2374
-
#2374 Steam-es verzió gond nélkül megy win8-on. -
#2373 nem tudom én Windows 7 alatt játszok vele -
#2372 Sracok, hogy lehet ezt a jatekot elinditani Windows 8-on? A v1.1 patchot is felraktam de nem indul. Addig megy hogy megkerdezi csinalja e majd az automatikus menteseket, de azutan kilep. Az exe-re meg nem lehet kompatibilitasi modot nyomni. -
#2371 Anno a 4.-ik részig játszottam A TR-ekkel, a többi kimaradt. Az új TR viszont nagy csalódás volt, mert semmi köze ehhez, csak egy lövölde, ezért úgy döntöttem pótolom azokat a részeket, amelyek kimaradtak. Ezzel kezdtem és ugyan könnyebb volt, mint mondjuk az első két rész, de jól szórakoztam. Elvből nem használtam semmilyen segítséget, se youtube-se semmi és így eltartott egy darabig, mire belerázódtam és végigvittem, pedig annyira nem hosszú, így utólag visszatekintve.
Vannak beragadós bugok, de szerencsére megvan a TR feeling, vannak jó kis feladványok és a történet se rossz. Elég változatos a pályák felépítése, és nagyok is. Ami zavaró az az emberi ellenfelek, mert tök hülyék és azok az akció részek feleslegesek voltak.
Összességében tetszett, most majd egy másik részbe kezdek bele. -
haaszkrissz #2370 Heló! Nem 100%, de ha jól emlékszem akkor az "E" gombot kell gyorsan nyomogatni. -
#2369 Sziasztok a ragnarok-ban járok azon a pályán ahol pár kalapács leng és szétzúzta a továbbjutást jelentő hidat.Egy oldal szobában vagyok ahol egy "jégóriás" van. miután kinyírtam nem tudok továbbjutni mivel fel kell kapaszkodni a láncokon,és az utolsó visszafele mozog.Kérdésem hogyan lehet gyorsan mászni? hiába nyomom a sprint gombot nekem csak normál tempóval mászik ,így viszont állandóan leesem. -
#2368 Ha kilövöd a kötelet a szemben lévő karikára és utána teljesen jobbra mész, hogy nekifeszüljön a kőnek, akkor az INTERACT (PC-n default: E) gombbal meghúzva a kötelet leesik a kő.
Ha nálad mégsem, akkor bug van. -
#2367 itt járok de meg se mozdul az a kő , mit kéne csinálnom?:D -
#2366 Megpatcheltem én is a játékot, de tök sokszor lefagy és kidob az asztalra. Ezt miért csinálja? Meg mit lehet tenni ellene? -
mester1987 #2365 Játszik még manapság valaki ezzel PC-n vagy mostanában?
+Van egy Save bugom az első motoros pályán, mikor meg kell szereni az egyik karhoz a fejet és midkettőt el kell hajlítani." -
#2364 jaa oké kössz -
#2363 Hú, így fejből nem fog menni....
Viszont Youtube-on fent van minden pálya végigjátszása, ha ott rákeresel és megnézed, az nem jó ? -
#2362 sziasztok, itt járok merre kell menni?
-
wednes #2361 Mintha a magyar verzió alapból 1.1-es lenne, de ebben nem vagyok biztos. -
#2360 aham valószínű az a baj.. telepítsd újra.. -
#2359 Lehet nem kéne megcrackelni h fusson dvd nélkül? -
#2358 Üdv!
Origi magyar TRU-m van, és felteszem hozzá az 1.1-es patchet, de folyamatosan exe hibákkal dobál ki a játékból. Anno ezt a hibát a patch orvosolta, nem tudjátok h mi lehet a gond? -
#2357 A gamecopyworld-ön van mini image.
Patcheld fel a játékot, majd használd ezt, s akkor nem kell crackelni sem. -
#2356 sziasztok
most kezdtem játszani az Underworld-del. Sajnos jópárszor lefagy játék közben (de csak ennél a játéknál). Vadiúj a gépem, játszanék, de gondolom az annyira nem tesz jó neki, ha tízpercenként újra kell indítani az egészet (reset), mert semmire nem reagál.
