Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Meg egyébként is az elsõ rész végére is tud már beszélni!
Eredeti angol hangal ah mennyire kiraly is volt anno az elso resz a moziban!
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Mondjuk ami tény, egyre szarabbak a sinkronok, de én akkor is úgy nézem meg, én utálok feliratot olvasni, a filmet nem látom :|
Dehát biztos a pénz<#lama>#lama>
http://www.youtube.com/watch?v=NNHg29cIs2c
Miért kellett lecserélni Optimus magyar hangját? 😞 Transformers 1 DVD-n sokkal jobb volt
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Ez borzalmasan szar<#szomoru1>#szomoru1>
Vagy a The Movie bármelyik szinkronját. Szinte fáj a régiben mikor némán tátognak és nagyon fáj a újban mikor olyanok hangzanak el "szarháziak" vagy "rohadékok".<#zavart2>#zavart2>
A mozifilm szinkronját a mai napig nem mertem megnézni. De véletlenül láttam a TV reklámáját... az s fájt "Upsz, bocsi." "Ez az! Kapd el" utóbbit mikor és miért mondja Sam sose fogom megérteni.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
remélem azért mégiscsak feliratos lesz
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Hogy szakadjanak meg!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune