2374
-
#372 Na, de a lépcsőhöz, hogy jutok el az a gondom, azt tudom, hogy oda kellene mennem csak nem tudom hogyan. -
#371 Akkor én is kérdezek: hogy lehet átjutni ide?
egyébként pont ott van ahol most Te vagy, csak épp az ellenkező irányba -
#370 Hát veled szembe fel a lépcsőn aztán balra átgurulsz a fatörzs alatt -
#369 Innen hova frászba kell menni, mert balra át tudok ugrani, meg onnan középre az oszlop tetejére, de utána vége vége a dalnak.
-
Vincentcloud #368 A Tomb Raider-t sosem a grafikája miatt szerettük, de amúgy annyira jó hogy mindenki itt fikázza hogy néz ki, de ha nem tetszik nem játszol vele. Hangulata megvan, és mielőtt bárki kötözködne, megvan az összes rész eredetiben, és ezt is meg fogom venni. -
#367 Szerintem az elso resze volt a legjobb, de biztos csak azert gondolom ugy, mert az akkor anno ugy utott mint a legnagyobb mennykocsapas :)
De teljesen ugy tunik semmi pluszt se kapnak a pc-sek, sot szerintem az xbox fele teljesitmenye is unatkozni fog jatek kozben :)
Azer egy picit feltupirozott texurakkal mar jobban nezni ki. Nem olyan latvanyos 2 cm-rol nezni a mosadekokat :) Meg mar tullephetnenek azon, hogy minden szikla 4 haromszogbol all, amin kocka kilepok vannak, de meg veletlenul se lepne oda. Na nem szidom jobban, mert amugy jol el lehet szorakozni vele aki szereti ezt a stilust. -
#366 Szerintem az elso resze volt a legjobb, de biztos csak azert gondolom ugy, mert az akkor anno ugy utott mint a legnagyobb mennykocsapas :)
De teljesen ugy tunik semmi pluszt se kapnak a pc-sek, sot szerintem az xbox fele teljesitmenye is unatkozni fog jatek kozben :) -
#365 Hát a Tomb Rájdert sosem a grafika miatt szerettük igazán, bár szerintem csak az 1-3-Legend részek voltak jók, a többiben túl sok volt az ugra-bugra. Remélem ez is Legend szerű lesz és akkor nincs gond. -
#364 Vehetnenek, mar egy mainak szamito motorot, mert ezek a 2d-s hatter kepek finoman szolva is illuzio rombolok, a tobbirol nem is beszelve. Van amelyik noveny lengedezik, van amelyik nem, van amelyiken atmegy mintha ott se lenne, poligonokban sem uszkal az egesz. Melyseg erzet 0.
3 evvel ezelott kb meg elment volna.
Amugy az osszehatas annyira nem veszes, a hangulattal es a zenevel sincs semmi baj, leszamitva a ratyi kameramozgast.
Az videok alapjan azt ittem sokkal nagyobb lepest tettek elore tevedtem.
-
#363 Nekem nincs is árnyék rajta:
Viszont az átvezetőben nekem is ilyen az árnyék. -
#362 Nagyon egyszerű amikor egyensújozol nyomd emg a haladási irányt és a ctrl-t és akkor arra cigánykerekezik -
#361 Cigánykerekezést hogy csinálja? -
#360 Korrekt grafika ez, de szerintem se full detail, annyira jó gépem nincs, hogy ennyire jól fusson maxon. :D
Csak a kamerakezelést kéne gatyába rázni, mert az nagyon ótvar szűk helyeken. -
#359 -
#358 Amúgy a te első hajós képeden épphogy scak bugos az árnyék rajta, nekem meg nagyon bugos ott -
#357 A Legend-es képen olyan Arnold Schwarzenegger-es feje van.
#354: Valóban. :O -
#356 Az tény, de akkor is az eddigi legjobb. Nem az a hülye viaszbaba/porcelánbaba (vagy épp a pixelrulez) feeling.
1kis visszatekintés:
Underworld:
Anniversary
Legend:
Angel of darkness
(tovább ne menjünk :D) Szvsz akkor is az új a legjobb eddig. -
#355 Hát sztem a koszolódás a Legendben anyban szebb volt, egyébként is elég agresszív
feje van -
#354 azért a 2D-s bitkép (szikla) a háttérben odabasz :-D -
#353 Ja irtózatosan/játszhatatlanul csúnya!
Miért hót koszos mindig a bőre, még akkor is, amikor kijövök a vízből? Vagy csak bőrbetegsége van? -
mikiking #352 tényleg csunyabb a grafika mint boxon ? -
#351 Sztem nagyon jó, csak rövid és a tigrises részek elég nehezek, a bullet time se egy egyszerű figura, nekem ráugrik a tigrisre, be is lassul a kép, de az egér szinte meg se moccan, elvileg rá kell irányítani a kurzort az ellenre, nekem egyszer se jött össze, de ezen kívül nagyon szép és jó meg minden, kissé szokatlan az irányítás.
Már megy ez a cigánykerekezés vagy mi
és sikerült lemennem a Síva szoborhoz is -
#350 "Eddig is az voltam"
Már elnézést de akkor mi a lónak a f*szát keresel itt? Senki nem kíváncsi arra hogy a konzol mennyivel szebb vagy jobb.. Ezt még hány topikba akarod eljátszani? bezzeg vérig lennél sértődve ha a PC-sek mennének a konzol részlegbe fikázni.
