1467
  • Seten

A zenéje nagyon nagy lett!

• zoliii
    A Mom parkban feliratos lesz a Transformers 2.
  • Tyler1
    én meg írtam egy aktuális elrettentő példát :)
  • EnZsolt
    Hmm, és vajon melyik a több a 0, vagy a 0 gyöke :)

Egyébként meg nem értem miért ezt reagáltad le hozzá, miközben ő is azt írta, hogy van pár elrettentő példa.
  • Tyler1
    a Transfomers első része a tökéletes példa, h lehet elbaszni egy filmet a szinkronnal! mondjuk egészen a autobotok megjelenéséig nincs annyira gáz, de onnan számomra a magyar szinkron a nulla gyökével egyenlő.
  • EnZsolt
    Nyugodtan elhiheted nekem, hogy nem csak a pesti parasztokon múlik az, hogy több szinkronos filmet adnak vagy sem. (Nem beszélve arról, hogy mennyi analfabéta van az országban).

Amit viszont nem tudok megérteni, hogy rengeteg helyen láttam külföldön olyan csatornát, ahol eredeti hanggal mentek a filmek, sorozatok és feliratozták alatta. Szerintem ez nagyon jó ötlet :) Mondjuk kemény volt egy angol Magnum után, egy Cobra 11 németül :D

De ettől függetlenül kezdem kicsit unni ezt a "vitát". Amit már csak azért se neveznék annak, mert itt a nagy többség egyet ért abban, hogy jobb a film eredeti hanggal, de ettől még nem fog megváltozni semmi. Aki akarja így nézi meg, aki akarja úgy. Én mindenesetre várom, aztán ha lesz egy kis szabad időm, akkor elmegyek megnézni feliratosan. :)

• Shep
    Szerintem nincsen komoly gond a magyar szinkronnal, jó van pár elrettentő példa és nyilván nem lehet visszaadni tökéletesen az eredetit, de többnyire azért sikerül és van amikor még jobb is, mint az eredeti pl. DH4. Arról nem beszélve, hogy 100 (mondtam egy számot) szinkronszínészből gazdálkodva erre futja.
  • LasDen #975
    nekem néha van úgy, hogy megnéznék egy filmet, de nincs kedvem olvasni, így szinkronosan nézem :D de amúgy meg igenis vannak nagyon jó szinkronok...lásd Vaklárma :D
  • 5c0rp330n
    hát, általánosságban nyilván nem igaz, ma már talán olvasni tudni is luxus némelyik pesti parasztnak, ezért is lehet nagyobb igény a szinkronra. részemről a szinkron a filmek nagy részében kizárja, hogy megnézzem, nem fogok görcsölni, hogy most hogy sikerült az a szinkron, és ha jól sikerült, akkor sem tudja az eredetit visszaadni, nincs sok kedvem/erőm ilyeneken szopni.
  • LasDen #973
    ha beülök egy moziba nem fejhallgatón akarom hallani a filmet :D
  • Orionk
    egyetértek
  • EnZsolt
    ez így nem igaz.
  • Doddy a düdő
    egyik filmnél se várjuk a magyar szinkront :|
  • zoliii
    Kemény orosz hanggal :DD
    Tök jó, a legtöbb filmnél várjuk a magyar szinkront.
    Most meg az angol nyelvre vágyunk :D Kár, hogy nincs olyan mozi, hogy angol/magyar nyelven adják, és lehetne választani hogy fejhallgatón keresztül melyik nyelven szóljon a film.
  • Shep
    Beszarás orosz a hang :) http://tinypic.com/player.php?v=2cditrq&s=5. Nem néztem bele csak hallgattam, mert még trailert sem láttam a filmből, csak azt a pár mp-et ami anno a Super Bowl szünetében volt.
  • Shep
    Szerintem a hang angol.
  • Shep
    Én is pont ma néztem újra, hogy friss legyen az összehasonlítási alap.
  • Rage47
    Ezért vagyok gondban. DVD-n tényleg nem az igazi :( Optimus hangja viszont szörnyű volt a bemutatón. Áhh még meggondolom. :S
  • zoliii
    Én is láttam Sample képeket. De ha valaki így végig nézi a T2 filmet, tuti hogy szemészet lesz a vége :D Külön a Sample rész hol van fent? Kíváncsi vagyok az orosz hangra. :D
  • Grove4
    Bizony,utoljára a Spider Man 3 at láttam kamosan,de okádék,mint minden kamos verzió,én sztem moziba lesem meg ajándék mozijegyel,de előtte jó lenne az 1-et újranézni,mert már rég láttam.
  • Shep
    Hát szerintem a cam azért messze áll a jótól, ez meg főleg (megnézem egy sample képet)
  • Darkerboy
    Tudod attól hogy Szolnokon nem vetítik attól még lehet látni máshol. :) Orosz camos verziót nem szidni, elég nézhető minőség, de a mozi a tutti. Főleg Transformers esetében. :)
    Egyébként szoktak lenni tesztvetítések, bár nem biztos, hogy ez nagyon idevaló lenne...szóval legyen elég annyi, hogy kurvajó film. :D
  • Csak77
    Ne viccelj ezzel, oroszok kurvajó cam dolgokat csinálnak!
  • Shep
    Nem biztos, már van kamerás orosz verzijó csak ínyenceknek :)
  • Csak77
    "Na de egyáltalán hol látta?"

