Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyi játékos fogja megvenni csak a szárny miatt a game-t? <#vigyor2><#awink><#smile><#taps><#circling><#vigyor4><#email><#nevetes1><#beka2><#beka3>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Lammer
hc kari, helyes! 😊

csak igy tovabb 😊

btw probalgass majd shoulders+bracers+amu triot krealgatni, hatha rollol jobbat a mostaniknak 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

jah!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

tugyiti
Miket adtál te el ? :😄D
Zenszkij
ahan, vedd ki a kezed a bilibõl

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Cleric !
Kösz.Erre gondoltam.
utolsó 2 hétben kb 5 darab 60-70 eur-os cucc ment el..és nem nagyon foglalkoztam vele igazán, de azért meglepett.Azt hittem, hogy már senki se vásárol, hiszen mindjárt ROS..ott meg majd esik a hiperszuperlút az elsõ fehér mobból csõsztûl.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

SLICK
azért mert akkor minden mob téged támad, nem oszlanak szét mert nincsenek party társaid...

Mydgard
Udv!

Nagyon erdekesnek talalom, hogy Infernon egyedul sokkal veszelyesebbnek erzem a jatekot mar annal is mintha ketten lennenk, full partinal meg egeszen biztonsagosnak talalom. Miert sebzodom sokkal jobban egyedul?!

Itt a karim amugy:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mydgard-2102/hero/26399350

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Nagyon meg lennék lepõdve, ha a loot 2.0 kijönne az AH bezárása elõtt.
launcher update
ez eddig okes. nade mikor lessz az új patch? mert dátumot persze nem irnak

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Lehet, hogy nem értem jól a kérdést, de ha nyomsz egy control-t, akkor a képernyõn lévõ összes item neve megjelenik, és bármelyiket fel tudod venni, nincs olyan, hogy egymás alatt vannak.
Van egy ilyen opció, hogy "Always show item labels on drop", illetve azt is megmondhatod, hogy mennyi ideig akarod látni. Nekem eltûnik egy rövid idõ után, de control-ra elõjön.
Melyik gomb lenyomásával lehet a játék által egyrakárba rakott lootokat széthúzni?
Ne keljen minden szart felvenni,hogy lássam a legalsót.
Acsi bugokról nem is beszélve ugye.....

Lammer
nekem HC-n megyeget

Tud még eladni valaki 20-50 vagy nagyobb milliós tételben cuccokat 1.08-ban ? Vagy feleslegesen erõltetem az unalmas WW farmot ?

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Warcraft patch jön. Vagy valami új PvP season. Ezért áll le hosszabb idõre az egész bnet. Vagy legalábbis az idõ hosszúságára ez tûnik magyarázatnak.
SLICK
max a ros elõtt lesz patch pár nappal... vagy épp 18-án mikor az AH-t is lelövik..

Karbantartás lesz. Ami amerikában 10 óra, azt EU-ban 8 alatt is megolják. Nagyon én nem bíznék abban, hog ypatch jön. Még van pár hiba és "nem elszámolt patch változá" a játékban:
- barbár passzív fury generálás a jelzett 15% helyett csak 10%-ot ad (az eredeti 30% volt, cska kicsit nerfelték).
- monk blazing Wrath rúna 10% damot adna 45 másodpercig, de 10-12 másodperc alatt lejár a buff
- ApoC-ra sokan írták hogy kb 10 ApoC-ra valójában 4 AP-t ad csak
- hibásak (vagy lehetnek hibásak) a fegyver dam rollok lvl 60-on állítólag. Jó kis 730 DPS-es legendary fegyverek. A kétkezes Immo fegyvernél ennyi azért elég karakteres.
- ritkán, de azért elõfordulnak olyan szörnyek amik "kijelölhetetlenné válnak", de azért sebeznek.
Persze ha ezek oka ismert és könnyen javítható, akkro lassan jöhetne is a patch.
Jojobaba
lesz loot patch holnap?

Nme kell aggódni. Minden döccenésmentesen fog menni. Épp egy hetük lesz az AH/RMAH leállításssal leállított szervereik erõforrásainak átcsoportosítására. Rányomkák a beléptetés részre a kis tartalékot és az a pármilla harmadik világbeli (EU-s) elvadult fanatikus simán be fog tudni lépni. Na jó, maradjunk annyiban, hogy be tud majd lépni... idõvel. <#vigyor5>
O.o már nem a mi ISPinkre fogják hanem a sajátjukra??? 😄

Lammer
diszklemer: mobilnet miatt mentem csak sc-n <#zavart1>

Lammer
SF-et mar nem nyomatok, de mivel anno beszeltunk rola es aki szeretne, annak jo iranymutato a fennti kis szabalykollekcio a kieg/ah bezarasig

apropo! azert hianyozna, mert igy melyik luzernek tudna eladni azt az imba vit rollos inna pancelt (1B kornyeke) amit HARDCORE-on talalt (es tsai)

az alapot meg a kieget meg tudnam venni eleg soxor az eladott aranybol meg rmah cuccokbol meg Sc idokbol... ez mondjuk tuti fog hianyozni <#papakacsint>

nem beszelve arrol, hogy ha valami extraspeci buildet akarok majd nyomatni celitemekkel, azt majd farmolhatom ki ezer evig... na mindegy 😊

Aki ironborn, meg self-found stb. annak miért hiányzik a tetû aukciós ház?

yesname
Egyetértek.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

;-) Sufnituning! ;-D Kíváncsi leszek erre a 10órás balhéra is.....

