78986
  • Sunrider924
    A stilusod nem izgat amig van ertelme annak amit irsz, de aruld el 4/2nek mi koze a maxos rollokhoz? Az hogy irto durva nyersanyag igenye van egy Asheara shouldernek ahol a 4 main affixbol nincs 1(!) darab se hasznos, meg mainstat se, kar hogy betortem mert erdemes lett volna megnezni mekkora szar, neked ez akkor mit jelent? Ket napig farmolsz egy mobot mert 30 nekifutasnol se dobja a craft matit, de kell melle meg veiledbol is tonnaszam aztan kapsz egy nagy szart amin ha 3 affixet rerollolhatsz akkor is hulladek de neked ugye csak egyet lehet. Es akkor ez a jo. Neked.
  • clio1616v
  • mikromanus
    Ne haragudj, de a legend és set itemek a játékban szándékosan "nagyon ritkák" . Mitől lenne a legendary legendary ha minden sarkon esne? A túl sok anyag szerintem épp hogy szétcseszné a játékot. Kell valami ami megfogja az agynélküli szerteszéjjel craftolást. Ha tizesével esne minden anyag, akkor ugyanott lennénk mint régebben. A gold lenne a szűk erőforrás. A goldot meg milliárdszámra adták-vették 1.0.8-ban és előtte. Így aki játszik az ismét hátrányba ekrülne. Meg ha mindenből minimális ráfordítással korlátlanul hozzáférhető lenne, akkor kb 0 ösztönzés lenne a játékra. Akkor épp arra panaszkodnál, hogy a játék lapos, nincs hova fejlődni, nincs nehézség, vagy épp hogy minden karakter ugyanolyan. Max rollok, csak pöpec rollos legendary és setek minden karakteren és miért ilyeeen?
    Kösz, de nem. Ha neked ez blizz propaganda, meg "fizetett hirdetés", akkor az a te bajod. Másként látjuk a játékot. Ez van. Szerinted szar a játék mer'nem minden max rollos és olyan elsőre amit akarsz, szerintem meg a problémád komolytalan. Megjegyzem én sose voltam kedves ember, így ezt lehet tahóságnak veszed.
  • Azur92
    Amugy sztem is meg javitani kellene a drop rendszeren. A leg jol esik sztem is. A hasznalhato dolgok ebbol mar kevesbe...
  • Azur92
    Sztem a soulokat 100%ban kellene dobnia a rift bossoknak. Ugy ertem ,hogy minden egyes rift vegen ott lenne es ennyi. Sajna eloszor azt hittem jol jonnek a soulok aztan mikor egy reforge miatt pillanatok alatt elvertem 10/20 darabot mar nem igy lattam...

