2374
-
#572 ás különben is megmondtam a választ, de nem azt mondtad hogy köszi vagy vmi, hanem hogy nem minden percben lógsz a demó elött...
bagoly mondja verébnek... -
#571 Hát nem is tudom ki kötött belém: 566 hsz -
#570 jó te meg beraksz egy képet gizdulni hogy hohó de fasza gyerek vagyok hogy nekem még ez is bejön a demóban.
mivel nem igen fedeztem fel ilyet és nem is játékbeli felbontás volt, igen megkérdőjeleztem
ennyiről van szó, nem kell ennyire verned magad -
#569 Az 549-es hsz az enyém, és erre mit mondott te nagyokos?
-ez nem te általad készitett screen
Akkor nyílván nem a te kérdéseddel foglalkozok, hanem azon vagyok hogy igenis bebizonyítsam hogy az én képeim -
sjucus #568 Az 549-es hsz a tied, nem? Te nagyon okos!
Az 550- es meg az enyém. Arra nem voltál képes válaszolni. (Csak mert témába vágott.)
Vagy csak minden 3. hszt olvasod?! -
#567 Ő kérdezte, hogy lehet oda eljutni és mikor válaszoltam, mit mondott?
-jó, nem forog minden percem egy demó körül
Hát most erre mit lehet mondani? akkor ne kérdezzen semmit, te meg száljál le rólam -
sjucus #566 Bírom azokat az okosokat, akik ha kérdeznek tőlük valamit úgy reagálnak rá, mintha a rajtuk kívül mindenki komplett idióta lenne. Egy egyszerű kérdésre miért nem lehet egyszerűen megadni a konkrét választ, ahelyett hogy fényezné magát az illető?!
Ez sajna nem egyedi sok olyan témát láttam, ahol ez a megoldás a divat. -
#565 Nekem se,dolgozni járok, de minimum napi egyszer ránézek a TR oldalaira. -
#564 Oké, csak te is kérdezted, hogy lehet ide eljutni... -
#563 jó, nem forog minden percem egy demó körül -
#562 Ha kicsit tájékozottabbak lennétek, tudnátok, hogy kijött a demóhoz egy fly mód trainer -
szapor #561 Te ez már van PC-n?Vagy ez vmi konzolos izé? :) -
#560 Szóval hogy?
Bár már letöröltem. :D -
#559 Hát egyszerűbb lett volna már ezzel a kérdéssel indulni, mint hogy a szavamat kétségbe vonod... -
#558 és ide hogy lehet eljutni? -
#557 tessék
-
#556 Akkor menj már a mögötted lévő fa alá és csinálj egy kézenállós képet. -
#555 És szted a magyar feliratot ki tette bele? Toby Guard?
-
gaspijoci #554 Köszi!! -
#553 youtube > tr underworld demo gameplay -
gaspijoci #552 kéne egy kis segítség!!! Már a demo elején elakadtam. Nem tudok átugrani a falrol a sziklára. Mindig leesek. Tudom én vagyok a béna, de segítsen valaki hogy tovább mehessek! Előre is köszi! -
#551 ez nem te általad készitett screen :P -
sjucus #550 Ez még a demóban van? Hogy jutottál el eddig? -
#549 Tök jó, még a Thor is benne van a demóban
kép1
kép2 -
#548 Hát má ennyierőből lehetne az options menüben egy beállítás hogy beszéljenek veled ki be kapcsolás és igy aki beakarja kapcsolni az bekapcsolja. Ez igy jólenne :D -
Evoluti0N #547 Ezt is nézzétek meg -
Evoluti0N #546 Ok, tom, játszottam régi részekkel is + Anniversary-ban se volt duma és nem is voltak unalmasak. Azonban a Legend még szórakoztattób volt úgy, h nyomták a szöveget (sztem). Habár ez ember függő. Kinek a pap, kinek a paplan -
#545 Hát ez baromi jó -
#544 Ejj de félrement ez a post most nézem :) Természetesen nem erre a kommentre akartam válaszolni, hanem az 530-ra. -
#543 Sajnos ilyen lesz, no diszpécs... el kell fogadni. -
