Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Mint egy balkán csaj xD (román vagy bolgár?)

bocs már volt ez a videó
szép :)
és milyen vas kell hozzá? remélem nem core2quad! :D
Prince23
"Az Underworld alcímet viselõ játékban Lara a villám Istenének, Thor-nak mítikus kalapácsa nyomába ered, aminek hatalma képes hegyeket völgyekké zúzni és Isteneket megsemmisiteni. A bátor archeológus kalandjai ismét a Föld több pontján fognak zajlani, õsi templomoktól az óceán aljáig mindenhol járhatunk majd. Ennek a játéknak sötétebb lesz a hangulata, mint az eddigieknek és a készitõk szerint Larának rá kell jönnie, hogy a játék folyamán a saját tettei sodorják majd bajba nem csak õt, de az egész világot. Nemtudni hogy a történet a Legend után vagy elött játszódik és azt sem árulták el, hogy Lara készséges segitõi, Alistair és Zip szerepelni fognak-e majd a játékban. Az Underworld Pc-re Xbox360-ra ,PS2-re, PS3-ra,Wii-re és Nintendo DS-re lesz megvásárolható. A Wii-re és a DS-re készülõ változatban állitólag különleges tartalom is helyet kap, ami a többi platformon nem lesz elérhetõ."

Prince23
az

én már a galaxisneten elõ is rendeltettem 1 dbot a játékból, pedig soká lesz még november
TR fan vagyok mi ? :DDD
helló ez a videó nagyon ott van:

Tomb Raider Underworld
Prince23
Tudom, h volt! Csak egy kicsit a topik témáját akartam visszahozni

Grove4
Vótmá,de nem gáz.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Prince23
Csak h a témához térjünk:

CroftManor
Ki mondta hogy nem ismerem be? Jézusom...
Elismerem, hogy nem olvastam azt a hsz-det, mert nemrég kapcsolódtam be ezen a fórumon a témába.
Na! Így már megnyugodtál?

Nothing is True, Everything is Permitted

fery02
Mégse fejezzük be? Jó.
A híreket meg a témát csak példának írtam. Az a lényeg, hogy látom nagyon fenn akadtál egy aprócska észrevétlenségen (hogy én említettem nagyon nem sokkal régebben, hogy kijátszottam mindet blablabla), amit nem vagy képes beismerni. Nem egy nagy dolog végülis, reméljük nem fog összedõlni a világ, de hogy ennek eredményeképp 11 OFF hsz egymás után szülessen az szép (meg szerintem még lesz több is :D.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Grove4
Ha valaki össze tudna dobni egy pofás bannert,azt örömmel fogadnám,és elõre is megköszönném.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

CroftManor
Szted egy hardcore TR fan nincs képbe az aktuális témmában és hírekben? <#worship><#worship><#taps><#taps>

CroftManor
Itt egyáltalán nem arról van szó, hogy én nem vagyok képbe az aktuális témáról, hírekrõl.
Te nagyokos.

CroftManor
Na itt fejezzük be.

fery02
Ó én is dolgozok ám, de ha már fórumozok, akkor amelyik topik érdekel, legalább az utolsó oldalát át olvasom (nem olyan sok, aki szokott olvasni, annak különösképp nem sok), hogy legalább képben legyek az aktuális témáról, hírekrõl. Dolgoztál tegnap is amúgy? Vasárnap volt. <#nezze>

CroftManor
OFF:
Én ismerem a fórum szabályzatát, de nem mindíg van ideje az embernek végigolvasni a hsz-ket. Dolgozni is kell járni.

fery02

Lényegtelen. Ezen a fórumon meg van egy fontos szabály: nem mindíg a legfrissebb hozzászólásokat kell nézni, és csak pár hsz-sal elõbb írtam, hogy kijátszottam mindegyik részt. De milyen loller coaster-ség már ilyenen összeveszni <#idiota>

CroftManor
Na ugye <#sniffles>

fery02
Bocsi, nem este volt még az azért. <#pardon1> de amúgy lényegtelen

fery02
Ennyire régen volt a tegnap este? :) Pedig te is részt vettél benne, és olvashattad azt a hsz-omat. De jólvan na, elkönyveljük figyelmetlenségnek/feledékenységnek.
Az meg aztán teljesen a te dolgod, hogy visszatérsz-e vagy nem a hivatalos fórumra. Én lehet, hogy visszatérnék a helyedben, mert ott biztos, hogy nagy részt Hardcore TR fanok járnak, akikkel valószínûleg jobban el lehet beszélgetni, de ha elmész innen, akkor annyit még mondok, hogy örülök, hogy "találkozhattam" egy másik TR fanatikussal. :)

CroftManor
Figyelj, én most kapcsolódtam be a fórumba, nem olvastam a korábbi hsz-ket.
Eddig a hivatalos magyar tr fórumon voltam/vagyok, de azt hiszem visszatérek oda.

