Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen,ennyit számít a patch. US szeró sokkal stabilabb,nincs annyi laggom,stb,stb.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

tugyiti
A mai indításnál mindenkit csak egy reconfiguring fog fogadni ,a patch már elõ lett töltve mindenkinek aki fellépett legalább egyszer az elmúlt 3 hétben ,szóval indítsátok hamarabb mert 15-60 perc mire megcsinálja géptõl függõen!
SLICK
egyébként magától fog töltõdni a patch?

SLICK
a Rare itemekkel

vagy bátraké a szerencse, és addig nem szabadulnak el a dps-ek, meg ezek meg azok, amíg be nem indul ros és a lvl70 <#nevetes1> Ebbõl kifolyólag úgy gondolnám, hogy több lesz a leg, de top item számottevõen nem fog több esni, viszont minden boa lesz <#rolleyes>áh, tökömnek se hiányzott ez.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

na igen, de most gyorsan matekolnom kell, hogy megéri-e még flippingelni vagy atom cuccok fognak potyogni 1 óra alatt? 😄 Én PTR-os tapasztalatom alapján, nem fognak a mostani top itemektõl minden usernek 1 óra alatt potyogni jobbak (sõt), de nagy bennem azért a kérdõjel, hogy meddig engedik elszabadulni a dolgokat ah bezárásig????kicsit kivárok...

Daell Drow
Na de hat minden acboundos lesz, mivel akarsz te kopasztani? <#wow2>
SLICK
nem volt semmi konkrét róla, mi csak találgattunk, hogy lehet nem élesítik elõbb, hogy ne legyen nagy hepaj az AH-ban az új cuccok miatt, de úgy tûnik van rá bõ 4 hét hogy még lekopasszunk pár embert.

budos pitsába most akarják felrakni a 2es lútot????Nem úgy volt, h rossal jön az a fos?áh

SLICK
nekem sose volt baj az iponnal, másnapra mindig hozták a cuccot ha idõben adtam le a rendelést, ez meg mivel elõrendelés tuti hozzák 25-én.

MediaMarktba aki elõrendelni kap posztert , valami kis noteszt meg egy polót is
TurboX
én már a galaxissal (gls-el) is többször megszívtam fõvárosi létemre

ájponnál most nem tudom hogy kik vannak leszerzõdve
TBTPumpa
1. IPON nem a megjelenés napjára szállít.
2. Diablo 3 CE-nél is voltak náluk "problémák".
3. Ekkora összegnél már nem számít az a 2000 Ft. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Carlos
Ket ronggyal dragabb, mint az iponnal.

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
CD Galaxisnál már ténylegesen leadható a megrendelés!

attiGT
Zsír mielõtt beleolvastam volna ide a forumba én is ebbe a hibába estem 😄 Kész 2.0 patchelt gamebõl átváltottam EU-ra most újra tölti a fél diablot vissza a régi 1.08-ra 😄 asszem ha leszedi eura én nem váltok ide - oda többet majd holnap

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Nekem 14-et, most kezdte el...
Azon mar tul vagyok, halistennek most tolt 18 gigat....
Nálam is ezt csinálja...
gerey
Ergo a cd-key oldalasoknak sem kell csüggedni. 😄

Hm ht ez (nem)vicces. Atvaltottam amcsi szerora, megcsinalta a tobb mint fel oras rekonfiguralast, aztan minden jonak tunt, csak legyen vege a maintenance-nak. Mondom OK addig akkor megnezem EU szervert, erre elkezd letolteni tobb mint 10 gigat !, aztan most vegtelenitet loopban ugral az update availabe-download update gomb-installing required files kozott. Ha play gombot nyomok akkor hirtelen kiderul hogy nincs netkapcsolatom veluk...
Komolyan honnan a joistenbol szalajtottak ezeket a profi programozokat?
Minden dobozos verzióhoz is járnak, csak március 31. elõtt aktiválnod kell a kieget az accodon.

attiGT
Arról esetleg tud valaki, hogy ha nem blizztõl rendelem elõ, akkor járnak-e a bónuszok vagy kérdezzem meg õket?

