2374
  • sjucus
    Nálam akadásmentesen ment a játék, az árnyékokkal sem volt gond.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ASUS M2N32 SLI DELUXE, 2 GB Kingston ddr2 800Mhz RAM, MSI 8800 GT OC 512MB
  • Besz
    Van rá valami esély, hogy a teljes játék ehhez a demo-hoz képest kisebb erőforrást fog megkövetelni, tehát optimalizáltabb lesz? Vagy esetleg szélesebb skálájú video beállításokkal fog rendelkezni?

Mert leszedtem és kipróbáltam, de sajnos minimumon is játszhatatlanul akad, amúgy szerintem szép a grafikája, csak ne lenne olyan alacsony az FPS (mert ez már majdnem diavetítés). Mivel nem mai már a gépem, ezért a legújabb játékokról már lemondtam, de ebben még titkon bíztam, mert a Tomb Raider játékokat mindig is szerettem. Ráadásul sosem volt egy gépigényes játék, de úgy látszik most már ezt is elérte az a manapság hódító trend, miszerint a grafika a lényeg mindenek felett. Na mindegy, nem fanyalgok tovább, mert még elveszem a kedveteket attól, hogy a feltett kérdésemre választ adjatok.
  • sjucus
    A fene megette! Csinálhatták volna hosszabbra is!!!
  • kirol
    Ebben ugye nem lehet menteni? Mármint a demo-ban?
  • CroftManor
    hát mert hivatalosan ott ér véget a demó
  • sjucus
    A szobor aljához én sem tudtam lejutni. mert ahogy kiszabadítottam a rögzítő kötelet annyit mutatott, hogy az alattam levő híd rész (vagy mi) leért a földre. Utána kilépett a játékból a főmenübe. Mintha ennyi lett volna a demo.
  • sjucus
    Óvatosan a cheat kódokkal. Annó engem is majdnem felakasztott egy-két okostojás, amiért szóba hoztam. :)
  • CroftManor
    Hát ugye mivel a két oldala van a szobornak a kezek maitt, így kétféle képpen lehet lejutni:
    1.
    2.
  • kirol
    Szerintem grafikával semmi gond. De a kamera úgy mozog össze vissza, hogy néha a rosszullét kerülget! :)

Na hogy jutok fel?

Na megvan. De úgy ugrott fel, hogy nem is volt benne a képben! Király!
  • sjucus
    Én is végigvittem a demot. Nem volt olyan nehéz, mint amire az álatoknál számítottam. Kiváncsi leszek a többi pályára is. Az irányíthatósága az amin szerintem jevíthattak volna (helyette rosszabb lett). Amúgy nem rossz.
  • kirol
    Elég gáz ilyet kérdezni, de itt hogy jutok fel?

• Optimus Prime
    Sok kedvenc játékom fórumait ezért nem olvasgatom, max a hivatalos rajongó fórumot. Mert csak fikázzák. A grafika talán nem csúcs, de én nem sírok hogy nem a CryEngie2-vel fut. A Next-Gen kapcsoló nincs a demóban, de anno a Legendnél is a sima jött ki, majd a Next-Genes. Bár tény, akkor ott volt az inaktív Next-Gen kapcsoló. Játékot meg csak a grafikája miatt szeretni? Én egyet se tudnék felhozni. TRON 2.0, de nem mert a sztori és párbeszédek miatt is szórakoztató.

A Shiva szoborhoz hogy lehet lemenni? Mert simán leugrani nem lehet. :D A TombRaiderChronicles.com-on is láttam pár screenshotot. Valami cheat kód? Vagy ügyeskedés?
  • LMNO
    Miért lenne gáz? Ennél sokkal durvább bugok is benne maradnak "kész" játékokban, örüljetek hogy egyáltalán van demo, az is ritka manapság.
    A másik meg hogy itt fikázzátok a grafikát... hát nem tudom, szerintem marha jól néz ki az egész. Nem érdekel hogy nincs benne ilyen meg olyan effekt, nem olyan éles a textúra mint vmelyik csilivili fps-ben, de tök hangulatos ahogy megcsinálták a pályát meg mindent.
    Nem vagyok egy nagy TR fan, sőt a legutóbbi részek egyáltalán nem is tetszettek, de ez a röpke demo bejövős volt. Aztán lehet hogy a teljes már lapossá válik egy idő után, vagy hülyeségekkel lesz tele, mindenesetre kiváncsian várom.

