2374
  • qtab986
    ATI 1800XT or better.
    A kártyák között nem vagyok otthon. Az én ATI 9600XT-m a küszöb alatt van?
  • sjucus
    Lehet, hogy a videokártyát kellene lecserélned. Nézd meg a rendszerkövetelményét a játéknak.
  • qtab986
    A demot nem tudom futtatni. Már próbáltam mindent minimumra venni de akkor se fut.
    LINK1
    LINK2
    A dxdiag -ot futtattam de nem talált hibát.
    Mi a hiba oka?
    AMD Athlon 2.5; 1GB RAM (Windows XP); ATI RADEON 9600XT.
  • artschi
    a doboz foglalja a helyet
  • rotator
    Akkor kb. 500 forintot spóroltál meg ahhoz képest, mintha a CD Galaxisnál megvetted volna mindkettőt dobozosan.
  • CroftManor
    Megjelent az utolsó trailer
  • sjucus
    Az XBox-os már fenn van a torrenten.
  • artschi
    Steam-en megvettem 40$-ért, ingyé' adják hozzá a TR: Legends-et.
  • kirol
    Hihetetlen!
  • Prince23
    Tomb Raider Underworld (c) Eidos ALLSTARS
  • Kaslerka #602
    X-re kinn van... Reménykedjünk... :)
  • sjucus
    Tetszett az Experience, csak sajna nem sok időt hagytak nézelődni. Nekem a tájak és a környezet is szimpi a TR játékokban. Jöhetne már az új rész!!!
  • Heuro #600
    Köszi :-))
    Lenne még ... de hát ugye nem lehet ... egyelőre.
  • CroftManor
    Igen... meg mindenki a saját dolgaival van elfoglalva
  • KaszaN
    Hát igen ez egy olyan dolog amit némán tátott szájjal kell várni
  • sjucus
    Mindenki némán várja a csodát, hogy megjelenjen végre a játék.
  • KaszaN
    Kihalt a fórum?
  • rage
    A hivatalos oldalon keresd (www.tombraider.com) s ott nézd meg.
    Jópofa bemutató a játék helyszíneiből.
  • KaszaN
    Underworld Experience?? Ammeg mi?
  • rage
    A weboldalon lévő Underworld Experience-t megnéztétek már?
    Egész jó kis flash-játék, jó kedvcsinálónak :)
  • CroftManor
    Hát még nem tom, mivel most csak a demóból tudnék dolgozni, így elég egyhangú lenne a videó, de nemsokára el fog
  • KaszaN
    Mikor készül el az új videód?
  • sjucus
    Á, nem is!
  • KaszaN
    Márcsak 10 nap?!! Dejó!!!
  • CroftManor
    Már csak 10 nap a megjelenésig
  • KaszaN
    Ez a fórum egy drámasorozattá kezd átalakulni
  • rage
    Akkor most már visszatérhetünk a Tomb Raiderhez ?
    :-)
  • sjucus
    Nem én tagadtam kétkézzel, én csak nem írtam le. Nem ugyanaz.
  • CroftManor
    És ezt nehéz lett volna beismerni?
    Részemről dettó.
  • sjucus
    Te is bunkó voltál, én is...Kvittek vagyunk. ENNYI!
  • sjucus
    Tudod mit? Lovagolj ezen amíg akarsz! Nyalogasd nyugottan a sértett férfiúi hiúságod. De ez a fórum nem erről szól. Jobb, ha szépen megnyugszol!
  • CroftManor
    "Az, hogy nem fizetnek meg érte nem azt jelenti, hogy mindenkivel bunkó módon kell értekezni."
    Erre a mondatodra reagáltam azzal hogy hagyjuk ezt abba, mert sok baromságot hordasz itt össze.
    Igen írtam neked privit, pontosan azt, hogy ha azt írom hogy talán ha tájékozottabbak lennétek...ebben nincs semmi nagyképűség. Erre te? Te szarfaszú barom, te köcsög, te barom!
    És még te osztod másnak az észt hogy mekkora bunkó?
  • sjucus
    Nem én voltam, aki mindenki előtt azt mondta, hogy hagyjuk a vitát, utána meg priviben zaklatsz. Mi a francot akarsz? Nem kéne ilyen kétszínűnek lenni. Ha akarod mások előtt is lehetek bunkó, mert szerintem ezt érdemled. Te talán már le kellene zárni a nyavajgást és továbblépni. Nem gondolod?!
  • CroftManor
    OFF:
    De ez tetszik a legjobban
    "Sokat kell még tanulnod arról, hogyan kell "beszélni" az emberekkel!"
    Te hordasz le mindenféle szarfaszú köcsögnek priviben, de én nem tudom hogy kell beszélni az emberekkel. Ja és én vagyok a beképzelt fasz, akit te lenézel. Bagoly mondja verébnek!
    Hát édesem te most vagy önbizalom túltengésben szenvedsz, vagy alapból egy beképzelt picsa vagy.
    Több lehetőség nincs
  • CroftManor
    Milyen patch? Nem jött ki a demóhoz patch.
    Csak trainer meg fly mód.
    fly mód pl innen
    vagy innen
  • Dante73
    Üdv urak!
    Valaki mutatna nekem a patch-hez egy linket? Tudom, gugli a barátom, viszont hirtelenjében csak ilyen regisztrálós oldalakat dobál, ami nem a szívem csücske.
    Más.
    Valahol ki lehet kapcsolni az automata kamerát? Ismét nincs ugyanis a helyzet magaslatán a kamerakezelés. Mondhatnám, kissé agyoncsapja a játékot. Imádom a TR sorozatot, minden darabja itt figyel a polcon, de az Ani-t például pont ezért már nem volt türelmem befejezni. Sokszor nem látod azt, hová kellene ugrani, mindig Lara mögé áll a kamera, közvetlen előtted így nem látod mi van, és sorolhatnám.
    Szóval valaki, tudna segíteni az én "nagy" problémáimon?
  • CroftManor
    Figyelj, hagyjuk abba. Most fordul el először itt olyan, hogy vkivel nézet eltérések vannak. Nem vagyok bunkó, inkább segítőkész, általában segítek, ha kell, nem véletlenül tettem be azokat a képeket, hogy a többiek is lássák, hogy vannak még bejűrható utak a demóban.

• sjucus
    Az, hogy nem fizetnek meg érte nem azt jelenti, hogy mindenkivel bunkó módon kell értekezni. Én is emberekkel dolgozom. Na és, nagy dolog. A fórum meg azért van, hogy segíts, ha tudsz és ne azt cseszegesd, aki segítségre vár.
  • CroftManor

Ebben mi a nagyképű?: Ha kicsit tájékozottabbak lennétek, tudnátok, hogy kijött a demóhoz egy fly mód trainer
    Semmi.
    "Sokat kell még tanulnom hogy kell ebszélni az emberekkel" Hát végülis igazad van, azért dolgozok telefonos ügyfélszolgálton már két éve, mert biztos oylan sazrul tudok bánni az emberekkel.
    Tudod más ha egy fórumon írsz és más ha tudod hogy pénzre megy a dolog
  • sjucus
    Akkor meg ne jajgass, mint egy kislány, ha valaki nem találja meg a fly mod tainert. Sokat kell még tanulnod arról, hogyan kell "beszélni" az emberekkel! Azon siránkozol, hogyan reagálnak mások a nagyképű hozzászólásaidra, te meg fikázol másokat.
    Isten ments, hogy rád szálljak. (egyébként 2 l-el írják) Nem az én dolgom lenne a nevelésed.