nem is értem miért olyan nagy durranás az a vállas, túlárazott átlag cucc...

infernal machine
a régi kulcsok mennek a levesbe? vagyis nem érdemes tartogatni?
mivel az új gyûrû kicsit táposabb video

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Systore
Vile ward miatt a legkonnyebb memondani, hogy nem reg vehette a gearjet 😄
SLICK
úgyis meghal ez is... aztán meg ríhat a szája, hogy bevásárolt 😄
Úgy kiröhögném mint a szart

LocalPatriot
Köszönöm szépen Nektek!
Ez nagyon jó hír, így legalább el lehet dönteni majd a kiegben, melyik karakterrel aakarja folytatni az ember. Akkor csinálok is minden kasztból karit. Ezer hálám mégegyszer!<#worship>
A lvl 1-es is 100+-os paragonos lesz , és még pontokat is oszthatsz neki. Elég jól ki találták ezt ,nekem tetszik.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Daell Drow
A lvl1 karakterek is meg kapjak az osszesitett paragon pontot, igy mar rogton elejen tudsz ra osztani chc,life, vagy eppen movement speedet a gyorsabb huzashoz. De amig nem eri el a level 60 (kiegben lvl70), addig ertelem szeruen a szintekhez adja az xp-t, nem a paragonhoz, addig az valtozatlan marad, es lvl70 utan a paragon kapja a pontokat.
LocalPatriot
Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy olvastam, hogy az accon levõ karakterek mind egyforma szintûek lesznek a kiegben, a paragon lvl-ek alapján.
Most ha nekem az accomon van egy 100-as kari, egy 30-as, meg kettõ lvl1-es karakter, akkor a két lvl 1-es is 100+paragonos lesz? vagy azok maradnak lvl-1esek?
Azért kérdem, mert a kiegben már lehet nem WD leszek, hanem vari. És ha csinálok egyet, de hagyom, akkor az is kapja a paragon lvl-eket?
minimize
kösz,közben látom, usa menne,de csak új karakterrel...

No one can stop Death!

Szerver oldali gond van.., gondolom , javítják..
minimize
ja, 3006-os hibakódot dob ki...

No one can stop Death!

minimize
segítene valaki abban,hogy a tegnap esti játékot követõen ma miért nem tölti be a "Hero list"-em?
gyári program, eddig(tavaly nyár óta...)semmi para nem volt vele,nem tudom, a tegnap esti gmail-szarakodás bejátszhat-e?
bnet-en aktívnak írja a DioIII-at, de a karaktereim sehol,csak a website-on vannak meg...köszönöm.

No one can stop Death!

tugyiti
paypal user...
Lammer
HARDCORE-on nem talaltam mp3 meg mp4-es jatszopajtikat es lementem mp2-re, erre bejon egy archonwiz:
en kertem elnezest, amugy... 😊

ha ez nem botozik(ott) akkor nem is tudom, tul clean az acc meg "kezdo", hogy ilyen gearben rohangaljon default, osztan lehet creditcard, azt uccuneki 😮

csak a mempo HCn ott kezdodik, hogy 900M 😮

Lammer
en ot sasoltam meg beta indulasa utan eleg sokat, ha diablot streamel(t), akkor only HC es WD! es eleg sok variaciot kiprobalt, tetszettek 😊
Noxious

Daell Drow
En only WD vagyok, es nagyon nemtetszik amit vele csinalnak. A ptr elso fazisaban meg pl a woodoo dog idezovel tudtal 10 kutyat, most az megint vissza nerfeltek 3-ra, igy annak a skilnek a tovabbiakban sem fogom mi ertelme lesz. De meg van egy csomo mas is aminek nem latom at az ertelmet, hogy mert modositgatjak ossze-vissza.
gerey
Én ezt a ptr-t már decemberben meguntam, visszamentem Border 2-zni, ott farmolunk meg raidelünk haverokkal. Aztán majd megnézem mit írnak/tok a kiegrõl ha kijött, és csak úgy veszem meg.

