1467
  • LasDen #782
    én má többet nem nézek :D má lassan az egész filmet össze rakhatjuk :D
  • Suffering
    Van már új trailer. Bár 95%-ban ugyanaz mint az elözö trailer csak egy két jelenet ki van bövitve meg 1-2 uj jelenetet a tv spotokbol beraktak.
  • Shadowkiller
    Sajnos mehetünk MOM parkig.....
    Amúgy zsír a videó
  • Szolnokboy1
    ez hatalmas!!!!!!! :D:DD:DD

hogy csinálták meg Bale hangját?
  • fulopzizou
    Húú de várom már a 2.részt!!! Amint lehet irány a Mozi:D. Jah ugye feliratos lesz mindenhol és nem kell a MoM Parkig elmenni??
  • SLICK
    LOÁL :D Jó lett :D
  • Szabi1991
    :DDDD
  • Optimus Prime
    Megelőztél. :) Nem számítottam TV spotokra, a múltkor volt vagy 10-12. De most nagy volt a reklám csend. Szerintem több nem is lesz. Max a Linkin Park klipben, mert lesz az is.
  • Picizöldfül
    faszák az új tv spotok:) de mostmár nem szeretnék látni előzeteseket,rombolja a film élményét:)
  • 5c0rp330n
    link1 link2 link3
  • spedway
    Ok, így már értem:)
  • spedway
    Pfff, ugyanazt akarják még egyszer elsütni? Ez borzalmas lett, szinte bántja a fület.
  • 5c0rp330n
    van benne ének, nyilván, csak amikor a teljes szám hosszúságú számot hallgattam, amiben az addig ismert fél percet nyomták loopolva, azt hittem h az akar lenni a végleges, teljes szám.
  • spedway
    Király lett az új Linkin Park szám! Az elején hirtelen nem tudtam honnan ismerős, aztán beugrott, a trailerből! :))) Méghogy nincs benne ének... LOL. Végigéneklik a kétharmadát:) A szám 4 perc 28 mp.
  • Optimus Prime
    Linkin Park: New Divide
  • 5c0rp330n
    ja, most olvasom h ez még nem a végleges szám, csak loopolták az egyik részt :) lesz ének is benne
  • 5c0rp330n
    mondjuk ez így inkább a Linkin Park topicban lenne újdonság :) ének nem nagyon van benne, ez fura.
  • Szabi1991
    hátha lesz a véglegesbe vmi szöveg is.. :D
  • Optimus Prime
    Szerencsére, bennük van most a reményem. Remélem az ő klipjük lesz a hivatalos music video. Remélem 18-án az ő videójuk is fent lesz. :)
  • Szabi1991
    Linkin Park zenéje azért jobb lett.. :D
  • Optimus Prime
    Stan Bush - The Touch: Sam's Theme
  • Tripod
    És ezért mondtam, hogy itt már beszélni IS fog a rádió mellett :)
  • Tripod
    Igen, rádión keresztül mondja, hogy "What is your purpose" és a saját hangján mondja azt, hogy "Sam". Úgyhogy nem kevertem össze semmit ;)
    Meg egyébként is az első rész végére is tud már beszélni!
  • FuryAlpha
    Ezt ertelmetlen lenne szinkronosan megnezni.
    Eredeti angol hangal ah mennyire kiraly is volt anno az elso resz a moziban!
  • zaki
    szánalom. megyek én is a mom parkba
  • Picizöldfül
    a showest videóban pont hogy rádión keresztül beszélt:) de mind1,lehet összekeverted
  • Tripod
    Azért itt már beszélni is fog a rádiózás mellett, mint ahogy láthattuk a showest videóban is. Azt meg tuti el fogják baszni!
  • immovable
    Ez a szinkron (mint a szinkronok 90%) egy FOS. :)
  • gErIbÁ
    nem vagyok benne biztos azért írtam oda hogy remélem ezektől a csaladi pancserektől már minden kitelik az első részt egyszer kezdtem el nézni szinkronosan és kb25-30k percnél átváltottam angolra ,egyszerűen szörnyű volt
  • Szabi1991
    mert nem beszél, csak rádiózgat.. :D
  • Tripod
    Miért vagy ebben olyan biztos?
  • gErIbÁ
    űrdongó hangját legalább nem rontják el (remélem)
  • Szolnokboy1
    kezdem az összes reményt elveszíteni, hogy feliratos lesz. :-/ nem baj, a MOM park még mindig ott van, csak fel kell utazni. :)
  • Tripod
    Nem Optimus hangjától fosunk mi, hanem úgy az egésztől
  • SLICK
    nem tom mit fostok annyira, igaz itt java részt ugyan az a szinkron ami az 1. résznél is. De pl: az Underworld 3. - Rise of the Lycans trailernél ne ugyanazok a szinkronok, mint a filmben. Itt lehet viszahozzák majd Optimus eredeti hangját is.
    Mondjuk ami tény, egyre szarabbak a sinkronok, de én akkor is úgy nézem meg, én utálok feliratot olvasni, a filmet nem látom :|
  • 5c0rp330n
    az ilyet már büntetni kéne. a többi szinkron sincs igazán a helyén, optimus hangja pedig a meggyalázása az egész franchise-nak.
  • sweech
    szopjon le a magyar forgalmazó, de komolyan.
  • Tripod
    Én meg azt nem értem, miért nem csinálják meg olyan technikával a szinkront, hogy mintát vesznek a robotok eredeti angol hangjából és azon a hangon szinkronizálják le őket magyarra. Simán meg lehetne csinálni és jóval igényesebb szinkront lehetne csinálni, mint ez a hányadék.
    Dehát biztos a pénz
  • Suffering
    Felraktam a youtubera, ha valakinek szaggatna a Videa (mint nekem)
    http://www.youtube.com/watch?v=NNHg29cIs2c

Miért kellett lecserélni Optimus magyar hangját? :( Transformers 1 DVD-n sokkal jobb volt
  • Kalozoner
    látványban jó lesz, de feliratosan nézem az 100%