2374
  • Grove4
    Jó lenne a fejét is látni,nem?Vagy tetszik nektek?
  • Grove4
    döntsétek el,nekem mindegy,ha megvan a döntés,akkor szólok,vagy szólhattok a modiknak!
  • CroftManor
    Sztem ez a kép se lenne rossz bannernek
    persze átméretezve...
  • Prince23
    Hát nekem akkor is a 126 hsz-ben lévő bannerminta tetszik.
  • Bala10
    ?
  • Grove4
    Ok!
  • Prince23
    Vagy esetkeg ez? ez is minta
  • Prince23

akár bannernak, átmenetileg?
  • CroftManor

• nVidia1
    ne csúfold :D
  • Prince23
    Mint egy balkán csaj xD (román vagy bolgár?)
  • nVidia1
    bocs már volt ez a videó
  • nVidia1
    szép :)
  • nVidia1
  • nVidia1
  • nVidia1
    és milyen vas kell hozzá? remélem nem core2quad! :D
  • Prince23
    "Az Underworld alcímet viselő játékban Lara a villám Istenének, Thor-nak mítikus kalapácsa nyomába ered, aminek hatalma képes hegyeket völgyekké zúzni és Isteneket megsemmisiteni. A bátor archeológus kalandjai ismét a Föld több pontján fognak zajlani, ősi templomoktól az óceán aljáig mindenhol járhatunk majd. Ennek a játéknak sötétebb lesz a hangulata, mint az eddigieknek és a készitők szerint Larának rá kell jönnie, hogy a játék folyamán a saját tettei sodorják majd bajba nem csak őt, de az egész világot. Nemtudni hogy a történet a Legend után vagy elött játszódik és azt sem árulták el, hogy Lara készséges segitői, Alistair és Zip szerepelni fognak-e majd a játékban. Az Underworld Pc-re Xbox360-ra ,PS2-re, PS3-ra,Wii-re és Nintendo DS-re lesz megvásárolható. A Wii-re és a DS-re készülő változatban állitólag különleges tartalom is helyet kap, ami a többi platformon nem lesz elérhető."
  • Prince23
    az
  • nVidia1
    én már a galaxisneten elő is rendeltettem 1 dbot a játékból, pedig soká lesz még november
    TR fan vagyok mi ? :DDD
  • nVidia1
    helló ez a videó nagyon ott van:

Tomb Raider Underworld
  • Prince23
    Tudom, h volt! Csak egy kicsit a topik témáját akartam visszahozni
  • Grove4
    Vótmá,de nem gáz.
  • Prince23
    Csak h a témához térjünk:
  • CroftManor
    Ki mondta hogy nem ismerem be? Jézusom...
    Elismerem, hogy nem olvastam azt a hsz-det, mert nemrég kapcsolódtam be ezen a fórumon a témába.
    Na! Így már megnyugodtál?
  • fery02
    Mégse fejezzük be? Jó.
    A híreket meg a témát csak példának írtam. Az a lényeg, hogy látom nagyon fenn akadtál egy aprócska észrevétlenségen (hogy én említettem nagyon nem sokkal régebben, hogy kijátszottam mindet blablabla), amit nem vagy képes beismerni. Nem egy nagy dolog végülis, reméljük nem fog összedőlni a világ, de hogy ennek eredményeképp 11 OFF hsz egymás után szülessen az szép (meg szerintem még lesz több is :D.
  • Grove4
    Ha valaki össze tudna dobni egy pofás bannert,azt örömmel fogadnám,és előre is megköszönném.
  • CroftManor
    Szted egy hardcore TR fan nincs képbe az aktuális témmában és hírekben?
  • CroftManor
    Itt egyáltalán nem arról van szó, hogy én nem vagyok képbe az aktuális témáról, hírekről.
    Te nagyokos.
  • CroftManor
    Na itt fejezzük be.
  • fery02
    Ó én is dolgozok ám, de ha már fórumozok, akkor amelyik topik érdekel, legalább az utolsó oldalát át olvasom (nem olyan sok, aki szokott olvasni, annak különösképp nem sok), hogy legalább képben legyek az aktuális témáról, hírekről. Dolgoztál tegnap is amúgy? Vasárnap volt.
  • CroftManor
    OFF:
    Én ismerem a fórum szabályzatát, de nem mindíg van ideje az embernek végigolvasni a hsz-ket. Dolgozni is kell járni.

• fery02

Lényegtelen. Ezen a fórumon meg van egy fontos szabály: nem mindíg a legfrissebb hozzászólásokat kell nézni, és csak pár hsz-sal előbb írtam, hogy kijátszottam mindegyik részt. De milyen loller coaster-ség már ilyenen összeveszni
  • CroftManor
    Na ugye
  • fery02
    Bocsi, nem este volt még az azért. de amúgy lényegtelen
  • fery02
    Ennyire régen volt a tegnap este? :) Pedig te is részt vettél benne, és olvashattad azt a hsz-omat. De jólvan na, elkönyveljük figyelmetlenségnek/feledékenységnek.
    Az meg aztán teljesen a te dolgod, hogy visszatérsz-e vagy nem a hivatalos fórumra. Én lehet, hogy visszatérnék a helyedben, mert ott biztos, hogy nagy részt Hardcore TR fanok járnak, akikkel valószínűleg jobban el lehet beszélgetni, de ha elmész innen, akkor annyit még mondok, hogy örülök, hogy "találkozhattam" egy másik TR fanatikussal. :)
  • CroftManor
    Figyelj, én most kapcsolódtam be a fórumba, nem olvastam a korábbi hsz-ket.
    Eddig a hivatalos magyar tr fórumon voltam/vagyok, de azt hiszem visszatérek oda.
  • fery02
    Segítek: #80
    Van benne egy pár kulcs szó
  • CroftManor
    Én honnan tudjam hogy te tudod vagy sem?
  • Prince23
    Min2 1-2 páyla biztos h uszkálos lesz
  • böröczk
    Nem értem, miért sírtok, pl a 2. részben is elég sokat kellett úszkálni, búvárkodni, nekem kifejezetten tetszik, hogy lesz benne fürdőcske : D És ne aggódjatok, szinte tuti, hogy nem ez lesz a túlnyomó a játékban, csak most épp ezt emelték ki leginkább, mivel az új motorral futó új TR-ekben eddig nem nagyon volt búvárkodás stb. A nyílpuska pedig egyszerűen fantasztikusan néz ki, ahogy a ruhához passzentos sárga pityu is. : )