Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Szerintem is.<#eljen>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

SLICK
tökéletes ^^

igy esetleg?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

SLICK
picit kicsinyíteni kellene rajta, de amúgy tökéletes

Optimus Prime
Frissítették a Trasnformers.com oldalt, érdemes megnézni!
Másrészt, nem kellene cserélni a fórum bannerét? Mondjuk erre?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

SLICK
akkor a külföldi premierrel keverem, azért kösz a tájékoztatást

júni 4

SLICK
május 21., nem?

Terminátor se május. 😄

SLICK
lol én meg várom itt májusban, lehet összekevertem a Terminator 4-el :|

Optimus Prime
Részemrõl mindig furcsa ilyet olvasni, de június 24.

SLICK
mikor is lesz a mozikban?

Picizöldfül
van egy olyan érzésem hogy most optimus-t a végén tényleg megöli valamelyik álca...

LasDen
a The Movieban 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Optimus Prime
Az elején? Mikor? És fõkép melyikben?

immovable
namindegy. várós a film 😊
LasDen
ja de a rajzfilmben jól megölték egybõl az elején Optimust 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

immovable
Akkor bizony az elsõ részt szúrták el. 😊 Nem kellet volna ott kicsinálni a kockával együtt.
Optimus Prime
Megatron az örök ellenfél, ikon, legenda. Nélküle a Transformers olyan, mint... az említett Dallas Jockey nélkül vagy Batman Joker nélkül. Optimus és Megatron 25 éve megvannak. Ez egy film, sorozatban, képregényben azt csinálnak, amit akarnak, de egy 147 perces filmnek behatárolt korlátai és közönsége van.

immovable
jajj minek kell visszahozni megatront, mikor már az elõzõ részben ki lett nyuvasztva.? ezt sosem értettem. ez kb mint mikor bobby visszatért a dallasban bakker.<#idiota> van annyi álca, hogy teljesen felesleges megatron, vagy akkor nem kellett volna az elõzõ részben kinyírni.
<object width="400" height="225"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=4415904&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=1&color=d6d6d6&fullscreen=1" /><embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=4415904&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=1&color=d6d6d6&fullscreen=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="400" height="225"></embed></object><p><a href="http://vimeo.com/4415904">Transformer "Revenge of the Fallen" trailer #3</a> from <a href="http://vimeo.com/michaelbaydotcom">Bay Films/Michael Bay Dot Com</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Hát na ja. Azért mondom, nem kell parázni😊
AZT A JÓ K*RVA ÉLETBE!!!
LÁTNI AKAROOOM A FILMEEET!!!
Picizöldfül
meg sideswipe-ot se nagyon,meg jol-ot se,meg stb stb😊

Ja meg ott van Arcee. Õt se sokat láttuk MÉG!
Szerintem csak nem akartak ellõni minden akciót a trailerben, azért nem szerepeltek benne. Ott van Scorponok meg Ravage, õk is csak a teaser trailerben voltak benne, tuti hogy õket is a filmre tartogatják.
Lesz még itt meglepetés ne aggódjunk emiatt<#smile>
Optimus Prime

DantszEE
Bár mondjuk Ironhide-ot meg Ratchet-et se láttam még 1 trailerben sem.^^" Viszont Opti elég szépen kitesz magáért.😉

Szolnokboy1
bízzunk benne, hogy nem véletlenül lesz 147 perces a film.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

DantszEE
Én is ezen a véleményen vagyok. Nagyon sok mindennek kellene történnie a filmben, ha már ennyi új szereplõ van.<#pardon1>
Ha jól vettem észre, például Fallen csak egyetlen egyszer tûnik fel az eddigi trailerekben, amikor a katonák közé teleportál. Máshol akció közben egyszer se látom.

Rage47
Érdekes, ha HW oldaláról nézem a linket, akkor müködik. Meg 1-2 percig tegnap este is müködött oO
Optimus Prime
Jah, hajnali 3-kor meg se néztem mûködik-e a link.😄
Bay oldalán HD-ban is, letölthetõ is

Igen, egyébként mutatják is, hogy belekapaszkodik a szájaszélébe.
A trailerrõl meg csak annyit, hogy OMFG!! Legyen már június!
nekem van egy olyan érzésem, hogy megkapaszkodik a szája szélében :-) trailer odabas*, de nem lepõdtem meg ezt vártam :-D! Király lesz!!!
MrSpock
Uhh ez ütõs lesz! Végre egy olyan trailer amit megnéztem és..hmm mikor lesz már feeling kapott el! Hiába szidják sokan,hogy popcornmozi,meg egyebek,de ez van.De arra 2órára teljesen leköti,kikapcsolja az embert.
A végén ahogy szippantja be,nemsok marad belõle az tuti,daráló mûködik rendesen!

Go Jeff Go!!!!

toysoldier
azigen <#wow2>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

DantszEE
Én ahogy észrevettem az egyik ikret, Mudflapet. Huh, remélem nem fog sok Autobot kipurcanni.:S

Szolnokboy1
a nagy ipari porszívó kit szippant be a végén?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

EnZsolt
Csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy húúúú vazze!!!!

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Just B
Na ez a nem mind1... 😄 Várós!

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Access Denied.

Optimus Prime
Megelõztél. 😊

Rage47
uj trailer

jöhetne már..😊
Picizöldfül
soundwave fogja újraéleszteni? amugy nemtom,abban a hitben éltem hogy nem lesz megatron benne(nem is akartam h benne legyen),fókuszálhatnának többet starscreamre,a devastator-re,meg új gonoszokra. Van egy olyan megérzésem hogy túl sok mindent akarnak a filmbe bele tenni(megatron,devastator,fallen,stb).. ettõl függetlenül iszonyatosan várom már a filmet!

Optimus Prime
Február óta ezt mondom.<#miaz>

Nah látom legalább lesz valami történet szösszenete is a filmnek! Ez jó jel! 😊

Picizöldfül
holnap lesz hivatalosan

HD-ben mikorra várható? Mert ebbõl nem sokat látni.
De amúgy OMG<#guluszem1>
Látom Megatron visszatért 😊