Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
off
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
off
A browserben ker nevet jelszot, megadom, ELFOGADJA (ha rossz jelszot adok meg, hibat dob, szoval tuti jo a jelszo), utana kovetkezo oldalon keri az autentikator kodot, beirom, es kiirja hogy "We couldnt log you in with what you just entered. Please try again.". Otlet? Mert ez igy eleg kellemetlen. Tobbszor probaltam, tobb geprol, tobb bongeszovel (egy hete is, most is). Az autentikatorom nem volt eszetlen sokat hasznalva, biztos vagyok benne hogy van aki mar 10x ennyit hasznalta. Utobbi 3 honapban kb otszor ha diabloztam.
off
Anno rendeltem már tõlük Blizzard CE-t, és azt is a megjelenés után 1-2 nappal küldték ki. Érdekesmód a doboz is fel volt bontva (nem volt fóliázva) és a a Guestpass kártyák is hiányoztak belõle.
Ezzel nem a boltot akarom bántani, csak, nem mindig a legolcsóbb a legjobb.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Tudnátok mondani egy olcsó, de megbízható honlapot, ahol tudnék venni elektronikus RoS kulcsot? (Nem béta)
Köszi
*pont radob akkora vitet bonuszba, annyi allrest, meg armort, meg olyan jo regent? ezt sokan nem nezik 😊
en az europai (edit: world szinten is) hc es sc vallasokat neztem progressen es jelenleg mindketton vile vezet itemscoreban... sot, a topXben iszonyat tobbsegben van Vile, kraft elleneben 😊
behold europai HC lejobb vallasa diabloprogress szerint:
orosz barb
(zarojel: kozel 5,5M EHP, elalldogalhat egy darabig a szarban xD)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem is értem miért olyan nagy durranás az a vállas, túlárazott átlag cucc...
a régi kulcsok mennek a levesbe? vagyis nem érdemes tartogatni?
mivel az új gyûrû kicsit táposabb video
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Ez nagyon jó hír, így legalább el lehet dönteni majd a kiegben, melyik karakterrel aakarja folytatni az ember. Akkor csinálok is minden kasztból karit. Ezer hálám mégegyszer!<#worship>#worship>
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Olyan kérdésem lenne, hogy olvastam, hogy az accon levõ karakterek mind egyforma szintûek lesznek a kiegben, a paragon lvl-ek alapján.
Most ha nekem az accomon van egy 100-as kari, egy 30-as, meg kettõ lvl1-es karakter, akkor a két lvl 1-es is 100+paragonos lesz? vagy azok maradnak lvl-1esek?
Azért kérdem, mert a kiegben már lehet nem WD leszek, hanem vari. És ha csinálok egyet, de hagyom, akkor az is kapja a paragon lvl-eket?
gyári program, eddig(tavaly nyár óta...)semmi para nem volt vele,nem tudom, a tegnap esti gmail-szarakodás bejátszhat-e?
bnet-en aktívnak írja a DioIII-at, de a karaktereim sehol,csak a website-on vannak meg...köszönöm.
No one can stop Death!
en kertem elnezest, amugy... 😊
ha ez nem botozik(ott) akkor nem is tudom, tul clean az acc meg "kezdo", hogy ilyen gearben rohangaljon default, osztan lehet creditcard, azt uccuneki 😮
csak a mempo HCn ott kezdodik, hogy 900M 😮
Noxious
nalam barb meg a wizard meg fog halni a permayeti (hotazok, nem wwzek ugye) meg a permaarchon miatt, gondoltam majd WD-vel elleszek kiegben, mint szamomra ertelmes alternativa, meg az uj skilek es valtozasok is talan tetszenek... hatpersze 😄
akkor marad crusader meg a gimpelt WD, DH nem tudom mennyire lesz eletkepes HC-n 😊
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hogy ezt pontosan mikent oldotta meg az egyelore rejtely, de ami nyilvanvalo, hogy nem csak a szornyekbol jovo drop lett elbaszva a PTR-en!( ertelmes ember maris rajon, hogy mivel nincs kulonvalasztva a ket kliens, ezert akarmit allitanak a betaban, az a PTR-en is megtortenik- kackac)de a craft is mellement, teljesen mindegy mit akar craftolni a tesztelni vagyo jatekos, ugyanazt a 3as statkombot fogja kapni smart modon mainstat+lvl req+dmg against elites.
Az egesznek a megkoronazasa, hogy perpill a Blizzard 2 fele legendas-t
akar, az egyiken nincs speci procc( tudnam akkor mitol legendas?) ez marad(na) a comon es lesz(vagyis van) a masik, a higher legendary, amihez kotelezo a torment es ott is minnel magasabb fokozat a nagyobb eselyert, mert amugy a higher legendary drop chance az nagyon alacsony kell legyen.
Lassan mar tele a tokom a Blizzard inkompetens fejlesztocsapataval, akik osszefossak magukat a paniktol, ha egy jatekosnak valami hasznalhato esik a Diabloban....