1467
-
Szabi1991 #822 magyar MTV-n most ismétlik.. -
#821 plakát: (ha volt már akk bocs)
-
Csak77 #820 Transformers.Revenge.Of.The.Fallen.Movie.Adaptation.Vol.1.No.2.Jul.2009.Comic.eBook-iNTENSiTY
mic.eBook-iNTENSiTY
Erre keress rá, de vigyázz mert elolvasása után nem lesz értelme megnézni a filmet! :) -
#819 Kár, hogy a MoMparké talán a legrosszabbul hangosított mozi egész Budapesten... :(
Egy alacsony árfekvésű házimozin jobban kijön a térhangzás és a robbanások döreje, mint ott, azokon a hangfalakon... :S -
#818 hátha felrakod valahova biztos lesz aki leszedje :D
/pl. én/ -
Csak77 #817 Kell valakinek a fimből készült hivatalos képregény? 4 részes. -
oregon1987 #816 Szóval itt:
Transformers előzetesek -
oregon1987 #815 Itt egy helyen csokorba szedve minden előzetes:
http://transformers2.atw.hu/video.html -
#814 helyes -
r4pt0r #813 Csak a MOMparkban. -
#812 A Palaca mozijaiban lesz feliratosan. Ezt úgy.. jó ideje megírtam, ahova tudtam. Meg a honlapomon is ott van a hírek között. -
Tripod #811 Ember! Még a moziba se megy:D
Már csak 3 hét és itt a premier, el se hiszem. De addig sajna még sok vizsgán kell túllennem -
r4pt0r #810 öööö lehet kicsit félreérthetően írtam de a palace nekem is a jobb fajta. :D -
Orionk #809 Akkor erre még senkinek semmi ötlete, hogy hol lehetne utánnanézni, hogy mikor jön ki dvd-n? a Doubt -
#808 nálam az a jobb fajta :) -
r4pt0r #807 jobb fajta mozik-> Pesten csak MOMpark (itt a palace mozikra gondolok) -
#806 sztem tutira fog menni eredeti hanggal is, a jobbik fajta mozikban.. magyar hanggal meg nem nézem, a magyar trailer közben már felsikítottam, hogy hogy lehet ennyire fos :S -
#805 persze ha nincs gépes a hd-hez.....akkor megteszi a duvde..... -
Orionk #804 Igen, én is moziban fogom megnézni.
Majd letöltöm HD-ban, habár még nincs technikám a HD hez.
Az a baj, hogy moziban szinkronosan fog menni.
Egyébként a #796 hozzászólásomban ennek a filmnek a megjelenése után érdeklődtem,hogy hol lehet megnézni, hogy mikor adják ki nálunk dvd-n:
http://www.imdb.com/title/tt0918927/
szerinted? hogyan lehetne ennek utánnanézeni? -
#803 egyébként egy ilyen filmnél tipikusan leszarja az ember a dvd megjelenést, ennek a filmnek az a lényege, hogy hd-ban nézze az ember. -
#802 November-December környékén fog megjelenni DVD-n -
#801 Manapság nem kell sok ész se hozzá, hogy tud átlag 3-4 hónapon belül kint van az adott és főkép népszerű mozifilm DVD-n és ble-rayen. -
Orionk #800 oké decemberre.
de honnan lehet ezt a dátumot megtudni?
milyen net oldalon lehet utánnanézni? Vannak forgalmazók, akik a filmet forgalmazzák? Talán az ő honlapjukon?... -
Orionk #799 hogy miért fontos?
Hát azért, hogy tudjam, hogy körülbelül mikor kell letölteni az adott filmet :DD -
#798 inkább 4-5.....esetünkben decemberre várható itthon a DVD..... -
Csaba007 #797 Amúgy az miért fontos mikor jelenik meg dvd-n? Kb 3-4 hónappal azután vagy több. -
Orionk #796 Hy!
Amit most kérdezek, az kicsit OFF lesz, de majd megpróbálom a Transformers-hez is vonatkoztatni. :) köszi
Honnan lehet megtudni, hogy egyes filmeket mikor fognak Magyarul kiadni DVD-d? xpress.hu -n állítólag meg lehet nézni, de én sosem találom azt a filmet, amit keresek. Most ezt a filmet keresem, hogy mikor adják ki dvd-n: http://www.imdb.com/title/tt0918927/
Ugyanez lenne a kérdésem is a Transformers 2-höz. Tudom, hogy junius végén lesz még csak a mozikban, de miután leadták, akkor honnan lehet megtudni, hogy mikor jelenik meg dvd-n?
Előre is köszi
Üdv., -
#795 alig ismertem meg amikor közelről mutatták az arcát, aztán jutott eszembe h vki mondta, h felfújták az ajkait :/
azért így is.. ..mint a lopott biciklit. -
mcgrape #794 Itt megnézheted, elvileg :)
http://filmuniverzum.avpuniverzum.hu/?p=3587#comments
Nem tünik rosznak valóban nem tünik rosznak, sőt, én imádom az elsőt i, szóval .
Megan Fox meg hát...... -
#793 "This video is no longer available due to a copyright claim by Viacom. "
ez aztán a feeling -
Csaba007 #792 megvan megint a feeling :) Király lesz ez!! -
fulopzizou #791 pedig az első sem vóót piskóta
de ez remélem állat lesz!!! -
#790 Gyíííháááááá :D Nagyon-nagyon-nagyon várós. -
viizo #789 huh, sokkal jobbnak ígérkezik mint az első rész. -
Szabi1991 #788 -
#787 Lévén a Transformers 2 játék topicját nem olvassa senki ide írom. -
fulopzizou #786 Nah itt egy vérbeli Transformer: Optimus Prime -
#785 Érdekesség:
Transformers Armada DVD1
Transformers Armada DVD2 -
#784 Remélem is, hogy marad a filmen sok jó cucc... Bár Bay bácsiban nem nagyon csalódtam még idáig... :) -
#783 azért az pozitív, hogy szinte minden trailerben/spotban ugyanazok a jelenetek ismétlődnek felváltva, és csak pár apró jelenetdarabbal bővülnek. :) bay megmondta, hogy nem akar sokat megmutatni és úgy tűnik, be is tartja.