ui.: a zene is marhajó a játék alatt
  • sjucus
    Oké, megvan! :)
  • sjucus
    Elakadtam. Át kell ugrani szembe, és.....? Előre is köszi!
  • Maxtreme
    Miért mi baj a vízzel? :)
  • KaszaN
    igen biztos mert az csak egy bug de ahogy láttad az xboxosban a viz nemvolt olyan fura a mozgások egyben voltak az árnyékok jóhelyen és a kemera sem ment el mindenhova
  • Maxtreme
    Biztos? :D
    Egyébként nem szebb ez szvsz.
  • KaszaN
    van ez igy de az xboxos az má nem béta
  • Maxtreme
    De azért ez gáz nem gondoljátok? :)
    Kiadnak 1 béta állapotú bugos demot, és hát az ember nyilván ebből fog ítélkezni.
    Így akár sok sok vásárlót el is elveszíthetnének.
  • KaszaN
    ez kismiska énmeg átmentem a falon
  • sjucus
    TRUbug
    Én is találtam hibát. Lara kb 15 cm-rel lebeg a hajó felett.
  • Shep
    Lehet, hogy nem is bug, hanem repülés képesség :)
  • Kandurex
    Az rendben van, de olyan sincs amit a grafikáért szeretjük, szóval paradox azzal jönni, hogy nem a grafikáért szeretjük.-
  • KaszaN
    De ahogy mondtam ez csak béta
  • KaszaN
    Hú ezaztán a bug XD
  • Shep
    Hát én lelőttem őket simán, nem hedcsátoltam, mert mire benyomtam a G-t addigra már majdnem rajtam voltak :)
  • Shep
    Közben már rájöttem, azért kösz.
  • Shep
    Egy kis bug
  • KaszaN
    Nemkell pánikba esni emberek! Kiderítettem hogy ez a demó igazából nemis demó hanem az ugynevezett béta pálya amit láttunk első gamelpayként. Szóval ez még nem ilyen lesz.
  • fery02
    Ez bizony akad
    A kameramozgás tényleg kicsit gyászos, de mintha ez előző részekben ezzel nem lett volna gond. :(
    A másik az a headshot-ok kivitelezése, ami nekem sok volt. Már csak azért is, mert a tigrisek között ezredmásodpercek alatt kell reagálni, a másik meg az, hogy teljesen nem kézre eső gombokat ír, hogy állítólag azokat kellene nyomni(G,H,Q).
  • KaszaN
    Tessék ebben bentvan hogy hogyan kell feljutni. De takerd a végére mert ottvan.
  • Maxtreme
    Nem olyan hosszú.. A mai 2 perces demokhoz képest ez igenis nagyon hosszú :)
  • alma2
    Nem valami hosszu a demo sot, max 30 perc, de neha azert idegbajt tudja hozni az emberre ami pozitiv :) Bar van eleg iranyitasbeli hibaja, de a tombraider mar csak ilyen.
    Jo hajhullast mindenkinek :)
  • Vincentcloud
    Ha te a grafikája miatt szeretsz 1 játékot, teljes szívemből őszintén sajnállak...
  • Shep
    Ezzel szemben van egy csomó olyan is ahol szar a grafika mégis szeretjük, tehát ...
  • Shep
    Na tehát nyilakkal jelöltem merre mozgok, a képen nem látszik, de ott van egy oszlop amiról átugrok a képen látható másik kisebb oszlopra arról pedig középre egy újabb oszlop tetejére (ezt Lara pont kitakarja) de innen hova, ha előrefele ugrok akkor csak visszaugrok oda ahonnan indultam, ha meg jobbra akkor meg oda ugrok vissza ahonnan már majdnem fel lehet ide mászni ahol pont állok.
  • Kandurex
    Ezt majd minden, védeni-akarom típusú játéknál ellövik, a "nem a grafikájáért szeretjük", na de még is hány olyan játék van, amit a grafikájáért szeretjük? :) Szóval a grafika igen számít, sőt, fontos tényező.
  • CroftManor
    Hát felmászol arra a gerendára és ugy tovább felugrasz arra az oszlop szerűségre, aztán átugrasz arra a másik kiálló gerendára ott is felugrasz és ott jön az hogy háromszor kell ugrálni a falak között.
  • Heuro #373
    Motorbicikli :-))