Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Gondolom itt az elso sor 4ik eleme az: LINK
Az király 😊 Most már jó lenne beta kulcsot kapni 😄 Ha jól vettem ki a gyengus angolommal akkor elvileg lesznek wavek még.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

SLICK
aki CE-t vett függetlenül attól milyen formában, az tuti megkapja 😊

MBP Schaefer
Talán így...

Kép

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

MBP Schaefer
Bocsi valamiért nem mûködik a kép beszúrás.....

MBP Schaefer

MBP Schaefer
A végén már majdnem elfáradtam...<#vigyor2>

Én is nagyon megörültem mikor megláttam Diablofanson a hírt, remélem RoS digitális és dobozos CE tulajok is megkapják ezt a Wings of Valort.

SLICK
Adathalász infók szerint, lehet mégiscsak lesz új Wings a játékban Wings of Valor néven.

Én ezt nagyon helyeslem, nehogy már pont a RoS-ba ne tegyenek bele.

A speci affix miatt eleg jo lett, lehet papiron kevesnek tunik a 18% de valosagban meg lehet hogy nem kell akkor tobbet az illusionist passiv. A drop 2.0 igazabol nem jobb mint az 1.08 vanila , mas, a blizzard azt akarja felejtsuk el a vanilat, es hat mashogy nem is fog menni.
tugyiti
tugyiti
Új Oculus -.- óje

Mi lesz itt ha ki jön a kiegészítõ? Kb. lepusztul az egész kókány cucc.
gerey
Mi, még mindig dögledezik az eu b.net? Vagy csak a D3 része?

tugyiti
Még szánalmasabb ... mi a fasznak költeni új hw-re az eusoknak -.- pfff
Zenszkij
ez a wow server park, az meg már 10 éves

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

tugyiti
Szánalmas 2 évvel a megjelenés után ilyen szerver parkkal/teammel rendelkeznie egy ekkora cégnek pont
Nem vagy egyedül, nem lehet belépni, error 3005, vagy server ststus probléma, az EU server status pedig rendben. Elvileg, gyakorlatilag megint xar...😊
Haverral nem tudunk belépni... 3. haver úgy ahogy bekerült de óriás lagja volt.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Lammer
most megy

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
en mar 1-2 honapja nem kapok semmi ilyet 😊

Mindenkinek sz*r a bnet?

Ismerõs, nekem 2-3 hét alatt lett 50 valamennyi ilyen sz*r.
Vadnokedli
Diablo 3 in nutshell. Gondoltam felnézek 1 hó után, inkább ki is léptem.
<#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Lammer
wizzy hordja a ringet, a masikat meg betanultam 😄

348 int (349 a max)
84 AR
IAS: 8
elite dam reduce: 15
monster kill 96
health globe: 5206
de szerintem lehetett volna jobb is osszesegeben

apropo! ha fomenuben nyomtok egy spacet PTR-en, akkor nektek is osszedol a progi? 😄DD

nájsz, mi lett belõlük? 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SLICK
a PTR-ben már az elejétõl fogva

skinnyman
Miota zoldek a settek jeloloi?

Regards,

Lammer
PTR HARDCORE skelly 😊

oculus ring +egy zold szetplan 😊

Lammer
ehh, jogos 😊

Nem maradtál le , Fake kódot kapott a srác. De gondolhattam is volna, már nem küldenek ki most RoS kulcsokat.