Az tény, hogy blizzard eu nincs a helyzet magaslatán. Mintha valami garázsprojekt lenne ez a szerverpark.
tugyiti
Lehetséges XD, de sztem már a 2.0 live-ra lövésekor összevissza fogja magát fosni a rendszer 😄DDDD
Azért írtam pár hetet mert most szerintem nem lesznek annyian mint vanila indulásakor. 😛
tugyiti
Pár hét ? 😄 Megjelenés óta nem tudták rendbe rakni ,bár õk az ISp-jükre fogják a dolgot én inkább a szerverekre tippelek...
Izgi lesz olvasni launch napján a sok hsz-t itt is és eu fórumon is hogy szarok a szerverek. most se mûködnek normálisan szóval kell neki pár hét míg normalizálódni fog addig meg jó móka lesz a sok új error. 😊
kigyi
Mondjuk én max kulcsot veszek, ha úgy van, (az meg olcsóbb) mert az alapjáték megvan ugyan dobozosan, de nem annyira nagy kedvenc mint a D2 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Carmang
Megbízható.

Sziasztok. Itt a legolcsóbb eddig. Ez megbízható bolt?

progame

ALien

Szerintem a gold mint olyan nem lesz problema a kiegben, a jatekot minden tekintetben ugy kalibraljak, hogy a vadiuj, friss ropogos jatekos is boldoguljon, a veteranok nem kapnak akkora elonyt, mint amit a belefektetett ido alapjan elvarnanak(jogosan).
A gold konkretan annyira nem lesz gond, hogy a nehezsegi szintek fokozatos novelesevel a goldfind is novekszik, szoval a kiegben aminek soha nem leszel hijjan az az xp es a gold. Ha meg bemakolsz nehany gold proccos itemet is akkor meg plane.
Tudnék helyesen írni jó lenne.Szerencsére rég jártam iskolába.
Különben azét nem tudok a kiegrõl semmit,mert PS4-re vártam a játékokat,de mindegyik késik.Talán nyártól jönnek.Jobb híján Diablo 3 lesz.Eddig / gyorsan összeadtam / 558 órát töltöttem a ingame.Tehát a kieg. megvétele is jó választásnak tûnik.
Csak azért nem adom adom a cuccaimat mert a kieg.is még sok nap van hátra.
WOW kieg. után fél órával már a komplett ruhatár lecserélve,az új szinten lévõ cuccokra.Amik a legszarabbak voltak,de mégis jobbak mint a részi szinten lévõk.Hiába volt az epic.
Ja és igen, adj el minden karakteredrõl mindent, hogy pucéran kezdhesd a kiegészítõt. Biztos fun lesz úgy farmolni.
Gratulálok, Ön 10000000 aki ezt kérdezte!!!

De hogy ne tûnjek annyira bunkónak, kraft, gem, encsant, repair, esetleg trade.
Kieg. után az aranynak lesz valami szerepe?Eddig ah-n kívül csak a gyémánt csiszolásra kellett nekem költeni.Érdemes minden karakterrõl
eladni a cuccokat?Minél több gold legyen kezdésre?
Lammer
gz a szethez!

Lammer
-1

SLICK
biztos oka volt hogy betették, nagy geciség lenne ha kiszednék ezentúl...

SLICK
még õsszel volt egy hír, ahol szintén adathalászok képeket tettek fel az ingame tárgyakról. Abban volt egy szárny, de az inkább Malthaeles volt, amit végül ki is szedtek, ugyebár a bétások nem kapták bónuszként meg a végsõ CE-be se tervezték elvileg (gondolom azért nem, mert ne az legyen, hogy a játékosok ötlethiány miatt szapulják a Blizzt, amiért csak a szárny van fix extra tartalomként).
Most pedig a névbõl kiderült, hogy az Imperius féle szárnyat rakták bele... Tehát ez új dolog mindenképp.

Csak látom van aki már készpénznek veszi, hogy lesz. Csak aztán nehogy fájjon a pofon.
TBTPumpa
Nem, csak 50%, de az is több, mint a 0. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ez mot 100% hogy lesz wing?