#542 Mért, az old gen részekbe nem volt headset és mégis élvezhető volt a játék -
Evoluti0N #541 Ez nekem is feltűnt. Remélem, h ez csak a demonak tudható be, de nem valószínű. Nagyot növelt a Legend hangulatán, h egyfolytában nyomták a szöveget. Fura lenne az Underworld-öt "tök csöndben" játszani. -
#540 Csak kár h a komornyik meg a technikás srác ezuttal nem diszpécsel velünk:((((((( -
#539 maga a játék nekem is tetszik, olyan mint a legend
ami szokatlan, az a sebesség
olyan, mintha az egész játék az alaphoz képest fel lenne gyorsítva +20%-kal
pl. jön egy rahedli pók, csak annyit látsz, hogy egy csomó piros célkör van, Lara tüzel mint a meszes, összevissza forog, és elintézi őket 2 másodperc alatt
vagy a mozgása... mintha speedet szívott volna
(vagy az a programozó aki csinálta)
ennek ellenére várom a játékot
-
#538 Megint játszottam a demóval de amikor egyszercsak harc közben a kamera teljesen beragatt és a tigrisek megöltek. Ezután megyek és egy cigánykerék közben az egyensújozásnál egyszercsak átesek a rudon és belehalok-.- nemigaz mennyi hibával találkozok és minél töbször viszem ki annál több lesz. És ez még csak a demó! Ha ezeket a hibákat nem javítják ki én elpártolok a játéktól. -
sjucus #537 Szerintem is úgy jó ahogy van, nem kellett volna a kameramozgáshoz sem hozzányúlni. Biztos csak jobbra akarták csinálni, mint eddig, de ez nem jött be. Nekem a Cronicles tette be a kaput a legjobban. Azt kár volt kiadniuk. A többi nagyon bejött. Várom már a fullt. Ha minden igaz, már csak 22 nap.
-
#536 Szerintem is jó ez!
Csak a kamera nem, néhol már ezalatt a rövid demóban is rosszul lehetett lenni az kamera forgásától. Ill. pont azt nem láttam, amit kellene.
De ez már így lesz a teljesben is, mert úgyse javítják ki sajna. -
Evoluti0N #535 Nekem nagyon tetszik eddig a demo alapján. Kevés résszel játszottam: 4, 6, 7, Anniversary. Ezek közül mondjuk a 6 (AoD) ritka nagy genny volt sztem. A többi bejött, egyedül az Anniverasry-ban az nem tetszett, h 2007-es játékhoz képest nagyon IQ szegények voltak az ellenfelek. Tudom, h az "csak" egy felújított változata volt az elsőnek, de akkor is elég gáz volt az AI. -
rage at work #534 Szerintem sem kellene variálni rajta, ezért Tomb Raider a Tomb Raider. De az Anniversary alatt nem szédültem el annyiszor a kamerakezelés miatt az egész játék során, mint most a demo alatt...
Amire még kíváncsi vagyok, hogy hány olyan frusztráló elemet tesznek bele, amitől az ember legszívesebben beleállítaná a billentyűzetet a monitorba. Az Anniversaryban volt pár ilyen :) -
#533 Jajj úgy szeretem az ilyen postokat. Komolyan mondom szánalmas amit egyesek csinálnak. Nektek semmi nem jó?
Ha maradnak az alapoknál, lényegesen nem sokat módosítanak a gameplayen az a baj, ha próbálnak valami új színt vinni a játékmenetbe az a baj...
Remek példa erre a cod4, illetve a közelgő Cod5.. Nagy részben azt olvasnia topikjába/topikjaikba hogy fúúúj mekkora szar, ez már nem is cod.. ..és itt a remek példa a másik oldalra is..
NC..
Szvsz a Tr sorozatot épp azért szeretjük mert olyan amilyen. A 6-dik részben szerettek volna szakítani a hagyományokkal,jól be is buktak vele. Nem kell itt semmit variálni. Egyedül a kamerakezelésen kell javítani, és ennyi.