1467
  • Szabi1991
    magyar MTV-n most ismétlik..
  • Tyler1
    plakát: (ha volt már akk bocs)

• Csak77
    Transformers.Revenge.Of.The.Fallen.Movie.Adaptation.Vol.1.No.2.Jul.2009.Comic.eBook-iNTENSiTY
    mic.eBook-iNTENSiTY

Erre keress rá, de vigyázz mert elolvasása után nem lesz értelme megnézni a filmet! :)
  • [NST]Cifu
    Kár, hogy a MoMparké talán a legrosszabbul hangosított mozi egész Budapesten... :(

Egy alacsony árfekvésű házimozin jobban kijön a térhangzás és a robbanások döreje, mint ott, azokon a hangfalakon... :S
  • LasDen #818
    hátha felrakod valahova biztos lesz aki leszedje :D
    /pl. én/
  • Csak77
    Kell valakinek a fimből készült hivatalos képregény? 4 részes.
  • oregon1987
    Szóval itt:
    Transformers előzetesek
  • oregon1987
    Itt egy helyen csokorba szedve minden előzetes:
    http://transformers2.atw.hu/video.html
  • Kandurex
    helyes
  • r4pt0r
    Csak a MOMparkban.
  • Optimus Prime
    A Palaca mozijaiban lesz feliratosan. Ezt úgy.. jó ideje megírtam, ahova tudtam. Meg a honlapomon is ott van a hírek között.
  • Tripod
    Ember! Még a moziba se megy:D
    Már csak 3 hét és itt a premier, el se hiszem. De addig sajna még sok vizsgán kell túllennem
  • r4pt0r
    öööö lehet kicsit félreérthetően írtam de a palace nekem is a jobb fajta. :D
  • Orionk
    Akkor erre még senkinek semmi ötlete, hogy hol lehetne utánnanézni, hogy mikor jön ki dvd-n? a Doubt
  • 5c0rp330n
    nálam az a jobb fajta :)
  • r4pt0r
    jobb fajta mozik-> Pesten csak MOMpark (itt a palace mozikra gondolok)
  • 5c0rp330n
    sztem tutira fog menni eredeti hanggal is, a jobbik fajta mozikban.. magyar hanggal meg nem nézem, a magyar trailer közben már felsikítottam, hogy hogy lehet ennyire fos :S
  • LasDen #805
    persze ha nincs gépes a hd-hez.....akkor megteszi a duvde.....
  • Orionk
    Igen, én is moziban fogom megnézni.
    Majd letöltöm HD-ban, habár még nincs technikám a HD hez.
    Az a baj, hogy moziban szinkronosan fog menni.

Egyébként a #796 hozzászólásomban ennek a filmnek a megjelenése után érdeklődtem,hogy hol lehet megnézni, hogy mikor adják ki nálunk dvd-n:
    http://www.imdb.com/title/tt0918927/

szerinted? hogyan lehetne ennek utánnanézeni?
  • 5c0rp330n
    egyébként egy ilyen filmnél tipikusan leszarja az ember a dvd megjelenést, ennek a filmnek az a lényege, hogy hd-ban nézze az ember.
  • zoliii
    November-December környékén fog megjelenni DVD-n
  • Optimus Prime
    Manapság nem kell sok ész se hozzá, hogy tud átlag 3-4 hónapon belül kint van az adott és főkép népszerű mozifilm DVD-n és ble-rayen.
  • Orionk
    oké decemberre.

de honnan lehet ezt a dátumot megtudni?
    milyen net oldalon lehet utánnanézni? Vannak forgalmazók, akik a filmet forgalmazzák? Talán az ő honlapjukon?...
  • Orionk
    hogy miért fontos?

Hát azért, hogy tudjam, hogy körülbelül mikor kell letölteni az adott filmet :DD
  • LasDen #798
    inkább 4-5.....esetünkben decemberre várható itthon a DVD.....
  • Csaba007
    Amúgy az miért fontos mikor jelenik meg dvd-n? Kb 3-4 hónappal azután vagy több.
  • Orionk
    Hy!

Amit most kérdezek, az kicsit OFF lesz, de majd megpróbálom a Transformers-hez is vonatkoztatni. :) köszi

Honnan lehet megtudni, hogy egyes filmeket mikor fognak Magyarul kiadni DVD-d? xpress.hu -n állítólag meg lehet nézni, de én sosem találom azt a filmet, amit keresek. Most ezt a filmet keresem, hogy mikor adják ki dvd-n: http://www.imdb.com/title/tt0918927/

Ugyanez lenne a kérdésem is a Transformers 2-höz. Tudom, hogy junius végén lesz még csak a mozikban, de miután leadták, akkor honnan lehet megtudni, hogy mikor jelenik meg dvd-n?

Előre is köszi
    Üdv.,
  • 5c0rp330n
    alig ismertem meg amikor közelről mutatták az arcát, aztán jutott eszembe h vki mondta, h felfújták az ajkait :/
    azért így is.. ..mint a lopott biciklit.
  • mcgrape
    Itt megnézheted, elvileg :)
    http://filmuniverzum.avpuniverzum.hu/?p=3587#comments

Nem tünik rosznak valóban nem tünik rosznak, sőt, én imádom az elsőt i, szóval .

Megan Fox meg hát......
  • 5c0rp330n
    "This video is no longer available due to a copyright claim by Viacom. "

ez aztán a feeling
  • Csaba007
    megvan megint a feeling :) Király lesz ez!!
  • fulopzizou
    pedig az első sem vóót piskóta
    de ez remélem állat lesz!!!
  • EnZsolt
    Gyíííháááááá :D Nagyon-nagyon-nagyon várós.
  • viizo
    huh, sokkal jobbnak ígérkezik mint az első rész.
  • Szabi1991
  • Optimus Prime
    Lévén a Transformers 2 játék topicját nem olvassa senki ide írom.
  • fulopzizou
    Nah itt egy vérbeli Transformer: Optimus Prime
  • Optimus Prime
    Érdekesség:

Transformers Armada DVD1
    Transformers Armada DVD2
  • Shadowkiller
    Remélem is, hogy marad a filmen sok jó cucc... Bár Bay bácsiban nem nagyon csalódtam még idáig... :)
  • Szolnokboy1
    azért az pozitív, hogy szinte minden trailerben/spotban ugyanazok a jelenetek ismétlődnek felváltva, és csak pár apró jelenetdarabbal bővülnek. :) bay megmondta, hogy nem akar sokat megmutatni és úgy tűnik, be is tartja.