Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
arcane, horde, waller... kockanyit nem birtam mozdulni es a horda szepen alamtekerte a millionyi arcanet... hat persze!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ti minden cuccot eladtok az összes karitokról?
Egy karit nem lenne érdemes meg hagyni?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
osszedobtam egy mp6-on egesz normalisan solozo barbit hardcoreon!
le is szaladtam uberekhez! mind a harom uber dobta a kulcsot es magdaek meg egy climbersel pluszba meg is ajandekoztak (persze a csuka pocsek lett, de orulok az organoknak) 😊
ps: intes HF ringen a randomok: (172 main) 76 vit, 45 ArcR, 15 AR(halk lol), melee att. 😊 lesz ez meg jobb is 😊
Pénzt ne ölj bele a játékba, mivel azoknál a tárgyaknál, amiket nmost vennél, sokkal jobbakat fogsz találni te magad.
1 nap alatt? Saját droppal? Ez valami vicc?
Inferóig igen, onnan infernó act 3-ig nekem 2 nap turkálás volt az AH-ban, igaz cimbora itemek nélkül játszottam 😊
Talán igen, néhány hónapja ez igaz volt, de ez a magánvéleményem...
Igen régebben megoldható lett volna így, ebben a formában, de ez már mostanában szerény véleményem szerint enyhén szólva kicsit nehézkesen menne.
Igen, élvezetes, ezért játszom HC karikkal, mert az még nem unalmas, esetleg public, de az is HC karival...
1 nap alatt barki kis odafigyelessel el jut HC infernora, tenyleg nincs kihivas ilyen szinten a gameban. Meg en is szoktam igy tolni, es elvezetes is tud lenni, mint az AH turkalas, szal nem veletlenul van ott az a lista, ha valaki valami valtozatossagra vagyik.
Mielõtt tanácsot adsz a jövõben, gyõzõdj meg róla, hogy mi a helyzet...
Nem akarlak megbántani, de ezek szerint életedben nem játszottál HC karival, vagy mostanában nem néztél be a HC/AH-ba.
Egyébként meg lehet oldani, de például én nem érek rá farmolgatni naphosszat az aranyat, értelme sem lenne egyébként, és most Lammer pontosan eltalálta a lényeget.😄
Szerintem ne foglalkozzatok ezzel, semmi értelme, majd megoldom.
Egyébként olvasgattam itt a "Lammer féle HC szabályzatot" és kicsit somolyogtam a témán, elvileg el is juthatna valaki az infernóig néhány év alatt...
Nem véletlen tette fel a kérdést Dorsanax.
Olyan segítõ embert/embereket keresek aki jönne mp5+ hellfire ring alapanyagokért.3db infernal machineval tudok majd szolgálni.
Aki segítene az elér itt :Royizen#2218
Piszok magas árak vannak a HC
-AH-ban.(!)
Egyébként Boldog Karácsonyt, a még hátramaradt idõre és Boldog új évet a fórumozóknak.
PTR-re átmásolva az akkori karaktereimet Paragon 135-ös lettem. Akkor volt 100-as a barbárom, vagy 20 körül a wizardom, 17 a DH a WD meg 7. Most ugye a barbár 100, Wizard 50, DH 33, WD 7. Kiváncsi leszek majd átmásolva mennyi paragonon fogok állni
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
BMK!!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Egyébként szerintem az expansion contentért (act 5, crusader, riftek, uj legendaryk) a 40$ nem vészes. Elférne még benne némi extra, fõleg amit régebben beígértek (horde mode, pvp, stb) de nem a világvége. Még mindig jobban jársz vele mintha vennél 3 fos kétórás dlct... (tisztelet a kivételnek)
Az 1:1 euro:dollár váltást sosem szerettem de ez már más téma.
Egy dolog biztos, a legcsekelyebb mertekben sem hiszem hogy a fele is igaz annak, amivel most a kiegeszitot akarjak eladni, az meg hogy mennyiert akarjak adni, az mar egyenesen nevetseges...
Unusual elküldtem neked privátba a Thunderfury képet ,mert itt nem engedte meg kitenni.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
most mennyibol tartott volna valamek nyominger aff helyett egy armor? -.-
(vagy 6 chc) <#sniffles>#sniffles>
(meg egy self-found Vile Ward 197i, 83v, 48 PR-el 😛)
Konklúzió: ess of johan OP, master pedig messze túl könnyû.