Sehol, kamu. Főleg "falun"(Szolnok)...
  • Shep
    Pont ezért nézem én is moziban, mindegy hogy szinkronos a kép és a hang megvan, aztán majd meg lehet nézni eredeti nyelven is, akárcsak a tejminátort.
  • viizo
    mégis tele lesznek az első cam-es release-ek után "kritikákkal" a fórumok, mint ilyenkor mindig..

kíváncsi leszek ide mikor jönnek beszámolni a 700 megás "nézhetőminőségez!" riphuszárok :)
  • LasDen #955
    persze akinek nincs más az dvd-n nézi...de ők lúzerek..... :(
  • 5c0rp330n
    aki ezt a filmet kamerásan nézi, az szimplán egy segg. a film lényege veszik csak oda.. dvd is édeskevés ehhez a filmhez.
  • Shep
    Na de egyáltalán hol látta? Tudtommal még nem adják sehol. Vagy ő a vetítősfiú, vagy szinkronizáláshoz van köze?
  • LasDen #952
    nem volt akkorra de későbbiekben tessék vigyázni... :D
  • Darkerboy
    Jájj bocsi ha spoiler volt, nem akartam.
  • r4pt0r
    Ahogy látom most már hanyagolni kell a forumot amíg meg nem nézem mert véletlen valaki benyög valamit, amit nem kéne. :D
  • Shep
    JÓ én is jobban örültem volna a feliratosnak ,de attól még megnézem és a többségnél ez csak egy kifogás, mert nagy részük ugyanúgy nem fogja megvenni a dvd-t sem hanem letölti a netről a kamerás szart és majd mondja ,hogy mekkora szar film, gyengék az effektek, sötét az egész stb. Tisztelet a ...
  • Darkerboy
    Aztamocskos ez mekkora film volt. :D
    Már a film elején lerombolják a fél várost, nagyon brutális látványvilággal párosítva. Te úristen szerdán megyek is újranézni. :D Ki jön velem? Szolnok, Cinema City, 14:00.
  • 5c0rp330n
    annyira nem gyenge kifogás az. egy filmben 2 dolog számít technikailag: a kép és a hang. a szinkron végülis csak az egyik élményt nyírja ki teljesen.
    én palace-ben fogom nézni felirattal.
  • Shep
    Aki akar talál kifogást :)
  • REALista
    A szinkron miatt ne nézed meg moziban?:D
  • Csak77
    Detto.
  • LasDen #943
    én erre az omegára gondoltam :D