1467
  • Orionk
    köszi, hogy válaszoltál, de ez igy tiszta sz**.

Most nem is tudom, hogy hogyan birom majd megnézni angolul, meg kell, hogy várjam dvd-n?, és azon is hátha lesz angol?

• Szolnokboy1
    csak és kizárólag a budapesti MOM parkban lesznek feliratos vetítések.
  • Orionk
    Szevasztok transformers rajongók!

Tik, akik minden nap itt fórumoztok, biztosan tudjátok, hogy hogyan fognak menni a jövő heti vetítések!

A kérdésem az lenne, hogy jövő héten, vagy azutáni héten hol tudnám moziban ANGOLUL megnézni a filmet? A szegedi mozikra lennék kiváncsi.

Köszönöm szépen.

Üdv.,
  • Tripod
    Na jegy lefoglalva szerda 17:00-ra.
    Vááá már alig várom:D:D:D
  • Csak77
    Nem 3D! Szó nincs erről! Voltál már IMAX moziban? Láttad a vásznat? Nem szélesvásznú, hanem majdnem kocka. A film IMAX moziban is szélesvásznú lesz, ám a IMAX felvételek kitöltik a teljes IMAX vásznat, mint a Batman pár jelenetében! Nem kell hozzá szemüveg.

Így:

• hapi
    3d infokat szeretnék a filmről.
    Azt hallottam 3D lesz ráadásul Imax 3D. Persze magyar országon nem adják majd az imaxban. Igaz e?
    Mi a különbség imax 3D és sima 3D között?
  • FuryAlpha
    qrva jo lesz!!!!
  • Willi Betz
    Na az igen durva:D
  • Szabi1991
    így :D
  • Szabi1991
    nagyon erősen szpojler.. elég sok minden kiderül a filmből..
  • Petyator
    Nem hiszem el hogy lehet egy ilyen filmet szinkronosan leadni. Hát békés megyéből biztos nem megyek föl Pestre. Ez Olyan mintha a Gladiátort, vagy a 300-at adnák szinkronosan. Optimus hangja is egy közröhej. Valaki tud infót vidéki angol vetítésekről?
  • Locna
    Hali!

Csak érdeklődés..Tényleg lehet olyan, hogy csak BP-en jön a premier eredeti nyelven?? Egyszerűen nem hiszem ezt el!! Tatabányán a Palace-ban szerettem volna megnézni de ott CSAK SZINKRON LESZ. Mennyire szánalom. Győrben a CCity-ben hétfőn tudják megmondani, hogy melyik kópia kerül hozzájuk, reménykedem, hogy ott lesz englis premier.
  • immovable
    Valaki volna olyan kedves mutatni egy linket ahol a második rész sztorijáról lehet olvasni. Vagy ha valaki tud valamit egy spoilerben. Vagy honnan lehet leszedni azt a képregényt amiről beszéltek?
  • Csak77
    Kijött egy új 1 perces klipp, amin "reptetik a kocsit". A képregényben jobban meg volt "csinálva". Mindegy.
  • Diego85
    várom már énis nagyon a filmet! remélem durran akkorát mint az első, és nem fogunk csalódni! ;)
  • 5c0rp330n
    itt ugyan nem látok hd-t..
  • Csak77
    Hülye vagy? Csinálj időgépet!
  • lama king19
    tudtok adni nekem a mom park július közepi-végi műsorrendjéről linket adni? fontos lenne. thx
  • kill3r21
    én már 23.án este meglesem! :)
  • Csaba007
    mininova
  • 5c0rp330n
    hát, én még nem, de nemsokára..
    egyébként megnéztem a legnagyobb oldalakon amiket ismerek és csak egy helyen találtam, ott pedig hibás maga a file, úgyhogy vmi kiindulást (filenév, oldal) adhatnál..
  • Csaba007
    Itt senkisem alszik? :)
  • 5c0rp330n
    ja ok, csak úgy írtad, mintha a hivatalos oldalon lenne hd, ott meg nem nagyon láttam :)
  • Csaba007
    hivatalos oldal a hd meg közismertebb torrent oldalakon fentvan!
  • 5c0rp330n
    melyik hivatalos oldalon? linkt
  • Csaba007
    A New Divide klipp fentvan a hivatalos oldalon már hd-ben is.Nemvolt semmiféle tömörítési hiba ami fura az tényleg fura :)
  • Shiwo
    valahogy majd csak kibírom a szinkront, mivel én is messze lakok pesttől (legutóbb csak a vonat oda-vissza + az 1 napos bérlet volt 10k)

de nézzétek a jó oldalát..lehet sz@r lesz a szinkron, de legalább nem vonja el a felirat a tekintetedet a látványról (persze aki hallás alapján megérti az angolt, annak nem előny...én speciel inkább olvasva értem meg)

ha dvd-n kijön, akkor meg majd megnézem angolul
  • zoliii
    24-én jelenik meg a mozikban szó sem volt 26-ról
  • Csak77
    Ezek szerint nem!
  • Met
    nem úgy volt, hogy 26 a premier?
  • Tripod
    Ja, nagyon póz lett a kis mikrobi:D
    Már most jobban bejön, mint az első rész idegesítő Frenzy-je!
  • Csak77
    Tatatata... hatalmas ez a kis videó! :D
  • 5c0rp330n
    kinek nem a film a lényeg? pont a filmet bassza el egy szar szinkron, mi mást baszna el?
    DVD meg kalap fos, ha van olyan film, amit csak HD-ban érdemes beszerezni, akkor a Transformers tipikusan az.
  • r4pt0r
    Jah elnéztem. XD
  • r4pt0r
    A mai naptól? Mi a rák ez? :D
  • Csak77
    Hmm, már alig van jegy keddre. Szép.
  • Csak77
    MOM mozi két teremben is feliratos!
  • Csak77
    Dehogy 5 hónap, 3 max.
  • zoliii
    Öcsém, mennyi bajotok van! :D
    Nekem a film a lényeg. Majd ha kijön DVD, akkor azt nézzétek meg :D
    Kb. 5 hónap csak :D
  • Diego85
    szinkronnal? áááh.. a robothangok vmi szánalmasak voltak az 1ben is magyarul... :S