2374
-
#532 Hát nekem eddig ez a legjobb TR.
Nekem megvan az összes eredeti első kiadásokban. És igen büszke tulaj vagyok :D.
A TR1 még szép kartondobozos kiadásban van meg. Már csak az Unfinished Bussines kellene meg az UW és kész a gyüjteményem.
Anno hajnalokig toltam a tr-t. Most sincs másképpen. Csak jelenjen már meg végre :D. -
#531 :O -
#530 Pont ezt mondom.
unalmas. küldetéslemeznek hívják az ilyet. -
#529 A játék is ugyanolyan, mint eddig :) -
#528 Szerintem az irányításon nem is érdemes variálni. szerintem úgy jó, ahhogy van.
inkább a játékkal van gáz. -
#527 full ugyanaz mint eddig -
Torda5 #526 Milyen a jatek iranyitasa van olyan mint az anyverseryben -
Evoluti0N #525 Áhám megvan a gond. Újból felraktam a játékot, h megkeressem a gamepad-dal történő kameraforgatást, de megint nem találtam. Utána néztem a neten és kiderült, h az 1.0-ás verzió (ami nekem is megvan) bugos, nem támogatja a forgatást, de az 1.1-es patch kijavítja a dolgot -
#524 Trainer -
#523 Nade most komolyan hogycsináltad? -
#522 Igen
Megkérdezték, Te ellenség, vagy barát vagy? Mondom barát.
Ja, akkor oké -
#521 Befenyítetted őket? -
#520 -
#519 Lehet -
Evoluti0N #518 Akkor lehet, h csak béna voltam és nem találtam az opciót -
#517 Én a Legendben is tudtam mozgatni a kamerát. Azzal vittem végig -
#516 Nem ismerem, de majd megpróbálom azért -
#515 Helló! a Pókember: Web Of shadows-ról tudnál összeállítani egy jó kis pörgős tréjlert? Már ha ismered/játszod a játékot... -
Evoluti0N #514 Félreértesz :).
Én is tudok menni rendesen gamepaddal az Underworldben, kameraforgarás is van. A Legendben nem tudtam rendesen menni vele, mert nem lehetett a kameraforgatást bekapcsolni. Szal vagy nem forgattam, vagy néha-néha odanyúltam az egérhez, esetleg egér+billentyű kombinációt használtam. -
#513 Egyébként szerintem a készítők látják ezeket a videókat a neten és kijavítják. Állítom van nekik külön embereik akik ezeket figyelik a neten hogy holvannak a bugok és kijavítják azokat a teljesig. -
#512 Én tudok menni normálisan gamepadal :) megcsináltam hohy a kamera meg a gombok jól legyenek és most azzal tolom a demót :). -
Evoluti0N #511 és az egérrel kellet kínlódnom :) -
Evoluti0N #510 Végigvittem a demot és nagyon bejövős :). Ami nagy +, h a gamepad axis-aival lehet forgatni a kamerát (a legendben nem lehetett :P). -
#509 Remélem ezt a bug-ot orvosolják majd! -
#508 Kösz az infót
Egyébként tudok róla, csak azt nem tettem bele a videóba.... -
Kaslerka #507 Na, emberek én továbbjátszottam még a videó alapján a demót :) lenn még lehet 1-2 okossságot csinálni. A szobor karjait le lehet hajtatni... Egy kis ügyeskedéssel. Szóval lehet még lenn játszani. Hajrá. -
#506 én pulcsit könyvet meg nemtom illatszereket -
#505 Közeledik lassan a karácsony :D! És ezzel még sok játék is kijön X)ti mitkértek karácsonyra? Én nyilvánlavólan Tombraider Underworldot :D -
#504 közben megtaláltam leljebb kösz :) -
#503 Akkor nézd meg a videómat
tessék -
#502 banyek nekem csak lezuhan a híd és vége a demónak :|
ilyenem nincs -
#501 Ahhoz kell két kis tükör, amit majd a Shíva két kezébe kell tenni és scak akkor verődik a fény a legyezőkre, onnan meg a kristályra, de sajnos a tükrök nincsenek benne a demóban, ugyebár ez a rész sincs benne hivatalosan :) -
#500 Itt hogy kell a szobrokat beállítani?
-
#499 lesz gamepad támogatás? -
sjucus #498 #442
#444!
Akkor nem jól értettem valamit? -
#497 Csak fog. -
#496 hangulatos kép -
#495 Nem lehet menteni benne, majd a fullban elmentheted a checkpointok után. -
#494 Magyarul jelent meg? :O -
sjucus #493 oké, tényleg annyi. Valamit elnéztem.