Próáltam patchelni, felmegy a patch, de aztán nem indul, újra kell cracelni az egészet... van esetleg egy olyan crack, ami után normálisan működik, és a patch javításai is érvényesülnek (például bill.kombináció rendelése az egérhez, fagyások)????
Tudna segíteni valaki? Légyszives!!
Előre is köszönöm. Kicsit kétségbe vagyok esve, már nem merek játszani, pedig nagyon jó kis játék! -
#2355 Nem hiszem, hogy ezek in-game képek. Jól néz ki, de azért hasonlíthatna egy kicsit az arca a régi Lara-ra -
#2354 Új Tomb Raider képek Jóféle lesz ha valóban így fog kinézni! -
MrTwister #2353 Igen én is azzal nyomattam anno. -
Novotsik #2352 HI! A játék működik xbox 360-as kontrollerel? -
Dobronski #2351 -
#2350 sziasztok! nem is vagyok tomb raider fan xD
-
sjucus #2349 Kössz az infót!
Érdekes lett volna, ha K.S. elvállalja a film főszerepét. Kellett volna egy pár adag szilikon! :) :) :) -
#2348 Nyáron jön egy új game, de ez nem teljesen TR lesz. LINK
Az igazi TR 2011-ben jön csak. LINK -
sjucus #2347 Sziasztok!
Állítólag lesz új TR. Ki tud erről valamit? Mikor fog megjelenni? Lesz-e Pc-re is?
Én már nagyon várnám!!! -
Csilluskaa #2346 Eladó egy eredeti TR the angel of darkness. Érdeklődni pm-ben lehet. -
gerro #2345 ok, kösz
csak furcsa volt először.. -
#2344 nincs szükség nagyon mentésre, itt checkpointok vannak. ha elérsz egy checkpointot és kilépsz, onnan folytatod ahol abbahagytad a Resume Game-el -
kisAKOSH #2343 csere:
Tomb Raider: Underworld* ---> Age of Empires III: the asian dynasties
(eredetit persze eredetiért)
*első kiadás bonus lemezzel
Achtung!
A legjobban egy német verziónak örülnék ha van rá mód de ha nincs hát nincs angol is megteszi.
kérem aki cserélné írjon nekem ide: [email protected] -
gerro #2342 sziasztok
most kezdtem Underworld-el játszani (hun)
elmentek egy állást, de mikor betöltöm, egész mást kapok
lehet ezt v.hogy orvosolni? -
kisAKOSH #2341 elaadó a TOMB RAIDER: UNDERWORLD* akit érdekel írjon: [email protected]
*most a gyémánt kiadás kapható ez gyanítom kevsebb tartalommal bír pl. nincs bónusz lemez stb, ám nekem még az első kiadás van meg!!!
-
OBig1 #2340 Hát úgy, hogy megveszed a magyar változatot.
Vagy letöltöd.
Külön magyarítás nincs hozzá.
1990 Ft -
#2339 Nemtudja valaki, hogyan csinálhatom a játékot magyarra? -
Dobronski #2338 Talán ez? -
Dobronski #2337 Én úgy ismertem, hogy Tomb Raider 4 ps1-en játszottam. Töltsd le + emulátort gépre. -
#2336 Szerintem az volt az.
De talán az emlékezetesebb, hogy az első pályán Lara még fiatal lány, nincs fegyvere, s valami ír tájakon kellett kalandozni, ha jól emlékszem. -
High end PC #2335 Sziasztok!
Ugye a Tomb Raider Chronicles az a rész, amiben van egy olyan gyakorlópálya, ahol egy kastély mellett egy gyakorlópályán lehet ugránzozni-mászni, és egy öreg komornyik hoz utánam egy csészét vagy mit folyton :)
gyerekkoromban avval a résszel toltam, csak nem tudom melyik volt pontosan, nem emlékszem, szeretném bezerezni ujból
bocs hogy nem abba a topikba írok, de az 3 éve kihalt.
köszi