1467
-
Orionk #902 köszi, hogy válaszoltál, de ez igy tiszta sz**.
Most nem is tudom, hogy hogyan birom majd megnézni angolul, meg kell, hogy várjam dvd-n?, és azon is hátha lesz angol?
-
#901 csak és kizárólag a budapesti MOM parkban lesznek feliratos vetítések. -
Orionk #900 Szevasztok transformers rajongók!
Tik, akik minden nap itt fórumoztok, biztosan tudjátok, hogy hogyan fognak menni a jövő heti vetítések!
A kérdésem az lenne, hogy jövő héten, vagy azutáni héten hol tudnám moziban ANGOLUL megnézni a filmet? A szegedi mozikra lennék kiváncsi.
Köszönöm szépen.
Üdv., -
Tripod #899 Na jegy lefoglalva szerda 17:00-ra.
Vááá már alig várom:D:D:D -
Csak77 #898 Nem 3D! Szó nincs erről! Voltál már IMAX moziban? Láttad a vásznat? Nem szélesvásznú, hanem majdnem kocka. A film IMAX moziban is szélesvásznú lesz, ám a IMAX felvételek kitöltik a teljes IMAX vásznat, mint a Batman pár jelenetében! Nem kell hozzá szemüveg.
Így:
-
hapi #897 3d infokat szeretnék a filmről.
Azt hallottam 3D lesz ráadásul Imax 3D. Persze magyar országon nem adják majd az imaxban. Igaz e?
Mi a különbség imax 3D és sima 3D között?
-
FuryAlpha #896 qrva jo lesz!!!! -
#895 Na az igen durva:D -
Szabi1991 #894 így :D
-
Szabi1991 #893 nagyon erősen szpojler.. elég sok minden kiderül a filmből..
-
Petyator #892 Nem hiszem el hogy lehet egy ilyen filmet szinkronosan leadni. Hát békés megyéből biztos nem megyek föl Pestre. Ez Olyan mintha a Gladiátort, vagy a 300-at adnák szinkronosan. Optimus hangja is egy közröhej. Valaki tud infót vidéki angol vetítésekről? -
Locna #891 Hali!
Csak érdeklődés..Tényleg lehet olyan, hogy csak BP-en jön a premier eredeti nyelven?? Egyszerűen nem hiszem ezt el!! Tatabányán a Palace-ban szerettem volna megnézni de ott CSAK SZINKRON LESZ. Mennyire szánalom. Győrben a CCity-ben hétfőn tudják megmondani, hogy melyik kópia kerül hozzájuk, reménykedem, hogy ott lesz englis premier. -
#890 Valaki volna olyan kedves mutatni egy linket ahol a második rész sztorijáról lehet olvasni. Vagy ha valaki tud valamit egy spoilerben. Vagy honnan lehet leszedni azt a képregényt amiről beszéltek? -
Csak77 #889 Kijött egy új 1 perces klipp, amin "reptetik a kocsit". A képregényben jobban meg volt "csinálva". Mindegy. -
Diego85 #888 várom már énis nagyon a filmet! remélem durran akkorát mint az első, és nem fogunk csalódni! ;) -
#887 itt ugyan nem látok hd-t.. -
Csak77 #886 Hülye vagy? Csinálj időgépet! -
lama king19 #885 tudtok adni nekem a mom park július közepi-végi műsorrendjéről linket adni? fontos lenne. thx -
#884 én már 23.án este meglesem! :) -
Csaba007 #883 mininova -
#882 hát, én még nem, de nemsokára..
egyébként megnéztem a legnagyobb oldalakon amiket ismerek és csak egy helyen találtam, ott pedig hibás maga a file, úgyhogy vmi kiindulást (filenév, oldal) adhatnál.. -
Csaba007 #881 Itt senkisem alszik? :) -
#880 ja ok, csak úgy írtad, mintha a hivatalos oldalon lenne hd, ott meg nem nagyon láttam :) -
Csaba007 #879 hivatalos oldal a hd meg közismertebb torrent oldalakon fentvan! -
#878 melyik hivatalos oldalon? linkt -
Csaba007 #877 A New Divide klipp fentvan a hivatalos oldalon már hd-ben is.Nemvolt semmiféle tömörítési hiba ami fura az tényleg fura :) -
#876 valahogy majd csak kibírom a szinkront, mivel én is messze lakok pesttől (legutóbb csak a vonat oda-vissza + az 1 napos bérlet volt 10k)
de nézzétek a jó oldalát..lehet sz@r lesz a szinkron, de legalább nem vonja el a felirat a tekintetedet a látványról (persze aki hallás alapján megérti az angolt, annak nem előny...én speciel inkább olvasva értem meg)
ha dvd-n kijön, akkor meg majd megnézem angolul -
#875 24-én jelenik meg a mozikban szó sem volt 26-ról -
Csak77 #874 Ezek szerint nem! -
#873 nem úgy volt, hogy 26 a premier? -
Tripod #872 Ja, nagyon póz lett a kis mikrobi:D
Már most jobban bejön, mint az első rész idegesítő Frenzy-je! -
Csak77 #871 Tatatata... hatalmas ez a kis videó! :D -
#870 kinek nem a film a lényeg? pont a filmet bassza el egy szar szinkron, mi mást baszna el?
DVD meg kalap fos, ha van olyan film, amit csak HD-ban érdemes beszerezni, akkor a Transformers tipikusan az. -
r4pt0r #869 Jah elnéztem. XD -
r4pt0r #868 A mai naptól? Mi a rák ez? :D -
Csak77 #867 Hmm, már alig van jegy keddre. Szép. -
Csak77 #866 MOM mozi két teremben is feliratos! -
Csak77 #865 Dehogy 5 hónap, 3 max. -
#864 Öcsém, mennyi bajotok van! :D
Nekem a film a lényeg. Majd ha kijön DVD, akkor azt nézzétek meg :D
Kb. 5 hónap csak :D -
Diego85 #863 szinkronnal? áááh.. a robothangok vmi szánalmasak voltak az 1ben is magyarul... :S