2374
  • fery02
    Látom közben elég sokan felfedezték a linket.:
    Mikor elkezdtem szedni, jött max sebességgel (130), közbe szüneteltettem egy fél órára (DVD-t írtam), majd miután folytatni kezdtem, onnantól egészen mostanáig már csak fele sebességgel jön. :/
    #290: 1 megás netem van.
  • KaszaN
    18% :D és még van 2 óra 15perc XD
  • CroftManor
    Általában a 130 kb/sec az 512 megás netnek felel meg.
  • KaszaN
    Minél elöbb leakarom cserélni ezt a tetű netet mert ezekszerint lassabb mint bárkié. Most épp, 130kb/mp-vel jön ami 2 és fél óra (+2perc) elég szar ügy. De ahogy a mostani szolgáltatókat ismerem lehet h ha valami ennél kétszer gyorsabbra cserélném, még talán kevesebbet is fizetnék érte.
  • CroftManor
    de, tudom hogy kerested, hiszen az előbb írtad le hogy több mint egy órát kerested...
  • CroftManor
    Nem, ez csakis a net sebességedtől függ
  • KaszaN
    Ja és, másnak is 6 óra 40perc a letöltési idő????
  • KaszaN
    Azthiszed nemkerestem? :D De rámentem egy linkre h download és rádobott egy másik oldalra ahol volt mégegy link ami rávitt mégegy oldalra és volt ahol rákattintottam a downloadra éscsak reklámok voltak ott.
  • CroftManor
    Pedig egy jó pár helyen fent van. Pl tombraiderchronicles.com, tombraider.extra, tombraider.hu
  • KaszaN
    Isten vagy!Lehet hogy énvagypk ekkora béna h nemtaláltam pedig 1 óráig kerestem de nemérdekel. 10000kösz :D
  • Newfronter
    Demó
  • KaszaN
    Lejebb 2 linket is találtam és hozzáteszem onnan nemlehetett letölteni az egyik link egy fórumra dobott ki ahol nemvolt sehol a második meg egy oldalra dobott ahol kivolt írva letöltés rákattintok és megint egy másik oldalra dob valami fileplanet ahol még regisztrálás utánsem találtam demót! Most akkor hol? mit? mért?
  • KaszaN
    Végigdúltam a netet és nemtaláltam Underworld demót! De lejjebb olvastam valaki má játszott is vele. Hol a fenébe van?!
  • böröczk

már csak egy szűk hónap a megjelenésig. : )
  • böröczk
    Szóval Lara Croft dögös meg minden, de nem egy közönséges, prosztó üsző.

Demó töltődik : D
  • böröczk
    de ocsmány
  • sb1

• Optimus Prime
    Hopsz! Tomb Raider Undeworld demó
  • Optimus Prime
    Nekem végre sikerült leszednem a FilePlanetről, igaz hogy törölték, de nekem valahogy mégis sikerült. :)
    Nagyon szép lett, és egyáltalán nem vészes a gépigénye. Bár látom Maxtreme gépén szebbek az árnyékok, nekem az valamiért pixeles, de másnál is. Mivel javíthatok rajta? Igaz csak egy 8600 GT-m van, de nem reméltem, hogy ilyen simán fog futni. Lara arcát érdemes nézni mikor egyensúlyoz. :D

Itt egy újabb link:
  • Maxtreme
    Annyit azért nem :p
    Ő hogy őszinte legyek, eddig még nem sikerült összehoznom a BT-t. Lelőttem őket simán :-D
    De majd gyakorlok, a fullig erre pont jó lesz a demo.

A legkevesebb FPS szám amit láttam (felülről szemlélted a tájat) az 43 volt, szal nem :)
  • CroftManor
    Jézusom, akkor te fizethetsz vagy 15 ezret
    Szép az arca, és a tigriseknél a bullet time megy?
    Nem akad egyáltalán?
  • Maxtreme
    20 :) (chello gold)
  • Maxtreme
    Még 1-2 kép ha nem baj :) (meg ha baj akkor is xD)

• CroftManor
    És hogyhogy ilyen gyorsan lejött neked?
    Hány megás neted van? 4?
  • elite
    Akkor nálam is :)
  • CroftManor
    Juhéé
    Akkor el fog futni nekem is maxon? Ez csodálatos
  • Maxtreme
    amilyen neked :)
  • elite
    És milyen VGA karid van?
  • CroftManor
    Gondoltam :D
    Jól látom a negyedik képen? 76 fps? Milyen VGA karid van?
  • Maxtreme
    Kissé bugos az árnyék :)
  • CroftManor
    Szép szép, de az első képen a mellénél igencsak érdekes a bőre
  • Maxtreme
    Meg persze.
    Tény hogy a textúrák lehetnének élesebbek is, de le van szarva :)

Magáról a játékról:
    Aki az eddigi Tr-eket szerette, annak ez is tetszeni fog. Ahogy nézem nem a legend, hanem az Anniversary volt a példakép :)
    A hangok jók, a gépigény sem vészes. ellenben remélem a kamerakezelést javítják, mert BORZALMAS. Gyakran fordul elő az, ha közel állunk valamihez, elkezd ugrálni az egész kép. (mondjuk ezen már segíteni szvsz nem tudnak) Ez baromi kellemes feature akkor, mikor mikor elrugaszkodva kell pl 2 oszlop között felfelé ugrálni, (pop style rulez..)
  • fery02
    Szerintem a Legend még most is megállja. :D Pláne még ez. :)
  • mikiking
    na fantzasztikus.... szoval akkor szép grafikája van ? megállja a helyét a msotani játékok mellett ?
  • Maxtreme
    Nos demo kipróbálva, pár perc erejéig. Szép is jó is, jól is megy :) (max graf 4xaa/16Xaf)

Készítettem pár képet:

• besodrom
    Üdv.tölthető a demo Underworld demo
  • besodrom
    Sziasztok amíg nincs pc demo van video:Underwold demo xbox
  • DarkSector
    oksa monnyuk én sem tudom elképzelni ezt a gépigényt.
    videó indul...:P
  • CroftManor
    Sztem azért geforce 8as szériától felfelé, meg ati 3xxxtől felfelé, el fog futni maxon.
    Biztos nincs olyan gépigénye mint egy crysisnak
    ...de amíg nincs demó, nézzétek meg TR videómat
    (aki még nem látta volna)
  • fery02
    Az aláírásomba látható gépemmel öcsém Far Cry 2-zik, olyan szinten, hogy függő. Ideül a géphez, már előtte automatikusan indítom neki a játékot, ha épp én ülök előtte. Semmi mást se csinál a gépen, csak azzal játszik, régen pedig netezett, msn-ezett, esetleg több játékot nyomott (nem egyszerre). Több órát eltölt itt, és csak ezt nyomja
    Nem is tudom, hogy ha high end gépünk lenne, hogy alakulnának a dolgok.