Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

És ezért mondtam, hogy itt már beszélni IS fog a rádió mellett 😊
Igen, rádión keresztül mondja, hogy "What is your purpose" és a saját hangján mondja azt, hogy "Sam". Úgyhogy nem kevertem össze semmit 😉
Meg egyébként is az elsõ rész végére is tud már beszélni!
Ezt ertelmetlen lenne szinkronosan megnezni.
Eredeti angol hangal ah mennyire kiraly is volt anno az elso resz a moziban!
zaki
szánalom. megyek én is a mom parkba

Picizöldfül
a showest videóban pont hogy rádión keresztül beszélt😊 de mind1,lehet összekeverted

Azért itt már beszélni is fog a rádiózás mellett, mint ahogy láthattuk a showest videóban is. Azt meg tuti el fogják baszni!
immovable
Ez a szinkron (mint a szinkronok 90%) egy FOS. 😊
gErIbÁ
nem vagyok benne biztos azért írtam oda hogy remélem ezektõl a csaladi pancserektõl már minden kitelik az elsõ részt egyszer kezdtem el nézni szinkronosan és kb25-30k percnél átváltottam angolra ,egyszerûen szörnyû volt

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

mert nem beszél, csak rádiózgat.. 😄

Miért vagy ebben olyan biztos?
gErIbÁ
ûrdongó hangját legalább nem rontják el (remélem) <#vigyor2>

Szolnokboy1
kezdem az összes reményt elveszíteni, hogy feliratos lesz. :-/ nem baj, a MOM park még mindig ott van, csak fel kell utazni. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Nem Optimus hangjától fosunk mi, hanem úgy az egésztõl<#zavart2>
SLICK
nem tom mit fostok annyira, igaz itt java részt ugyan az a szinkron ami az 1. résznél is. De pl: az Underworld 3. - Rise of the Lycans trailernél ne ugyanazok a szinkronok, mint a filmben. Itt lehet viszahozzák majd Optimus eredeti hangját is.
Mondjuk ami tény, egyre szarabbak a sinkronok, de én akkor is úgy nézem meg, én utálok feliratot olvasni, a filmet nem látom :|

5c0rp330n
az ilyet már büntetni kéne. a többi szinkron sincs igazán a helyén, optimus hangja pedig a meggyalázása az egész franchise-nak.

sweech
szopjon le a magyar forgalmazó, de komolyan.

Én meg azt nem értem, miért nem csinálják meg olyan technikával a szinkront, hogy mintát vesznek a robotok eredeti angol hangjából és azon a hangon szinkronizálják le õket magyarra. Simán meg lehetne csinálni és jóval igényesebb szinkront lehetne csinálni, mint ez a hányadék.
Dehát biztos a pénz<#lama>
Felraktam a youtubera, ha valakinek szaggatna a Videa (mint nekem)
http://www.youtube.com/watch?v=NNHg29cIs2c

Miért kellett lecserélni Optimus magyar hangját? 😞 Transformers 1 DVD-n sokkal jobb volt

látványban jó lesz, de feliratosan nézem az 100%<#idiota>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Atyaúristen<#wilting><#zavart2>
Ez borzalmasan szar<#szomoru1>
zoliii
Új Magyar nyelvû elõzetesTransformers 2

gErIbÁ
voltam ma star treket nézni moziban és elõtte adták a transformer 2 elõzetesét az újabbat ,mit kel mondjak nem volt gyenge ,elõttem ülõk kicsit ráizgultak "fú ezt is meg fogjuk nézni " az tuti hogy nagyon látványos lesz csak nehogy elszúrják a sztorit

Optimus Prime
Ti biztos nem láttátok az energont magyar szinkronnal, amiben Barbinek brílírozik. "Elsõ Optimusz, szuper-fokozat! Vááóóó!..." <#falbav>
Vagy a The Movie bármelyik szinkronját. Szinte fáj a régiben mikor némán tátognak és nagyon fáj a újban mikor olyanok hangzanak el "szarháziak" vagy "rohadékok".<#zavart2>
A mozifilm szinkronját a mai napig nem mertem megnézni. De véletlenül láttam a TV reklámáját... az s fájt "Upsz, bocsi." "Ez az! Kapd el" utóbbit mikor és miért mondja Sam sose fogom megérteni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

LasDen
nemtom lehet velem van a baj, de ha mondjuk megnézem moziban akkor sem zavar ha szinkronos lesz....legalább láttam és maj késõbb megnézem eredetiben angolul... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Picizöldfül
én felmegyek pestre megnézni az tuti,vidéki vagyok de leszarom..felkell mennem!! max összegyûlünk együtt és megnézzük😄

valaki felrakhatná a netre.

LasDen
lentebb írtam hogy az ST elõtt adják.....nem a legjobb...de talán türhetõ lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én meg azt akarom tudni, hogy hol az istenben van a szinkronos elõzetes. Star Treknél nem vetitik? Bezzeg a G.I.O-nak már van magyar elõzetese.

Optimus Prime
Cím, honlap, elérhetõség, útvonal - mindent tudni akarok annak a lehetséges mozi(k)nak a helyérõl.

Hát ilyen gondolom se Debrecenben, se Nyíregyházán nincsen itt a mi környékünkön... király. Mehetek fel a fõvárosba mozizni... 21. század power.

sweech
az utolsó poszter

LasDen
sztem csak szinkronosan lesz....esetleg a belvárosiban majd... 😄

Azt sajnos nem tudom.

ilyen hely szegeden hol van?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Pesten a MOMparkban minden film feliratosan jön. SZóval aki feliratos filmeket szeret annak ott a helye. Premier film valami kis terembe megy minidg 550 fõs vagy valami ilyesmi. 😄

toysoldier
csodálatos...

remélem azért mégiscsak feliratos lesz

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LasDen
az elõzetesben Optimusé és Turturroé volt furcsa nekem...a többi nem volt annyira szar....

Optimus Prime
UIP, port.hu - ez már rég eldõlt. 😞
A DVd-éig, mégha amcsi kiadás is - mert anno az elõbb volt - 3-4 hónap!

mármint szinkronosan lesz a mozikban a transformers 2? nehogy szinkronosan legyen már basszák meg

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

dvd-n úgyis lesz angol 5.1 + felírat 😉

Optimus Prime
És ilyen lesz a filmé is, és most ezért lesz "bukás"! 😊
Hogy szakadjanak meg!

LasDen
star trek elõtt adták az elõzetesét szinkronosan...fhúúú de rossz volt... 😄

LasDen
az már az elsõ részben is olyan volt 😄

Bumblebee-nek is meghajlott a rendszámtábla😊
Star Trek elõtt volt az új Transformers 2 szinkronizált elõzetese? Ha igen milyen?

EnZsolt
Remélem, amikor átalakul, akkor majd egy lestrapált vontató néz vissza ránk ^^

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Fú de zsír poszterek. Szegény Optimus igencsak megviselt állapotban feszít!
sweech
poszterz

zsír 😛