Lammer
a WD-t meg le fogjak nyomoritani, mert tul tapos, allitolag... VICC 😄

nalam barb meg a wizard meg fog halni a permayeti (hotazok, nem wwzek ugye) meg a permaarchon miatt, gondoltam majd WD-vel elleszek kiegben, mint szamomra ertelmes alternativa, meg az uj skilek es valtozasok is talan tetszenek... hatpersze 😄

akkor marad crusader meg a gimpelt WD, DH nem tudom mennyire lesz eletkepes HC-n 😊

Az az érzésem, hogy a bli$$ rá akar kényszeríteni, hogy megvegyem a kieget, mert ugyanis jelenleg ami ptr-en van az vicc. Egyelõre úgy néz ki, hogy az alapjátékot kinyírták.
Zenszkij
Nekem elég volt az alapjáték, ahol upgrade sose esett normalon, csak az AH-ból lehetett vásárolni. Engem meggyõztek, hogy a kieg nem kell.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Az ember azt gondolna hogy, pedig dehogy
A Blizzard ujabb bizonyitekat adta az elorelatasanak es eleselmejusegenek, megpedig: a beta szerveren megnovelte a bloodshard vendornal az eselyt, hogy legendary essen, de nehogy tul sok legyen a jobol ezert lecsokkentette a leg drop eselyt a szornyekbol.

Hogy ezt pontosan mikent oldotta meg az egyelore rejtely, de ami nyilvanvalo, hogy nem csak a szornyekbol jovo drop lett elbaszva a PTR-en!( ertelmes ember maris rajon, hogy mivel nincs kulonvalasztva a ket kliens, ezert akarmit allitanak a betaban, az a PTR-en is megtortenik- kackac)de a craft is mellement, teljesen mindegy mit akar craftolni a tesztelni vagyo jatekos, ugyanazt a 3as statkombot fogja kapni smart modon mainstat+lvl req+dmg against elites.

Az egesznek a megkoronazasa, hogy perpill a Blizzard 2 fele legendas-t
akar, az egyiken nincs speci procc( tudnam akkor mitol legendas?) ez marad(na) a comon es lesz(vagyis van) a masik, a higher legendary, amihez kotelezo a torment es ott is minnel magasabb fokozat a nagyobb eselyert, mert amugy a higher legendary drop chance az nagyon alacsony kell legyen.

Lassan mar tele a tokom a Blizzard inkompetens fejlesztocsapataval, akik osszefossak magukat a paniktol, ha egy jatekosnak valami hasznalhato esik a Diabloban....
tugyiti
<#violent><#vigyor1>
Jojobaba
figyeljetek oda, hogy aki kiegben gondolkodik 70es szinten már más alkatrészek lesznek, így se kulcsot, se machine-t se organt nem érdemes raktározni majd

Ha valaki még aktívan játszik, tudna segíteni Hellfire Ring alapanyagokban? Act1bõl sikerült,összegyûjtenem a hozzávalót, viszont még kellene a többi actból is. Since#2606 ha van kedve valakinek segíteni.

Jojobaba
ok kösz

Lammer
azt lefoglalja maganak elore...

menj be a settingsbe, game install/update es ott lesz a network bandwith nevu opcio!

ott tuti le van korlatozva alapbol eleg gyenge savszelre 😊 nullazd ki, azt hadd szoljon 😊

Jojobaba
és nektek hova tölt le? mert nekem nem nõ a file mérete, 17.3 giga marad, napok óta forogo a cucc, hogy tölt

Thunderstorm es frozen pulse megy utanad, nem kell oda mar semmilyen vortex.
tugyiti
Örülj neki ,hogy nem volt mellé inkább egy vortex vagy egy wormhole 😄
Akkor ezért rinyál nekem pár napja folyamatosan, hogy nincs elég szabad helyem 😄

Az SSD-men van egy kis 40 gigás partíció külön a rendszerpartíció mellett, azon van a live meg a PTR is, van még rajta 5GB szabad hely, de így már érthetõ, hogy a 6GB-hoz az kevés.
bnet app töltött valamit
Melyik kliens tölt elõ valamit? A live vagy a PTR?
Jojobaba
mikor lesz live a ptr? mert most a kliens elõtölt valamit de a file mérete nem nõ

Remélem a live-ot is javítják addigra.
O hat nincs is sok dolog elbaxva, a loot generalas, az elemi sebzes, a jatek pont ott tart most, mint pre 1.03, csak az a gaz hogy kozben eltelt ket ev?
Remélem live-on nem marad így.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Ja, és torment erõsség is beállítható - überszopás. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?