2374
-
#332 Most öszintén ki nem szarja le a boxfos verziót ? -
#331 Fifa érdekes, bár azt nem néztem fullban, de állítólag ugyanolyan.
Viszont egy demo-hoz hozzátartozik minden. Vagyis eszerint fog dönteni a játékos, hogy megveszi-e vagy sem legtöbb esetben.
Ez nem jó reklám így ha igaz persze..
mert erről nem halottam semelyik fórumon sem. -
#330 Valaki megtudná mondani h hogyan kell a time trialt megcsinálni?????
Vagy a demóba nemlehet?????? -
#329 Hát, pl a Fifa09 is úgy jött ki, hogy közepes grafikai részletességgel lehetett játszani csak. Szerintem azért adták ki a TR-t next gen nélkül, hogy ne 3 gigás legyen a demo csak 1. -
#328 Igen pont ezt mondtam én is.
OTT AZ ELEJÉN TŰZ A NAP ÉS SZEBB A GRAF.
De feldobta az előbb valaki, hogy ebben még nincs nextgen content, és mint legendnél, majd külön lehet bekapcsolni a fullban.
CSAHOGY akkor mi értelme volt ezt így kiadni???
Én azt mondom így előre (eddigi tapasztalatok alapján), hogy az ég világon semmit nem fog változni ehhez képest a full.
Egyedül crysis-ban volt eddig ilyen effect kivétel, de attól még benne volt a menürendszerben. itt meg nem hinném, hogy ezt külön átalakítják ez miatt. -
#327 Hát nekem a demó 35 perc alatt jött le.
Ami eddig lejött, az xboxos verzió sokkal szebb.
kép1
kép2
kép3
kép4 -
#326 Jah akkor sorry. ez agy már más. Bár nem vágom hogy demo-ban miért nincs, és főleg hogy akkor miért akad. -
#325 ...állítólag lesz nextgen kapcsoló a játékban, mint az előzőben is
demóban még nincs -
#324 Lol.
már elég volt elindítanom az elejét.
Boxon a hajó orrának irányából tűz a nap!!!
PC-n semmi. egy háttér van és ennyi.
Szánalom!!!
Sebaj. cserébe ronda a növényzet és akadozik. -
#323 4-alap, és 4plusz alcímmel elátott rész volt. ez a 9-edik.
télleg igazad van.
Szép, de unalmas már ez a lerágott csont. Meddig akarják még ezt eladni a népnek? -
#322 Háát fényévekkel jobbnak tűnik, mint sz eddigi 4-5-6 -
#321 Megnéztem én is,
ami tetszett:
grafika, hangulatos pálya design
ami nem tetszett:
unalmas ugyanazon játék menet
Ezt a puskaport már ellőtték az előző 5 vagy 6 nem tudom pontosan részben. -
heringer #320 Sztem jó lett a game.:D -
#319 No, én is készítettem pár screenshotot. :) Kipróbáltam full grafikán, minden effektet bekapcsolva, 16x AA, 16x antizotróp-szűrés. Lévén képet nem mindig tudok beszúrni, így itt az album:
Tomb Raider Underworld demó képek
Van egy közeli kép, amikor az egyik "gerendán" egyensúlyozik, meg amikor a vízesésnél a vízben jár. Utóbbi azért tetszik, mert érezni a vizet és ettől nehézkesebben is mozog.
Itt van még pár link a demóhoz, aki nem talált volna:
Gamer'sHell
Gamedaily (ez a leggyorsabb)
Filefront -
#318 Na kivittem 4szer a demót :)szépen fut szépen is néz ki. Télleg az észrevettétek h egy rakás rejtett hely is van? megtaláltam mindet X). Jaés nemtudja valaki, hogy hogyan kell time trialt csinálni? -
xido #317 pcdom tru demo -
#316 Képek alapján szebb az x360-as verzió, de ezt is megnézem azért élőben...:P -
#315 Yes
Demo -
Gabe18 #314 3. képen a víz alatti zombi Lara nagyon jó... -
Gabe18 #313 Hardwired-en fent van,és full sebességgel jön.Legalábbis az én 700k-s letöltésem bírja. -
#312 Filefrontról szépen gyorsan lejött nekem!
-
#311 Valaki tegye fel légyszives torrentre, már tiszta ideg vagyok, hogy a fél napom ráment erre a szarságra, pedig már csak kis része hiányozna a fájlból. Flashget-tel, meg Firefox kiegészítőkkel sem tudom folytatni, vagy ha valaki ért hozzá kérem írja le, hogy hogyan folytathatnám azt a fájlt. :/ -
#310 "Szerintem én le fogom állítani" - nem fogom leállítani, mert leállt magától 880 megánál, kiírta, hogy "Letöltés kész".
#306: majd szólok. -
#309 Je letöltöttem végre!:D -
#308 De szerintem megtudja magyarázni -
#307 Ez érdekes ezek télleg azok a képek. -
#306 Szerintem én is. Szólj, ha valami populárisabb torrentoldalon már fellelhető, légyszi. -
mikiking #305 nem szép dolog ez :S -
#304 Nem lesz ez így jó, már én is itt tartok. Szerintem én le fogom állítani, és várok torrentre... -
#303 Igazán rendes dolog a képeimet sajátként feltüntetni más forumon, gratulálok
Ha esetleg nem vágnád miről van szó -
#302 én kipróbáltam, újat kezd. : / Úgyhogy folytatom az előzőt, kemény 25-tel süvít lefelé. -
#301 Ha nemadódik semmilyen hiba, akkor 1 óramulva lentlesz jee :D -
#300 Jó lenne rá áttérni, csak nem tudom, hogy ha megállítom most a letöltést (Firefox 3.0.3.), akkor ha erről az új helyről elkezdem szedni, akkor folytatja-e, vagy új fájlként elkezdené szedni újból. :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legjobb az lenne, ha egyik hazai trackeren meglátnám már végre, mert akkor gondolkozás nélkül leállítanám most, és onnan folytatnám. :D
#293: Nekem már csak 35-el. :D
#298: Detto. :/ -
#299 Ja, azis igaz :S -
#298 Igen, de nekem néha szétkapcsol a net, úgy meg elég necces otthagyni a gépet reggel 6 tól hogy nem megy a töltés... -
#297 megcsináhattad volna h reggel mielött elindulsz munkába, elindítod a letöltést, és mire hazaérsz má nyomhatod is :) -
Kimi23 #296 Tessék innen gyorsan jön -
#295 jaja, nekem is, valószínűleg túl sokan kattantak rá : ) -
#294 Pardon, elnéztem a rendszerben a sebességet :)
Hát, én még el se kezdhetem szedni, ugyanis csak 6ra érek haza munkából -
#293 Nekem meg 30megás netem van de sajna túlterheltek lehetnek mert csak 50k-val jön:(