• Sunrider924
    Ki irta hogy mind legyen upgrade? mintha arrol pofaztam volna hogy nem tudsz normalisan reforgeolni mert soha nincs eleg soul. A rift boss meg vagy dobja vagy nem, magasrol le van tojva milyen tormenten olod.
  • BlazeH
    Te most komolyan azt szeretnéd ha runonként 6 legendary esne és mindegyik upgrade lenne?
  • Sunrider924
    A loot lag hogy tetszik?
  • Lokker
    Az lenne a csoda ha egyszer végre jók lennének a szerverek és nem lagolna, nem lennének lagspike-ok és fura DC-k.
  • Sunrider924
    Azt mar megszoktam hogy mindig kiforgatod a dolgokat mintha a Blizzard fizetne neked hogy vedjed az erdekeit. Neked ennyire szinvaksagod van, mindegy csak narancs legyen, az hogy mekkora fos az mindegy?
    Igy van ahogy mondod, a blackthorne meg a hasonlo ertektelen szarok hullanak dogivel, bar azok sem olyan utemben, hogy egy Andarielt normalisan reforgeolni lehessen, az hogy 10 nekifutasbol se adta be ami kelett az mar nagyon low, de halistennek neked ez is tokeletesen megfelel.
    Az is hasonloan csodalatos, hogy a karidnak amivel tolod nem esik, helyette esik az osszes tobbinek valo cucc, ez is fantasztikusan smart.
    Szerintem le kellene jegyezzem az ilyen hozzaszolasaidat, hogy amikor valtozik a szelirany es te is vele fordulsz akkor eszedbe jutassam majd hogy elotte a vacakabbik felallas is nagyon jo volt neked...
  • mikromanus
    Hát... már komolyan majdnem sajnállak. Felhúztál és felcuccoltál minden kasztból egyet-egyet 70-re és tele vannak aggatva legend itemekkel és nem esik a legend. Ez tényleg de szar lehet. Most komolyan. Hagyd inkább a fenébe! Szar játék ez. :)
    Nem hiányzik az actonként 6-6 legend és nem is tudom hogy volt-e így számszerüsítve bármikor is. Bőven a "garantált" 1,5-2 óra/legend felett esik most is. Annyira nem érdekel hogy utánanézzek. Így is rengeteg item esik és folyamatosan lehet fejleszgetni. Cefetül szétcseszné a játékot ha még ennél is gyakrabban hullana. A 70-es setek elég gyéren esnek. Blackthornból bezzeg szerintem már minden második embernek meglenne a full setbónusz. Az esik. Ha akarod, ha nem.
    Legendás flail nem esett, de használható legend egy és kétkezes fegyver ami jó a crusadernek is dögivel. Pajzsból meg tán csak egy nem esett még ki. Első 1-2 tucat Kadala gambleból kapásból lett kettő. Mondjuk utána más itemen már nem volt meg a tendencia. Esett ládából, fehér ellenből, elitből és horadric cacheból is (4-5 azonos bounty reward cacheból). A 4-2 primary-secondary "generator" se hibás. Simán jó. Mi lenne benne "elbaszott"? Legendaryn egyébként is néha megszalad 1-2 primary affix és több is lehet a secondary rovására. A "hagyományos" itemek (magic és rare) meg ne lógjanak ki a sorból!
    Itt fikázod a játékot miközben megjelenés óta beleöltél vagy 100-150 órát (vagy iszonyat mázlis voltál)? Hát... csak gratulálni tudok. Mi lenne ha jó lenne a játék?
  • TurboX
    :DD
  • Sunrider924
    O igen a pet reflect megint jo lett...
  • Sunrider924
    Melyik karimat nezted?
    Amit hianyolok? ha szepen visszaporgetjuk, akkor kb nem igazan tudom mi is maradt meg abbol a jatekbol, amit Moqueira bemutatott a 6 legendas/1 drb act 3 runbol, vagy a F&F verziobol. Amit kaptunk a 4/2 es egy elbaszott drop generator, amit azota mar 2 vagy 3 izben is hotfixeltek. Ennek ellenere a crusaderemnek nincs egy legendas flail se crusader shield, a wizardomnak tobb mint 3k shard utan Kadalatol lett 2 felszar orb(ugye a source avg dmg is el van kefelve ugyanugy mint a wd mojo), aminel jobat csinaltam egy sarga itembol, a 60as felujitott class set itemek barhol esnek barmilyen nehezsegen, csak az uj 70es setcuccok amik torment only.
    Megmondtam a megjelenes heten hogy sok patch kell ide amig ebbol jatszhato valami lesz, mert ez meg mindig szar, es pont azok a jatekosok fogjak otthagyni(ezt is mint az alapjatekot) akiknek alacsonyabb az ingerkuszobe es nem hajlandok mindennap orakig grindelni.
    Akkor miert eroltetik a jatekot egy masik platformon feltuningolva minthogy elobb megcsinalnak a pc-s verziot?
  • clio1616v
    egy szót elcsíptem a videóból Kula zoltán :D

az nem kulabá innen a chatről?
  • clio1616v
    inkább vágja ki ollóval a betűket az újságból egyesével és küldje el levélben :D
  • böröczk
    42-es nézettség!
    (A 42 válasz az életre)

Kadalától nem pottyanhat set item, igaz?
  • who am I 7
    hát ez tényleg kemény, mennyivel egyszerűbb lett volna, pár kattintás egy fotóapparáttal :D
  • mikromanus
    Én is késztetést éreztem, aztán megsasoltalak. Egész szép a karaktered. Mondjuk egyszerű mint a faék (CDR, RCR, skill dam, elemi skill dam bónusz affixek kb nem léteznek számodra), de azért szép. Picit mintha erősebebn kötődnél a DT buildhez mint ami indokolt, de ez egyéni ízlés dolga. :)

