Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TR fan vagyok mi ? :DDD
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Elismerem, hogy nem olvastam azt a hsz-det, mert nemrég kapcsolódtam be ezen a fórumon a témába.
Na! Így már megnyugodtál?
Nothing is True, Everything is Permitted
A híreket meg a témát csak példának írtam. Az a lényeg, hogy látom nagyon fenn akadtál egy aprócska észrevétlenségen (hogy én említettem nagyon nem sokkal régebben, hogy kijátszottam mindet blablabla), amit nem vagy képes beismerni. Nem egy nagy dolog végülis, reméljük nem fog összedõlni a világ, de hogy ennek eredményeképp 11 OFF hsz egymás után szülessen az szép (
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Te nagyokos.
Én ismerem a fórum szabályzatát, de nem mindíg van ideje az embernek végigolvasni a hsz-ket. Dolgozni is kell járni.
Lényegtelen. Ezen a fórumon meg van egy fontos szabály: nem mindíg a legfrissebb hozzászólásokat kell nézni, és csak pár hsz-sal elõbb írtam, hogy kijátszottam mindegyik részt. De milyen loller coaster-ség már ilyenen összeveszni <#idiota>#idiota>
Az meg aztán teljesen a te dolgod, hogy visszatérsz-e vagy nem a hivatalos fórumra. Én lehet, hogy visszatérnék a helyedben, mert ott biztos, hogy nagy részt Hardcore TR fanok járnak, akikkel valószínûleg jobban el lehet beszélgetni, de ha elmész innen, akkor annyit még mondok, hogy örülök, hogy "találkozhattam" egy másik TR fanatikussal. :)
Eddig a hivatalos magyar tr fórumon voltam/vagyok, de azt hiszem visszatérek oda.
Van benne egy pár kulcs szó
Kumiho #2179
De ne nosztalgiázgassunk nagyon, mert a végén még kedvem támad újra kijátszani egy részt, pedig ezekre mostanában nagyon nincs idõm. <#zavart1>#zavart1>
Csak azért cronicles, az egy gyenge húzás volt.
És visszatérve, itt a jelenlegi részen érzem, hogy bénán csinálták meg.
Nem csak a grafikára gondolok.
Ez az úszkálás eléggé béna dolog lesz.
Én jobban szerettem a szárazföldön, vagy magassabb helyeken akrobatázni.
Remélem tévedek majd, és nem egy lara akvárium lesz az egész.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de azt a részt csak azért is megnézném, mikor felrobbantja a házát. Biztos valami tengeri szörny feltámadott benne :F
mindössze nyomatékosításként... de ez csak egy 50%-os tipp. Mert miért robbantaná föl a saját házát, jobban mondván a saját-örökölt villáját? Nagy felháborodás keltene.
ui: nem vagyok tomb raider fanatikus pc-ben, inkább filmben.
#79: azt szeretném majd mihamarabb megtudni, hogy miért robbantja fel a saját házát. :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Idézzük fel, milyen jármûvek voltak a TR 3-4-ben. A TR 3-ban rögtön a második jungle pálya úgy indult, hogy kaptunk egy qvad-ot, volt még ezen kívül a nevadai pályán egy homokfutónk, volt gumicsónakunk az antarctisi pályán, kajak a...dínós pályán :P
a 4. részbe vezethettünk jeep-et, oldalkocsis motort. DE igazi motor még csak a Legendbe volt.