2374
-
#212 Ott ahol kimondottan víz alatti küldetés van, ott "örökéletű" az oxigénpalack.
Az egyik ilyen pályán végigmentem úgy, hogy nem kellett cserélni. -
#211 PM-ben küldheted, ha akarod. Szívesen megnézem. :) -
#210 Köszi :)
Egyébként most a TR mellett két új videóm is elkészült, ha érdekel vkit... :) -
#209 Király videó, félig nosztalgikus. :) -
#208 Elkészült uj TR videóm -
#207 Inkább nem mert nincs kedvem, de vagy 6 biztos. -
strebacom #206 "Hú mennyi jónk tűnő játék lesz itt a következő hónapban."
Mennyi(?) felsorolnád légyszi!! -
#205 Ez a játék november 21-én fog megjelenni?
Hú mennyi jónk tűnő játék lesz itt a következő hónapban. -
#204 Egyszerre szokták fejleszteni őket, port akkor lenne, ha fél évvel később jönne PC-re. -
#203 Eddigi játékok milyenek voltak? -
#202 heh.. Most nézem. Mégis kiadják PS2-re is :D
Akkor ezexerint a PC-s szimpla x360 port lesz. -
#201 Teljesen egyértelmű volt eddig is hogy kell. A Legendhez is kellett volna ha nem gyúrják össze az x360-as verziót a PS2-essel. Ezt meg ugyebár nem fejlesztik PS2-re, szal ennyi :) -
#200 Clickie
Kell hozzá sm 3 majd, bár ez még nem a hivatalos gépigény -
mikiking #199 nem hinném...de előbb utóbb ugy is kellesz uj kártya -
#198 Nem tudjátok Pixel Shader 3-as lesz ?
Mert akkor már kezdhetem a gyűjtést az új karira. -
#197 Ezzel most nem éri meg vitatkozni, nem a legmegfelelőbb topik. Mindenesetre akkor ha neked így jó, játszál így. -
sjucus #196 Én a sikerélményt szeretem, nem azt amikor 4-5 napig nem tudok továbbjutni, mert 1-1 "főellenség" nem bír megdögleni. A cheat nem a legapróbb dolgokhoz kell. Annak idején a játékokon lehetett állítani nehézségi szintet. Ma, ha lehet, már az sem az igazi. Hangsúlyozom nem azért jó a csalás, hogy pár óra alatt kipörgessem a játékot, hanem hogy levezessem a mindennapi feszültséget(nem pedig hogy mégjobban felhergeljem magam). -
#195 Ezt a cheat feloldást a végigjátszással is gondolom azért csinálják a fejlesztők, hogy a gyerekek milyen jól elszórakoznak majd még a játékkal, ha látják, hogy pl az ellenségnek mennyi élete van még, meg pl nem tudunk mrghalni... -
#194 Mert az az igazi, lewarezolni, meg cheat-el végigpörgetni 2 óra alatt. -
#193 Biztos lesznek ilyenek. Az utóbbi TR részekbe is voltak ilyen cheat-ek, amik feloldódtak automatikusan, ha végigjátszottad a játékot.
Mert te amúgy cheat-tel fogsz játszani? -
sjucus #192 Oké, legyen igazad, ha ennyire ezen akarsz lovagolni.(Látom nem érted a lényeget, várj segítek!)Példa lehetne még a sérthetetlenség, örök élet stb. ami a vízben tartózkodásnál sem előnytelen. (Biztos én fogalmaztam gyengén az elején, te meg legyőztél! ) -
#191 Nem igazán vagyok otthon a búvárkodásban, de egy jobb fajta oxigénpalackkal el lehet lenni legalább 1 óráig is. Nem hiszem, hogy a játékban összesen 1 órát a víz alatt töltenénk el. De ha mégis, lehet cserélni is ám az oxigén palackokat. Sőt, lehet, hogy a pályákon is lesznek eldugva itt-ott még ráadásként. -
sjucus #190 Ja, hogy az végtelen levegőmennyiséggel van feltöltve?!
Nem ismerem a legújabb részt, de kétlem, hogy így lenne. Azért köszi az okos hozzászólást! -
#189 ez a Tomb Raider: Chicken Run. -
#188 ok, helyesírás elmehet a végbélbe... szal: "...csaj mellett látszódik..." -
#187 Nézd csak meg a bannert jobban? Ott az a valamit, ami a csaj melett láthat, és buborékok jönnek ki belőle. -
sjucus #186 Konkrétan olyan cheat-re gondoltam, amivel víz alatt végtelen ideig tart a lélegzet... stb.
más részekben isvolt már ilyen. -
Öcsyí #185 Na ezt nézzétek meg XD -
#184 Mi?
Hát benne van az Assassins Creed topikba a banner alatt
látom nem vagy képbe -
#183 Na muti akkor a topikjába... -
#182 Hát, ha adsz alá hangot meg megmondod h milyen játékból, akkor igen, de tudod h tudok ilyet, hát az ACBől is csináltam pár videót -
nVidia1 #181 hát talán azt nem :) -
#180 Nagyon lol!
tudsz még ilyen fajta videókat, bármi játékról? -
#179 Tomb raider, egy kicsit másképp
by croftmanor -
#178 GTA 4-et is? -
nVidia1 #177 nagyon király lesz az underworld, ez a játék mindent ütni fog... -
#176 Mire gondolsz? Az okosok megtalálnak valami teleportot valamelyik korallzátonyban és putty, valahol a szárazföldön kötsz ki? -
sjucus #175 Az úszós részek nekem sem tetszettek, de reméljük az okosok megtalálják a kiskapukat, hogy ezeken a részeken hamar túl lehessen jutni. -
#174 Tigris trailer -
Öcsyí #173 Hát gondoltam érdekel benneteket :P