Lammer
errol lemaradtam? 😞(((

küldtem
persze 😊 😄

Valakinek kell fölös béta kulcs?
Kongornak hc crusaderjevel mar hard fokozaton is dobalta a marquise-t, ugyanakkor MC a 60as gearjevel T3on mar tobbet volt vizszintesbe mint nem. A 60as gear nem er semmit ha nem enchantolhato, marpedig a legutobbi patchben a blizzard ezt is kinyirta mint korabban az mf-et. Azert az valamit elarul roluk, hogy gyakorlatilag a regi jatekot kell szarra nerfelni hogy az uj loot az jo legyen, nemde?
MannerCoockie tesztelte a T1-et a 60-as gearrel is barbárként. Enchant nem volt, de kavicsokból felhasználta ami esett, meg vállas+chest armor kombót azért bétásat vitt. Elég erõs itemjei is voltak 60-ra. Mindenesetre a torment1 így is elég kezelhetõ nehézség. Nem vészes. Olyan mostani MP10, vagy picit erõsebb lehet. Ez alapján azért nem olyan elvetélt a mostani cucc sem. Nem épp a pármillás itemek amik értékállóbbak, de azért van ami megtapadhat. Aztán idõvel megy a csere. Csak 4 primaryból és ritkább, vagy nem elérhetõ/visszanerfelt DPS affixekkel nem biztos, hogy minden sloton gyorsan jön az upgrade. Mondjuk a töménytelen statpont sokmindent ki tud váltani...
Barbár mainként én is próbálgatom most a buildeket PTR-en de valahogy egyik sem nyerte el a tetszésem igazán. Szerintem az avalanche, earthen might, earthquake párosítás lesz nyerõ a számomra kiegbe. Addig wizarddal meg monkal szórakozgatok 😊 1.8 már kilõve ,én azt már meguntam.
Ui ha valakinek van RoS béta és megvette a Digital CE-t jó lenne ha lõne nekem pár képet privátba a transmog fegyókról ,érdekelne.

HA jól csinálják meg a kieget, akkor valahogy így lesz. Azért én nem fogok tökölni itt a kiárusítással. Lusta vagyok és amúgy sincs kedvem AH-zni 😊
Mondjuk a T1 az a legutóbbi patch óta harmatgyenge. Nem is baj, mert az a "belépõszint" (többek közt übereknél is). Picit azért sajnálom is ha teljesen kinyírják a régi itemeket. Jópár érdekes buildet kinyírnak ezzel (amit nagy ritkán a játékosok kevesebb mint 1% használt eddig is, de azért vicces és jó). Persze lesz helyette más.Barbárként azért lelkesen fohászkodok, hogy felejtsék már el, mert semmit se kap, de mindig tudnak rajta valamit nerfelni. <#dumcsi>
LocalPatriot
Na, mivel én is ezt olvastam, ezért is adom el a jelenlegit.
Most még valamit ér.
Mar ez se igaz. Aki probalja megtartani a 60as gearjet annak lesz fasza dps es meg fog dogleni minden komolyabb elit pakkon. Ha siman vendortol vesz geart meg azzal is jobban jar, raadasul minden drop upgrade lesz neki.
Vegeztek teszteket paran, MannerCookie meg Kongor is(igaz o hc-ban), nullarol hetvenig par ora es siman smart dropbol(semmi bespajzolt gear)torment I ready meg az is, aki akkor lat eloszor diablo jatekot amikor elso alkalommal belogol a kiegeszitobe.
TurboX
ezt próbáltam finoman ecsetelni
tugyiti
Nagyjából ,de sztem egy karin érdemes meghagyni amivel farmolsz míg átgearelsz :😊
Attól még ha nincsen normális göncöd, akkr nem tudsz érdemben ölni. Ha nem ölsz nincs drop. Ha nincs drop... akkor megszívtad. <#vigyor5>

Ami jó 60-ason MP10-re az sokáig kitart. Jobb menet közben cserélni, mint pucér seggel runolni normon.<#vigyor1>
LocalPatriot
Én úgy tudom, hogy a jelenlegi cuccok a kiegben kb a nullával egyenlõek. Azért is adom õket el még gyorsan.
De lehet rosszul tudtam.
Bocsánat, *Hell fokozat, nem hard.

Már ennyire rég lettem volna hard diablo fighton, hogy one shotolnak a shadow clone-ok?

Mutans Zombi
Gyónni jöttem:
Hát ööö, volt egy némileg aljas húzásom a napokban, amire nincs magyarázat.
Kapkodásom közepette az Act 2-ben vettem egy Archon armor of intelligence receptet 1.5 milliós áron. Igen ám, de nekem az már megvolt.
Így kitettem az AH-ra 2.5 millióért, és elkelt.
Tudom vétkeztem, de valaki oldozzon fel, mert némileg gyötör a lelkiismeret, hisz nem hittem, tényleg lesz olyan balga ember, aki megveszi.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

TurboX
kérdés az, hogy majd mennyit fog érni az a goldmennyiség amit összehalmozol a karaktereid teljes lecsupaszításával