9306
-
#1328 Alapvetően nekem sincs velük bajom de ez azért durva volt. -
#1327 ilyenek olvassák. -
#1326 honnan tud összeszedni a gémsztár ilyen gyerekeket ? :D -
#1325 nekem GS-el nincs bajom, jó arcok, csak ledöbbentem hogy egy beszédhibás gyerek, meg egy magát fejlesztőnek képzelő gyerek mit keres a műsorban?
eddig azért voltak normális interjúk, sokmindent megtudhattunk, de most ez amiket lenyomtak ember. -
#1324 Hát mind a GS-t mind a pulyákat minősíti. Az viszont botorság lenne ha a két "nagyágyú" tulajdonságai alapján ítélnénk meg a velük egykorúakat és kijelentenénk, hogy a 15 éves korosztály minden tagja ugyanilyen színvonalon áll (közben meg még rosszabb a helyzet :) ) -
#1323 2 percet láttam belőle de kb. 20x ööö- zött a csávó :/ egyébként azt mondja hogy "harc közben nem azt nézi hogy hogy megy le a nap" én sem csak ezt úgy megjegyeztem mert nem pont ez a lényeg (egy minél valósághűbb játék) ? -
#1322 ez elég durván hangzik :D
erre kíváncsi vagyok -
#1321 ilyen arcokat szerepeltetni pfff... már megbocsáss. -
#1320 Azok közül is a 10 éveseket körülbelül. :) -
#1319 és ki használ olyat?? :DD -
#1318 a gémsztárt már maga a neve is minősíti... -
#1317 ez nem a gémsztárt minősíti, hanem a magyar játékosokat CSÓKOLOM! -
hiper KOCKA #1316 Egyébként 42:30-től ezt az olvasói kérdést tette fel Gyu a két
kölyöknek: "Szerintetek a Cryrek miért akarja a grafikát mindenáron übermagasságokba emelni?"
Jobb oldali gyerek válasza (szó szerint):
"Hát ezt szerintem azért akarják ööö überelni mindenki, hogy nekik van most egy csúcs szuper grafikus ötletük azt most kirakják izére, ööö net öö kirakják ingyenesre vagy fizetősre, de kutya se vitte az engine-eket se, szóval most valami maradandót akarnak alkotni, vagy még ezzel díjat is nyernek, szóóval ki tuggya... majd ez a jövő zenéje lesz."
Bal oldali gyerek válasza (szó szerint):
Hát, nekem annyi hozzáfűznivalóm van, hogy most azzal egy játékot nem lehet elvinni hogy jó a grafikája. Nekem igazából semennyire nem számít most... Nekem egyik kedvenc játékom a 98-as, vagy 99-es Metal Gear Solid és... hát... pixeles, de remek játék. Hát...
Az első vérpityu csak hablatyol össze-vissza, azt sem tudja miről beszél, látszik halvány gőze sincs az egészről, a másik kölyök szvsz értelmi sérült, mert még a kérdést sem érti amit feltesznek neki, nem is arra válaszolt hanem a kedvenc játékát emlegette.
Na... ez a Gémstár. : ]
-
hiper KOCKA #1315 Majd megyünk jövőre GS táborba a 8 éves orkokkal Crysis kettőzni. -
#1314 symbianra és vin mobilra van silverlight :) -
#1313 jaja. nincs bajom vele, ha vidiket nézek, irány youtube, vagy leszedem wmv-avi-mp4 stb-be. -
#1312 tetszik vagy sem, ha most használod, később használnod KELL majd. -
#1311 jó nekemse tetszik, de baj a müködésével nincs, csak install oszt ennyi.
az már más dolog, hogy a müködési elve nekem már az elején a reklámoknál ellenszenves volt.
hogy értse mindenki: miaz hogy visszakapcsol a minőség a vidi közben csak azért hogy ha 2kb/s a sebesség akkor is menjen a vidi, csak éppen 4 képkockából álljon. bazz!!! ez meg mi? baszom egy 720p-s vidit ha 720p-ben akarok nézni, valszeg inkább megéri várnom kis buffert, mint hogy 320p-be menjen 4percen keresztül... de lényegtelen ez van. -
#1310 OFF
hogy az MS hulladéka, amivel ismét webes monopoliumra tör (talán emlékszel még az Internet Explorer 5-6 korszakra, amikor az oldalakat ezekre irták és minden más szabványos böngészőben szarul jelentek meg). ha a silverlight általánossá válik, hogyan nézed meg az adott oldalakat pl a telefonoddal? a netbookoddal? stb?