Mi a gond? Ugye nem konzol szintű elaljasítását szeretnéd a játéknak PC-n? Az biztos jó pár nap játékra, de hosszú távon "megy a polcra és uninstall" kategória. Ha nehéz, akkor vedd vissza a nehézséget! A drop se szar annyira azért. Majd minden ismerősömnek összejött valami életképesebb karakter pár nap alatt. A set itemeken azért nincs garantált, mert egyrészt ott a setbónusz az ami többletet ad, másrészt a dropolt legendary és set értékét azért valahogy meg kell tartani. Így se lehetetlen jó darabokat összerakni. Egy szar jellemzőt újrahúzhatsz ahányszor akarod (vagy amennyi forgotten soulod van). Nem igazán értem mit hiányolsz. Mondjuk én a crushing blow affixet hiányolom. Az is eltűnt és nem is hiszem, hogy visszajön. Azért mondjuk kár...
  • sata75
    Sok faszságot beszéltek, felét értem, felét nem, felét meg leszarom, de ezzel:
    "Nem az van, hogy megszerzed a verfarkas geart es nyomod a druidaval a verfarkast. Itt az van, hogy majd 2-3 ev alatt napi 8 ora jatekkal megszerzed a 70es class set geart kozepes rollokkal es akkor a Blizzard szerint te hihetetlenul boldog es elegedett ugyfel leszel."
    teljesen egyetértek! Blizz bekaphatja. Csak azt nem értem, hogy miért nyújtja a játékidőt ha neki nincs belőle pénz?
  • setuh
    Ok majsztro.
  • Azur92
    En is elolvasnam azt a tesztet :) Nincs kedved be scannelni?
  • cleric
    Hát ilyet se láttam még :D Lekameráztad a cikket az újságban és felraktad yt-ra? Nem tudom milyen cuccot tolsz, de lehet nekem is kéne belőle :D
    Ez feldobta a napom, komolyan :DD
  • STREEX
    Ha valaki kiváncsi rá, lekameráztam az új pc guru tesztjét!
  • Sunrider924
    Mikor ilyen valaszt kapok az az enyhe kesztetesem tamad hogy utananezzek az illeto mennyi idot tolt bele a jatekba es milyen alapon casualozza le a tobbieket...
  • setuh
    Irhatsz nekem itt 50 soros valaszokat,a velemenyemet akkor se fogod megvaltoztani.Gyanitom masoket se szoval sztem hiaba strapalod magad,csak neked hianyoznak a casual faszsagok :)

Ezzel en nem azt mondom,hogy a jatek tokeletes,sot...Viszont abban biztos vagyok,hogy a konzolos verziot 10x hamarabb megunnam.Az kb olyan, mint egy sima single player jatek pc-en.
  • Sunrider924
    Engem nem erdekel a konzol, engem az erdekel hogy pc-n kapjam meg ugyanezeket. Igen, szerintem jobb lenne a jatek tole es azzal is tisztaban vagyok, hogy a budos eletbe nem lesz ezekbol semmi pc-n. Ahogy a loot 1.5 is jobb volt a pc-s loot verzional de meg ennel az elbaszott 4/2es loot 2.0nal is. Szard mar le a casual sztereotipiat, lasd mar azt amirol szo van, neked van egy verzio a jatekbol a masiknak meg lesz egy jobb.

Azt mondod gift-es lego faszsag, en meg azt hogy egy extra drop. Mint korabban jeleztem dupla ennyi leg is keves, mert a jelenlegi kaosz rendszerben az eselyed egy jo cuccra a beka segge alatt van.
    A legendasokon nincs fixen szinte semmi, nezzel egy Asheara craftot, ott fog viritani, 6 random properties, amibol neked 4/2 a leosztas es abbol a 4bol is van 16 affix a 4 helyre. Hidd el kiszamoltak ezt a Blizzardos fiuk rendesen, a pre 1.03as drop arany sem volt veletlen.
    Itt nincs semmi azon tul hogy megszerzed a geart, ezert a Blizzard minden letezo modon elnyujtja ezt az idot amig megszerzed.
    Nem az van, hogy megszerzed a verfarkas geart es nyomod a druidaval a verfarkast. Itt az van, hogy majd 2-3 ev alatt napi 8 ora jatekkal megszerzed a 70es class set geart kozepes rollokkal es akkor a Blizzard szerint te hihetetlenul boldog es elegedett ugyfel leszel.
  • who am I 7
    persze, ennek az oka a primkó kontroller, de egyébként a könnyed szórakozáshoz, nem illenének a nagy kihívások.
  • who am I 7
    dekivagytok, konzol kreténeknek való (najó,nemcsak), azért van tele aim-el, meg mindenféle rásegítéssel, nem kell ezt túl misztifikálni.
  • setuh
    Orulok,hogy vegul megmagyaraztad magadnak,hogy miert javitjak/adnak hozza casual elemeket a jatekhoz.
    A konzol kozonseg teljesen mas, majd akkor fogom hagyni a casualozast amikor sztem azok amiket leirtal, jot tennenek a pc-es verzionak.A plusz elemekrol beszelek,friendnek gift kuldes meg a tobbi faszsag,csak hogy ne kotozkodj a szavakon.
    Viszont izleseken nincs mit vitatkozni,ha szted ezektol jobb lenne a jatek,akkor irany a konzol vilag!
  • Sunrider924
    Hagyd mar a casual-ozast, egy termek(jelen esetben a D3 kiegeszito) olyan amilyen, ha ahoz hozzaadnak dolgokat hogy feljavitsak azt rohadtul nem azert teszik, mert az alkalmi jatekosoknak akarnak kedvezni, hanem mert az eredetileg kiadott termek az keves(ebb), es hogy az uj platformon jobban fogyjon feljavitjak.
    Ez a lenyeg:
    feljavitjak.
    Leirjam megegyszer?
  • setuh
    LOL
    Pontosan.Es megegyszer ennyi,azert teszik oda a casual extrakat.
  • Sunrider924
    LOL
    Szoval a 12 milla pc melle az a 2milla konzol hianyzott?
  • Sunrider924
    Szerintem te mar elfelejtetted a hitbox bugot, mert ott szabhattad a kurzorodat ugyanis akkora volt a boss/mobok hitboxa hogy akarhova klikkeltel a kurzoroddal az meg mindig a bosshoz/mobhoz tartozott, es eppen emiatt fosott mindneki a hc Belial fighttol, mert a kameranezet+hitbox bug az esetek nagy reszeben azt a kedves feliratot eredmenyezte aminek annyira orullnek a hc jatekosok. Mit is csinalt ehez kepest a konzolon a Blizzard? megvaltoztatta a kameraszoget es megkaptad melle a dodge rollt. Nahat.
  • setuh
    Talan pont azert nyaljak azt a segget mert keves az eladas?

