9306

...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • heady
  • readswift
    Szerintem kettőnk közül max. a te LCD-d robbanhatott be, nekem ui. nincs :DD
  • heady
    Úristen, ez bevált!! Fuck yeah!
  • heady
  • readswift
    " 80% of the PC online action market" <- szerintetek ez meddig áll majd fennt , amikor mindenkinek a gépén jól fog menni c2 multi+ modok : DD
  • readswift
    and Valve games account for over 80% of the PC online action market. ... . meg ilyen szövegek ugye :DD
  • heady
    Miért túlértékelt? Mert neked esetleg nem tetszik?
    Amúgy kb az első hozzászólásodtól kezdve nem értem, hogy ennek mi köze a témához
  • readswift
    Úgy hogy az világéletébe egy mod volt pl . Mellé még olyan túlértékelt is.
  • heady
    Látom te se nagyon vagy teljesen képben:D
  • DarkSector
  • DarkSector
    és a Counter Strike az hogy jön ide?
  • heady
    Ez oké, de hogy jön ide a 100 000 dolcsis szöveg?:D
  • readswift
    Ez má nagyon régi hír pl...
  • heady
    Wait, what?
  • DarkSector
    holnap bemegyek a polgár jenő hivatalba és levédetem a saját nevemre, és ezekután én szedem be a pénzt a licenszért. :)
  • heady
    Pontosan.
  • readswift
    Az is megkönnyíti ha kinézik belőled ha te gyártod a következő CS-t aztán megdobnak 100.000 dollárral.
  • DarkSector
    pláne hogy már az ue3 az eleve ingyenes.
  • heady
    Az attól függ, hogy maga a játék, amihez a modot szeretné csinálni, milyen motorral megy. A cry engine nem valami elterjedt graf. motor, valamint az ue3-hoz mellékelt editor nagyban megkönnyíti a garázsfejleszéseket.
  • DarkSector
    jah.
  • kifli
    warez multi 1-el sem nagyon ment, sőt a legtöbb játék már nem az igazi warezban. Cod4 volt talán az ucsó amivel lehetett még warezmultizni rendesen.

Csak lehúzós, új mapokat valszeg dlc-be lehet majd megvenni, pedig lehet 1-2 emberke ingyen csinál jobb pályát, amit feltesz fpsbanana.com-ra utána, és az szedi le aki akarja. Valamint a szerver oldali modok is jók lennének..

Nem is beszélve az alacsonyabb ping-ről, a jobb hitboxról (ez függ a hoszt gép teljesítményétől, css szerverünk pl szerver oldalon 1000fps), és hogy nem szakad meg mert lelép a hoszt.
  • DarkSector
    jah hát erről nem hallottam még, szerintem ugyanúgy lesz mindegyikhez.
  • readswift
    Arra gondoltam, hogyha csinálnak valamihez újfajta multis (pc-és) modot, akkor nem ue3 -hoz csinálnák hanem ce3-hoz, főleg.
  • DarkSector
    "ue3-as multi így nem is nagyon lesz" ez mit akar jelenteni?
  • heady
    Hogy jön ide az ue3??
  • readswift
    hát én má 5 videót megnéztem, nagyon durva, ue3-as multi így nem is nagyon lesz. Milyen ugrások vannak má :o
  • DarkSector
    tudom de ez nem pc, azért sem lehet birálni nagyon, természetessen pc-n ez nem jó hir a warez-nak.
  • DarkSector
    biztos hogy a béta, nekem ha éppen nincs bug vagy a szerver nem szerencsétlenkedik akkor jó szokott menni minden, meg a textúrákat is mire rápakolja a fegyókra meg a környezeti elemekre beszarok.

bár lehet azt nem javítják majd. gow2-ben is a játék elején a véglegesben csinál ilyet a játék.
  • kifli
    "ugyanolyan rendszer van benne mint a cod-ban itt is megáll a játék és a játékosok közt sorsol új host-ot a gép."

Tudom a tört szerverek miatt nem adnak ki dedikált szervert, de egy dedikált szerver 100x jobb, főleg a custom mapok, vagy modok miatt.
  • heady
    Egyszerűen lassan reagálnak pl egy reach-hez képest. Ezt egyelőre a béta számlájára írom, remélem kijavítják majd.
  • DarkSector
    jaja ez a karok L3 és R3 elég kukacos téma, néha nehéz előhozni a mozgásokat, dehát nekem ezt szoknom kell nem multiztam még fps-ben.
  • heady
    Nem, még mindig rossz felé tapogatózol. :) Mindig ezt csinálja, mindegy, hogy laggol, szakad, akad, pöcsöm tudja:)
    Ugynaez van néha az ugrásoknál, sprint közben nem veszi be, vagy amikor sprint közben csúsznék egyet. Ilyesmire gondolok.
  • DarkSector
    jah sejtem mire írod ezt a leragadást, nálamis tegnap sokszor volt hogy nem tudtam a járáson kivül semmit csinálni, de álltalában a szerver hibája, valami bug, vagy bugok.
    az sajna kivédhetetlen.
  • heady
    Úgy értem, hogy a stealth kikapcsolása után SEM tudok rögtön lőni.
    A killcames dologra az a magyarázat, hogy bugos, van nála fegyver, csak eltűnik a textúra, stb.
  • DarkSector
    de baz láttam olyat is akinek a killcam-ből nézve nem volt fegyver a kezében és úgy ölt meg és ment tovább.
    meg sokszor van hogy a szerverek, vagy hostok megakadnak, ugyanolyan rendszer van benne mint a cod-ban itt is megáll a játék és a játékosok közt sorsol új host-ot a gép.
  • DarkSector
    az nem azért van.
    nem tünt fel hogy a balance miatt van hogy elsőnek ki kell lépned a láthatatlanságból mielőtt lőni akarsz, ez azért van hogy hagyj esélyt az ellenségnek, mielőtt tüzelnél, azért kell taktikázni, nagyon egyszerű, mielőtt lőni akarsz te kapcsold ki előtte a stealth-ot. :)

én ezen nem lepődtem meg, eléggé kibaszás lenne ha fordított helyzetben egy láthatatlan katona seggbe lőhetne, annélkül hogy esélyem legyen észrevenni.

azt is láttam hogy nem mindig látom a hőlátással az emberkéket van egy cucc, lehet hogy ez a stealth amitől nem látom még azzal sem őket, ha előttem rohannak el.

nagyon durva ha betanulod az extrákat. csak kár hogy vannak olyan részek ahol leeshetsz.
  • heady
    Mondjuk az nekem nem tetszik, hogy lassan reagál néha a gombokra. Tehát stealth-ben vagyok, jön az ellen, gondolom, hogy megvárom, míg közel jön, és majd arcon shotival. De miután kijövök stealth-ből, hiába húzom a ravaszt, semmi, általában csak másodikra, addigra meg már késő...
  • DarkSector
    de jó mikor láthatatlan vagy és beálsz a víz alá. :)
  • DarkSector
    igen énis ezért a multiban utálom ha annyira nyomulnak a kurvasok effectre, azt hagyják inkább a single-re dehát ez van.
  • heady
    Jah, a képernyőn lecsorgó víztől (akármennyire is szép effekt) agyfaszt tudok kapni:)