TBTPumpa
Wings of Valor illetve egy Heroes of the Storm hõs:

Daell Drow
PTR tapasztalataim alapjan a jelenlegi legendek maradnak ugy ahogy vannak, es adhatod veheted. Az uj legendek mar boundosak lesznek, illetve a kovacsnal craftolot legendeket en osztogatni tudtam ptr-n (demon skin setet gyartottam aki kerte) de pl a az archon rare cucok tovabra is boundosak voltak.
Na most ezek utan igazodjak ki mi lesz holnap eleseben. <#wow3>
franc én meg fizetéskor akartam venni még vagy 200-300 millió goldot 😄 hát így akkor marad a szegényes 100 milla RoS-ra meg amennyit addig grindelek. -.-

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

tugyiti
üdv a clubban :/
Naneeee! Egy rakás cuccot halmoztam fel, akkor vajon azoknak lõttek? 😮

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Pontosan, a sarga csak eleg jo, eselye nincs egy atlagos legendas elleneben, az meg a PTR alapjan esik jo surun.
na akkor most jön a lút 2.0 is ezzel a peccsel, vagy sem?
unom már hogy semmi értelmes nem esik. ptr-en kismilliószor jobb volt.

SLICK
némelyik sárga cucc elég jó tud lenni, nem mondanám mindet szemétnek...

Mivel a vanila itemek nem enchantolhatok akkor maris megerted miert nem kellene erdekeljenek senkit onnantol kezdve, hogy kijon a 2.01es patch.
Amugy most kiprobalom az Amcsi szeron milyen az uj patch.
Az új cumók account boundosak lesznek, akkor a régi legendás cumók is megkapják ezt az opciót? Mert ha igen már kezdek is minden cuccom betörni a kovácsnál ami el van rakva a raktárban. Nemlessz értelme kivárni az AH bezárását.

Ha kijön a patch akkor a klán funkciót is megkapjuk?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Az uj 4/2es affix rendszer miatt kizart, hogy egy cuccon rajta legyen minden stat ami neked kell, es amikor rajta is van nehany, akkor is a mennyiseg valtozo, peldanak okaert a Nagelring-en a magic find erteke 28%tol 45%ig valtozhat.
Tehat jo affixeket talalni nem eleg hanem max erteket is beloluk, na az mar nehezebb, szoval az end game a letezo legjobb roll megtalalasa az adott slotra, es mivel elokerult az elemi sebzes, cd reduction meg resource reduction is, igy nincsennek fix itemek, se buildek.
A F&f nerf utan nagyon kevesen farmoltak T1 folott, szoval T6 kikapcsolt monitorral nem lesz olyan egyszeru.
Mar csak arra lennek kivancsi mivel huznak le az embereket AHban? Legendasok account bound, gold detto, craft mindenkinek kiesik par napon belul, a sarga szemet meg az ami, sarga szemet.
SLICK
én is erre alapozok 😄

Systore
akkor mondjuk lehet visszatérek kicsit játszani

SLICK
Ha viszont holnap kiadják akkor az elsõ napokban lehet szépen lehúzni az embereket AH-ban...

SLICK
egyelõre csak az Adventure mód van meg a Nephalem Rift. Plusz a paragon 800 elérése... Más End game tartalom nincs igazán

attiGT
Kék is megerõsítette...

Lusta vagyok utána olvasni, milyen end game lesz a kiegben? Ha elértem egy olyan szintet, hogy max tormentet kikapcsolt monitorral farmolom, mit lehet majd még csinálni?

SLICK
szerintem ez még hülyeség... Csomó minden nincs kijavítva a cuccokkal kapcsolatban.

link

Errõl mit tudunk?

ALien

A kérdés csak az,hogy mikor..... 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Azt írják lesz.

A lényeg az elsõ 6 napon ha megveszed a CEt megkapod, mindegy hogy mikor rendelted (ezt fizikaira értem, digitálisnál már lehet nem így lesz).