2374
  • CroftManor
    ás különben is megmondtam a választ, de nem azt mondtad hogy köszi vagy vmi, hanem hogy nem minden percben lógsz a demó elött...
    bagoly mondja verébnek...
  • CroftManor
    Hát nem is tudom ki kötött belém: 566 hsz
  • Klemice
    jó te meg beraksz egy képet gizdulni hogy hohó de fasza gyerek vagyok hogy nekem még ez is bejön a demóban.
    mivel nem igen fedeztem fel ilyet és nem is játékbeli felbontás volt, igen megkérdőjeleztem
    ennyiről van szó, nem kell ennyire verned magad
  • CroftManor
    Az 549-es hsz az enyém, és erre mit mondott te nagyokos?
    -ez nem te általad készitett screen
    Akkor nyílván nem a te kérdéseddel foglalkozok, hanem azon vagyok hogy igenis bebizonyítsam hogy az én képeim
  • sjucus
    Az 549-es hsz a tied, nem? Te nagyon okos!
    Az 550- es meg az enyém. Arra nem voltál képes válaszolni. (Csak mert témába vágott.)
    Vagy csak minden 3. hszt olvasod?!
  • CroftManor
    Ő kérdezte, hogy lehet oda eljutni és mikor válaszoltam, mit mondott?
    -jó, nem forog minden percem egy demó körül
    Hát most erre mit lehet mondani? akkor ne kérdezzen semmit, te meg száljál le rólam
  • sjucus
    Bírom azokat az okosokat, akik ha kérdeznek tőlük valamit úgy reagálnak rá, mintha a rajtuk kívül mindenki komplett idióta lenne. Egy egyszerű kérdésre miért nem lehet egyszerűen megadni a konkrét választ, ahelyett hogy fényezné magát az illető?!

Ez sajna nem egyedi sok olyan témát láttam, ahol ez a megoldás a divat.
  • CroftManor
    Nekem se,dolgozni járok, de minimum napi egyszer ránézek a TR oldalaira.
  • CroftManor
    Oké, csak te is kérdezted, hogy lehet ide eljutni...
  • Klemice
    jó, nem forog minden percem egy demó körül
  • CroftManor
    Ha kicsit tájékozottabbak lennétek, tudnátok, hogy kijött a demóhoz egy fly mód trainer
  • szapor
    Te ez már van PC-n?Vagy ez vmi konzolos izé? :)
  • kirol
    Szóval hogy?
    Bár már letöröltem. :D
  • CroftManor
    Hát egyszerűbb lett volna már ezzel a kérdéssel indulni, mint hogy a szavamat kétségbe vonod...
  • Klemice
    és ide hogy lehet eljutni?
  • CroftManor
    tessék