fery02
Segítek: #80
Van benne egy pár kulcs szó

CroftManor
Én honnan tudjam hogy te tudod vagy sem? <#gonosz3>

Prince23
Min2 1-2 páyla biztos h uszkálos lesz

böröczk
Nem értem, miért sírtok, pl a 2. részben is elég sokat kellett úszkálni, búvárkodni, nekem kifejezetten tetszik, hogy lesz benne fürdõcske : D És ne aggódjatok, szinte tuti, hogy nem ez lesz a túlnyomó a játékban, csak most épp ezt emelték ki leginkább, mivel az új motorral futó új TR-ekben eddig nem nagyon volt búvárkodás stb. A nyílpuska pedig egyszerûen fantasztikusan néz ki, ahogy a ruhához passzentos sárga pityu is. : )

Kumiho #2179

fery02
Így van, de ezt úgy írod, mintha nem tudnád, pedig ezt is tudom. Ééén, a nagy kocka, aki félig TR-en nõtt fel. <#eplus2>
De ne nosztalgiázgassunk nagyon, mert a végén még kedvem támad újra kijátszani egy részt, pedig ezekre mostanában nagyon nincs idõm. <#zavart1>

CroftManor
Már a TR II. részébe is volt ilyen.

CroftManor
Pedig nem ez lenne az elsõ TR, amibe víz alatt kell cápákra lövöldözni.

fery02
Ez a víz alatti dolog nekem sem tetszik amúgy tényleg.

Prince23
Pedig min. 2 pálya biztos, h viz alatt lesz

DarkSector
Én is meg voltam elégedve.
Csak azért cronicles, az egy gyenge húzás volt.
És visszatérve, itt a jelenlegi részen érzem, hogy bénán csinálták meg.
Nem csak a grafikára gondolok.
Ez az úszkálás eléggé béna dolog lesz.
Én jobban szerettem a szárazföldön, vagy magassabb helyeken akrobatázni.
Remélem tévedek majd, és nem egy lara akvárium lesz az egész.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
biztos kiderül. nem baj, ha titokzatos
Prince23
Ja, mint Bruce Wayne leégettete a házát, a végén meg újra építette... végülis...
de azt a részt csak azért is megnézném, mikor felrobbantja a házát. Biztos valami tengeri szörny feltámadott benne :F

Rage47
miért, szeretik a botrányt az emberek, mi a gond azzal, ha felrobbantja? majd felépítteti...:)
Prince23
:D
mindössze nyomatékosításként... de ez csak egy 50%-os tipp. Mert miért robbantaná föl a saját házát, jobban mondván a saját-örökölt villáját? Nagy felháborodás keltene.
ui: nem vagyok tomb raider fanatikus pc-ben, inkább filmben.

fery02
Azt mondod, hogy lehet, hogy valójában nem is robbantja fel a házát, csak a trailerben robbantja fel?

Prince23
Lehet, h csak trailer nyomatékosító...

fery02
Nagyon különbözünk látom. Én kijátszottam az összes részt, és kivétel nélkül meg voltam elégedve mindegyikkel. Számomra az az érdekes, hogy mindnek, teljesen különbözõ, egzotikus hangulata van, imádom.
#79: azt szeretném majd mihamarabb megtudni, hogy miért robbantja fel a saját házát. :)

AtiRadish
Ha jol latom a sajat hazat robbantja fel, szal nem hiszem h. ebben a reszben lesz kulon croft manoros palya mint az elozoekben :D

DarkSector
Engem inkább a játék többi része izgat, mert inkább ott a gond nem pedig a jármûvekkel.<#szomoru1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Tudom, de azokkal azért nem lehetett úgy dõlöngélni, mint a Legendbe, mint az igazi motorokkal. :P
Idézzük fel, milyen jármûvek voltak a TR 3-4-ben. A TR 3-ban rögtön a második jungle pálya úgy indult, hogy kaptunk egy qvad-ot, volt még ezen kívül a nevadai pályán egy homokfutónk, volt gumicsónakunk az antarctisi pályán, kajak a...dínós pályán :P
a 4. részbe vezethettünk jeep-et, oldalkocsis motort. DE igazi motor még csak a Legendbe volt.

CroftManor
Már a TR III. és IV. részében is lehetett motorozni.

fery02
Motoros részek már épp, hogy kellettek a játékba valamilyen szinten. Eddig szinte minden TR-ben láthattunk, motoros képeket, átvezetõket. Legtöbbet úgy emléxem az elsõ részben. Már a telepítés képernyõjén is motoron feszített Lara, meg azután a játék átvezetõiben is néhol (bennem még mindíg él például az az érdekes jelenet, amikor motorral a szárazföldön egy hajó után ered, párhuzamosan haladva a hajó mellett, majd mikor "elfogy" a szárazföld, találva egy ugrató szerûséget, szépen beleugrat a hajó után a vízbe, onnan meg felmászik a hajóra :)), de eddig technikai okokból nem volt lehetséges a játékban, hogy tényleg motorozzunk, a Legendbe már megoldották. :) amúgy nekem sem tetszett annyira :|

Seth
Filmtörténelem legbénább jelenete

PSN ID.: Beegabor

Prince23
A Tomb Raider 2 filmben is volt vizalatti uszkálás, és Lara szépen ki is K.O-zta a cápát. lol