Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minek? Kiegben smart drop+loot2.0+adventure mode es maris sokkal jobb karid van mint barmelyik volt, szempillantas alatt.
Vadnokedli
Majd leteszed. 😊 <#nyes><#nyes>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Lammer
Barbim megfekudt... kar volt levenni rola a sok EHP-s geart...
arcane, horde, waller... kockanyit nem birtam mozdulni es a horda szepen alamtekerte a millionyi arcanet... hat persze!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csá all!
Ti minden cuccot eladtok az összes karitokról?
Egy karit nem lenne érdemes meg hagyni?
😮

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ez aukciós ház miért szûnik meg? bocs ha hülye kérdés de kezdõ diablós vagyok! Amúgy piszok jó kis játék nem tudom letenni 😊
Hasonló jókat druszám 😄 HAPPY NEW YEAR THE D3 Fanoknak.

Aztat mindenkinek!!!!! 😉 Dropban,és XP-ben gazdag új évet mindegykinek! 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Lammer
BUEEEEEEEEEEEEEK! 😊

Lammer
HARDCORE kepecske 😊

osszedobtam egy mp6-on egesz normalisan solozo barbit hardcoreon!

le is szaladtam uberekhez! mind a harom uber dobta a kulcsot es magdaek meg egy climbersel pluszba meg is ajandekoztak (persze a csuka pocsek lett, de orulok az organoknak) 😊

ps: intes HF ringen a randomok: (172 main) 76 vit, 45 ArcR, 15 AR(halk lol), melee att. 😊 lesz ez meg jobb is 😊

Szerintem most már várd meg a RoS kieget, vagy elõtte a patchet, melyek kevesebb, mint 3 hónap múlva jönnek.
Pénzt ne ölj bele a játékba, mivel azoknál a tárgyaknál, amiket nmost vennél, sokkal jobbakat fogsz találni te magad.

"-craftolassal, sajat droppal, vagy esetleg masik cimbora dropjat/craftjat at lehet venni ingyen (ajandek formaban!)"

1 nap alatt? Saját droppal? Ez valami vicc?
Inferóig igen, onnan infernó act 3-ig nekem 2 nap turkálás volt az AH-ban, igaz cimbora itemek nélkül játszottam 😊

Talán igen, néhány hónapja ez igaz volt, de ez a magánvéleményem...
Igen régebben megoldható lett volna így, ebben a formában, de ez már mostanában szerény véleményem szerint enyhén szólva kicsit nehézkesen menne.

Igen, élvezetes, ezért játszom HC karikkal, mert az még nem unalmas, esetleg public, de az is HC karival...
Daell Drow
"Egyébként olvasgattam itt a "Lammer féle HC szabályzatot" és kicsit somolyogtam a témán, elvileg el is juthatna valaki az infernóig néhány év alatt..."

1 nap alatt barki kis odafigyelessel el jut HC infernora, tenyleg nincs kihivas ilyen szinten a gameban. Meg en is szoktam igy tolni, es elvezetes is tud lenni, mint az AH turkalas, szal nem veletlenul van ott az a lista, ha valaki valami valtozatossagra vagyik.
Válaszolni akartam, de nem láttam értelmét.
Mielõtt tanácsot adsz a jövõben, gyõzõdj meg róla, hogy mi a helyzet...
Nem akarlak megbántani, de ezek szerint életedben nem játszottál HC karival, vagy mostanában nem néztél be a HC/AH-ba.

Egyébként meg lehet oldani, de például én nem érek rá farmolgatni naphosszat az aranyat, értelme sem lenne egyébként, és most Lammer pontosan eltalálta a lényeget.😄

Szerintem ne foglalkozzatok ezzel, semmi értelme, majd megoldom.
Egyébként olvasgattam itt a "Lammer féle HC szabályzatot" és kicsit somolyogtam a témán, elvileg el is juthatna valaki az infernóig néhány év alatt...

Lammer
szerintem o" is tudja... lehet direktbe szeretne venni HC aranyat es a tagnak utalna paypalon vagy hasonlo 😊

Rosszul gondolod, nincs HC-n RMAH.
Nem véletlen tette fel a kérdést Dorsanax.

