Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
By the Allspark! Itt is.

"Time make everything possible. I can wait." - külön pont annak, aki megmondja ki és mikor mondta.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

immovable
wow
sõt még jobb hir hogy amerikában ma este mutatják be az uj trailer ami nálunk csütörtök reggel

Optimus Prime
Pár jó hír a filmrõl, összegyûjtve itt. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Shadowkiller
Egy kis várakozás elleni idõelütés eredménye 😊

http://www.youtube.com/watch?v=Hu6kEbperJkTransformers: Revenge of the Fallen trailer Shadowkiller version

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Optimus Prime
Nem azért van Devastator lába a levegõben, mert lép?
Bár ahogy nézem inkább olyan mintha nem lenne árnyéka és a végleges textúra ráhúzva; kosz, por, ütés, kopás.
Egyébként az Optimus vs Megatron-Starscream-Blackout harc se lesz piskóta. Egy másik jelenetben pedig mintha Jetfire és Megaron harcolna a tetõn. A videó végén pedig Optimus ad egy akkora pofont Megsnek, hogy szó szerint szikrát hány. 😄

Hát szerintem az nyilvánvaló volt hogy nem a végleges, mert ha kis bakit benne hagynak az nem gond, nah de ezt bárki észrevenné. 😄

The Showest footage was pulled down because it was just a 12-hour thing.

I just wanted the fans to get a taste of what we have been making for a year and a half because we have been so quiet. The piece was cut about a month ago for this Showest thing I accepted this past month - so as you can see many of the shots were far from being finished renders. This dinky little site received over 1,500,000 hits and 550,000 downloads in this short time. Anyway the trailer is being printed today and coming out on Wolverine and Star Trek. 64 days left!

Michael

Tehát még a ShoWest videóban sem volt végleges néhány render, valószínû ezért nem ért le Devastator egyik lába a földre.

Ja és ezek szerint jövõhét végén új trailer<#wink>
Optimus Prime
Pontosabban Shockwave, Megatron az idõ tájt hallott volt. A rajzfilmes eredete viszont teljesen más, ajánlom megtekintésre a Fire in the Sky epizódot:

Fire in the Sky - part 1
Fire in the Sky - part 2
Fire in the Sky - part 3

immovable
nincs már meg a videó 😞
link

namost ha õ Jetfire, akkor õ az elsõ álca akit a földön akartak létrehozni Megatronék a G1 képregény szerint - ergo a legfiatalabb robot is

ezért furcsállom az öregember szerepét :/
Optimus Prime
Több millió, ha az eredeti sagát vesszük. Ám még ott is 1 millió év van a filmes és az Allspark elvesztése, nagy polgárháború ideje között. Viszont a prequel képregény Defiance #4 számban feltûnik, mint az egyik elsõ Seeker, akiket az Allspark hozott létre, mint munkás. De nem akarok spoilerezni, hátha más is felkeresi a képregényt.
Aki többet akar tudni úgy filmrõl, háttérrõl, stb. ajánlom a oldalamon.

Hogy lehet valamelyik is öreg?? Hisz több ezer évesek nem!?? 😊
Ha Jetfire ha nem az öreg robot, nekem akkor is kibaszottul bejön ez az öregemberes figura, de az alakja sztem nem a Blackbird lesz, mert mintha a játékfigurák között az egy Álca lett volna.
Bucser
Jetfire a G1-ben is bõven a polgárháború elõttrõl való. tehát az hogy öreg totál rendben van. Bár nekem egy kicsit olyan részeges karatemester motívumnak tûnik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vagyis azt akartam mondani, hogy biztos lesz valami oka a botnak.
És úgylátom Blackout is visszatér. Az erdõs, Optimus-t kegyetlenül lerúgós jelenetben ott feszít a háttérben.
Szerintem abszolút jó ötlet ez a megvalósítás, csak kicsit furán néz ki😊
És igen, még bármi kisülhet belõle😊
1966-os, na meg kitudja, lehet megsérül a filmben és azért kell neki a bot.. :p

ahhoz képest, hogy a G1-ben fehér, vadonatúj, bivalyerõs gép volt, a második filmre kapunk egy fekete, öreg, gyenge robotot.

