Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
szinkron? kösznem 😊

zoliii
egyébként ha nem bírjátok ki lesz június 23-án este a Palace Cinemas - mozikban Transformers: A bukottak bosszúja

SLICK
de soká lesz még 24-e :|

Nem repül, helivel vontatják...

Willi Betz
Hogy repül már benne az Astra😄DD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

ehhez képest egész jó a magyar :p

😄DDD

Szolnokboy1
2 db "fákk" mehet egy PG13-as filmbe a szabvány szerint. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Ez nagyon szar lesz szinkronosan, már érzem... 😞

sajna messze lakok pesttõl úgyhogy nem meek fel +nézni

nem túl sok a fákin meg a biccs egy "családi film"-hez ? 😄D

Hogy ez a Bay milyen marhaságot ki tud találni😄
Viszont azt nagyon sajnálom, hogy elbasszák az egészet a szinronnal<#szomoru1><#ejnye1><#lama>

"That's my eye you crazy bitch!"😄😄😄
Fú de faszán fog hangzani valami jókis stólbucis szinkronnal<#banplz>

elolvastam a TF2 mozifilm alapján készült négyrészes képregényt, hát khmmm, érdekes 😊

nagyon kíváncsi leszek, mindez hogy mûködik filmen, mert regényben tényleg az 'érdekes' jelzõ a legtalálóbb...
leginkább Sam-é, a többi egész jó 😄

Tyler1
hát én nem bírtam végig nézni az elsõt még szinkronosan! pedig dvd-n megvan és nem egyszer néztem meg, de tényleg a Transformerek szinkronja borzasztó lett!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
én 1 film miatt nem megyek pestre....úgyhogy megnézem szinkronosan....legalább vágom mivan 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem feltétlen leszel kénytelen, lesz a MOM moziban lesz feliratos is!

olyan szar h szinkronizált. a magyar szinkron elveszi a film hatását teljesen pl.: a robotok hangja sokkal élethûbb angolul mint magyarul. sajna kénytelen vok magyarul +nézni.

5c0rp330n
<#falbav>

Tyler1
itthon nem lesz IMAX vetítése a Transformers 2-nek!

5c0rp330n
igen, én is csak erre tudok gondolni, mert ez tipikusan olyan, és ez mint effekt teljesen nonszensz lenne, így viszont az a nonszensz, hogy mégis nagyban reklámozzák hivatalosan ezt a verziót. nem hiszem el, hogy egyszer nem nézték meg és nem látták h ez így nézhetetlen..

RelakS
megszakértem 😄

Olyan, mintha kimaradnának kulcs képkockák, ezért a tömörítés sajátosságai miatt idõnként a mozgó dolgok "nyomot" húznak maguk után

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Optimus Prime
A legtöbb szerintem szándékos, de néhol elég... mint a rossz tömörítés. Nem tudom nem-e lesz jobb minõség, pl. HD.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

tvbe már adják az elõzetest.. 😄

Ez nem codec hiba hanem tömörítési hiba.

Szerintem direkt van úgy megcsinálva mert többen is írták és hát nemlehet mindenkinek codec hibája 😄

5c0rp330n
0:18 és 0:28-nál fõleg elég durva, nemhiszem h ez direkt csinálnák, ezzel viszont tönkreteszik az egészet..

Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Vannak benne elmosódások, de viszont rengeteg azért van mert szarul van tömörítve. 😄

5c0rp330n
most nemtom eldönteni, hogy az ilyen furcsa elmosódások benne a videó minõsége miatt vannak, vagy direkt.. 😊

LasDen
sztem Weaving is jó volt Megatron hangjaként, de Welker még jobb 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csiaki
Hali!
Ez asszem pont a szinkronok témához illõ videó!

Peter Cullen

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

immovable
Ejj de várom már. 8)
Tyler1
kicsit olyan mintha a 80-as években csinálták volna, fõle Optimus és Bumblebee...

LasDen
sztem ez egy nagyon szar plakát.....

hánykor mutatják a TF 2 videot? most kapcsoltam be

magyar MTV-n most ismétlik..

Tyler1
plakát: (ha volt már akk bocs)

Transformers.Revenge.Of.The.Fallen.Movie.Adaptation.Vol.1.No.2.Jul.2009.Comic.eBook-iNTENSiTY
mic.eBook-iNTENSiTY

Erre keress rá, de vigyázz mert elolvasása után nem lesz értelme megnézni a filmet! 😊

[NST]Cifu
Kár, hogy a MoMparké talán a legrosszabbul hangosított mozi egész Budapesten... 😞

Egy alacsony árfekvésû házimozin jobban kijön a térhangzás és a robbanások döreje, mint ott, azokon a hangfalakon... :S

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LasDen
hátha felrakod valahova biztos lesz aki leszedje 😄
/pl. én/

Kell valakinek a fimbõl készült hivatalos képregény? 4 részes.

Itt egy helyen csokorba szedve minden elõzetes:
http://transformers2.atw.hu/video.html

Kandurex
helyes

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csak a MOMparkban.