Vadnokedli
Gondolom én nem játszok HC-n. <#nemtudom> Gondolom mint normalban lehet.

Szóval te tudsz venni goldot pénzért ah-ban hardcore karaktereknek? <#wink>

igen
Vadnokedli
nem hc igaz?

Sziasztok!
Olyan segítõ embert/embereket keresek aki jönne mp5+ hellfire ring alapanyagokért.3db infernal machineval tudok majd szolgálni.
Aki segítene az elér itt :Royizen#2218
Vadnokedli
AH ban ott van a gold vétele pénzért.

Bocs, hogy beszólok az életetekbe, de goldot forintért vennék, ha egyáltalán van erre mód, (ezt nem tudom...) mert már tele van a hócipõm, hogy a HC karaktereimnek nem tudok összehozni infernóra cuccokat.
Piszok magas árak vannak a HC
-AH-ban.(!)

Egyébként Boldog Karácsonyt, a még hátramaradt idõre és Boldog új évet a fórumozóknak.
SLICK
Eddig egyik kalkulátor se volt pontos és ez sem az. Ez most 133-at jelzett.
PTR-re átmásolva az akkori karaktereimet Paragon 135-ös lettem. Akkor volt 100-as a barbárom, vagy 20 körül a wizardom, 17 a DH a WD meg 7. Most ugye a barbár 100, Wizard 50, DH 33, WD 7. Kiváncsi leszek majd átmásolva mennyi paragonon fogok állni

264
de kemény, 5 db para100-as kari az csak 268.
BooMiller
Ezért toltam be mert 30 euro alatt van.

Hecker007
na ennyit még talán adok is érte

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

SLICK
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok! 😊

BooMiller
Persze drága... de mennyi is a bneten?😊

Aztat! 😉 Merry X-Mas all! Jó dropot mindenkinek! 😉

Vadnokedli
Nagyon jó árban van... Ja. Mégse.. fugen jewzzard. <#vigyor3>

BooMiller
http://www.g2play.net/store/Diablo-3-Reaper-of-Souls-Expansion-BattleNet-Key-PC-MAC.html?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=24-12-2013

BMK!!

Lammer
BOLDOG Karacsonyt mindenkinek! 😊

Egy újabb teljesen logikus lépés a blizzardtól.
Egy aprosag elkerulte a figyelmedet, a kovetkezo patchben a magic findra diminishinget kapsz ha rare vagy legendas cuccokrol van szo, tehat hiaba akarod gyujteni az mf geart, az mf-nek egyszer es mindekorra lottek, ez a nagy blizzard otlet.
Inkább mondanám azt, h az activision tartja nyomás alatt..persze, nem vagyok benne a pénzügyi dolgaikban, csak sejteni lehet.Ahogy pofátlanul erõltetik, h a ros-t vegyed...ez a 40$ = 40EUR pedig már ténylegsen a legalja.Nem mintha nem tudnám megvenni ezt a f0st 20x is, csak egyszerûen nem bírom, ha hülyének néznek...ezzel a lúter márton 2-vel meg aztán ki is csúcsosodik a dolog.Játszottam PTR-on bõven, és nálam a legek 1 centivel sem voltak jobbak, csak máshol is potyogtak.Átlag sárgákból volt 1-2 jobb, de semmi érdekes...kb annyira jó, hogy megint kelljen mf-es cuccokat venni, ha jobbat akarsz, amiket a paragon elõtt elpasszoltam, hogy nyaljanak keresztbe.A rift meg az adventure kb fingreszelés.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Azt hittem kierzodik a postból hogy mennyire nagyon tetszik amit a blizz csinál, de úgy látszik nem 😞

Egyébként szerintem az expansion contentért (act 5, crusader, riftek, uj legendaryk) a 40$ nem vészes. Elférne még benne némi extra, fõleg amit régebben beígértek (horde mode, pvp, stb) de nem a világvége. Még mindig jobban jársz vele mintha vennél 3 fos kétórás dlct... (tisztelet a kivételnek)
Az 1:1 euro:dollár váltást sosem szerettem de ez már más téma.

