2374
-
#12 Márcsak azért is,mert én csak hétvégén tudok netközelben lenni. -
#11 Ok,legyél házigazda,de akkor a nevem nem tűnik el onnan igaz? -
#10 Bááááááááááááááá, én akartam nyitni a totyikot :D
Na nem baj majd a hazigazdasagot kiharcolom >_>
Amugy nagyon varom, Lara dogosebb mint valaha, meg tobb misztikum stb stb.<3 -
#9 Úgy látom,hogy egy kicsit darkosabbra vették a figurát. -
#8 Képek
-
#7 Már csak azért is jobban tetszett,mert nem csak hülye állatokat(bocsi greenpeace),hanem embereket is gyilkolászhattunk,voltak azok a speciális harci mozdulatok,valamint kevesebb fejtörő volt benne,az Anniversary 80%.a fejtörőből állt. -
el bruja #6 jaah én is így vagyok vele, a Legend jobban tetszett sokkal. Már várom! -
#5 Jah,nekem tetszett a Legend,jobban mint az Anniversary,és a legendnek elég gyér vége volt. -
#4 várjuk a játékot -
#3 Mielőtt bárki nekemesne,néztem a keresőben,és nem talált ilyen témát. -
#2 A Play! magazin legfrissebb számában mutatkozott be először a legújabb Tomb Raider, melyből kimazsoláztuk az első információkat.
A Play magazin állítása szerint az Underworld sztorija ott folytatódik, ahol a Legend befejeződött. Lara baba mozgáskultúrája rengeteg fejlődik majd. Ennek érdekében készek a fejlesztők a modern technológia oltára előtt is meghajolni és némi extra tudást magukba szippantani, ugyanis teljes élethűségre törekednek. Az eliminált fegyveresek végre nem tűnnek majd el a semmibe, haláluk után is a földön heverve találhatjuk majd őket. Az időjárás effektek is sokkal élethűbbek lesznek. Az eső például valódi sárt generál és elmossa majd a lábnyomunkat, ezzel is segítve bennünket a hátra hagyott nyomok eltűntetésében. Az EIDOS ennél több információt nem volt hajlandó megosztani a magazin munkatársaival, így továbbra sem tudni, hogy mikor és milyen platformra érkezik a csinos kalandvágyó hölgy legújabb története.(gamestar) -
#1 Napvilágot láttak legelső Tomb Raider: Underworld képek! Lara Croft dögösebb és kidolgozottabb, mint valaha!
A képek meglehetősen mosottasak, valószínűleg szkennelve vannak, de ez senkit ne rettentsen el, inkább lessétek meg, mire számíthatunk Lara legújabb kalandjában. Erre. Alant pedig egy kép, ami ízelit.
(Forrás:Gamestar)
Tehát jön az új Tomb Raider,valószínűleg a Legend folytatása.