• Aradebil2
    amit felhoztál példának (dodge roll) simán az irányíthatóság konzolos egyszerűsége miatt van. Egyszerűen konzolon nem tudod megcsinálni,hogy kirántod a kurzort hirtelen a képernyő másik szélére és kiteleportolsz/dashing strikeolsz stb.
    A bugokról nem tudok nyilatkozni, mert ez főleg HC-kat szokott érinteni,másrészt szerintem konzol is ugyanannyira bugos, csak nem tudunk róla (mindenhol pc-s communityknak vagyunk tagjai)
  • Sunrider924
    Ahogy en latom, a pc verzio tenyleg bugteszteles, a konzolos verzio minden hiba kijavitva minden sima es megfejelve nehany extraval. Szerinted miert nem forditva tortenik amikor a konzolos eladasok ugyse teszik ki a pc-s eladasok 20%at? Miert en kell szopodjak az elbaszott hitbox bug miatt Belialnal miert nem a konzolos jatekos? Miert en szopok meleebe azzal, hogy az AI kiharomszogel mernoki pontosaggal es nekem annyi, mig a konzolos dodge rollbol megoldja? Ha te nem latod ezeket a kulonbsegeket hanem inkabb a casual meg a hc kozotti kulonbseggel josz akkor soha nem fogunk megegyezni abban hogy Blizzard megint rosz segget nyal.
    Minden eladasi mutatojuk jelzi, hogy kurvara rosz az irany, de nem is baj ha vegre lehuzzak a budin ezt a mara elfuseralt tarsasagot, majd jon a mas/jobb aki remelhetoleg tanult valamit az egeszbol.
  • Aradebil2
    ha szoktál játszani sokat ps-en vagy boxon, vagy csak átiratokat pc-n kontrollerrel akkor jól tudod,hogy gyakorlatilag ég és föld a különbség konzolos játékok és a pc-sek között. Olyan mint a körte meg az alma. Ha pl leülsz egy konzol game elé pc perifériákkal (pl tomb raider volt ilyen legutóbbb az én esetemben), egy rohadt unalmas, atomkazuár játékot látsz. míg ha beülsz elé egy kontrollerrel teljesen más játékélményt ad a game. Bár diablo3at nem toltam még konzolon, de valami hasonló lehet a különbség. Maga az irányítás is óriási különbséget tud okozni játékélményben.
    Az meg hogy sokkal jobban rewardol a konzol game tök természetes, a konzolos gamerek 80-90%-a kazuár, ha ilyen könnyítő, csupacsupa fun dolgot raknának a pc-s változatban is legalább annyi embert veszítenének vel (valszeg engem is), mint amennyit nyernének rajta. Egy átlag pc-s gamer szereti a kihívást, a nehéz játékokat, grindelést stb.
  • kigyi
    És ilyenkor egy DC mielőtt felszednéd.... Nekem ezért nincs set item-em még 70-en.... hogy a Blizz..........
  • jazzy
    Az utolsó buff óta nagyon jól dob Kadala, meg úgy amúgy a játék is sok itemet dob riftben tormenten.