9306
-
heady #1488 -
readswift #1487 Szerintem kettőnk közül max. a te LCD-d robbanhatott be, nekem ui. nincs :DD -
heady #1486 Úristen, ez bevált!! Fuck yeah! -
heady #1485 -
readswift #1484 " 80% of the PC online action market" <- szerintetek ez meddig áll majd fennt , amikor mindenkinek a gépén jól fog menni c2 multi+ modok : DD -
readswift #1483 and Valve games account for over 80% of the PC online action market. ... . meg ilyen szövegek ugye :DD -
heady #1482 Miért túlértékelt? Mert neked esetleg nem tetszik?
Amúgy kb az első hozzászólásodtól kezdve nem értem, hogy ennek mi köze a témához -
readswift #1481 Úgy hogy az világéletébe egy mod volt pl . Mellé még olyan túlértékelt is. -
heady #1480 Látom te se nagyon vagy teljesen képben:D -
#1479 -
#1478 és a Counter Strike az hogy jön ide? -
heady #1477 Ez oké, de hogy jön ide a 100 000 dolcsis szöveg?:D -
readswift #1476 Ez má nagyon régi hír pl... -
heady #1475 Wait, what? -
#1474 holnap bemegyek a polgár jenő hivatalba és levédetem a saját nevemre, és ezekután én szedem be a pénzt a licenszért. :) -
heady #1473 Pontosan. -
readswift #1472 Az is megkönnyíti ha kinézik belőled ha te gyártod a következő CS-t aztán megdobnak 100.000 dollárral. -
#1471 pláne hogy már az ue3 az eleve ingyenes. -
heady #1470 Az attól függ, hogy maga a játék, amihez a modot szeretné csinálni, milyen motorral megy. A cry engine nem valami elterjedt graf. motor, valamint az ue3-hoz mellékelt editor nagyban megkönnyíti a garázsfejleszéseket. -
#1469 jah. -
#1468 warez multi 1-el sem nagyon ment, sőt a legtöbb játék már nem az igazi warezban. Cod4 volt talán az ucsó amivel lehetett még warezmultizni rendesen.
Csak lehúzós, új mapokat valszeg dlc-be lehet majd megvenni, pedig lehet 1-2 emberke ingyen csinál jobb pályát, amit feltesz fpsbanana.com-ra utána, és az szedi le aki akarja. Valamint a szerver oldali modok is jók lennének..
Nem is beszélve az alacsonyabb ping-ről, a jobb hitboxról (ez függ a hoszt gép teljesítményétől, css szerverünk pl szerver oldalon 1000fps), és hogy nem szakad meg mert lelép a hoszt. -
#1467 jah hát erről nem hallottam még, szerintem ugyanúgy lesz mindegyikhez. -
readswift #1466 Arra gondoltam, hogyha csinálnak valamihez újfajta multis (pc-és) modot, akkor nem ue3 -hoz csinálnák hanem ce3-hoz, főleg. -
#1465 "ue3-as multi így nem is nagyon lesz" ez mit akar jelenteni? -
heady #1464 Hogy jön ide az ue3?? -
readswift #1463 hát én má 5 videót megnéztem, nagyon durva, ue3-as multi így nem is nagyon lesz. Milyen ugrások vannak má :o -
#1462 tudom de ez nem pc, azért sem lehet birálni nagyon, természetessen pc-n ez nem jó hir a warez-nak. -
#1461 biztos hogy a béta, nekem ha éppen nincs bug vagy a szerver nem szerencsétlenkedik akkor jó szokott menni minden, meg a textúrákat is mire rápakolja a fegyókra meg a környezeti elemekre beszarok.
bár lehet azt nem javítják majd. gow2-ben is a játék elején a véglegesben csinál ilyet a játék. -
#1460 "ugyanolyan rendszer van benne mint a cod-ban itt is megáll a játék és a játékosok közt sorsol új host-ot a gép."
Tudom a tört szerverek miatt nem adnak ki dedikált szervert, de egy dedikált szerver 100x jobb, főleg a custom mapok, vagy modok miatt. -
heady #1459 Egyszerűen lassan reagálnak pl egy reach-hez képest. Ezt egyelőre a béta számlájára írom, remélem kijavítják majd. -
#1458 jaja ez a karok L3 és R3 elég kukacos téma, néha nehéz előhozni a mozgásokat, dehát nekem ezt szoknom kell nem multiztam még fps-ben. -
heady #1457 Nem, még mindig rossz felé tapogatózol. :) Mindig ezt csinálja, mindegy, hogy laggol, szakad, akad, pöcsöm tudja:)
Ugynaez van néha az ugrásoknál, sprint közben nem veszi be, vagy amikor sprint közben csúsznék egyet. Ilyesmire gondolok. -
#1456 jah sejtem mire írod ezt a leragadást, nálamis tegnap sokszor volt hogy nem tudtam a járáson kivül semmit csinálni, de álltalában a szerver hibája, valami bug, vagy bugok.
az sajna kivédhetetlen. -
heady #1455 Úgy értem, hogy a stealth kikapcsolása után SEM tudok rögtön lőni.
A killcames dologra az a magyarázat, hogy bugos, van nála fegyver, csak eltűnik a textúra, stb. -
#1454 de baz láttam olyat is akinek a killcam-ből nézve nem volt fegyver a kezében és úgy ölt meg és ment tovább.
meg sokszor van hogy a szerverek, vagy hostok megakadnak, ugyanolyan rendszer van benne mint a cod-ban itt is megáll a játék és a játékosok közt sorsol új host-ot a gép. -
#1453 az nem azért van.
nem tünt fel hogy a balance miatt van hogy elsőnek ki kell lépned a láthatatlanságból mielőtt lőni akarsz, ez azért van hogy hagyj esélyt az ellenségnek, mielőtt tüzelnél, azért kell taktikázni, nagyon egyszerű, mielőtt lőni akarsz te kapcsold ki előtte a stealth-ot. :)
én ezen nem lepődtem meg, eléggé kibaszás lenne ha fordított helyzetben egy láthatatlan katona seggbe lőhetne, annélkül hogy esélyem legyen észrevenni.
azt is láttam hogy nem mindig látom a hőlátással az emberkéket van egy cucc, lehet hogy ez a stealth amitől nem látom még azzal sem őket, ha előttem rohannak el.
nagyon durva ha betanulod az extrákat. csak kár hogy vannak olyan részek ahol leeshetsz. -
heady #1452 Mondjuk az nekem nem tetszik, hogy lassan reagál néha a gombokra. Tehát stealth-ben vagyok, jön az ellen, gondolom, hogy megvárom, míg közel jön, és majd arcon shotival. De miután kijövök stealth-ből, hiába húzom a ravaszt, semmi, általában csak másodikra, addigra meg már késő... -
#1451 de jó mikor láthatatlan vagy és beálsz a víz alá. :) -
#1450 igen énis ezért a multiban utálom ha annyira nyomulnak a kurvasok effectre, azt hagyják inkább a single-re dehát ez van. -
heady #1449 Jah, a képernyőn lecsorgó víztől (akármennyire is szép effekt) agyfaszt tudok kapni:)