2374
  • fery02
    Így van, de ezt úgy írod, mintha nem tudnád, pedig ezt is tudom. Ééén, a nagy kocka, aki félig TR-en nőtt fel.
    De ne nosztalgiázgassunk nagyon, mert a végén még kedvem támad újra kijátszani egy részt, pedig ezekre mostanában nagyon nincs időm.
  • CroftManor
    Már a TR II. részébe is volt ilyen.
  • CroftManor
    Pedig nem ez lenne az első TR, amibe víz alatt kell cápákra lövöldözni.
  • fery02
    Ez a víz alatti dolog nekem sem tetszik amúgy tényleg.
  • Prince23
    Pedig min. 2 pálya biztos, h viz alatt lesz
  • DarkSector
    Én is meg voltam elégedve.
    Csak azért cronicles, az egy gyenge húzás volt.
    És visszatérve, itt a jelenlegi részen érzem, hogy bénán csinálták meg.
    Nem csak a grafikára gondolok.
    Ez az úszkálás eléggé béna dolog lesz.
    Én jobban szerettem a szárazföldön, vagy magassabb helyeken akrobatázni.
    Remélem tévedek majd, és nem egy lara akvárium lesz az egész.
  • Rage47
    biztos kiderül. nem baj, ha titokzatos
  • Prince23
    Ja, mint Bruce Wayne leégettete a házát, a végén meg újra építette... végülis...
    de azt a részt csak azért is megnézném, mikor felrobbantja a házát. Biztos valami tengeri szörny feltámadott benne :F
  • Rage47
    miért, szeretik a botrányt az emberek, mi a gond azzal, ha felrobbantja? majd felépítteti...:)
  • Prince23
    :D
    mindössze nyomatékosításként... de ez csak egy 50%-os tipp. Mert miért robbantaná föl a saját házát, jobban mondván a saját-örökölt villáját? Nagy felháborodás keltene.
    ui: nem vagyok tomb raider fanatikus pc-ben, inkább filmben.
  • fery02
    Azt mondod, hogy lehet, hogy valójában nem is robbantja fel a házát, csak a trailerben robbantja fel?
  • Prince23
    Lehet, h csak trailer nyomatékosító...
  • fery02
    Nagyon különbözünk látom. Én kijátszottam az összes részt, és kivétel nélkül meg voltam elégedve mindegyikkel. Számomra az az érdekes, hogy mindnek, teljesen különböző, egzotikus hangulata van, imádom.
    #79: azt szeretném majd mihamarabb megtudni, hogy miért robbantja fel a saját házát. :)
  • AtiRadish
    Ha jol latom a sajat hazat robbantja fel, szal nem hiszem h. ebben a reszben lesz kulon croft manoros palya mint az elozoekben :D
  • DarkSector
    Engem inkább a játék többi része izgat, mert inkább ott a gond nem pedig a járművekkel.
  • fery02
    Tudom, de azokkal azért nem lehetett úgy dőlöngélni, mint a Legendbe, mint az igazi motorokkal. :P
    Idézzük fel, milyen járművek voltak a TR 3-4-ben. A TR 3-ban rögtön a második jungle pálya úgy indult, hogy kaptunk egy qvad-ot, volt még ezen kívül a nevadai pályán egy homokfutónk, volt gumicsónakunk az antarctisi pályán, kajak a...dínós pályán :P
    a 4. részbe vezethettünk jeep-et, oldalkocsis motort. DE igazi motor még csak a Legendbe volt.
  • CroftManor
    Már a TR III. és IV. részében is lehetett motorozni.
  • fery02
    Motoros részek már épp, hogy kellettek a játékba valamilyen szinten. Eddig szinte minden TR-ben láthattunk, motoros képeket, átvezetőket. Legtöbbet úgy emléxem az első részben. Már a telepítés képernyőjén is motoron feszített Lara, meg azután a játék átvezetőiben is néhol (bennem még mindíg él például az az érdekes jelenet, amikor motorral a szárazföldön egy hajó után ered, párhuzamosan haladva a hajó mellett, majd mikor "elfogy" a szárazföld, találva egy ugrató szerűséget, szépen beleugrat a hajó után a vízbe, onnan meg felmászik a hajóra :)), de eddig technikai okokból nem volt lehetséges a játékban, hogy tényleg motorozzunk, a Legendbe már megoldották. :) amúgy nekem sem tetszett annyira :|
  • Seth
    Filmtörténelem legbénább jelenete
  • Prince23
    A Tomb Raider 2 filmben is volt vizalatti uszkálás, és Lara szépen ki is K.O-zta a cápát. lol
  • samsung123
    amugy én most kezdtem játszani a LEGENDEL, de annak a grfikája is full net-gen, hihetetlen jól néz ki, és ha ráadásul azt fejelesztik tovább(valószinű) akkor tényleg jol fog kinézni. én nagyon várom, csak reménykedek benne hogy pl a legenbe lévő motoros részeket nem barmolják el mert kicsit illúzió romboló volt(sem grafikailag sem játékélménybe nem jött be a motorral való szálguldozás)
  • DarkSector
    Szépen néz ki, de ez csak CG.
    A játékról nem árul el semmit.
  • DarkSector
    Ez az új rész, csak nekem nem tetszik, vagy télleg ilyen sz.r lesz?
    Szerintem ez a vízalatti úszkálás nem naon jó ötlet.
  • fery02
    Az egész teste másabb. Nekem mondjuk a Legendbe jobban tetszik, legalábbis arcra, ott olyan cukibb. :)
  • Rage47
    jah nagyon állat
    igaz lara feje kicsit másabb
  • Prince23
    Eddig a legkirályabb trailer!
  • Rage47
    új vidi
  • Prince23
    trailer
  • CroftManor
    Ebbe a videóba is van egy-két új jelenet a játékból.
  • Hoz_Hun
    Marha jó.
    De messze van még az a november.
  • fery02
    Köszi, bár magam is biztos megtaláltam volna, csak mostanában örülök, ha itthon lehetek egy kis időre, és ezért nem nagyon akarok keresgélni. :)
  • Prince23
    Minden bizonnyal törölték!

