Tomb Raider: Underworld

← ElőzőOldal 48 / 48

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
Ebben is elcseszik e az irányítást?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

AtiRadish
Mondjuk a legend 6 ora hossza volt, egy delutan alatt siman megvan a kockaknak. Az anniversary azert joval hosszabb, meg engem jobban elvarazsoltak a helyszinek, de pl. a piramisbol kijutni idore a csapdakon keresztul... hááááát azt 1 billentyuzetem banja >_>(idegorloen nehez volt)
Az ujban remelem vmivel hosszabb jatekmenetet kapunk, ugyanilyen szep grafikai enginnel, es remeljuk a gepigeny se lesz horrorisztikus. Eidos>all

Sadist
Nekem azért az Anniversary jobban tetszett. Grafikája valamivel szebb volt, figyeltek az apróbb részletekre, a pályák és a fejtörõk sokkal kidolgozottabbak voltak, a dizájnereknek nem kis munkájuk volt benne. Meg normálisan újra lehetett tölteni a fegyvereket.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mi is lett a vége? De rég volt már.

rotator
Nekem is jobban tetszett a Legend, végig dumáltak benne rádión, amitõl megvolt a csapat-feeling és folyamatosan zenék mentek alatta, méghozzá 70(!) különbözõ track, a pályák is sokkal változatosabbak voltak.

NeoMaN
"Lara dögösebb mint valaha..."
:DDDDDDDDD

Kockaevagybazmeg????

Tinman
"Lara Croft dögösebb és kidolgozottabb, mint valaha."

Ezt eddig az összes résznél így írták, gáz. Nem a TR...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

De, eltûnik... Csak a házigazda neve lesz ott.
Grove4
OK!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

AtiRadish
Az h. te vagy a topiknyito az mar orokre megmarad az sg tortenelmeben, dont worry =D

Grove4
Márcsak azért is,mert én csak hétvégén tudok netközelben lenni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>Ok,legyél házigazda,de akkor a nevem nem tûnik el onnan igaz?

AtiRadish
Bááááááááááááááá, én akartam nyitni a totyikot :D
Na nem baj majd a hazigazdasagot kiharcolom >_>
Amugy nagyon varom, Lara dogosebb mint valaha, meg tobb misztikum stb stb.<3

Grove4
Úgy látom,hogy egy kicsit darkosabbra vették a figurát.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Grove4
Már csak azért is jobban tetszett,mert nem csak hülye állatokat(bocsi greenpeace),hanem embereket is gyilkolászhattunk,voltak azok a speciális harci mozdulatok,valamint kevesebb fejtörõ volt benne,az Anniversary 80%.a fejtörõbõl állt.

jaah én is így vagyok vele, a Legend jobban tetszett sokkal. Már várom!<#vigyor3>
Grove4
Jah,nekem tetszett a Legend,jobban mint az Anniversary,és a legendnek elég gyér vége volt.

Klemice
várjuk a játékot

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Grove4
Mielõtt bárki nekemesne,néztem a keresõben,és nem talált ilyen témát.

Grove4
A Play! magazin legfrissebb számában mutatkozott be elõször a legújabb Tomb Raider, melybõl kimazsoláztuk az elsõ információkat.

A Play magazin állítása szerint az Underworld sztorija ott folytatódik, ahol a Legend befejezõdött. Lara baba mozgáskultúrája rengeteg fejlõdik majd. Ennek érdekében készek a fejlesztõk a modern technológia oltára elõtt is meghajolni és némi extra tudást magukba szippantani, ugyanis teljes élethûségre törekednek. Az eliminált fegyveresek végre nem tûnnek majd el a semmibe, haláluk után is a földön heverve találhatjuk majd õket. Az idõjárás effektek is sokkal élethûbbek lesznek. Az esõ például valódi sárt generál és elmossa majd a lábnyomunkat, ezzel is segítve bennünket a hátra hagyott nyomok eltûntetésében. Az EIDOS ennél több információt nem volt hajlandó megosztani a magazin munkatársaival, így továbbra sem tudni, hogy mikor és milyen platformra érkezik a csinos kalandvágyó hölgy legújabb története.(gamestar)

Grove4
Napvilágot láttak legelsõ Tomb Raider: Underworld képek! Lara Croft dögösebb és kidolgozottabb, mint valaha!

A képek meglehetõsen mosottasak, valószínûleg szkennelve vannak, de ez senkit ne rettentsen el, inkább lessétek meg, mire számíthatunk Lara legújabb kalandjában. Erre. Alant pedig egy kép, ami ízelit.
(Forrás:Gamestar)

Tehát jön az új Tomb Raider,valószínûleg a Legend folytatása.

← ElőzőOldal 48 / 48