-
#1309 mi a baj a silverlight-al? én 1x tettem fel mint a flash-t, és azóta megy rendessen. -
#1308 gamestar silverlightot használ
legalja magyar oldalnak a legalja teknolodzsi ... nincs az az isten, h feltegyem. -
#1307 jah nem arra gondoltam, hanem a nagy bölcsességek, amit a jobbra lévő srác mond néha. :) -
#1306 Hát abban a korban is tudtam már beszélni és addigra az ö-zésről is leszoktam, nem volt könnyű de sikerült :) -
#1305 jah iszonyatdurva. :)
lehet mi is ien hüléyk voltunk ebben a korban . ettől független jót akar mondani, hogy a grafika, ne menjen a tartalom róvására, csak enyhén lámpalázas a gyerek, a jobboldali, meg egy tudósnak képzeli magát vagy mi.
röhögtem mikor irta hogy a crysis 1 valójáben nemis egy snassz üres bim-bum játék, mert kurvanehéz fokon neki a fűben kellett várnia, ez kurvanagy télleg :) -
#1304 hát 11:"2-től halgasd, megy a crysis 2 és közbe mesél matteo, és ő mondja ezt a story-t egy példaként. :) -
#1303 Mit vársz?...GameStar... -
#1302 Ki ez a két kis hülyegyerek, össze vissza beszélnek hülyeségeket már ha a sok ö-zést lehet beszédnek nevezni. -
#1301 Nyílvesszős téma?? -
#1300 Ezt bazzeg nézzétek már meg 11:22-től és 42:30-tól ....
Crysis 1 és 2-ről beszélnek.
AMIKOR a Crysis 2 tesztben az első időpontnál beszél a gyerek, nah ott a frankó. kb ez a véleményem nekemis erről.
meg a nyílvesszős téma is odabasz, amit mesél. :)
KATT 41.adásra. -
#1299 kiszámoltam : még 202 nap a megjelenésig ^^ remélem márciusban már tényleg kiadják nem tudok többet várni :D -
#1298 tudtommal ps3 az támogat 3d-s tévénél 3d megjelenítést, a pc-meg alapon ...hogy meik verziónál teszik elérhetővé, az már megint más kérdés, mert oké hogy van 3d, de ez kb 2x annyi erőforrást igényel. -
#1297 HG Előzetes! -
#1296 amúgy ez most 3D-s lesz de Xbox360-on is vagy ahhoz kell 3D tv vagy valami ja és gondolom szemüveg kell hozzá meg minden meg akkor ki "fog ugrálni a képből az emberke" mint a 3D s filmekben vagy mi? Valaki tud bővebb információval szolgálni nekem? -
#1295 Nézhető formában, 720 hp -
#1294 Limited Edition video -
#1293 valóban de nem is bassza a szemedet...:) -
RYO21 #1292 Hát az olyan 16:9 aminek szebb képe van mint a 4:3-as monitoromnak az 200K-nál kezdődik. Mást meg nem érdemes. De ne OFF-oljunk !! -
#1291 Van árnyéka az álcának, ezért is tartom kicsit egyenlőtlennek, hogy a gépemen ki kellett kapcsolnom az árnyékokat és így nehezebben szúrtam ki őket. Amúgy nem tudom, hogy te hogy vetted észre őket azonnal, nálam nagyon halványan látszanak csak, de csak a Wars-ban, a régi Crysisban sokkal könnyebb volt észrevenni. Aztán lehet, hogy csak nálam ilyen halványka valami miatt. -
#1290 16:10-re is jó :P -
#1289 Még mindig 4:3-azol?:)