Íme a helyes elérhetőség:
    E3 trailer ingame
  • fery02
    törölTÉK?
  • Prince23
    Ingame E3 trailer
  • AtiRadish
    Mondták h. ejj de nextgen engine fog futni alatta, de sztem ez maradt a Legend-es motor. Gépigényröl lehet már tudni vmit?
  • Prince23
    Jó pc-segge van :D
  • strebacom
    További szép képek (INGAME)....
  • Grove4

• Grove4
    A Crystal Dynamics által fejlesztett Tomb Raider sorozat legújabb tagja az Underwolrd nevet viseli és november folyamán kerülhet a boltok polcaira.

Ugrás a galériához
    A 2006-ban megjelent Tomb Raider: Legend teljesen új színt vitt a sorozat életébe. Eltűntek az előző részekben megismert nyomozós, beszélgetős szerepjáték elemek és visszatértek a gyökerekhez, amikor a szépséges Lara Croft különböző ereklyék után kutatva a tetőre emeli az adrenalin szintünket. A Legend sikerein felbuzdulva belevágtak a legújabb rész elkészítésébe, amely az Underworld alcímet viseli. A látványra nem lehet panaszunk, mert az előző epizódban megismert grafikai motor egy továbbfejlesztett változata dübörög majd a játék alatt. A Crystal Dynamics ma bejelentette, hogy a megjelenés november 28-án várható PC, PS2, PS3, X360, DS és Wii platformokra.

· Segítsd a munkánkat egy kérdőív kitöltésével, s akár egy Playstation-t
  • AtiRadish
    Azannya <3