Mivel vannak errol komolyabb topicok mashol ezert inkabb nem megyek bele hogy ez milyen (erkolcstelen) lepes a valamikori hires/mara mar csak hirhedt Blizzardtol.
Egy dolog biztos, a legcsekelyebb mertekben sem hiszem hogy a fele is igaz annak, amivel most a kiegeszitot akarjak eladni, az meg hogy mennyiert akarjak adni, az mar egyenesen nevetseges...
Ha megveszed a RoS-t akkor úgyis mindegy mert kb 1 hetet kell majd kibírnod, max addig nem játszol azt szevasz, ha meg nem veszed meg akkor a blizz szemében nemkívánatos személy vagy és nem akarják hogy terheld a szervereiket úgyhogy elkúrják a játékodat 😄

Hát szintezni nagyon jó élmény volt. De 60 felett meglehetõsen unalmas Adventure mode nélkül. Kicsit olyan érzésem van ezzel az elõkészítõ patchal mint az összes WoW kiegészítõ megjelenés elõtt. Érzem ,hogy újdonság következik hamarosan, jó is lesz az tuti. De csak ha megjelenik a kieg akkor lesz kerek a dolog.
Unusual elküldtem neked privátba a Thunderfury képet ,mert itt nem engedte meg kitenni.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

A dologban az a franko, hogy amikor megjon ez a hulladek patch a mostani live vanila diablora, akkor azonnal bucsut mondhatsz az mf-nek, a monster powernek es a monster densitynek is, es a kiegeszito megjeleneseig tolhatod ezt a ptr-nek nevezett fost. Hat nekem inkabb nem kell. Mindennek tetejebe lelkes csavo leoltott a crusaderjerol hogy dehat en nem ertem meg, hogy ez az elokeszito patch ez elvesz nem pedig hozzad a vanilahoz. Na igen.
Köszi!

Itt van egy itt meg egy másik, az enyém egy 59-es szintû int vites, de kb mindegy milyen stat van rajta, a rántás annyira jó (majdnem az egész képernyõrõl összeránt mindenkit és ezt nagyon gyakran teszi) hogy ha semmi más stat nem lenne rajta akkor is OP lenne.

Ehh..... 😉 Linkeld már be lécíves a Thunderfurryt.

Amut muti már, thx. 😊

Jaja nagyon könnyû master. 55-ön mákoltam egy Thunderfurry kardot, azzal dara megy rendesen. De gyanítom ,hogy ez igazából majd lvl 70en jön ki. RoS-ba érnek be igazán ezek az új nehézségi szintek. De a lényeg ,hogy élvezetes. 😊 Pár hónapja mikor bejelentették ,hogy AH bezárás lesz akkor kicsit ideges voltam, sõt nagyon. Mert elég jó zsebpénzt kerestem diabloval meló mellett. De most tolva a PTR-t már látom ,hogy megérte és RoSba nagyon jó lesz a játékélmény.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Lammer
HARDCORE-on uj wizardnak, uj bracers illik:

most mennyibol tartott volna valamek nyominger aff helyett egy armor? -.-
(vagy 6 chc) <#sniffles>

(meg egy self-found Vile Ward 197i, 83v, 48 PR-el 😛)

PTR-t elkezdtem normalon, bejutottam a faluba felraktam rögtön hardra mert normal egy vicc, aztán level 3 körül felraktam expertre mert még mindig unalmasan könnyû volt. 20 környékén találtam egy socketes fegyvert, felraktam masterre de még úgy is egy vicc volt 50 környékéig a játék. Ott elkezdett érdekes lenni fõleg 57-59 körül mivel a gearem jó 10-15 szinttel alacsonyabb szintû volt mint a karakter. 1-2 óra játék 60on ami egész jó volt fos gearrel, aztán mákoltam egy ess of johant vagy mi a neve (összerántós amulett) és megint átment szánalmasan könnyûbe a játék (egy kicsit kevésbé fos gearrel, de csak egy kicsit). A gear mind PTRen craftolt és talált leveling + pár óra 60as játék alatt, kivéve az inna nadrágot 14 all resisttel 😄

Konklúzió: ess of johan OP, master pedig messze túl könnyû.