1467
-
#782 én má többet nem nézek :D má lassan az egész filmet össze rakhatjuk :D -
Suffering #781 Van már új trailer. Bár 95%-ban ugyanaz mint az elözö trailer csak egy két jelenet ki van bövitve meg 1-2 uj jelenetet a tv spotokbol beraktak. -
#780 Sajnos mehetünk MOM parkig.....
Amúgy zsír a videó -
#779 ez hatalmas!!!!!!! :D:DD:DD
hogy csinálták meg Bale hangját? -
fulopzizou #778 Húú de várom már a 2.részt!!! Amint lehet irány a Mozi:D. Jah ugye feliratos lesz mindenhol és nem kell a MoM Parkig elmenni?? -
#777 LOÁL :D Jó lett :D -
Szabi1991 #776 :DDDD
-
#775 Megelőztél. :) Nem számítottam TV spotokra, a múltkor volt vagy 10-12. De most nagy volt a reklám csend. Szerintem több nem is lesz. Max a Linkin Park klipben, mert lesz az is. -
#774 faszák az új tv spotok:) de mostmár nem szeretnék látni előzeteseket,rombolja a film élményét:) -
#773 link1 link2 link3 -
spedway #772 Ok, így már értem:) -
spedway #771 Pfff, ugyanazt akarják még egyszer elsütni? Ez borzalmas lett, szinte bántja a fület. -
#770 van benne ének, nyilván, csak amikor a teljes szám hosszúságú számot hallgattam, amiben az addig ismert fél percet nyomták loopolva, azt hittem h az akar lenni a végleges, teljes szám. -
spedway #769 Király lett az új Linkin Park szám! Az elején hirtelen nem tudtam honnan ismerős, aztán beugrott, a trailerből! :))) Méghogy nincs benne ének... LOL. Végigéneklik a kétharmadát:) A szám 4 perc 28 mp. -
#768 Linkin Park: New Divide -
#767 ja, most olvasom h ez még nem a végleges szám, csak loopolták az egyik részt :) lesz ének is benne -
#766 mondjuk ez így inkább a Linkin Park topicban lenne újdonság :) ének nem nagyon van benne, ez fura. -
Szabi1991 #765 hátha lesz a véglegesbe vmi szöveg is.. :D
-
#764 Szerencsére, bennük van most a reményem. Remélem az ő klipjük lesz a hivatalos music video. Remélem 18-án az ő videójuk is fent lesz. :) -
Szabi1991 #763 Linkin Park zenéje azért jobb lett.. :D
-
#762 Stan Bush - The Touch: Sam's Theme -
Tripod #761 És ezért mondtam, hogy itt már beszélni IS fog a rádió mellett :) -
Tripod #760 Igen, rádión keresztül mondja, hogy "What is your purpose" és a saját hangján mondja azt, hogy "Sam". Úgyhogy nem kevertem össze semmit ;)
Meg egyébként is az első rész végére is tud már beszélni! -
FuryAlpha #759 Ezt ertelmetlen lenne szinkronosan megnezni.
Eredeti angol hangal ah mennyire kiraly is volt anno az elso resz a moziban! -
#758 szánalom. megyek én is a mom parkba -
#757 a showest videóban pont hogy rádión keresztül beszélt:) de mind1,lehet összekeverted -
Tripod #756 Azért itt már beszélni is fog a rádiózás mellett, mint ahogy láthattuk a showest videóban is. Azt meg tuti el fogják baszni! -
#755 Ez a szinkron (mint a szinkronok 90%) egy FOS. :) -
#754 nem vagyok benne biztos azért írtam oda hogy remélem ezektől a csaladi pancserektől már minden kitelik az első részt egyszer kezdtem el nézni szinkronosan és kb25-30k percnél átváltottam angolra ,egyszerűen szörnyű volt -
Szabi1991 #753 mert nem beszél, csak rádiózgat.. :D -
Tripod #752 Miért vagy ebben olyan biztos? -
#751 űrdongó hangját legalább nem rontják el (remélem) -
#750 kezdem az összes reményt elveszíteni, hogy feliratos lesz. :-/ nem baj, a MOM park még mindig ott van, csak fel kell utazni. :) -
Tripod #749 Nem Optimus hangjától fosunk mi, hanem úgy az egésztől -
#748 nem tom mit fostok annyira, igaz itt java részt ugyan az a szinkron ami az 1. résznél is. De pl: az Underworld 3. - Rise of the Lycans trailernél ne ugyanazok a szinkronok, mint a filmben. Itt lehet viszahozzák majd Optimus eredeti hangját is.
Mondjuk ami tény, egyre szarabbak a sinkronok, de én akkor is úgy nézem meg, én utálok feliratot olvasni, a filmet nem látom :| -
#747 az ilyet már büntetni kéne. a többi szinkron sincs igazán a helyén, optimus hangja pedig a meggyalázása az egész franchise-nak. -
#746 szopjon le a magyar forgalmazó, de komolyan. -
Tripod #745 Én meg azt nem értem, miért nem csinálják meg olyan technikával a szinkront, hogy mintát vesznek a robotok eredeti angol hangjából és azon a hangon szinkronizálják le őket magyarra. Simán meg lehetne csinálni és jóval igényesebb szinkront lehetne csinálni, mint ez a hányadék.
Dehát biztos a pénz -
Suffering #744 Felraktam a youtubera, ha valakinek szaggatna a Videa (mint nekem)
http://www.youtube.com/watch?v=NNHg29cIs2c
Miért kellett lecserélni Optimus magyar hangját? :( Transformers 1 DVD-n sokkal jobb volt -
Kalozoner #743 látványban jó lesz, de feliratosan nézem az 100%