Más:
Szvsz a fullban sem lesz nextgen kapcsoló. De ha lesz is, tuttó hogy ez a NG gfx :) Ps2-höz túl szép. (mellesleg semmi baj nincs vele szerintem. Legalább nem kell nek 222 magos cpu :)) ) -
#349 Az Anniversary edition nem minősül önálló résznek, hisz csak 1 remake.. -
strebacom #348 Te mint szakértö milyen a demó????De öszintén???? -
#347 Ok, kösz. -
#346 Ezt így nem valami könnyű leírni, hogy merre menj, de pl az első tigrisek után lefelé a patak medréhez, a második adag tigris után meg felfelé kell tartani. -
#345 Hát el kell ugrálni, mint ahogy régen is úgy kellett :)
A tigrisek megölése után hova kell menni, mert felszenvedtem magam az oszlopokon ,de csak kincset találtam, nem pedig a továbbvezető utat? -
#344 Van valaki aki kitud nyírni 3 tigrist anélkül hogy hozzáérnének? Ha van akkor mondja el hogy hogycsinálja mert én aligélem túl. -
#343 Eddig is az voltam, csak volt egy 2éves kihagyás kb , de mostmár mint sajátkezüleg ki tudom próbálni őket, már tényszerűen kijelenthetem, amit látok.
Eddig csak képeket láttam, meg árkádban próbáltam ezt-azt.
És 100% hogy tomb jelen esetben ahhogy áll messze elmarad ..bár ez nem lenne nagy gond, ha legalább a játékmenet újszerű lenne, és nem a kinézettel törődne az ember, de a régi részektől max ez különböztethetné meg..de nem. -
#342 Sorry de mint írtam ez a fő részek közül a 9. már!!!!!!!!!!!!!!
Tomb Raider
Tomb Raider II
Tomb Raider III
Tomb Raider: The Last Revelation
Tomb Raider: Chronicles
Tomb Raider: The Angel of Darkness
Tomb Raider: Legend
Tomb Raider: Anniversary
!!!
Tomb Raider Underworld
-
#341 Te is átálltál a setét oldalra miota vagy ekkora konzol bubus. -
#340 Nincs itt semmi gond, csak már 7. *-ére próbálják eladni ugyanazt a rókabőrt, hát persze, hogy nem megy le a torkunkon. Viszont egy olyan játékosnak aki még új, vagy most kezd el komolyabb foglalkozni vele, annak remek játék. -
#339 Ez a mai piac. Graf csak itt nem nagy vasziszdasz...konzolon szebb, meg irányítás is jobb joy-al.
Én inkább erre nem tudok mit mondani:
(szerintem be vót baszva, vagy lőve akkor és az aki és amikor ezt kijelentette!!!)
"és a készítők forradalmi újításokat ígértek"
Mi a forradalmi újítás ebben...kérdezem én, aki már az előző 8 résszel játszott???
Hogy most kis bogarak is támadhatnak??? -
#338 Te vagy gyenge nem? -
#337 végigtoltam ezt a nyúlfarknyi demot úgy hogy használtam gamepadot is az egér és bill mellé,hát nem vagyok elájulva,sőt lehet hogy öregedtem én is 11évet az első TR óta de nekem már semmi új érzés nem volt,valahogy az egész olyan száraz,full grafikán se egy vasziszdasz,és a hangulat is elmaradt vagy lemaradt inkább.
a pókok főleg de minden ránk támadó állat gagyi. -
#336 Engem, két dolog zavar csak a játékban ami lehet h csak a demóban van, de akkoris zavar.
1. A tigrisek túl erősek (IQ Nuku)
2. A kamera, valami rettenetes -
#335 Szerintem nincs az még a demoban.
Amúgy nem rossz a demo, itt-ott igen szépen is néz ki, és 7600-as kártyámon teljesen jól fut. Egy baj volt, hogy a vége felé Alt/Tab-bal letettem tálcára, s mikor visszahoztam, onnantól kb 1 fps-sel ment, ki is kellett belőle lépni.Amúgy meg a szokásos, ugrabugra, egyre érdekesebb mozdulatokkal, amire inkább már csak egy majom volna képes.Szokásos feeling, mikor tizedszer esünk vissza, hogy kezdhessünk elölről a percek óta tartó mászást, 0 IQ-jú ellenfelek (a tigris felülről morogva nézett rám, s várta meg mozdulatlanul, míg lelövöm) s valami egészen borzasztó kamerakezelés, amitől vagy elszédül az ember, vagy csak pont azt nem látja amit kellene, s csak sejtése van, hogy mi is lesz, ha innnen most elugrik jobbra, vagy balra. A víz, a víz alatti részek tetszettek (bár ilyen gyorsan úszva Lara esélyes volna az olimpián) illetve tetszett a környezet, a fel-fel rebbenő papagájok, a falon futó gekkó, illetve a hangulatos zenei aláfestés is.
Hát sok újat nem fog mutatni, a rajongók úgyis el lesznek vele pár hétig, elvégre újabb pályák, újabb kalandok. -
#334 Valaki megtudná mondani h hogyan kell a time trialt megcsinálni????? -
#333 Háát aki válsztah a kettő közül, az nem.