Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
https://www.twitch.tv/sp1gu
<#alien>#alien>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
348 int (349 a max)
84 AR
IAS: 8
elite dam reduce: 15
monster kill 96
health globe: 5206
de szerintem lehetett volna jobb is osszesegeben
apropo! ha fomenuben nyomtok egy spacet PTR-en, akkor nektek is osszedol a progi? 😄DD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
oculus ring +egy zold szetplan 😊
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Ui ha valakinek van RoS béta és megvette a Digital CE-t jó lenne ha lõne nekem pár képet privátba a transmog fegyókról ,érdekelne.
Mondjuk a T1 az a legutóbbi patch óta harmatgyenge. Nem is baj, mert az a "belépõszint" (többek közt übereknél is). Picit azért sajnálom is ha teljesen kinyírják a régi itemeket. Jópár érdekes buildet kinyírnak ezzel (amit nagy ritkán a játékosok kevesebb mint 1% használt eddig is, de azért vicces és jó). Persze lesz helyette más.Barbárként azért lelkesen fohászkodok, hogy felejtsék már el, mert semmit se kap, de mindig tudnak rajta valamit nerfelni. <#dumcsi>#dumcsi>
Vegeztek teszteket paran, MannerCookie meg Kongor is(igaz o hc-ban), nullarol hetvenig par ora es siman smart dropbol(semmi bespajzolt gear)torment I ready meg az is, aki akkor lat eloszor diablo jatekot amikor elso alkalommal belogol a kiegeszitobe.
Ami jó 60-ason MP10-re az sokáig kitart. Jobb menet közben cserélni, mint pucér seggel runolni normon.<#vigyor1>#vigyor1>
De lehet rosszul tudtam.
Hát ööö, volt egy némileg aljas húzásom a napokban, amire nincs magyarázat.
Kapkodásom közepette az Act 2-ben vettem egy Archon armor of intelligence receptet 1.5 milliós áron. Igen ám, de nekem az már megvolt.
Így kitettem az AH-ra 2.5 millióért, és elkelt.
Tudom vétkeztem, de valaki oldozzon fel, mert némileg gyötör a lelkiismeret, hisz nem hittem, tényleg lesz olyan balga ember, aki megveszi.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
A többi itembõl azért jöhet gold. Gonolom azért az is jól fog jönni a kiegben, nem?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
szani1: elqrtak a wormhole-t... eddig szepen nyomtam folyamatosan a teleportot es ugraltam elore... most nem tudok 😞
szani2: SZURKE volt a master meg torment HARDCORE*-on... masterhez actIV complete kellett, megcsinaltam... Tormenthez meg 60as karit kell elernem? ez most vicc? mar already van tobb is 😞
*megneztem softon engedi... de az engem nem erdekel...
A játék meg jó lesz. Vannak olyan változások amik nem nagyon tetszenek, de összességében még így is pozitív a kép.
A bugok meg elõfordulnak, meg lesznek is mindig. Azt azért egy habzó szájú júzer se mvárhatja el a Blizztõl, hogy minden apró bugért egy gyors hotfixet csináljanak. Csak ugye mindenki türelmetlen, temeti a játékot, aztán a végén kiderül, hogy csak az a baj, hogy nem kapott béta kulcsot.
Amúgy szerencsére volt lehetõségem kipróbálni nekem is a bétát, az enchantnál is valóban bugos lett a dolog, mivel lvl 70-es legendary item szinte minden affixát egy skill bónusz statra akarta rerollolni. Mivel barbár voltam és str-es volt a kesztyû ezért barbár és crusader skill bónuszokat lehetett volna rollolni.
Szóval nem volt arra lehetõség, hogy a saját igényeimnek megfelelõen javíthassak az itemen.
Én továbbra sem aggódom a játék miatt, van még bõ másfél hónapjuk kijavítani a dolgokat.
Eg yitemen 3, vagy 4 primary affix lehet és 2-3 secondary. Legendary speckó affix nem rollolható. Azt' ennyi a korlát. Vag yvan más is? Ja igen, meg a régebbi dropok se lesznek enchantolhatóak, de ez a "fejlesztés" még nincs bent szerintem. 😊
70-es szinten erõsebb az ellen? Tényleg? Aztaa... Ez dúlva. <#bohoc>#bohoc>
A "lút" nem szar, csak bugos. 70-es szinten nem tudom mi van, de 60-ason (PTR) minden iLvl 60-63 item és 5-6 affixet kap az "véletlenszerûen" megkapja a -lvl req affixet. A craftban meg hatból 5 random jellemzõ valójában fix, csak annyiban "random", hogy eltérõ értékek lehetnek rajta. Valamit ami ezt a hibát okozta már találtak, de vagy nem javították, vagy veszettül mellényúltak és nem értenek hozzá. Valami olyat gagyogtak, hogy a -lvl req affixet átrakták primaryból secondaryba, csak valamivel nagyon nem számoltak és "picit" gyakrabban rollol. PTR-en estek jobb itemek is. A legendarykból is akad pár igéretes. Annyira lementek casualba, hogy 1,5-2 óránként garantált a legendary drop. Ez valamilyen szinten már szánalmas. Ha neked így se esik, akkor vagy nem igazán nyomulsz még ennyit se, vagy simán utál a renccer. Nem csodálom. Én is mindenkit utálok aki kapott betakulcsot. Csak mert én nem. <#nyes>#nyes><#ticking>#ticking>
Fordítás: lusták vagyunk balanszolni a júzerek meg bekaphassák. 😊
koszi gg nore...
akkor meg is szekszualhatom az imba trifecta kesztyumet, ha tuelelek vele HCn kiegig.... 😞
Kikapcsolódott a Show Advanced Tooltips az optionsban, még sose láttam kikapcsolva (persze controllal is megy), köszi!