• kirol
    Akkor menj már a mögötted lévő fa alá és csinálj egy kézenállós képet.
  • CroftManor
    És szted a magyar feliratot ki tette bele? Toby Guard?
  • gaspijoci
    Köszi!!
  • Klemice
    youtube > tr underworld demo gameplay
  • gaspijoci
    kéne egy kis segítség!!! Már a demo elején elakadtam. Nem tudok átugrani a falrol a sziklára. Mindig leesek. Tudom én vagyok a béna, de segítsen valaki hogy tovább mehessek! Előre is köszi!
  • Klemice
    ez nem te általad készitett screen :P
  • sjucus
    Ez még a demóban van? Hogy jutottál el eddig?
  • CroftManor
    Tök jó, még a Thor is benne van a demóban
    kép1
    kép2
  • KaszaN
    Hát má ennyierőből lehetne az options menüben egy beállítás hogy beszéljenek veled ki be kapcsolás és igy aki beakarja kapcsolni az bekapcsolja. Ez igy jólenne :D
  • Evoluti0N
    Ezt is nézzétek meg
  • Evoluti0N
    Ok, tom, játszottam régi részekkel is + Anniversary-ban se volt duma és nem is voltak unalmasak. Azonban a Legend még szórakoztattób volt úgy, h nyomták a szöveget (sztem). Habár ez ember függő. Kinek a pap, kinek a paplan
  • CroftManor
    Hát ez baromi jó
  • Maxtreme
    Ejj de félrement ez a post most nézem :) Természetesen nem erre a kommentre akartam válaszolni, hanem az 530-ra.
  • Prince23
    Sajnos ilyen lesz, no diszpécs... el kell fogadni.
  • CroftManor
    Mért, az old gen részekbe nem volt headset és mégis élvezhető volt a játék
  • Evoluti0N
    Ez nekem is feltűnt. Remélem, h ez csak a demonak tudható be, de nem valószínű. Nagyot növelt a Legend hangulatán, h egyfolytában nyomták a szöveget. Fura lenne az Underworld-öt "tök csöndben" játszani.
  • Prince23
    Csak kár h a komornyik meg a technikás srác ezuttal nem diszpécsel velünk:(((((((
  • PhantomAss
    maga a játék nekem is tetszik, olyan mint a legend
    ami szokatlan, az a sebesség
    olyan, mintha az egész játék az alaphoz képest fel lenne gyorsítva +20%-kal
    pl. jön egy rahedli pók, csak annyit látsz, hogy egy csomó piros célkör van, Lara tüzel mint a meszes, összevissza forog, és elintézi őket 2 másodperc alatt
    vagy a mozgása... mintha speedet szívott volna
    (vagy az a programozó aki csinálta)
    ennek ellenére várom a játékot
  • KaszaN
    Megint játszottam a demóval de amikor egyszercsak harc közben a kamera teljesen beragatt és a tigrisek megöltek. Ezután megyek és egy cigánykerék közben az egyensújozásnál egyszercsak átesek a rudon és belehalok-.- nemigaz mennyi hibával találkozok és minél töbször viszem ki annál több lesz. És ez még csak a demó! Ha ezeket a hibákat nem javítják ki én elpártolok a játéktól.
  • sjucus
    Szerintem is úgy jó ahogy van, nem kellett volna a kameramozgáshoz sem hozzányúlni. Biztos csak jobbra akarták csinálni, mint eddig, de ez nem jött be. Nekem a Cronicles tette be a kaput a legjobban. Azt kár volt kiadniuk. A többi nagyon bejött. Várom már a fullt. Ha minden igaz, már csak 22 nap.
  • kirol
    Szerintem is jó ez!

Csak a kamera nem, néhol már ezalatt a rövid demóban is rosszul lehetett lenni az kamera forgásától. Ill. pont azt nem láttam, amit kellene.

De ez már így lesz a teljesben is, mert úgyse javítják ki sajna.
  • Evoluti0N
    Nekem nagyon tetszik eddig a demo alapján. Kevés résszel játszottam: 4, 6, 7, Anniversary. Ezek közül mondjuk a 6 (AoD) ritka nagy genny volt sztem. A többi bejött, egyedül az Anniverasry-ban az nem tetszett, h 2007-es játékhoz képest nagyon IQ szegények voltak az ellenfelek. Tudom, h az "csak" egy felújított változata volt az elsőnek, de akkor is elég gáz volt az AI.
  • rage at work
    Szerintem sem kellene variálni rajta, ezért Tomb Raider a Tomb Raider. De az Anniversary alatt nem szédültem el annyiszor a kamerakezelés miatt az egész játék során, mint most a demo alatt...

Amire még kíváncsi vagyok, hogy hány olyan frusztráló elemet tesznek bele, amitől az ember legszívesebben beleállítaná a billentyűzetet a monitorba. Az Anniversaryban volt pár ilyen :)
  • Maxtreme
    Jajj úgy szeretem az ilyen postokat. Komolyan mondom szánalmas amit egyesek csinálnak. Nektek semmi nem jó?
    Ha maradnak az alapoknál, lényegesen nem sokat módosítanak a gameplayen az a baj, ha próbálnak valami új színt vinni a játékmenetbe az a baj...
    Remek példa erre a cod4, illetve a közelgő Cod5.. Nagy részben azt olvasnia topikjába/topikjaikba hogy fúúúj mekkora szar, ez már nem is cod.. ..és itt a remek példa a másik oldalra is..
    NC..

Szvsz a Tr sorozatot épp azért szeretjük mert olyan amilyen. A 6-dik részben szerettek volna szakítani a hagyományokkal,jól be is buktak vele. Nem kell itt semmit variálni. Egyedül a kamerakezelésen kell javítani, és ennyi.