btw benne van a pakliban hogy még akár így is jól elsülhet a dolog, az SR71 Blackbird gép valahogy illik is hozzá sztem 😊
Jetfire egy szakállas, görbebotos "öregember"?
Ah ah ah nagyon LOL<#vigyor>
Met
megnéztem végre, fubazmeg kategória 😊

már nagyon várom, ez is moziba nézõs kategória

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kandurex
Oké "vezírem" 😊 de ebben az esetben az exkluzivitás értéke a nullával egyenlõ. Szóval nem értem. lsd: youtube link

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Optimus Prime
ShoWest 2009 exkluzív anyag volt. Oda volt írva engedély nélkül ne is postolja/embedelje senki máshova. Szerintem a legtöbbet jelenetet viszont látjuk a májusi elõzetesben.

Kandurex

Kandurex
Nem értem minek rá a password :/

Shiwo
This is a password protected video

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LasDen
Devastator olyan kemény, hogy neki nem kell ilyenekkel törõdni...ha kell õ a levegõbe támaszkodik.....fittyet hány a fizikára....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
valóban nem ér le

DantszEE
Remélem, hogy rosszul látom, de 02:06-nál Devastator zöld lába nem ér le a földre.<#guluszem1>
Ezt leszámítva nagyon ütõs trailer.

Optimus Prime
Az Scalpel és Sambe megy bele. Mondjuk úgy neccesebb kivágni valakinek az agyát.
Egyébként még mindig van, aki azt mondja Megatron nem lesz a filmben?
Prime-ot meg a... talán Marvel G2 óta nem verték így el.

STREEX
2:18-nál mi az ördög ez hogy belemegy egy kis robot a muki szájába?!Ez olyan lesz mint a rejtõzködõ c. filmben a lény?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

LasDen
én az elsõ részben ezeken túl tuttam lépni, de a 2-ra nem ezt várom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

az az irány ugyanaz mint az elsõben amikor le(khmm...)olajozta az ügynököt...

az elsõ is az ilyen dedós hülyeségek miatt bukott meg nálam.

látványügyileg nagyon top lesz, de jó lenne vmi ovis sztorin túlmutató történetet is kreálni hozzá.
Szolnokboy1
nekem sem. ha nem viszik túlzásba, elnézhetõ lesz.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

LasDen
nekem nem tetszik ez az irány.....

Szolnokboy1
ÚRISTEN! <#wow1>

mondjuk nekem ezekbõl a képsorokból nagyon nem jön át a "darkosabb" megközelítés. úgy tûnik, lesz benne marháskodás bõven sajna.

<#worship>

sweech
épp ezért aranyos 😄

LasDen
az elején BumbleBee úgy viselkedett mint egy 5 éves......

5c0rp330n
nem is tudom eldönteni, h 1:56 vagy 2:05 baszott oda jobban 😊

5c0rp330n
<#guluszem1>
ez hatalmas!
csajt még mindig tuknám 😊

zoliii
legyen már június 24. ebben még jobbak az CGI animációk mint az elsõ részben pedig az sem volt rossz.

EnZsolt
OH MY GOD! Vizuális orgazmus!!!!!!!!

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

sweech
Szolnokboy1
remény az van. 😊

Sideswipe - Csatár fura...jól néz ki, de a kerekes lába?! Gurulni fog vagy miaf...és úgy néz ki megint az Álcák a nagyobbak...csak Röptûzben reménykedem hogy nem lesz töpszli...

Optimus Prime
Akkor van rá remény, hogy feliratos lesz?

Inkább 2 hónap az a 3 😄