Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
A Palaca mozijaiban lesz feliratosan. Ezt úgy.. jó ideje megírtam, ahova tudtam. Meg a honlapomon is ott van a hírek között.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ember! Még a moziba se megy😄
Már csak 3 hét és itt a premier, el se hiszem. De addig sajna még sok vizsgán kell túllennem<#szomoru1><#sir>
öööö lehet kicsit félreérthetõen írtam de a palace nekem is a jobb fajta. 😄

Akkor erre még senkinek semmi ötlete, hogy hol lehetne utánnanézni, hogy mikor jön ki dvd-n? a Doubt

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

5c0rp330n
nálam az a jobb fajta 😊

jobb fajta mozik-> Pesten csak MOMpark (itt a palace mozikra gondolok)

5c0rp330n
sztem tutira fog menni eredeti hanggal is, a jobbik fajta mozikban.. magyar hanggal meg nem nézem, a magyar trailer közben már felsikítottam, hogy hogy lehet ennyire fos :S

LasDen
persze ha nincs gépes a hd-hez.....akkor megteszi a duvde.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Igen, én is moziban fogom megnézni.
Majd letöltöm HD-ban, habár még nincs technikám a HD hez.
Az a baj, hogy moziban szinkronosan fog menni.

Egyébként a #796 hozzászólásomban ennek a filmnek a megjelenése után érdeklõdtem,hogy hol lehet megnézni, hogy mikor adják ki nálunk dvd-n:
http://www.imdb.com/title/tt0918927/

szerinted? hogyan lehetne ennek utánnanézeni?

5c0rp330n
egyébként egy ilyen filmnél tipikusan leszarja az ember a dvd megjelenést, ennek a filmnek az a lényege, hogy hd-ban nézze az ember.

zoliii
November-December környékén fog megjelenni DVD-n

Optimus Prime
Manapság nem kell sok ész se hozzá, hogy tud átlag 3-4 hónapon belül kint van az adott és fõkép népszerû mozifilm DVD-n és ble-rayen.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

oké decemberre.

de honnan lehet ezt a dátumot megtudni?
milyen net oldalon lehet utánnanézni? Vannak forgalmazók, akik a filmet forgalmazzák? Talán az õ honlapjukon?...

hogy miért fontos?

Hát azért, hogy tudjam, hogy körülbelül mikor kell letölteni az adott filmet 😄D

LasDen
inkább 4-5.....esetünkben decemberre várható itthon a DVD.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Amúgy az miért fontos mikor jelenik meg dvd-n? Kb 3-4 hónappal azután vagy több.

Hy!

Amit most kérdezek, az kicsit OFF lesz, de majd megpróbálom a Transformers-hez is vonatkoztatni. 😊 köszi

Honnan lehet megtudni, hogy egyes filmeket mikor fognak Magyarul kiadni DVD-d? xpress.hu -n állítólag meg lehet nézni, de én sosem találom azt a filmet, amit keresek. Most ezt a filmet keresem, hogy mikor adják ki dvd-n: http://www.imdb.com/title/tt0918927/

Ugyanez lenne a kérdésem is a Transformers 2-höz. Tudom, hogy junius végén lesz még csak a mozikban, de miután leadták, akkor honnan lehet megtudni, hogy mikor jelenik meg dvd-n?

Elõre is köszi
Üdv.,

5c0rp330n
alig ismertem meg amikor közelrõl mutatták az arcát, aztán jutott eszembe h vki mondta, h felfújták az ajkait :/
azért így is.. ..mint a lopott biciklit.

Itt megnézheted, elvileg 😊
http://filmuniverzum.avpuniverzum.hu/?p=3587#comments

Nem tünik rosznak valóban nem tünik rosznak, sõt, én imádom az elsõt i, szóval .

Megan Fox meg hát...... <#wow1>

5c0rp330n
"This video is no longer available due to a copyright claim by Viacom. "

ez aztán a feeling <#wow3>

megvan megint a feeling 😊 Király lesz ez!!

pedig az elsõ sem vóót piskóta<#guluszem1>
de ez remélem állat lesz!!!

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

EnZsolt
Gyíííháááááá 😄 Nagyon-nagyon-nagyon várós.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

huh, sokkal jobbnak ígérkezik mint az elsõ rész. <#eljen>

Optimus Prime
Lévén a Transformers 2 játék topicját nem olvassa senki ide írom.

Nah itt egy vérbeli Transformer: Optimus Prime <#worship>

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

Optimus Prime

Shadowkiller
Remélem is, hogy marad a filmen sok jó cucc... Bár Bay bácsiban nem nagyon csalódtam még idáig... 😊

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Szolnokboy1
azért az pozitív, hogy szinte minden trailerben/spotban ugyanazok a jelenetek ismétlõdnek felváltva, és csak pár apró jelenetdarabbal bõvülnek. 😊 bay megmondta, hogy nem akar sokat megmutatni és úgy tûnik, be is tartja.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

LasDen
én má többet nem nézek 😄 má lassan az egész filmet össze rakhatjuk 😄

Van már új trailer. Bár 95%-ban ugyanaz mint az elözö trailer csak egy két jelenet ki van bövitve meg 1-2 uj jelenetet a tv spotokbol beraktak.

Shadowkiller
Sajnos mehetünk MOM parkig.....
Amúgy zsír a videó

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Szolnokboy1
ez hatalmas!!!!!!! 😄😄D😄D

hogy csinálták meg Bale hangját?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Húú de várom már a 2.részt!!! Amint lehet irány a Mozi😄. Jah ugye feliratos lesz mindenhol és nem kell a MoM Parkig elmenni??

SLICK
LOÁL 😄 Jó lett 😄

😄DDD

Optimus Prime
Megelõztél. 😊 Nem számítottam TV spotokra, a múltkor volt vagy 10-12. De most nagy volt a reklám csend. Szerintem több nem is lesz. Max a Linkin Park klipben, mert lesz az is.

Picizöldfül
faszák az új tv spotok😊 de mostmár nem szeretnék látni elõzeteseket,rombolja a film élményét😊

5c0rp330n
Ok, így már értem😊

Pfff, ugyanazt akarják még egyszer elsütni? Ez borzalmas lett, szinte bántja a fület.

5c0rp330n
van benne ének, nyilván, csak amikor a teljes szám hosszúságú számot hallgattam, amiben az addig ismert fél percet nyomták loopolva, azt hittem h az akar lenni a végleges, teljes szám.

Király lett az új Linkin Park szám! Az elején hirtelen nem tudtam honnan ismerõs, aztán beugrott, a trailerbõl! 😊)) Méghogy nincs benne ének... LOL. Végigéneklik a kétharmadát😊 A szám 4 perc 28 mp.

Optimus Prime

5c0rp330n
ja, most olvasom h ez még nem a végleges szám, csak loopolták az egyik részt 😊 lesz ének is benne

5c0rp330n
mondjuk ez így inkább a Linkin Park topicban lenne újdonság 😊 ének nem nagyon van benne, ez fura.

hátha lesz a véglegesbe vmi szöveg is.. 😄

Optimus Prime
Szerencsére, bennük van most a reményem. Remélem az õ klipjük lesz a hivatalos music video. Remélem 18-án az õ videójuk is fent lesz. 😊

Linkin Park zenéje azért jobb lett.. 😄